Europa

Keek van de week 11-10-2017

Keek in het kader van Rotte III uw volksverlakkers zijn er dan eindelijk klaar voor mét klinkend motto- sic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

De volgende lichting onrendabelen staat al weer klaar én te trappelen om het land én u nog verder naar de rand van het ravijn te duwen!!!!

Even nog wat zaken vooraf:

De ene Vereniging Van Dieven is nog niet opgestapt…. http://tinyurl.com/yan6os8c …of de volgende staat (voorlopig) al weer klaar!!!

Belastingparadijsje voor grootbedrijven Luxemburg…. http://tinyurl.com/ybru2ltn …Jan Kloot Drunker, opper EUSSR nazi fascist krijgt buikpijn!!!!

Inderdaad Kees….. http://tinyurl.com/ybjjnwsb …. ongelofelijk (misplaatst) optimisme slaat nergens op!!

Klap en juicht….. http://tinyurl.com/y9m7mb44 ….u even mee!!!!

Stijgende lonen?... http://tinyurl.com/ybpoy7bw ….vergeet het maar!!!....en Kees…. http://tinyurl.com/y982a972 ziet dat ook niet gebeuren!!

Tekenen mensen!!!!!: http://tinyurl.com/y8qbozh7 http://tinyurl.com/ybne3zhp De Nederlander staat helaas vooraan om voor giro 555 en andere “goede doelen” gul te geven in plaats van voor zichzelf op te komen en dan zullen we hieromtrent gelijk maar eens een boekje opendoen: http://tinyurl.com/yav7k7em Wordt toch eindelijk eens wakker!!!!

Reken er maar op dat er alleen maar “vaste” contracten komen… 05-10-2017 http://tinyurl.com/y7294urw …als mensen ook weer makkelijker kunnen worden ontslagen!!!!

En wat voor banen zijn dat dan?.. http://tinyurl.com/yacnbw6hhttp://tinyurl.com/ya6aycv9 …ziet er niet naar uit dat ouderen ook welkom zijn!!! www.google.nl/search?source=ig&rlz=1G1ASUT_NLNL406&q=www.fd.nl-ondernemen-1221261-e-commercebedrijf-coolblue-groeit-als-kool-en-zoekt-duizend-nieuwe-bezorgers. Eerste artikel. Over de verhouding vast- flexibel kunnen geen uitspraken worden gedaan.

In Japan is je letterlijk…. http://tinyurl.com/y7jaknxw ….doodwerken klaarblijkelijk heel normaal !!!!!! Ze hebben er daar zelfs een term voor; karoshi, zoiets als kamikaze tijdens WO II !!!!!

Laten de leraren in dit slaap schapenland….. http://tinyurl.com/ydf7kfct ….dan eindelijk zien hoe het wel moet?

Geregeld wordt het… http://tinyurl.com/y8xns9ay ….aan de keukentafel!!  

Het laatste…. http://tinyurl.com/ya2y8q6q …wanhopige achterhoede gevecht van de FNV!!

Helaas is het volgende niet verder te lezen maar er staan wel wat reacties onder http://tinyurl.com/yb87v3jx

De onrendabelen zijn er bijna “klaar” voor….. http://tinyurl.com/ybr9aggm …maar als je zo het lijstje eens naloopt bijlange na nog niet!!!

Heilige huisjes der VVD…. http://tinyurl.com/ybz69wcn …..zijn voor Rutte zo heilig niet meer.

Al die zogenaamde “experts” “hoogleraren” en “wetenschappers”  zijn niets anders dan:
mooie omschrijving van de lobbyhoer wetenschapper. 'corporate junk'.

De onrendabelen kunnen weer niets beter verzinnen….. http://tinyurl.com/y75uu6q7 …werken moet “lonen” om vervolgens de consumptie niet meer te kunnen betalen plus lastenverzwaring door oplopende kosten van zorg en energie en verlaging hypotheekrenteaftrek wat dan ook zogenaamd gecompenseerd moet worden via het woonwaarde forfait en laten we maar zwijgen wat dat voor gevolgen gaat hebben voor veel mensen die werkzaam zijn in branches die getroffen gaan worden door de verhoging van de BTW!!! http://tinyurl.com/yc2z89o6

http://tinyurl.com/yb8dn978

Hij zag het al aankomen!!: http://tinyurl.com/yasjo5l4

De ouderen zijn… http://tinyurl.com/ycrn2rkx …..de pispaal !!! De video is van 2015 maar zien we gelijk de link naar 2018!!!!

De huizenbubble….. http://tinyurl.com/yc9sxsu4 …duurt voort.

Onrendabelen krijgen altijd veel meer dan waar ze recht op hebben!! http://tinyurl.com/y7z7mb4a

En welk bedrijf is vrijwel ALTIJD in opspraak?.... http://tinyurl.com/y8w289pr …..juist, PostNL en hét “bedrijf der bedrijven” vindt het klaarblijkelijk een “kwestie van interpretatie”!!

En al vaker is aangetoond dat werken steeds “leuker” wordt….. http://tinyurl.com/ycadza4c …vooral in combinatie met a- social media!!!!!!!!!!

Een hypotheek….. http://tinyurl.com/y955xb4d …..is de molensteen om je nek!!!!  http://tinyurl.com/y8r2ug2q

We kunnen alleen maar hopen dat criminelen zoals Merkel, Rutte en Dijsselbloem….. http://tinyurl.com/y7hnomc6 …..+ reacties ….ooit voor een tribunaal Neurenberg 2.0 moeten verschijnen!!!!

We weten inmiddels allang dat “onze onvolprezen Prutte”….. http://tinyurl.com/y7b787pe ….totaal geen visie heeft!!!! + reacties.

Reactie:
Het belangrijkste economische probleem is de trendmatige daling van de economische groei per hoofd sinds het eind van de jaren negentig. Sinds 2000 is de economische groei per hoofd in Westerse landen globaal gehalveerd. In sommige landen meer en in andere minder. Het probleem dat Andre aansnijdt is dat de verschillen tussen Eurolanden na 2008 sterk zijn toegenomen. Wat hij verzuimt te melden is dat de verschillen tussen andere Westerse landen buiten de eurozone nog sterker zijn toegenomen. Zwitserland en Zweden laten een hogere economische groei zien dan Duitsland en Nederland. TMS kan dit uit elkaar groeien niet verklaren. Je hebt m.i. groot gelijk door te wijzen op de economische problemen in de UK. De tweedeling tussen Londen en de rest is er enorm toegenomen en hebben de Britten tot de Brexit verleid. De koersdaling van het Britse pond heeft de toenemende tweedeling niet kunnen verhinderen Er is dus meer aan de hand dan de keuze tussen het al dan niet handhaven van vaste wisselkoersverhoudingen binnen de eurozone. Het pleidooi voor TMS door Andrë berust m.i. op een onvolledige analyse. André komt met een goede inleiding, maar schiet tekort in de analyse. het hoofdprobleem bestaat uit een kunstmatig lage rente ten behoeve van de speculerende investment bankers, noodlijdende overheden en te lage pensioenvoorzieningen. Door de te lage reële rente ontstaan verkeerde relatieve prijsverhoudingen, waardoor de ongelijkheid steeds verder toeneemt. Een flexibele euro vraagt om een veel lagere wisselkoers en een veel hogere lange reële rente in Zuid-Europa. Dit vanwege het hogere wisselkoersrisico Noodzakelijke structurele hervormingen vinden in Zuid-Europa in onvoldoende mate plaats. Zo lang dit niet verandert is Zuid-Europa gedoemd om steeds opnieuw te devalueren. Transferbetalingen nemen de noodzakelijke prikkel om te hervormen weg. Dus rest ons niets anders dan exit euro of slaaf worden van de (financiële) maffia.

Werken tot aan….. http://tinyurl.com/yblv3wb2 ….je dood!!!!! En wat die meneer Fourage betreft: Mooie omschrijving van de lobbyhoer wetenschapper. 'corporate junk science'

Ja Vereniging Van Dieven stemmers…… http://tinyurl.com/y7ckdboo + reacties…..dit hadden jullie met Pinokkio immers kunnen weten!!!!!  Rutte/VVD : Veel beloven en weinig geven, doet de gek in vreugde leven !

 2017 10 11 Pinokkio

Defensie?..... http://tinyurl.com/y8g653x9 ….Offensie!!!!

 

Europa is goed voor…. http://tinyurl.com/y8weh9uy ….banken, niet voor burgers!!!!

We weten immers toch wiens belangen….. http://tinyurl.com/y9zcbmu9 “onze” onvolprezen Prutte behartigt !!! + reacties.

Wij worden geregeerd door…. http://tinyurl.com/y6vucfhw ….gangsters!!! + reacties.  Gangsters doen niet aan zelfkritiek. En 100% narcistische psychopaten/massa(gruwel)moordenaars van het kaliber Willem van Oranje of Bernhard zur Lippe Biesterfeld (en hun huidige gelijkgestemden) al helemaal niet.

Hebben we dan nóg niet door dat de…. http://tinyurl.com/y9jylhhr …hét doelwit van de poliziek links liberaal correcte “gutmensch” is!!! + reacties.

En U?????????????????.... http://tinyurl.com/yb45zrlp + reacties.

Ja, dat smaakt voor HEN…… http://tinyurl.com/y7oulbrn …..naar meer!!!! + reacties. Wie is nu eigenlijk de baas in de EU??????????????

Er gaat geen week voorbij of we hebben wel wat te melden over…. http://tinyurl.com/yd3p9l62 ……H-E-M !!!!!  + reacties.
2017 10 11 Soros

Haal de vredig doordommelende Nederlanders niet met Jobstijdingen uit hun slaap!!!: http://tinyurl.com/ycmcn8gz + reacties.

2017 10 11 Liegen

De roverheid/poliziek is en blijft uw grootste VIJAND!!!! Mensen zeur niet, we willen dit vullis, VVD 15 maart 2017 nog steeds de grootste partij!

 2017 10 11 Bier

Ondenkbaar dat in de EUSSR…. http://tinyurl.com/y7dj8zom.... eerlijkheid het langst duurt!!!! + reacties.

Het VALSE Europa!!! : http://tinyurl.com/y9quze95 Het valse Europa moedigt geen cultuur van de vrijheid aan. Het promoot een cultuur van marktgedreven homogeniteit en politiek afgedwongen conformisme.

De kruik gaat net zo lang te water….. http://tinyurl.com/ycts6he5 …tot hij barst !!!!!

Zoals we konden verwachten…… http://tinyurl.com/yd69tks6 ….gedonder in de glazen bij de Bitter Ballen Partij !!! + http://tinyurl.com/ycm2w46y http://tinyurl.com/y8bguvc3 http://tinyurl.com/ydygetkz http://tinyurl.com/ybtt7zb6 http://tinyurl.com/yafzdvny http://tinyurl.com/ychws9xd Dus ook de welgestelden en de ouderen krijgen nu door dat je met de Vereniging Van Dieven o.l.v. Pinokkio Marx Rotte  NIET goed zit!!!!!  Veel “prominenten” spreken zich hier al over uit en dat zal de Vuh Vuh Duh  electoraal gezien gegarandeerd  geen goed gaan doen!!!!  Het principe dat verantwoord gedrag zou moeten lonen, wordt door het aanstaande kabinet fors ondergraven. Het is de overheid in zijn meest onbetrouwbare vorm. Voila, waarvan akte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Je kon er op wachten…… http://tinyurl.com/yau8zph3 ….het is GEDAAN met de vaste baan en van dat “in vaste dienst nemen” kun je dus beter maar niet al te veel gaan verwachten als de werkgever zo weer een reden heeft gevonden je er weer uit te bonjouren en vooral ook een “goed gevoel” voor de “zittenden” om straks aangeschoten wild te zijn dus ONZEKERHEID gaat TROEF worden voor IEDERE werknemer in loondienst en dat in de wetenschap dat we in een FAKEonomie leven die kunstmatig met monetaire ingrepen overeind wordt gehouden, plus de automatisering/robotiserings golf die zich niet onbetuigd zal laten !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

En de zzp’er ….. http://tinyurl.com/yc747xsl ….zal ook benadeeld gaan worden en zo zie je maar weer, werken wordt steeds “lonender, lekkerder én leuker” –sic!!!!!

Het is dus bijna zover…. http://tinyurl.com/y9lbld7t

Marx Rotte heeft immers… http://tinyurl.com/ybqgpkjq …..geen visie!!!! En dat “er op vooruit” gaan is dus één grote leugen!!!!!!!!!

Er wordt strategisch gelekt om te peilen wat de bevolking ervan vindt….. http://tinyurl.com/yc8ex6of …. en het laatste luisterfragment maakt duidelijk dat er een hoop gedonder gaat komen!!!!!

En deze grote leugenaar en farizeeër die eerst samen met de Vuh Vuh Duh in Rotte II de boel tot aan de grond heeft afgebroken…… http://tinyurl.com/ydz994su …denkt nu werkelijk dat ie recht van spreken heeft en hoog van de toren kan blazen!!!!! PvdAsocialen-Afbraak-Apathie-Apekool, Regenten, Bilderberg en Vrijmetselaars partij en uiteraard gecontroleerde oppositie!!!!!!!!!!!!!

Zoals gezegd; “ze” zijn er klaar voor en het “motto” is ook al bekend…. http://tinyurl.com/ydc3kjjp ....mogen we even een flinke teil….  !!!!

Geen schijnheiliger, kruiperiger en gluiperiger volk dan die…. http://tinyurl.com/y8b4d632 …..gristelijken!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  En wat bereiken we nou met die… http://tinyurl.com/yddfr5t9 …gender BULLSHIT  !!!!!!!!!!!!!!

Ja, VerNEEderigNSBlandse dikschedelschapen, uw grote…….. http://tinyurl.com/ycdlmgcf ….nachtmerrie gaat NU komen!!!!!

En over nachtmerries gesproken!!!: http://tinyurl.com/yd6j8uv4

Hebben we nou nog steeds niet door dat de ultieme nachtmerrie…. http://tinyurl.com/y7m96r8x …Orwell in het KWAADraat in sneltreinvaart op ons afkomt, het MINISTERIE VAN WAARHEID in het paralleluniversum van GEMUTEERDE WAARHEDEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja, maar wie neemt het “belangrijke….. http://tinyurl.com/y9ss8lmr ….NOS Journaal” dan nog steeds serieus!!!!

Waar een klein land…. http://tinyurl.com/y7wpfyeh …groot- kuch, schraap-  in kan zijn nietwaar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Of blijven we liever de nonsens van NOS Fabeltjes Krant geloven!!!!!!!!!!!!!!!

Zijn naam was al in het bovenstaande artikel waar te nemen; Vlad Tepes Dracul György Schwartz, beter bekend als de verderfelijke brandstichter en “filantroop” George Soros: http://tinyurl.com/y86k3sdy ….hoe lang blijven we maar denken én nog steeds geloven dat de VS onze “vriend” is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Is het trouwens niet opvallend dat de bonzen van de EUSSR zo terughoudend in de kwestie Spanje- Catalonië zijn?!?! http://tinyurl.com/y72a5wwn Syriza? Podemos? Jawel: http://tinyurl.com/y8pxg2fd Wie is nu eigenlijk de baas in de EU???????????????????? http://tinyurl.com/ycht8pg4 Uiteraard is de video van deze ploert niet te bekijken!!!!! En wat “onze” onvolprezen Prutte betreft …… http://tinyurl.com/ycd48wqg = toneelspel voor de bühne, immers; http://tinyurl.com/y7mj7pxv die zuigt dus ook braaf aan Soros’   snikkel!!!!! http://tinyurl.com/y8bsn324

En oliebol Ploumen…. http://tinyurl.com/ycvqob25 …..OVERWEEGT aangifte te doen!!!!

Nog even een buffermarge opbouwen: http://tinyurl.com/ybx6zt2d http://tinyurl.com/y9zbvqlr Als dit volgend jaar weer terzijde wordt geschoven of door “onze” onvolprezen Prutte weer even van een “inlegvelletje” wordt “bediend” dan zouden we toch onderhand moeten weten hoe laat het werkelijk is !!!!!!!!!!!

De “hobby projectjes” van “onze” polizieke flapdrollen: http://tinyurl.com/yc7c2k3n

Nooit meer…. http://tinyurl.com/y93x3guz …Vuh Vuh Duh dus!!!!!!!!!!!!!!

Het maakt Prutte immers niet uit…… http://tinyurl.com/ydy3bsk3 …wie hij naait!!!

De EU is…. http://tinyurl.com/yaej4pv8 …om van te kotsen!!!!  = reacties: We zeggen allemaal f*** de EU. Maar lieve mensen, waarom blijven jullie dan allemaal stemmen op partijen die de EU steunen? Blijven stemmen draagt bij aan deze kutzooi!!!!!!!!!   alles word gesaboteerd door de elite je leeft in een wereld waarin je denkt dat t een democratie is maar dat is t niet, nooit geweest en zal t ook nooit zijn!!!   Wat een waanzin! Ze zorgen goed voor zichzelf en wij kunnen de tering krijgen. Fuck the eu!!! Iedereen z’n eigen broek ophouden en al die opvreters in brussel oprotten.!!!

Het rommelt in België en Frankrijk…… http://tinyurl.com/y7mffpgb …. http://tinyurl.com/ycu39oej …één keer raden van wie Socron = Soros Macron de “kunst” heeft afgekeken!!! VerNEEderigNSBland, GIDSland van de EUSSR!!!! En de VerNEEderigNSBlanders, gaan die ook eindelijk eens massaal de straat op!!! IJdele hoop, immers: http://tinyurl.com/yaonmo26

Veel “Vertrouwen in de toekomst” hebben de ratten die weigeren zich op het schip genaamd “rechts van den bijbel” te gaan begeven….. http://tinyurl.com/y9jq3r7k …..klaarblijkelijk niet!!!!!!!

PvdA PR stuntje?: http://tinyurl.com/yatermy8

Denk het uwe/jouwe ervan: http://tinyurl.com/ycw2degm …Ordo Ab Chao met Soros als “brein”, Antifa als “gereedschap” om de NWO Total Control Police State =  Orwell in het Kwaadraat te bereiken!!!

De “zekerheid” van de baan….. http://tinyurl.com/y8wt42fl …bestaat nergens meer!!!!!!!!!

Klaarblijkelijk zijn ook in Japan…… http://tinyurl.com/y7lrcc8o... “banen voor het leven” in zeer rap tempo aan het verdwijnen!!!!......en dan is het toch ook niet vreemd dat het volgende keer op keer ter sprake komt… http://tinyurl.com/y7suduhz

Laat je niets wijsmaken…. https://tinyurl.com/y9j53kad …..over de vermeende aanpak en dat “op de rem trappen” wat de flexibilisering van de arbeidsmarkt betreft en het zogenaamd aanbieden van “echte” contracten, zie het artikel hieromtrent van de website businessinsider eerder in deze Keek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

We moeten zo onderhand toch wel weten wat de voorkeur….. http://tinyurl.com/ybomwwg6 ... van het door de geldelites gecontroleerde links liberaal poliziek correcte MSM wezen zoals ook NOS Fabeltjes Krant is!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja, wat moet je….. http://tinyurl.com/y7s8facv ….hier nog aan toevoegen!!  + reacties.

Prutte III- de feiten, de meningen: http://tinyurl.com/y9kbuv55

CNV: meer onzekerheid

Volgens vakbond CNV spreekt het nieuwe kabinet weliswaar van een 'nieuwe balans tussen vast en flex', maar dreigt de 'fundamentele onzekerheid’ op de arbeidsmarkt niet te veranderen. Integendeel, zegt voorzitter Maurice Limmen. 'Het motto van dit kabinet is vertrouwen in de toekomst, maar de onzekerheid voor middengroepen dreigt de komende jaren verder toe te nemen.' 

Het versoepelen van het ontslagrecht lost dit probleem volgens CNV niet op: ‘Voor zzp'ers blijft gelden dat ze nog altijd met elkaar moeten concurreren op het risico dat ze van de ladder vallen. We zien weliswaar ook een aantal plussen voor werknemers, maar de trend van de groeiende onzekerheid op de arbeidsmarkt wordt niet gekeerd met dit regeerakkoord. Dat moet en kan anders.’

Vakbond De Unie haalt hard uit naar de plannen van het nieuwe kabinet: ‘De middenklasse is met het aantreden van Rutte III vogelvrij verklaard. Er is geen sprake van een middenkabinet met een breed draagvlak. De traditie met het polderen is definitief bij het oud vuil gezet.’ 

Voorzitter Reinier Castelein vervolgt: ‘Er wordt alleen maar werk gemaakt van het langer uittesten van werknemers, ze later aannemen, makkelijker kunnen ontslaan en zo goedkoop mogelijk laten vertrekken. Er wordt niet gewerkt aan een echte scholingsagenda en de banen van 2030. Over vast en flex en ZZP is geen keuze gemaakt. Werkenden blijven in onzekerheid. Het is gewoon een werkgeverskabinet.’

Prutte III- “Wij ontdoen u wel van uw.. http://tinyurl.com/yce7dcqr ….maar blijf kalm en slaapt u daarna maar rustig verder”!!!!

Wij onrendabelen van Prutte III kloppen ons zelf op de borst met onze geleverde en nog te leveren wanprestaties http://tinyurl.com/y9kfxvfl + reacties http://tinyurl.com/y78m7nmm + reacties http://tinyurl.com/y7goquua + reacties  en wij feliciteren het gros der lamme bevolking met hun groeiende vertwijfeling en onzekerheid maar u blijft toch wél braaf blatend op ons stemmen toch en wat het ultieme brood en spelen voor u, het “foebele” betreft; http://tinyurl.com/ydbsycjr , jammer hoor maar troost u maar met de gedachte dat u het Wilhelmus verplicht voor ONS moet gaan zingen!!!!!