Keek van de week 25-04-2018

Het nare tijdsgewricht van GEMUTEERDE waarheden = het door het CIA apparaat van de machts elite opgedrongen NIEUWE "waarheden" , de GEFABRICEERDE LEUGENS van masterminds die je dient te slikken !!

Maar eerst trappen we af met Neerlands meest inefficiënte en waardeloze linkse knuffelbolwerk wat natuurlijk ook bol staat van gemuteerde waarheden!!!

En ja hoor, het meest NUTTELOZE bedrijf, het UWVreselijk “Werkbedrijf” waarin onrendabele ambtenaren hun boterham smeren met LUCHTFIETSERIJ en dus parasiteren op zij die buiten de boot vallen, komt weer eens met… https://tinyurl.com/yd9uuq8f..”aanbevelingen” en waarvoor? Voor flex, nul en één uur contracten en moet je daar nog scholingsenergie in gaan steken??? En de vaste baan bestaat sowieso niet meer!!! En dat er dáár banen gaan verdwijnen is wat dat betreft alleen maar goed nieuws!!!! Natuurlijk, de VolksVerlakkersKrant.. https://tinyurl.com/y7579fj5..neemt dit PvdA lievelingsbolwerk wel onder de loep waarin goed wordt gezorgd om de clan van onrendabele parasieten aan de vreet te kunnen blijven houden!!! En wat die dalende cijfers der werkloosheid en ww- uitkeringen betreft weten we nu wel hoe de vork werkelijk in de steel zit!!!- Met de groei van de werkgelegenheid neemt het aantal uitkeringen normaalgesproken af. De cijfers laten een ander beeld zien gek genoeg, hoewel de toename van het aantal werkenden met behoud van uitkering en de vele nieuwkomers met een afstand van Dakar tot Amsterdam tot de arbeidsmarkt het wel een beetje verklaren. Rutte heeft de aanval op de beschaving op basis van zorg voor elkaar door middel van een sociaal vangnet volledig ingezet. Vakantiegeld kan gekort worden, mensen in een uitkering gaan toch niet op vakantie, arbeidsgehandicapten worden ingezet op een soort Duitse 1-eurobanen en de stigmatisering, onder andere via de NPO, dat de werkloze niet meer geschikt is voor de arbeidsmarkt houdt niet op. De grootste truc is al achter de rug, door honderdduizenden mensen in de crisisjaren richting het zelfstandigenschap te begeleiden heeft Rutte de balans van het UWV goed opgeschoond (lees; opgebouwde rechten gestolen van vele Nederlanders). Een groot deel van deze mensen is nu opgeschoven naar de status van Niet UitkeringsGerechtigd (de NUGger). Thuiszorgmedewerkers bijvoorbeeld, die nog wel als kleine zelfstandige werken zijn niet meer verzekerd voor arbeidsongeschiktheid en bouwen geen WW en pensioen op. Zij worden overigens bij ziekte maximaal 6 weken doorbetaald.- !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Luister ook eens hoe “efficiënt” het UWVreselijk…   https://www.bnr.nl/nieuws/arbeidsmarkt/10342537/achterstand-wachtlijsten-tien-keer-groter-dan-uwv-zegt   …in combinatie met de Roverheid is vooral met “creatief” boekhouden om botweg te kunnen besparen!!! Opdoeken die shit zooi!!!

We geloven niet echt… 11-04-2018   https://www.bnr.nl/nieuws/arbeidsmarkt/10342529/koolmees-voorzag-negatieve-reacties-arbeidsmarktplannen ..dat hieromtrent nog veel gepolderd gaat worden, dit is immers een “kabinet” van doordrukken!!!

En natuurlijk schermt het westen nog immer.. https://tinyurl.com/ybdesr5y https://tinyurl.com/ybgdjxbt ..met amateur en bedrieger Elliot Higgins van Bellingcat!!! Enkele reacties uit het youtubekanaal:

Het gaat enkel en alleen om olie en gasleidingen die van Iran door Syrië lopen, op weg naar Rusland. Waarom begrijpen deze bozo's dat niet? En die zgn "gifaanvallen" worden opgezet door de FSA, het zgn Vrije Syrische Leger, wat dus gewoon ordinaire terroristen zijn. Ze plegen deze aanslagen om de amerikanen in het land te houden. Vergeet niet dat de vorige zgn "aanslag" tot op de dag 1 jaar geleden was! Hoe toevallig is dat??? En dan nog eens het feit dat Trump zei alle troepen uit Syrië terug te willen halen. Dán helpt een false flag aanslag wel.

Heerlijke “virtue signalling” van de minister, maar natuurlijk weer gebrekkig inzicht ten aanzien van de situatie. Wie profiteert hier nou van? Assad? Nee. De oorlogseconomie? Ja. Baudet legt de vinger weer op de zere plek. Wat een stelletje natte kranten in die zaal, met uitzondering van Thierry.

"Onomstotelijk" vast staat. Meneer blok lult uit zijn nek.

https://tinyurl.com/y7tdrudc Net zo’n idioot dus als zijn voorganger Halve Zoolstra maar dat kon je uiteraard ook verwachten, niets anders dan een dienaar van de CIA!!! Uit de reacties: De (valse vlag) zaak Skripal is inmiddels uit het nieuws. Valse vlag Douma inmiddels in het nieuws               JUIST !!!

Het was in de vorige Keek al duidelijk dat de ECHTE economie… https://tinyurl.com/ycdxbbb9 ..helemaal niet goed draait maar voor Prutte zijn er meer economieën:

Economie In het digitale tijdperk is onze economie weer volop op stoom gekomen. Waar Rutte echter de mond vol heeft over “onze” economie, moeten we in de praktijk constateren dat Nederland meerdere economieën kent. Rutte is niet meer dan de stropop van een kleine groep rijken, veelal aandeelhouders in beursgenoteerde bedrijven, zeg maar de mensen die maximaal profiteren van de huidige economische voorspoed. Hun eerste douceurtje kwam in de vorm van 1,5 miljard euro per jaar door de afschaffing van de dividendbelasting. Vervolgens heb je een grote middenlaag die nog net voldoende brood en spelen krijgt om ze rustig te houden. En als laatste een steeds groter wordende groep mensen die elke maand weer constateren dat een maand meer dagen heeft dan hun budget kan dekken. Het inkomen en met name de koopkracht blijft dan ook al jaren achter ten opzichte van de economische groei. De kosten voor het dagelijks levensonderhoud daarentegen stijgen harder dan de economische groei. Wonen, energie (meer dan 70% belasting op uw jaarrekening), water, zorg (minder zorg voor meer geld) en de dagelijkse levensmiddelen (BTW verhoging) zijn allen duurder geworden. En mensen die praktisch niets meer te veteren hebben consumeren en spenderen ook niet meer met als gevolg dat steeds meer (MKB) bedrijven en zzp’ers op de fles gaan!!!!!!!

Zo werkt dat Kees… https://www.bnr.nl/podcast/kees-de-kort/10342545/handelsconflict-kan-langer-duren-dan-we-denken.. als cijfertjes dreigen wat minder mooi uit te pakken (voedselbonnen VS) dan veranderen we de regeltjes wel even en de never ending story van “2% inflatie” Draghi!!!

Allemaal mooie plannen.. https://tinyurl.com/y98an4fu..die niet te verwezenlijken zijn omdat eerst de nek van het verderfelijke neoliberalisme moet worden gebroken!!! Van de huidige neoliberale Prutte poliziek moet je sowieso niets verwachten, het zijn immers dienaren van het grootkapitaal/banken en de grootbedrijven dus de MACHT die streven naar handhaving van hun huidige lucratieve status quo, bovendien wordt de automatisering/robotisering en de gevolgen daarvan te weinig belicht en de aandacht voor het onvoorwaardelijk basisinkomen wat een noodzaak gaat worden ontbreekt hierin totaal, wat de “vakbonden” betreft, die hebben hun eigen teloorgang ingezet door dat jarenlange gepolder/consensuspolitiek vooral ook in eigen belang voor mooie baantjes en wat de VerNEEderigNSBlandse burger/ werknemer betreft, die zal eerst zijn naïeve lammetjesgedrag moeten afwerpen en vooral uit de slaapmodus der onverschilligheid moeten komen, een gezonde dosis Franse verzets mentaliteit moeten krijgen en dient die slaafse schuchtere calvinistische volgzaam- en gehoorzaamheid zo snel mogelijk af te werpen!!!

De enige plek waar Facebook .. https://tinyurl.com/y9tb895s https://tinyurl.com/y93x5smw

21 01

….thuis hoort…of… toch.. https://tinyurl.com/y75npw7w... https://tinyurl.com/y7aum4k6 + reacties.. maar weer.. https://tinyurl.com/y8g45la3 ..niet, maar de tentakels van Silicon Valley… https://tinyurl.com/y72y5spv..reiken erg ver!!! En wat Lubach betreft… die twee..

21 02

…zijn dus heel erg close met elkaar, jawel Kafka Orwellgrijns, minister van het Ministerie van Waarheid en Censuur met producent Irene van den Knekelhuijs!!! Zullen alle twee ook overtuigd OnD666’ers zijn nietwaar!!!

21 03

Do not become like Britain.. https://tinyurl.com/yb67a6zt …(en trek die lijn maar door naar Sweden, Germany, the Netherlands) !!!! Bekijk het rake commentaar!!!!

Het is allemaal onzin… https://tinyurl.com/yc7cvopk + reacties ..en we moeten maar hopen dat er geen wereldoorlog van komt!!!!

Sad.. https://tinyurl.com/y98s68zm + reacties… but true!!!

Is de oorlogsdreiging… https://tinyurl.com/y8penerk ..een groots opgezette schijnbeweging der globalisten?

Als we alleen al eens zouden beseffen wat de huichelaars in den Haag.. https://tinyurl.com/ybdsrklb …en de overheid die door dit volk gekozen is bekokstoven..we worden besodemieterd en voorgelogen door de ingehuurde krachten in Den Haag… https://tinyurl.com/y94w9eyu ..die zich voordoen als onze volksvertegenwoordigers!!!

Nee er is heel veel niet in de haak.. https://tinyurl.com/y7rkaf5f …maar de “werkgever” heeft dus ook de tijd mee MET BEHULP van het smerigste neoliberale rot kabinet ooit, Prutte 3 dat met de “Wet Arbeidsmarkt in Balans” (braak, kots) de wegen plaveit om personeel nóg makkelijker ontslagen te krijgen!!!! Uit de reacties: En na deze inbreuk op de privacy van werknemers wordt er achter de schermen wat heen en weer gebeld, komt er een leuke excuusbrief van de Jumbodirectie en is de zaak afgedaan. Inmiddels worden de werknemers heftig bestudeerd en volgt over een tijdje een ontslagronde waarbij toevallig het merendeel van het personeel wordt buiten gewerkt die nu die enquête hebben ingevuld. En de politiek en de directie heffen samen een glas, plegen een plas en doen alsof er niets aan de hand was.

Eigenlijk is dit ziekelijk gedrag van een werkgever de vraag is dus of dit wel voor een gezond bedrijf gezien kan worden.

Wat hier ook weer uit blijkt dat onze regering subsidie geeft als er een mankement aan de menselijke machine is en dat geeft weer aan dat we als radertjes van een economisch systeem gezien worden en niet als individu en mens worden gezien.

Al dit soort regelingen en wetten druist in tegen de grondwet waarin staat: iedereen is gelijk.

En dan degene die brullen over de Nederlandse waarden en ieder kind moet het volkslied leren. Als ze zelf de grondwet zouden respecteren dan was de inzet van gelijkheid en broederschap en werken aan een sociale samenleving en niet aan verdeeldheid.Oorlogs…
21 04https://tinyurl.com/y8b75wgk ..virus!!!! 

 

 

“Ik vermom me voortdurend en zaai oorlog en vernietiging. Veel mensen & hun leiders zijn al besmet. Ik nestel me in hun geest, Meer #oorlog graag”

De hegemonie van het westen… https://tinyurl.com/yacs4gtw + reacties…is bijna over net zoals de leugens van de CIA !!!

Ordo Ab Chao full battle plan running…   https://tinyurl.com/ybsf9xdn + reacties .. om de weg naar de communistisch georiënteerde NWO te plaveien!!!

Schulden, oorlog, winst… https://tinyurl.com/y83dwlly + reacties…het krachtvoer voor de psychopatische elites door de middenklasse gefinancierd en het vuile werk opknappen is voor de onderklasse!!! -Oorlog

Oorlog dient twee doelen: één daarvan is angst zaaien, waardoor de bevolking om bescherming vraagt en bereid is te betalen voor een leger of om zelf deel uit te maken van dat leger.

Maar een ander belangrijk doel is: het vernietigen van (de resultaten van) arbeid (producten). Zo wordt voorkomen dat die producten bij de bevolking terechtkomen en dat dit zal leiden tot (meer) financiële vrijheid van die bevolking.

Dit vernietigen gebeurt zowel voor de oorlog, als tijdens de oorlog, als na de oorlog. Voor de oorlog vindt die vernietiging plaats door het produceren van wapens. Deze grote industrie vraagt veel arbeid, en dat is zinloze arbeid, in die zin dat het niet leidt tot het produceren van producten waar de bevolking iets aan zou kunnen hebben. Diegenen die werken aan een vliegdekschip of een tank, kunnen zich gedurende hun inspanning niet inzetten voor zaken die de bevolking ten goede komen, zoals het bouwen van huizen, het maken van voedsel of kleding. Het is dus een efficiënte manier om de resultaten van arbeid te vernietigen.

Tijdens de oorlog vindt de vernietiging plaats door de destructie van arbeid uit het verleden, zoals gebouwen, fabrieken, wegen en infrastructuren, etc. die dan na de oorlog allemaal opnieuw moeten worden opgebouwd.

Verder beperkt het toekomstige productie door het doden van een deel van de beroepsbevolking. Soldaten zijn jonge mensen in de kracht van hun leven, en vormen, buiten oorlogstijd, de kern van de beroepsbevolking. Door deze groep uit te dunnen (laten sneuvelen) in de oorlog, neemt de naoorlogse werkkracht af, en zal de overgebleven bevolking harder moeten werken om het hoofd boven water te houden.

Een bijkomend voordeel van oorlog is dat het veel geld kost en dus leidt tot schuld van alle betrokken partijen. Het geld voor de te voeren oorlog wordt uitgeleend door de machthebbers, en daarmee wordt de afhankelijkheid van alle oorlogvoerende partijen aan die machthebbers groter, hetgeen weer tot meer macht leidt.

Het is dus noodzakelijk om voortdurend oorlogen uit te lokken, te stimuleren en te financieren. Het mooiste zou natuurlijk zijn, een oorlog tegen een fictieve tegenstander. Een oorlog die nooit gewonnen kan worden en dus altijd kan blijven voortduren (‘War on Terror’).

Het is daarbij absoluut noodzakelijk dat de machthebbers in de top van de piramide, de totale zeggenschap hebben over al het geld.

Maar laten we het vooral over “gas animal”…   https://tinyurl.com/y8jbtyuy Assad hebben!!!

Syrië’s olierijke.. https://tinyurl.com/y7vv2fdx …oostelijke deel !!!

Het einde van de neo- klassieke economie…   https://tinyurl.com/y8vueh2t …is hoe dan ook in zicht!!!

Bankiers zijn immorele psycho- sociopaten.. https://tinyurl.com/y8kwdzzm …en hebben dus schijt aan alles en iedereen!!!!                                                                                                                                                

Psycho- sociopaten zoals hij… https://tinyurl.com/ycsgqtkw …staan immers boven de wet en dat wordt gefaciliteerd door de NWO macht achter de schermen, maar dan ben je wel ook wat verplicht aan HEN !!!

21 05

De ene minkukel (Blok) volgt de andere op (Halve Zoolstra)… https://tinyurl.com/y7p2fvns …het zijn immers hielenlikkende slaafse dienaren van de CIA overigens net als het HELE neoliberale NEP kabinet Prutte 3 met hún dienaren de MSM. Liegen is de rigueur en is normaal en vergeeflijk geworden in het kader van het DOORDRUKKEN van GEMUTEERDE waarheden want het doel heiligt immers de middelen en dan door maar weer !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Over gefabriceerde leugens gesproken.. https://tinyurl.com/yd5xsvou + reacties.. https://tinyurl.com/y9b7adhw ..BEROEPS LEUGENAAR Prutte wil hier natuurlijk absoluut niet op ingaan; Omtzigt is de beste politicus die wij hebben. Hij stijgt ook ver uit boven de kwaliteit van onze Main Stream Media die op schandelijke wijze verzwijgen wat er werkelijk aan de hand is en kritiekloos de Amerikaanse propaganda na-papegaaien. Er is een nieuwe krant in de maak: 'de Andere Krant', zorg dat je die in huis krijgt.

Als iemand geen antwoord geeft op vragen, dan is dat gewoon zo, daar hoef je niet nog eens uit diegene zijn mond te horen, want zoals de regering ook zegt, als je niks te verbergen hebt, dan kan je daarop antwoorden. Dus al met al de hele politiek en regering is corrupt en doen strafbare zaken en de voorzitter zit ook in het complot, aangezien ze Rutte niet dwingt om hierop te antwoorden of op terug te komen. Maar ja zolang het volk te beroerd is om op te staan, zal dit alleen maar erger worden.

Het waren Al Nusra en IS terroristen bij elkaar gesprokkeld om onder de naam “Vrije Syrische Leger” (om ons te doen geloven dat ze gematigd zijn) Syrische Koerden etnisch en sectarisch te zuiveren,, iedereen die het goed volgde weet dat, de NAVO is een lachertje. Dus nee mevrouw May, meneer Macron en meneer Trump, en ja, ook ‘meneer Rutte’,

het is niet ‘HIGHLY LIKELY’ dat Assad hier achter zat, maar zelfs

‘VERY HIGHLY UNLIKELY’…!

Maar kennelijk is dit moordende spel nodig om de verborgen agenda’s te realiseren..?

Maar als het gros der gehypnotiseerde schapen toch maar liever het “officiële” verhaal der westerse LEUGEN MSM blijft volgen én geloven o.a. van “ons eigen” NOS FABELTJES KRANT!!!!

Vertrouwen is mooi.. https://www.bnr.nl/podcast/kees-de-kort/10342718/het-loopt-niet-als-een-tiereliertje ..feiten zijn beter en dat geldt dus ook voor het ogenschijnlijk zo goed draaiende VerNEEderigNSBland waarvan wij inmiddels weten dat er voor Marx Prutte meerdere economieëen zijn!!!

Geen transparantie, vertrek van “duurzame” ceo en zo’n 3500 man in onzekerheid over hun baan… https://tinyurl.com/yddoy8go…zoveelste voorbeeld van een in de mist varend schip!!!

Dweilen met de kraan open is een bekend gezegde… https://tinyurl.com/yboztb33…en is dat in het onderwijs ook niet zo!!!

Is de totale waanzin niet pas écht goed op gang gekomen..   https://tinyurl.com/yc29bp9v...met 9/11 !!!!

En zijn en blijven wij nog steeds zo naïef…   https://tinyurl.com/y86xa8nc https://tinyurl.com/ybsvqcym https://tinyurl.com/yajmz6ss https://tinyurl.com/yba5hsuu… om het officieel gangbare verhaal te blijven geloven!!!

Het is schrijnend dat Nederland nog steeds niet de buik vol heeft van figuren zoals Jeroen Pauw, Eva Jinek, Mathijs van Nieuwkerk en nog wat van die… https://tinyurl.com/yay2yy6e+ reacties …VUILE VIEZERIKKEN van de PvdA “entertainment” kerk!!! Men doet er alles aan om de juistheid, rechtvaardigheid en satanische achtergrond van het heersende systeem in stand te houden. Hulde aan George van Houts, dat hij de moed heeft getoond om het systeem op zijn manier in het hemd te zetten!

De grote pensioen belazerij… https://tinyurl.com/y9ue5zqt + reacties gaat natuurlijk gewoon door!!!

Het werd al eerder gezegd, “onze onvolprezen Prutte” kent meerdere economieën en vooral die van hemzelf en zijn selecte vrindenclub… https://tinyurl.com/ydz25p22 +reacties.. gedijt!!!

21 06

De Pruttonomie buiten die van hem en zijn vrinden echter.. https://tinyurl.com/ycde3nq8 https://tinyurl.com/yctnppuj

21 07

The EU.. https://tinyurl.com/ybvdk2wm..stands for debtocracy and fascism!!!

The EU; we make totalitarianism… https://tinyurl.com/yal3lhxr… great again!!! De dictatEUr ten voeten uit!!!!

Oorlog MOET en zal ESCALEREN en het standrechtelijk executeren van de ECHTE WAARHEID… https://tinyurl.com/y9dry539… is de WIN- WIN situatie van de psycho-sociopaten die tot aan de dag van vandaag NWO controle nastreven!!!! Truth-executed

21 08

En we kunnen er natuurlijk… https://tinyurl.com/ycm4c6sf…gewoon weer op wachten:

21 09

Misplaatst optimisme : Toch blijft Gates onvoorwaardelijk geloven in de kracht van het kapitalisme en de daarmee gepaard gaande vernieuwingen. Net als zijn vriend, collega-miljardair en superbelegger Warren Buffett. Het kapitalisme en innovatie zullen “(…) improve the situation for humans everywhere.” Nou beste Bill, dàt valt nog te bezien hoor?! Of bedoelde je misschien: “for rich humans everywhere”? Want het enige dat vast staat is dat de tweedeling in de maatschappij ondertussen wel ingebeiteld werd. “De rijken worden rijker en de armen worden armer”, zoals het in de volksmond luidt. Overal ter wereld trouwens. En voor één keer heeft deze meerderheid ook gelijk…

Wat een weldoener die Elon Musk van Tesla…   https://tinyurl.com/y82zwq2b…toch? Nou… https://tinyurl.com/y7scaeza…nee…wat natuurlijk wordt ontkent… https://tinyurl.com/y7owsogw…maar waar ligt de echte waarheid!!!

Op weg naar een.. https://tinyurl.com/yanqujvo..menswaardige samenleving!!!

Datgene wat niet in het straatje van de GEMUTEERDE waarheden van het CIA apparaat van de Deep State/NWO elites en hun volgers Mi6 enzovoorts past… https://tinyurl.com/ya8pjkf2…wordt onherroepelijk terzijde geschoven!!! https://tinyurl.com/ybhul5vg Uit de reacties; THE GOYIM KNOW!!! SHUT IT DOWN!!! Some goyim know but we need massive, overwhelming numbers, eg; Brits aren't interested. What now? Can't have a nation of critical thinkers. They KNOW their crimes have been exposed and they're frantically trying to get this war going, the people be damned. “He's questioning the war, cut him off!" https://tinyurl.com/y95gwkwh + reacties. De westerse massale leugenpropaganda maakt van Goebbels een kleuterschooljongen. Wat een afgang als je ook onze minister president Pinokkio hoort meehuilen in het koor van de tragische zins begoocheling. Bah!

Lessons lost… https://tinyurl.com/yauju8fj… Napoleon, Hitler……Trump…..??

The continuing… https://tinyurl.com/ybhd3ks7…story!!!

Omdat de Arrogantie Van De Macht… https://tinyurl.com/yd4hczap + reacties …slechts puppets zijn die naar de pijpen dansen van de WERKELIJKE MACHT achter de schermen, de SCHADUW MACHT der NWO !!!!!!!!!!!!!!!!! Uit de reacties; Wij, 17 miljoen individuen met een Nederlands paspoort moeten het heft in eigen handen nemen. Wij schaffen de invloed van politici en hun partijen af door ze volkomen te negeren, dus dood te zwijgen. We luisternen niet meer naar hen en wij kijken niet meer naar hen. Wij stemmen niet meer op hen. Wij gaan het met zijn allen 24/7 onderling verbonden op internet zelf doen. Wij stichten de eerste echte democratie op aarde, de directe democratie waarin allen zonder enige vorm van discriminatie kan bijdragen en op uitgerijpte voorstellen tot wet en regelgeving digitaal kan stemmen op lokaal, wijk, staf regio etc niveau en laten de politici in hun eigen vet gaarkoken.. Goed artikel, Ik begrijp ook niet waar politici als Sargentini het lef en de arrogantie vandaan halen om premier Orban van Hongarije te bekritiseren

wegens een vermeend gebrek aan democratie. Laten we eerst maar eens gaan werken aan onze eigen NL-schijndemocratie, waar gewone burgers niets te vertellen hebben, geminacht worden en alleen goed zijn om via belastingen en heffingen de hobby’s van de elites te bekostigen. Als onmachtige burger begin ik ook steeds bozer te worden. Een jaar geleden zou ik niet eens gereageerd hebben op dit artikel. Inmiddels ben ik zo ver dat ik best bereid ben de straat op te gaan of andere wegen te bewandelen om mijn onvrede kenbaar te maken. Andere mensen voelen dat misschien ook wel, maar hoe bundelen we onze krachten en komen we in actie?

Iets geleerd van de crisis? Welnee joh!.. https://www.bnr.nl/podcast/kees-de-kort/10342782/we-zijn-weer-terug-bij-af   …het grote gros der mensheid blijft bestaan uit ezels die zich meerdere malen aan dezelfde steen zullen blijven soten!!!

Ja werkelijk, dit stuk onbenul denkt het dus… https://tinyurl.com/y7wcndue + reacties.. te weten en heeft haar “zegje” hiermee klaar!!! Uit de reacties; Haar overleg met zogenaamde experts en hulporganisaties bestond enkel en uitsluitend van links georiënteerde mensen die eveneens als zij door Soros betaald worden. Zij heeft absoluut geen benul van wat de rechtsstaat in Hongarije inhoudt, erger nog wanneer zij haar basis aantekeningen in Hongarije op tafel legde, moesten er heel veel correcties worden aangebracht om ten slotte geen elementaire fouten te maken. Haar bezoek aan Hongarije was dan ook binnen een halve dag bekeken en zij heeft met niemand van de huidige regering overlegd of gesproken. Op de laatste zitting in Brussel waren ook alleen maar uitsluitend bal liberalen aanwezig, terwijl de Hongaarse regering het recht werd ontnomen om zichzelf te kunnen verdedigen. Wel lieten zij iemand aan het woord van de linkse mszp om over het Hongarije zijn ongenoegen te kunnen spuiten. Deze FIDESZ heeft een tweederde meerderheid behaald door de stem van de Hongaarse mensen die nog door de linkse partijen, nog door Brussel worden geaccepteerd en zij pakken alles aan om de Hongaarse regering steeds moeilijker te maken. E.e.a. om druk op het land uit te oefenen en ze te dwingen om migranten op te nemen. Door bemoeienis van Soros zijn ze nu ook al demonstraties aan het organiseren, waarin leden van Antifa zijn uitgenodigd om chaos in het land te scheppen.

Het slaafse VerNEEderigNSBlandse volk.. https://tinyurl.com/yd2bqy59 + reacties .. heeft inderdaad nog een hele hoop te leren!!!

21 10

Het westen beliegt en bedriegt ons… https://tinyurl.com/y89342w9 + reacties… 24/7!!! Tja, we worden 24/7 belogen en bedrogen. De heersers dezer aarde, hebben heel andere bedoelingen, dan ze ons, burgers, laten weten. De waarheid sneuvelt als eerste, want hun belangen staan voorop, met name de globalistische elite en de NWO.

Russia and Putin have to realize… https://tinyurl.com/yc5pjoa4 …that they are dealing with neoconservative psychopaths and not with common sense!!!!!!!!!!!!!!!!