Keek van de week 09-05-2018

De week na DE leugen en de leugenweken die beslist nog zullen volgen

En met DE leugen bedoelen we natuurlijk de leugen in eerstgenoemd artikel;

En weer ontspringt deze leugenaar en teflon trekpop der multinationals…   https://tinyurl.com/yc7fyn54 .. https://tinyurl.com/y7xffxak .. https://tinyurl.com/y84yqqzg … de dans natuurlijk mede door die laffe “mannenbroeders” der SGP… https://tinyurl.com/y9eegleb https://tinyurl.com/ycw4d8dh !!!!

https://tinyurl.com/y7vkhun3 ….behalve dan in het domme calvinistische VerNEEderigNSBland dat de ogen voor de realiteit blijft sluiten!!!!!

En die realiteit is… https://www.bnr.nl/podcast/kees-de-kort/10343189/handelsconflict-hangt-als-donkere-wolk-boven-duitsland ..dat er in het huidige malafide systeem never en te nimmer “herstel” met volwaardige werkgelegenheid gaat komen en dat in combinatie met de steeds sneller oprukkende technologie!!!!

En geloof maar niet dat deze werknemers bij die nieuwe werkgevers.. https://tinyurl.com/y89gdkgh…qua arbeidsvoorwaarden en salaris er op vooruit zullen gaan, integendeel!!!!

Schapen blijven immers… https://tinyurl.com/y7gvhkau ….schapen!!!!!

Paniek in de tent.. https://tinyurl.com/y9ltqjk7 + reacties… van de door Anglo gecontroleerde main stream media!!!

When the truth.. https://tinyurl.com/yb44tht5 …+ reacties… comes out…

Where is… https://tinyurl.com/y7u37ypq ..the shame!!!!

Prutte’s leugens… https://tinyurl.com/y8tpsjrr ..voor eigen volk!!!

Wij wensen u.. https://tinyurl.com/y8clfdl9 …+ reacties…een plezierige koningsdag toe!!!! Het was te verwachten. De huidige generatie politici zijn opportunisten, waarbij uitsluitend het eigen belang geldt. Wie nog op dit zooitje leugenaars blijft stemmen, heeft geen hersens. VerNEEderigNSBland, het land van aars maden; de poliziek en media in het kontgat van Prutte en het dom volk in het kontgat van Koning Pils!!! We hebben dus geen volkvertegenwoordiging maar een bedrijvenlobby!!! Aersmaden zijn het, allemaal!!!!

23 01

Natuurlijk, we kennen deze madam… https://tinyurl.com/ycddhmxm ..als zijnde neo klassieke “econoom” en neoliberale “kabinets” likker die al haar invloed in de SER = neoliberale poliziek dienend apparaat, aanwendt inmiddels maar al te goed!!!! Het ontgaat deze blindmol klaarblijkelijk dat “werkgevers” niet eens meer via “scholing” willen…   https://tinyurl.com/yb995fhy ..investeren in 50 plussers!!!! Het is zogenaamd onbetaalbaar en dat is ook niet verwonderlijk als alles opgaat aan douceurtjes voor grootbedrijven en aandeelhouders zoals de JAARLIJKSE 1, 4 miljard dividendbelastingafschaffing waar de belastingbetaler voor op draait!!!!

We hebben dus geen volksvertegenwoordiging… https://tinyurl.com/ydc7kdyy + reacties …maar een bedrijvenlobby!!! Aersmaden zijn het, allemaal!!!!

Als het gros van het domvolk.. https://tinyurl.com/y93kxj2e ..zich immers niet verdiept in de westerse leugenbrij!!!

23 02

Het is natuurlijk al eerder geconstateerd… https://tinyurl.com/y8kh8ugx + reacties …psycho- sociopatisch neoliberaal is puur nazisme en het NSB addergebroed komt klaarblijkelijk.. https://tinyurl.com/ycz6gwhu …overal mee weg !!!

VerNEEderigNSBland doet ook graag zaken.. https://tinyurl.com/yawefj54 …+ reacties met criminele regimes, ze hebben het immers van niemand vreemd!!!

Totaal verziekt… https://tinyurl.com/ybojqkfg …ook op regionaal niveau!!!

Opdoeken dat… https://tinyurl.com/ycruo6gg   https://tinyurl.com/yb8g9tdd …NEP koningshuis!!!

In de grote steden alhier.. https://tinyurl.com/y9hdagfj …zijn de autochtonen al in de minderheid!!!

Nee, natuurlijk blijft dit… https://tinyurl.com/y9u5uxz7 + reacties https://tinyurl.com/yabfkzst …niet zomaar goed gaan!!! Een Amerikaanse Millennial vertelt: (hoge) Opleiding afgemaakt, werk gevonden. Collega’s zijn deels dakloos, anderen kunnen niet naar de tandarts omdat ze daar geen geld voor hebben. Ze klaagt daarover bij haar baas. Binnen twee uur ontslagen. https://tinyurl.com/y7akenba Uit de reacties; "Millenials are whats wrong with society" Says the generation that ruined the housing market, lumbered students with crippling debt, have hiked the price of energy so much that people have to choose between heating and food every winter, and passed a load of laws that allow billion dollar companies, celebrities and politicians to evade tax by hiding all their wealth in off shore accounts. It's got to the point where we no longer need to worry about not having enough money in a pension, because we'll die before we reach the ever increasing retirement age. Zien wij hier geen duidelijke parallel met wat hier in VerNEEderigNSBland onder de “kabinetten” Prutte I, II en III gaande is!!!!

Europa… https://tinyurl.com/ycvvg4kh … + 9 gedachten over “Europa”.

Nog steeds geen spoor… https://tinyurl.com/y9vw5dho   …van enig zelfreflectie bij links!!!

FB is een prachtige tool…   https://tinyurl.com/y9o65uqv + reacties…van en voor de Deep State!!! Laat je ‘ego’ los, en kap met FB en met het systeem televisie zoals b.v. Lubach, net zo als je moet kappen met stemmen….het is allemaal water op de molens van dit uitgekiende systeem.

Weet hoe je wordt gemanipuleerd… https://tinyurl.com/ybls3ubr + reacties… en stel jezelf altijd de vraag; qui bono en .. follow the money!!!! Is er hier een verband met de volksgezondheid of met de financiële belangen van de farma – industrie??

Leugens over leugens… https://tinyurl.com/ycmk5ylz + reacties …dit walgelijke “kabinet” met z’n Pinokkio in de hoofdrol eigen!!!

23 03

Droom lekker verder… https://tinyurl.com/yagm6n8e …Bollie Wilthagen!!! Maar wat je zegt daar meen je toch niks van je bent immers een systeemlikker bij uitstek!!! En die laatste zin van dat NOS artikel..ha, ha, ha….yeah, sure!!!

Ferkel and Socron… https://tinyurl.com/yb2ujuzl + reacties…are having a hard time now!!!

In wanhoop slaat de westerse MSM wild om zich heen… https://tinyurl.com/ydhhkkwc + reacties… en in de VS zijn ze bang voor banenverlies als er geen bommen meer kunnen worden gegooid en wapens kunnen worden verkocht – as SICK as can be !!!!!

Break the MSM… https://tinyurl.com/y8go8le8 …and the masterminds behind it!!!

De VerNEEderigNSBlandse “arbeidsmarkt” en “participatiewet”… https://tinyurl.com/ycwun3vw ... + reacties ....is een BEERPUT!!!

Het wordt hoog tijd.. https://tinyurl.com/yczy5q4y + reacties https://tinyurl.com/y9ek6ott … om uit die comateuze slaap te komen!!! En was opium/cocaïne ook niet het grote verdienmodel van de ZOGENAAMDE Windsors…   https://tinyurl.com/ybjy9j7y .. ja, ja.. von Saxe Coburgh Goethe dus!!! Maar dat zal het gros van het plebs toch worst wezen; “kom niet aan onze “cultuur” en verander vooral onze “gewoonten” niet en bovendien kunnen we dan lekker zuipen!!! En ook… https://tinyurl.com/ycm4qmcy ..hij dus!!!!

Dat was en is.. https://tinyurl.com/ydzcbdp7 + reacties …natuurlijk allang duidelijk en daarom…   https://tinyurl.com/ybb4lg4w !!!

Je kunt erop wachten… https://tinyurl.com/yblnw5qd https://tinyurl.com/y79cd6b9 ..de komende Kladderadatch!!!!

TTIP is terug… https://tinyurl.com/ycj4omwz …van niet weggeweest!!!

Prutte heeft natuurlijk.. https://tinyurl.com/y97b2njs ..zo zijn eigen prioriteiten!!!!

De Deep State… https://tinyurl.com/y9za77hv + reacties… met hun Deep Media!!!

De malaise bij PostNL… https://tinyurl.com/yapm899g + reacties https://tinyurl.com/ybt2l42u …duurt voort.. https://tinyurl.com/yc9hh88s ..want de aandeelhouders moeten hun zakken kunnen blijven vullen en het zal natuurlijk ook niet lang duren voordat de zoveelste reorganisatieklappen weer bij het uitvoerend personeel gaan vallen en mocht er een fusie met Sandd komen dan weet je al op voorhand wie daar op arbeidsvoorwaarden en salaris de Sjaak mee gaan worden!!! En inderdaad, wat de pakketdivisie… https://tinyurl.com/y9pyrxu7 ..betreft…

De rooie Joop geloofd nog steeds… https://tinyurl.com/yauxpv8r + reacties…dat neoliberaal dit zal accorderen… en dat terwijl diezelfde “rooien” … Viering van de eerste mei was een van de eerste tradities die de sociaal- democratie prijsgaf toen haar solidariteit met de achtergestelde arbeidersklasse werd ingewisseld voor het omhelzen van door migranten meegevoerde conservatieve ideologieën en religies. De focus verschoof van de ene kwetsbare groep naar de andere. En daar paste geen 1 mei- viering meer bij. Dat de oorspronkelijke achterban zich massaal afkeerde van de sociaal- democratie had uiteraard niet alleen zijn oorzaak in deze afschaffing. Men voelde zich veel fundamenteler in de steek gelaten. De PvdA en andere linkse partijen kregen het te druk met de onmogelijke opgave om de reactionaire principes (achterstand vrouwen, homohaat, etc.) binnen verkeerde stromingen van de islam te “nuanceren”, of zelfs goed te praten. De 1 mei- viering, een uit eigen ervaring fantastische belevenis raakte geheel uit beeld. De nieuwe doelgroepen hadden aan deze viering nu eenmaal geen enkele boodschap. !!! … het zelf hebben verkwanseld!!!

Als er geen huizen voor je zijn… https://tinyurl.com/yaqm5xv5 …dan ga je zelf bouwen… maar de kans dat je tegen de grootste hinderpaal- de onrendabele machtswellustelingen der gemeenten- aanloopt……!!! En over die onrendabelen c.q. ambtenaren… https://tinyurl.com/y85qqnml + reacties… gesproken!!!

Hoe lang blijft u het nog… https://tinyurl.com/yc7k7939 …als een “spannend verhaal” zien!!!

De echte waarheid wordt immers verkracht… https://tinyurl.com/y8bgskyf ..om de “hoofdprijs” binnen te kunnen slepen nietwaar!!!

De NAVO heeft maar één groot doel… https://tinyurl.com/yaq4gceh …oorlog met Rusland ontketenen!!!

Het ware kwaad in Israël… https://tinyurl.com/y7bw7zae ..is immers het Zionisme!!!

En heb jij zelf ook een flexibele arbeidsrelatie… https://www.bnr.nl/podcast/paul-laseur/10343419/nachtwerk .. Prettige maandag, neoliberale stroopsmeerder !!!!

Inderdaad Kees.. https://www.bnr.nl/podcast/kees-de-kort/10343427/importheffing-redt-groeicijfertje ..dat geeft te denken, evenals het feit dat die Amerikaanse “groei” grotendeels te danken is aan voorraad vorming en waar blijven de consumenten om die voorraad vorming te doen slinken?.... juist!!!!

Het is wat Zionistisch Israël aanricht… https://tinyurl.com/y9e7ul8a …niet het Judaïsme!!!

23 04

Het was Auschwitz- overlevende, de Nederlandse jood, Dr. Hajo Meyer, die door oud-minister-president Dries van Agt uitgenodigd werd, keer op keer zijn verhaal te vertellen over het Judaïsme tegenover het ‘gekaapte Jodendom’, oftewel het Zionisme…

Wat een.. https://tinyurl.com/yagkksjz …FARCE .. De leeftijdsgrens voor sollicitatieplicht schuift mee met de AOW-leeftijd. Volgend jaar is dat 65 jaar en vier maanden. …toch weer!!!

En de volgende valse VERWACHTINGEN … https://tinyurl.com/y88rqfjs …nemen we dus ook met een grote korrel zout!!!!

Als u er nog wat voor voelt om BOA = Kop van JUT.. https://tinyurl.com/y8dpjtra .. te worden!!! Peter Oskam ziet voor alsnog niks in meer geweldsmiddelen voor BOA’s. “Wij als gemeenten zijn er niet voor om BOA’s standaard uit te rusten met extra wapentuig. Het beste is toch om er vooral verbaal uit de komen.”

En dat kan FNV… https://tinyurl.com/ybpmgwru   https://tinyurl.com/ybkqqsf5 ..wel op de buik schrijven en bovendien bestaat de ECHTE vaste baan met de invoering van de WAB.. https://tinyurl.com/ybd4ftm5 ...niet meer en duidelijk is ook dat FNV bang is voor z’n eigen hachje als straks niemand lid meer wil worden – en hun mooie luchtfiets baantjes (net zoals dat bij UWV het geval is) op de tocht staan- door de flex opmars. Het wordt hoog tijd dat er wordt ingezien dat het tijdperk inkomen uit werk (waar men fatsoenlijk van rond kan komen) zo goed als voorbij is en men werk gaat maken van het.. https://tinyurl.com/ybrh4wcs !!!

En met de uitspraken van dit soort JOKERS .. https://tinyurl.com/y7d88u5s ..moet je ook absoluut geen lid meer willen zijn van die club!!!

Dus… https://tinyurl.com/y9hem8fe …met wat voor verzinsels en leugens moet het westen nu weer op de proppen zien te komen om lucratief oorlogje te kunnen blijven spelen!!!

Die Wolf Blitzer… https://tinyurl.com/y9mbzjnt ..is uiteraard… https://tinyurl.com/y7pc99w5 + reacties.. een zionist en Madeleine Albright.. https://tinyurl.com/y8jc6vl2 ..was een trekpop van wijlen de verderfelijke NWO pion Zbigniew Brzezinski!!!

Hallo, daar is tie weer.. https://tinyurl.com/y9bgh8kz + reacties… we hebben nonkel George weer eens op de koffie!!!

En natuurlijk deed VerNEEderigNSBland… https://tinyurl.com/y7ta3xoq + reacties… niet mee aan het onderzoek!!!

En maar een grote bek opzetten… https://tinyurl.com/y8rgd22v   tegen de Russen.. https://tinyurl.com/yd4gc2qq + reacties… en met “Defensie” … https://tinyurl.com/ybtma4j4 .. is het uitgesloten dat we enig kans tegen ze maken!!!

Natuurlijk is hij… https://tinyurl.com/yboapwm7 + reacties… met vlag en wimpel daarvoor geslaagd!!!

23 05

23 06

Is het begin van het… https://tinyurl.com/y6vcrjt7 .. afwerpen van uw juk der ketenen dan toch begonnen?

De Machtsdriehoek… https://tinyurl.com/ycdarrbv ..der Jezuïeten ontvouwd!!!

Nee, rasoptimisten… https://www.bnr.nl/podcast/kees-de-kort/10343518/over-een-breed-front-gaat-het-slechter ..het gaat niet beter!!!

En de EU houdt natuurlijk nauwlettend in de gaten… https://tinyurl.com/y9fbx96h ..wat “kabinet” Prutte III denkt in de pocket te hebben!!!

De realiteitszin van het volk.. https://tinyurl.com/y8mw3mgs ..versus de roze wolk van de deugbubbel der “culturele elite”!!!

Het einde van de vakbonden.. https://tinyurl.com/yclfq5um https://tinyurl.com/y83yqeno + reacties   Ah, de aloude verdeel en heers tactiek.

Eerst dit trucje nog een paar keer herhalen, en wanneer alle werknemers dan uit de CAO zijn gestapt kan de kaalpluk beginnen. De vakbonden staan feitelijk al buitenspel. Doordat de werknemers hebben gekozen voor een AVR kunnen ze bij problemen bij geen enkele bemiddelaar terecht. Wat een feit is dat de OR van Jumbo al aan de leiband loopt bij de werkgever.

https://tinyurl.com/ycp66hje + reacties …is nabij!!! Zodra onze roverheid het hebben van vast personeel minder belast, minder risicodragend- (ziekte, voetbal- ski-ongelukjes) en minder lastig te lozen maakt, zal het aantal flexwerkers drastisch verlagen. Doei FNV.

Ja, dat… https://tinyurl.com/ybftdr5v .. -Het vorige kabinet benadrukte dat een goede rechtspositie voor politici (onrendabelen) bijdraagt aan het functioneren van de democratische rechtsstaat en de kwaliteit van het openbaar bestuur op peil houdt-. …hebben we gemerkt en dat merken… https://tinyurl.com/y7sv2anu ..we nog steeds- LOL !!!...en overigens werkt het …kuch…rechtse bedrijfsgrootkapitaal.. https://tinyurl.com/y9gnbqdy ..hier net zo gretig aan mee!!!

Breek dus de.. https://tinyurl.com/y9delwll …partijpolitiek!!!

23 07

Hoe lang moet de hardnekkige naïviteit.. https://tinyurl.com/ya939m95 …nog voortduren !!!

Van CNN = Clinton News Network… https://tinyurl.com/y9xmkncd ..valt immers niets anders te verwachten!!!!

Nog even en dan zijn we hier in VerNEEderigNSBland… https://tinyurl.com/y8ckkork …net zulke dwazen als in Japan!!!

Het is weer eens overduidelijk waar de prioriteiten van dit AARSMADEN diep in het kontgat van het grootbedrijf “kabinet” Prutte III.. https://tinyurl.com/yd4yozzl ..en hun vazallen… https://tinyurl.com/yb3c9d7c …liggen!!!

Het was even uit beeld… https://tinyurl.com/ybj38t5o …maar de ene leugen volgt natuurlijk de andere op!!!!

De grote leugen… https://tinyurl.com/y9ugb4fe …genaamd EU !!!

Behoeft.. https://tinyurl.com/yb5r5zan + reacties..   https://tinyurl.com/y7q48hf2 …geen verder betoog!!!! (achter Koning Pils aanlopen vindt de VerNEEderigNSBlander immers veel belangrijker dan voor z’n eigen belangen opkomen!!!!)

Het houdt de gemoederen… https://tinyurl.com/y9badqka + reacties…bezig nietwaar!!!

De “Oranjes” … https://tinyurl.com/ycgj33ht + reacties …zijn geen Oranjes!!! Goed zwaaien maar.. https://tinyurl.com/y7ojsg23 + reacties …steenezels!!!

Het Negende.. https://tinyurl.com/ycwhmhjc + reacties… Gebod!!!

Dan is het voor Brussel maar goed… https://tinyurl.com/ydauxuvh ..dat de Nederlandse pensioenpot van 1400 miljard daar alvast door Jetta Kllijnsma geparkeerd is!!!!

Blijf ook vooral maar… https://tinyurl.com/yb5koyx6 + reacties…op de gemeentelijke (ambtenaren) onrendabelen stemmen!!!

Als mensen eindelijk eens zouden stoppen…   https://tinyurl.com/y777reu7 + reacties …achter alle “ismes” aan te lopen!!!