Keek van de week 02-05-2018

Oh mens, wat richt gij aan!!!

We beginnen dit keer maar eens met de volgende spreuk:

ALBERT EINSTEIN: Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

Dan gaan we gelijk maar weer van start met wat de mens weer gefabriceerd en voor elkaar heeft gekregen:

Voormalig topambtenaar Joris Demmink heeft de gehele VerNEEderigNSBlandse poliziek, “rechtspraak” en de mainstream media… https://tinyurl.com/y7ppupvk…+ reacties in de pocket.. https://tinyurl.com/yb2klhry ..dus het wereldwijde “speeltje” der elite ; pedofilie, kan onbelemmerd zijn gang blijven gaan!!!

De EUSSR in.. https://tinyurl.com/yarolbx6..spagaat!!!

De kuil.. https://tinyurl.com/y83uh54w..die we zelf gegraven hebben!!!

Het kolenfonds… https://tinyurl.com/yb4capzj…komt eraan en nee er zal niet meer voor iedereen daarin werk zijn, dus ga nou eindelijk eens het onvoorwaardelijk basisinkomen op de kaart zetten!!!!!!!

De grote pensioenleugen… https://tinyurl.com/yc68fup3…. https://tinyurl.com/ycpgz53k... duurt voort!!!

En leugen op leugen wordt er gefabriceerd… https://tinyurl.com/y7gsbnew…om draconisch te kunnen bezuinigen op de kwetsbaren in deze “samenleving”, een typerend kenmerk van psycho- sociopatisch neoliberaal !!!!!!

VerNEEderigNSBland is een… https://tinyurl.com/y9mfxecr https://tinyurl.com/yapa8725 + reactie; Marinus V D Loo: gezellig he een rechterlijke macht voor het leven benoemd en zelf mag en kan bepalen wat goed is voor de burger , zichzelf natuurlijk niet onbetuigd gelaten van de vele voordelen die deze functie schept voor de betrokkenen en dan ook nog eens links waarbij al bij voorbaat vaststaat welke richting het op zal gaan (uitsluiting kartelvorming) zomaar een paar opgenoemd https://tinyurl.com/yc9xp9mm + reacties.. https://tinyurl.com/y8j66cgx + reactie …BANANEN MONARCHIE !!!!!!!!!!!!!!!!

Dansen.. https://www.bnr.nl/podcast/kees-de-kort/10342809/waar-is-het-risicobesef-gebleven …op een op uitbarsten staande vulkaan!!!!

De alom bekende GEMUTEERDE waarheden, verspreid door het Communistisch Bureau Staatspropaganda, dat zich dan ook nog eens bedient van de even GEMUTEERDE waarheden van de International Labour Organisation!!! En wat zegt die ILO definitie dan.. https://tinyurl.com/ybaz6eua..+ reacties.. heeft u 1 uur in de week werk, dan heeft u een “baan” !!!! Juist, laat deze GEMUTEERDE waarheid even goed tot u doordringen!!!!! De afname bij UWV daar heeft Prutte voor gezorgd met het opschonen van de kaartenbakken en het faciliteren van zzp, ook een leuke truc om de werkloosheid te doen dalen en natuurlijk komt ook dat “scholings” mantra weer om de hoek kijken!!!! Uit de reacties; Het leger ¨flex¨ werkers is reusachtig. Met soms twee dagen werk in de week minder inkomen dan een uitkeringsgerechtigde. Een vette worst van vast contract op zekere afstand. Alleen de uitzendbranche wordt er rijk van. Werkende armen wordt een thema. Maar de werkeloosheid daalt hoor!

Vergeet de ambtenaren niet, veredelde uitkeringstrekkers die veelal met papier schuiven ter algemeen onnut maar hier wel rijkelijk voor beloond worden uit de algemene middelen.

Worden alle geïmporteerde kansloze kansenparels buiten de statistieken gehouden?
Zijn we soms vergeten dat de definitie van werkloosheid is aangepast door het CBS?

Iedereen die 1 uur per week betaald werk verricht staat nu genoteerd als werkende mens.

Tsja, zo kan ik het ook wel...........   JUIST, JA !!!!!

Het is deze week… https://tinyurl.com/y6wst3mb …weer de week van de teek!!!

Het Yinon… https://tinyurl.com/y9b8bs2u …NWO plan!!!

Liegen dat het gedrukt staat… https://tinyurl.com/yaejt3ss …+ reacties, is dit poliziek neoliberale Prutte III “kabinet” op het lijf geschreven!!!

Dit is geen goede tijd.. https://tinyurl.com/ycn24yoy … om goedgelovig te zijn !!!

Heel die vaccinatie onzin is… https://tinyurl.com/y9oefo58 …op de eerste plaats een groot verdienmodel voor de farmaceutische industrie!!!

De EU eet uit de hand van… https://tinyurl.com/ycu8xh8o … SOROS !!!!

Tien jaar crisis… https://tinyurl.com/y9km28w6 …en niets geleerd!!! Slotoordeel: we hebben niets geleerd. En dus is het wachten op de volgende, onvermijdelijke systeemcrisis in een wereld die verslaafd is aan schuld en daarmee een onhoudbaar grote claim legt op het welzijn van toekomstige generaties.

Het laatste deel… https://tinyurl.com/y9q4pzhx …van de continuing story. Hoe lang nog zal Hillary Clinton’s beschadigde psyche Amerika in gijzeling houden? Totdat de B-I-T-C-H… https://tinyurl.com/y97wf7k9 ... er letterlijk haar tanden op gaat breken en dát zien we met interesse tegemoet!!!

Waarom zijn die “kansen parels” van migranten.. https://tinyurl.com/y82bat34 …ook al weer zo “hard nodig” en een paar jaar geleden…https://tinyurl.com/y7zwdyj9 ..werd al duidelijk wat de “toekomst” ons brengen zal !!!

Dit is nu de taal… https://tinyurl.com/y82rwnbs …die de verderfelijke hielenlikkers der NWO globalisten bezigen!!! Joop grote praatjesmaker en landverrader!

Er zal gewoon doorgedenderd worden tot het grote obstakel weer wordt geraakt.. http://tinyurl.com/y9rb9jm2 … immers men kan en wil niets leren door schuldverslaving!!! In de VS bijna volledige werkgelegenheid monsieur Trichet? Pulp c.q. burgerflipperbanen voor het gros aldaar zult u bedoelen!!!

We leven in tijden van waanzin, verwarring en… https://tinyurl.com/y9jscry3 …verslaving aan c.q. geloof in Atlanticisme !!! Je kunt je beter gaan focussen op uitzendingen op youtube van Café Weltschmerz… https://tinyurl.com/y7ux5l7t … dan kom je er snel achter dat het NEP nieuws van de MSM zoals NOS Fabeltjes Krant en de likes in de vuilnisbak thuishoort!!!!

Er is toch zóóó’n krapte aan ICT’ers… https://tinyurl.com/y8vjgcyc …maar de ouderen laat men links liggen!!!!!

Hoezo blijven.. https://www.bnr.nl/podcast/kees-de-kort/10342825/ecb-is-kwetsbaar-geworden …aan modderen!!!

Het is weer bijna mei dus laten we maar een boekje opendoen over… https://tinyurl.com/yaj5lbs5 … en deze reminder om ons niets… https://tinyurl.com/ybmpgevc ..meer op de mouw te laten spelden !!

Het Franse volk weet wel… https://tinyurl.com/y9unpgcg …hoe ze moet omgaan vooral met enge neoliberale globalistische puppets als Socron = Soros Macron!!!!

En waarom is het experiment met het basisinkomen in Finland mislukt? Omdat er op dit moment… https://tinyurl.com/y7n9lnhv …daar een centrumrechts neoliberale regering zit!!!

Gezag… https://tinyurl.com/yavd4kwl …IST gezag!!!

22 01

It’s not gonna stop… https://tinyurl.com/ycbegmdb + reacties …until we wise up!!!!

22 02

Het grootste belang van psychopaten… https://tinyurl.com/y8rmkxly !!!!!

Roep de medialeugens… https://tinyurl.com/y789qd3y + reacties… een halt toe!!!

Wordt het niet tijd dat we ons zelf gaan bevrijden van het juk der… https://tinyurl.com/y75okwwb …globalisten!!!

22 03

Socron = Soros Macron… https://tinyurl.com/ycuh385o …is dan ook niets anders dan een door de NWO globalisten geplaatste puppet!!!

Martin Visser, financieel journalist van de Televaag… https://tinyurl.com/yacgro73 + reacties …is dan ook niets anders dan een loopjongen en buikspreekpop van Prutte III en de Roverheid!!!! Het is ongelofelijk dat o.a. dit voorgeprogrammeerde figuur zo'n podium heeft weten te bemachtigen en krijgen om hun lesje op te zeggen en te schrijven. In de staatsmedia wordt voor hun het rodelopertje uitgerold om hun onkunde wereldkundig te maken.

VVD psychopaten hebben één ding met elkaar gemeen… https://tinyurl.com/ybvhpyht …geen geweten en altijd last van hun geheugen en de rest van de MONOpartij doet ook een aardige duit in het zakje!!!

Het MSM Nep nieuws omdraaien… https://tinyurl.com/ybrxfvc3 …dan kom je heel aardig in de goede richting!!!!

Techniek, techniek… https://tinyurl.com/ydxews2a …maar er is geen animo voor en ook het leerlingenaantal op middelbare scholen blijft maar dalen wat weer zal leiden tot…

We nemen weer even de stand van zaken op… https://tinyurl.com/ya4erh5m …in die zo “geweldig” draaiende Pruttonomie!!!

Innoverende technologie, geweldig toch! Vooral als je weet… https://tinyurl.com/ya4gg7zs …wie daar voor opdraait en wie er het meeste van profiteert!!!

En voor de zoveelste maal want de tijd breekt natuurlijk weer aan; blijf vooral maar.. https://tinyurl.com/ybyad5yq + reacties… vlaggen… en…   https://tinyurl.com/y9c26p3a   + reacties   … zwaaien!!!!

Laten we het van alle harte hopen Ewald… https://tinyurl.com/yaz7lvgs …maar de vrees is dat er nog te veel NSB’ers in Rutte’s kontgat zitten!!!!

We glijden… https://tinyurl.com/ycsm2fg4 + reacties …steeds verder af!!!

Ach de uitgespeelde FNV… https://tinyurl.com/yalxpk8f … en de zieltogende PvdA met leugenaar Asscher… https://tinyurl.com/y7q3a43e …+ reacties… wat moeten we daar nou nog van zeggen!!!!!!

Ja, de NWO slang… https://tinyurl.com/yd44rd42 …+ reacties… moet worden onthoofd!!!

Het westen verspreid nog immer de ‘Disney’ versie… https://tinyurl.com/yc5edxwn …+ reacties… van de oorlog in Syrië !!!!

De westerse media leugens… https://tinyurl.com/yc5edxwn ..+ reacties …wankelen met de dag meer !!!!

Het vuile spel dat de westerse hoernalisten zoals bij NSB Handelsblad… https://tinyurl.com/y9vclu3p …spelen is met geen pen te beschrijven!!!

Als mensen gaan beseffen… https://tinyurl.com/y8yht8y3 ..+ reacties… dat ze in een Trumanshow leven!!!

Ziehier de “lichtpuntjes” der… https://tinyurl.com/ycwo29xk …Nederlandse overheid!!!

De EU/US Nazi’s.. https://tinyurl.com/yavqueaa https://tinyurl.com/y86d58xr https://tinyurl.com/ybru7lv4 + reacties …rammelen weer aan Rusland’s poort!!!

Het verderfelijke rente op schuld slaven systeem.. https://tinyurl.com/y95blseb …nog maar weer eens blootgelegd!!!

Brussel, het schoothondje van… https://tinyurl.com/y9sre7pl …Washington!!!

Als er nog één over is die goed bezig is… https://tinyurl.com/y8634c3v + reacties… dan is hij het wel maar ga toch ins hemelsnaam bij die CDA refo’s weg!!!!

En daar gaat ‘kabinet’ Prutte III met minister van A- Sociale Zaken en ONzekere “werkgelegenheid” … https://tinyurl.com/y6wkv7y2 … WAB KWAB Koolmees snel wat aan doen met de uitbreiding van de ontslagrechtversoepeling, zodat die ongewenste honkvaste ouderen met een vast contract er nu sneller uitgebonjourd kunnen worden!!! : Het huidige kabinet is dan ook vooral een kabinet t.b.v. de welgestelden en de bedrijven...... De rechten van vaste werknemers worden door D66 hufter Koolmees verder afgebroken, zodat ze straks hetzelfde behandeld kunnen worden als flexwerkers, waar dan uiteraard ook het recht op een ontslagvergoeding verder wordt geminimaliseerd....... (niet voor de topgraaibanen, maar 'dat spreekt voor zichzelf....') !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

We zitten met Prutte III… https://tinyurl.com/ycay4q3b …immers “gebeiteld” toch!!! Vast contract nog steeds de norm?? Vast contract anno 2018 BESTAAT NIET MEER.. https://tinyurl.com/ybd4ftm5 “De vaste baan… https://tinyurl.com/y9l4udd9 ..staat (2016) nog steeds fier overeind”, CBS??? We zijn nu twee jaar verder en times are changing…FAST, evenals maatregelen die hier een eind aan gaan maken, ook bij overheid en bestuur !!!!!!!!!!! En werkgevers blijven met nieuwe trucs komen… https://tinyurl.com/y8ta7do8 ..om aan de polizieke regelzucht en druk alhier te ontkomen!!!! Doei, te dure Nederlanders en doei, verstikkende regels en hoge belastingen!!!! Dussss FNV… https://tinyurl.com/yb995fhy ..GEEN werk voor 50 plus en FLEX FLUT werk voor jong en oud (gepensioneerden)!!! Maar VerNEEderigNSBland wil nog steeds niet inzien dat het HOOG TIJD wordt voor het Onvoorwaardelijk Basisinkomen!!!!!!!

De WAB… https://tinyurl.com/y8mz2beo https://tinyurl.com/yc9o8qf5 ….nog verder uit balans en die “werkgever” is natuurlijk alleen nog maar geïnteresseerd in de heilige koe genaamd FLEX!!! Lekker makkelijk weglullen, van Gelderen… https://tinyurl.com/ybrobahv …juist op figuren zoals jij zou het versoepelen van het ontslagrecht toegepast moeten worden maar als “arbeidsrechtadvocaat” zit je als dienaar van het systeem natuurlijk gebeiteld nietwaar jij bent immers niet vogelvrij verklaard!!!! En deze groot profiteur van UITBUIT Bureau Rampstad… https://www.bnr.nl/nieuws/beurs/10343002/amerikaanse-situatie-mogelijk-voorbode-voor-wat-we-in-nederland-krijgen …is natuurlijk alleen maar bezig met zijn eigen “Deltaplan”; de winstmarge van zijn “bedrijf” opvoeren!!! Juist Kees.. https://www.bnr.nl/podcast/kees-de-kort/10342986/een-vaste-baan-is-beter ..maar feit is dat de ECHTE vaste baan op het punt staat het graf ingedragen te worden!!!!!

En denken we nou werkelijk dat dit nog te stoppen is… https://tinyurl.com/y72yyw6z …en denken we nou werkelijk dat de “vaste” baan Koolmees stijl nog een ECHTE vaste baan zal zijn ???!!!! Welterusten dan!!!!! “Werkgevers” willen vanaf nu alleen nog maar mensen in “vaste” dienst aannemen als ze de achterdeur van hun bedrijven alvast wagenwijd open kunnen zetten!!!! By the way, VerNEEderigNSBland dient hierin als VOORBEELDFUNCTIE voor de LOI TRAVAIL die EUSSR breed ingevoerd dient te worden… https://tinyurl.com/ycuxzwrc -met vertaal button .. , vandaar dat Macron in Frankrijk dezelfde weg in wil gaan en het hele land aldaar steigert tegen deze plannen, waarvan je in “onze” MSM “kwaliteitsmedia” overigens vrijwel niets verneemt, ra ra, waarom dat zo is !!!!! Deze reminder van vorig jaar… https://tinyurl.com/y6uth7y9 …is een jaar later natuurlijk nog duidelijk van kracht!!!! De EU is immers een project van groot kapitaal, banken en multinationals en werknemers/burgers zijn niet van belang!!!!!!!!!!!

Wordt het niet eens hoog tijd… https://tinyurl.com/y9queglfhttps://tinyurl.com/yd75h5f5 https://tinyurl.com/y7bjye5a https://tinyurl.com/yckyls98 + reacties   En die kloof tussen politiek en “burgers” (onderdanen is het juiste woord) wordt steeds dieper. Want wie uit de matrix stapt die komt daar natuurlijk niet meer in terug en het valt te verwachten dat dit proces exponentieel gaat verlopen. Met de leugens, de domheid en het volksverraad van onze graaiende en oorlogszuchtige “volksvertegenwoordigers” doet het vreemd aan dat ze nog gewoon vrij rond kunnen lopen.   https://tinyurl.com/y73nqxdr + reacties   Nu zijn deze memo’s boven tafel gekomen. Maar wat mij nog meer zorgen baart is welke andere afspraken heeft hij in de EU gemaakt waar wij nu nog niets van weten maar later wel last van krijgen. Wat te denken van het beheer van onze pensioenfondsen die zijn overgedragen aan de EU als buffer voor de EU bij de volgende bankencrisis en/of pinpas voor de zuidelijke EU-landen ?). Of de te lage rekenrente voor de pensioenfondsen ? Bij Rutte stinkt de leugenachtigheid uit al zijn poriën.…. https://tinyurl.com/y7k6n4ta + reacties …dat dit ellendige, leugenachtige, waardeloze rotkabinet gaat vallen en vooral de VVD uit het politieke beeld gaat verdwijnen!!!!

22 04

22 05

Geheel volgens verwachting… https://tinyurl.com/yccbbf24 …komen er louter nog leugens van de westerse main stream media = het WARE NEPNIEUWS !!!!

Noch Zionistisch Israël, noch de Palestijnen verdienen een veer in de kont te worden gestoken maar de grootste min is toch wel de… https://tinyurl.com/y9bwjopb + reacties   …huichelachtige poliziek die hieromtrent gevoerd wordt!!!! Uit de reacties; Ik begin te denken dat een aantal van de VVD’ers in de regering én de Kamers bestaat uit leugenaars én dementerenden. Rutte weet plots niets meer betr. het overleg over de “dividend-zaak”,

Opstelten/Teeven weten z.g. niets over een bonnetje, Rutte zoekt kennelijk nog steeds naar al de “onderste stenen” die boven zúllen komen, en volgens hem gaan álle Nederlanders “erop vooruit” : niets van dit alles. Aantal Voedselbanken groeit, nog nooit zoveel zwervers in NL geweest, de Schuld-hulp-verlening komt handen tekort, kinderen moeten zónder eten naar school ! Wat is Nederland toch een “rijk landje” !!!

Was al volkomen duidelijk… https://tinyurl.com/y9qfmetg …waarom!!!

LANDVERRADERS: https://tinyurl.com/yant8buk !!!!!

Liegen en bedriegen is een eigenschap…. https://tinyurl.com/y7wemefr https://tinyurl.com/y7llb4y2 ..die politici aangeboren IS !!!!!

Altijd HIJ… https://tinyurl.com/y9ll3ay2 + reacties… weer!!!! Wanneer gaat deze ijskoude en zielloze teek en zijn kliek eens ter ziele?

22 06