Europa

Keek van de week 01-11-2017

Democratie, economie; één grote farce!!!!

Alles gaat prima toch in Prutteland!!!!: http://tinyurl.com/y93e2r5j http://tinyurl.com/y9ygn3o3 http://tinyurl.com/y8x5q53x http://tinyurl.com/y9m75kuz   http://tinyurl.com/y92blqmk VerNEEderigNSBland is DOODZIEK door a-sociale bezuinigingsdrift en de diagnose luidt; neoliberalisme en dat is een KANKER die door HEEL HET SCHIJNWELVARENDE WESTEN WOEKERT!!!!! En met lieden zoals hij… http://tinyurl.com/yaepytze …zal het beslist niet beter gaan worden!!!!

Het kwam al eerder ter sprake… www.google.nl/search?source=ig&rlz=1G1ASUT_NLNL406&q=www.fd.nl-ondernemen-1224396-supermarkten-bieden-arbeidscontracten-voor-vier-jaar-een-alternatief-voor-flexwerk Eerste artikel….en het zal niet alleen bij deze sector blijven; de tussenbaan en hoe zat het ook al weer met uitspraken zoals contracten voor hooguit 5 jaar!!!

Spaghetti Draghi gaat echt geen haast maken... http://tinyurl.com/y9hnvnqe http://tinyurl.com/y7d869x4 …met het beeïndigen van de opkoopprogramma’s en Kees de kort… http://tinyurl.com/yaxwokyo bevestigd dat ook en als het weldra economisch weer slechter gaat, iets waar je overigens gif op kunt innemen…..staan de centrale banken weer direct klaar met de “geld” pomp!!!!

Een kijkje in de “keuken”…. www.google.nl/search?source=ig&rlz=1G1ASUT_NLNL406&q=www.fd.nl-beurs-1224422-het-ecb-besluit-op-de-handelsvloer-van-abn-de-liquiditeit-is-helemaal-verdwenen

Eerste artikel en zoals Kees de Kort altijd zegt; niets mag de financiële markten verontrusten!!!!! http://tinyurl.com/ya86g2u7 Bravo Kees, zo kennen we je weer en volkomen juist dat je een sneer geeft richting al dat misplaatst optimisme ook richting je “gesprekspartner !!!!!!!

Werk niet te hard…. http://tinyurl.com/ycbykbow ….want je wordt zo ontslagen!!!!!!

De ENGheid van dit sujet… http://tinyurl.com/yd4hrwe4 http://tinyurl.com/yc9vdvfx www.google.nl/search?source=ig&rlz=1G1ASUT_NLNL406&q=www.fd.nl-economie-politiek-1224727-cda-en-d66-oneens-over-betekenis-referendum-sleepwet Eerste artikel ..typerende gristelijke hufterigheid!!!! Als we nu nog niet weten met wat voor horkerige… http://tinyurl.com/ycazrspn …incompetente KLOOTZAKKEN we te maken hebben!!! http://tinyurl.com/y9axoq28 http://tinyurl.com/yc7l6vmc Buma beschouwt het sleepwetreferendum als een restant uit het verleden, waarnaar niet langer geluisterd dient te worden. Maar deze ontzettende machtsgeile zak wil wel je stem!!!!  Nee maar, gaat het gros der slaapschaapjes…   'Wat heeft het nog voor zin om te stemmen als ze toch niet luisteren?'..  dan toch een keer wakker worden!!!! 'De minachting voor het volk. Zo stuitend', schrijft een lezer op twitter. 'Het volk is het zat. Leugenaars en oplichters', schrijft een aanhanger van Geert Wilders. http://tinyurl.com/ycc357pf Wordt het daarom niet hoog tijd dat de parlementaire democratie wordt opgedoekt en wordt vervangen door de directe MET referenda zoals dat in Zwitserland het geval is!!!! Dat zou het herstel in de politiek nog enigszins kunnen herstellen!!!! http://tinyurl.com/y86bphue

 2017 11 01 Rutte lacht referendum weg

http://tinyurl.com/ycjzsygh

Er wordt gesproken over een moeilijke start ven de nieuwe regering… http://tinyurl.com/y7t45gc6 …waarin de gristen unie als klein underdog partijtje voortdurend… http://tinyurl.com/y8v7etpt http://tinyurl.com/y8pc6lcr …de schlemiel is!!!+ reacties. Als je een klap op je wang krijgt draai je je om en accepteert de klap op de andere wang . Dat is toch kristelijk .zo hoort het bij gelovige mensen . En in de bijbel . Dus!! Niet zeuren gewoon nog een keer doen .

Wordt het ook niet eens hoog tijd dat er een eind komt aan dat…. http://tinyurl.com/y85kb36q …debiele gedraai aan de klok, maar natuurlijk interesseert het “ons” toch geen fluit we zijn immers net robotjes met een draaisleutel in de rug!!!!

Die “slimme meter”… http://tinyurl.com/y83owdcj ….is alleen maar slim voor diegenen die CONTROLE over je uit willen oefenen!! www.wijvertrouwenslimmemetersniet.nl

Het is weer eens duidelijk wie er de zondebokken in dit land van het “werkgeverskabinet” zijn: http://tinyurl.com/y7qaenp6 Bovendien een GROTE LEUGEN dat werkenden er op vooruit gaan, de hogere lasten én de ontslagrechtversoepeling gaan het tegendeel bewijzen!!!!!!!!!

Waar overnames plaatsvinden…  http://tinyurl.com/y7h8zn33 ..gaat het voor de werknemers er alleen maar slechter uitzien maar dat zal Unilever natuurlijk worst wezen!!!!

Overal gelazer… http://tinyurl.com/y7up2s3g …klaarblijkelijk kun je nergens meer onder fatsoenlijke voorwaarden werken wat in het huidige neoliberale gezwel natuurlijk ook niet meer mogelijk is!!!!!

Als 020 Islamsterdam is uitgejammerd…. http://tinyurl.com/y837vehv .. Amsterdammers doen er beter aan een proces tegen de gemeente aan te spannen wegens BOEKHOUDFRAUDE vanwege ten onrechte te veel aan OZB te hebben betaald, de puinhoop die de net zo “geliefde” PvdA’er Lodewijk Asscher heeft aangericht maar het geld zowat voor IEDERE gemeente in VerNEEderigNSBland, een mooie opzet voor komende gemeenteraadsverkiezingen!!! www.leoverhoef.nl !!!!!!!!!! http://tinyurl.com/y9hu6e5m En natuurlijk ”herkent men zich hierin weer niet !!!

Wie kaatst… http://tinyurl.com/ybj4jlhk …kan de bal verwachten!!!! + reactie.

Hebben we nou nog niet door dat er in dit land…. http://tinyurl.com/yc5lnvd6 + reactie ….een enorme VERBORGEN werkloosheid is, te weten al die BULLSHIT banen zoals “reïntegratie coach” “werkcoach” “intermediair” of hoe ze ook mogen heten die allemaal hun brood smeren met SCHIJNBEWEGINGEN in de TOTAAL FAILLIETE WERKLOZEN INDUSTRIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://tinyurl.com/y99rblbn http://tinyurl.com/y8gpuf98 Of blijven we liever nutteloze PARASITAIRE ONRENDABELEN zoals bovengenoemden en in het artikel duidelijk beschreven UITVRETERS van “coaches” aan de vreet houden in deze LINKSE BETUTTELINGS MALLEMOLEN!!!!!

We hadden het er in de vorige Keek nog over: http://tinyurl.com/ybyhaz9d Het “regeringsbeleid” is nog steeds deaf dumb and blind voor de realiteit van de 21e eeuw!!!!

Veel “plezier” met de aankomende…. http://tinyurl.com/y9e3cb4q …..neoliberale Muppetshow zal het stemvee NIET gaan beleven!!!!!

Wordt het ook niet eens hoog tijd het begrip “economie” te herzien… http://tinyurl.com/ya23utx5 …vanaf minuut 33.12 Zou Prutte III ook eens moeten bekijken!!!! http://tinyurl.com/y9ocbrvt

Prutte tekent gewoon bij de stippellijn… http://tinyurl.com/ybyjy2sh + reacties…als hem dat een mooi baantje in Brussel oplevert, de belastingbetaler vult die ESM pot immers wel!!!

R.I.P. ….. http://tinyurl.com/yda5v2yh + reacties …PvdAsocialen, Apathie, Apekool, Allochtonen, oh nee daar hebben we nu afsplitsing “Denk” voor!!!!!

Fugro pretendeert nog een…. www.google.nl/search?source=ig&rlz=1G1ASUT_NLNL406&q=www.fd.nl-ondernemen-1224750-fugro-breekt-bijna-door-de-schuldenconvenanten

Eerste artikel. …een gezond bedrijf te zijn maar natuurlijk is de zakkenvullerij voor de aandeelhouders het belangrijkste!!!

Over het ene gat met het andere vullen… http://tinyurl.com/y89zofar … en vooral misplaatst optimisme!!!

Wat staat ons te wachten…. http://tinyurl.com/yd2np952 in de nabije toekomst!!! En het volgende sluit daar aardig op aan!! : http://tinyurl.com/y7hy3h8q De gemechaniseerde samenleving is al volledig op hol geslagen en gaat ten onder aan het alsmaar nog meer. De geest is uit de fles en in de machine gekropen en wil van ons allemaal een machine maken.Is deze de- humanising = ontmenselijking werkelijk wat wij willen?!! Het ziet er meer naar uit dat gestoorde “elites” = transhumanisten, dat met ons willen!!!!

De dwaasheid… http://tinyurl.com/ycb2psbm + reacties…van het blijven blazen van luchtbellen!!!

Het onzalige idee… http://tinyurl.com/ya2vqpzv .. van religieuze feestjes bouwen!!!

Voor de poliziek zijn we immers alleen maar…. http://tinyurl.com/y77ohqwu ….dom!!!

Het uitrollen van Agenda 21…. http://tinyurl.com/yadjg3ms …wordt vervolgd!!! http://tinyurl.com/y9wd8zfg http://tinyurl.com/y7vmr8mq Artikel… http://tinyurl.com/ycr84wq2 …+ reacties…dat stof doet opwaaien!!

En wij blijven ze maar steunen…. http://tinyurl.com/ybzdfkgz ….dat in tegenstelling tot zij…. http://tinyurl.com/y8jh5bro …die nu beter weten!!!!

Leven is makkelijker dan je denkt, maar… http://tinyurl.com/y86hcs8x …moeilijker als je denkt!!!

De EU heeft volkomen maling aan u… http://tinyurl.com/y8u7skms …en dat zal ook zo blijven!!!!

Al dat gepush door de roverheid’s onrendabelen…. http://tinyurl.com/ydh49h6d …vindt geen weerklank!!!

Nee, dát gaat… http://tinyurl.com/yc4dw6pj …natuurlijk niet samen vinden de “werkgevers”!!!

Angst is een slechte raadgever… http://tinyurl.com/y7wpmqgf ..zeker als het continu verspreidend wordt misbruikt door diegenen die daar baat bij hebben, het GROTE GELD en hun dienaren!!!!

Omdat naïviteit vooral onder polizieki te vinden is…. http://tinyurl.com/yb2vd6qm …gekozen naïviteit wel te verstaan!!!! + reacties. Het grootste risico waar ik ook andere Intelligence professionals over hoor praten is de zelfgekozen naïviteit waar, vooral politici zichzelf in wentelen. Het is het idee dat als we maar genoeg tegemoet komen aan de voorwaarden van terroristen, dat zij zichzelf zullen aanpassen aan onze manier van leven. Het geloof in de maakbare samenleving waar iedereen zichzelf mag uiten en de illusie dat iedereen in de basis goed is of wil zijn. Die moedwillige ontkenning van de feiten, maar ook de demonisering van mensen die de risico’s benoemen is een van de fundamentele problemen die de veiligheid van ons gehele continent heeft verminderd.

Waarom er geen vrede…. http://tinyurl.com/y7hxsv4o …mogelijk is in het Midden Oosten.

De aan de links liberaal poliziek correcte gutmensch kerk gelieerde MSM…. http://tinyurl.com/y78zj9hy …indoctrineert dus ook het kinderbrein!!! http://tinyurl.com/yam4gcjs Ook weet Generation Z maar al te goed hoe belangrijk het is om op eigen benen te kunnen staan: van steeds schaarser wordende vaste aanstellingen hoef je het niet te hebben in een wereld waar alles geautomatiseerd wordt, van Albert Heijn-kassa’s tot hele hotels. http://tinyurl.com/ya2r9vam

Goed idee… http://tinyurl.com/y77d3458 …laten ze het maar eens lekker helemaal zelf uitzoeken!!!

Inderdaad…. http://tinyurl.com/yc9g3gnw …schenk toch geen aandacht aan dat soort klojo’s!!!!

Gaat links… http://tinyurl.com/y7cyzbvv …zich nog een keer op de kop krabben? Hoogstwaarschijnlijk niet want zelfreflectie is hen altijd vreemd geweest!!!

Hoe zat het ook alweer met de… http://tinyurl.com/y85to652 ..GEKOZEN naïviteit van vooral linkse polizieki!!!!

Dit is geen waarschuwing voor de toekomst…. http://tinyurl.com/ybyyord2 …maar een al bestaande situatie die vrijwel niemand kent!!!!!!!!!

“Zelfredzaamheid”…. http://tinyurl.com/y9yoxnd9 …is geen one size fits all maatpak!!!!!

Juist…. http://tinyurl.com/y9o3eqt6 …financial engineering dus en niks investeren en innoveren door de grootbedrijven in de alomtegenwoordige FAKEonomie!!!!

Zo gaat dat dan tegenwoordig…… http://tinyurl.com/y9on7mag …voor het uitbrengen van de broodnodige informatie in boekvorm!!!!

Neoliberaal… http://tinyurl.com/y87ufuyk …plukt u kaal!!!!

Die electrocar is er weldra… http://tinyurl.com/y9sww9wy …alleen nog maar voor de rijken en het milieu nut daarvan is te verwaarlozen!!!!

Islamitisch- Marxistische… http://tinyurl.com/y934or39 ...dictatuur in opmars!!!

Wat gaat het toch weer… http://tinyurl.com/y9qcjgk9 …”fantastisch” met de FAKEonomie van het SCHIJN welvarende westen!!!!

Alvast kerstgroeten…. http://tinyurl.com/y7m4cam2 …van PostNL !!!

En alweer gaat er ergens in VerNEEderigNSBland…. http://tinyurl.com/ya93m8fc …de achterdeur open en dan mag híj…. http://tinyurl.com/yb9g4vsc …de zaak weer “financieel gezond” maken, dan zouden we weer genoeg moeten weten!!!!

Democratie?... http://tinyurl.com/y8c6nehn …zaken zo snel mogelijk doordrukken!!!  

Vindt u het nog steeds zinvol… http://tinyurl.com/ycrgxuag …om te gaan stemmen, immers als ze de buit weer binnen hebben lachen ze u alleen maar uit en….Tot over vier jaar, sukkel!!!!!

En dommeriken… http://tinyurl.com/y92g5ubu …gaan natuurlijk gewoon door met vlaggen en zwaaien!!!

En komen we aan het einde van deze Keek… http://tinyurl.com/ybrwa9rr …..toch weer “onze vriend” George Soros tegen!!!