Keek van de week 04-04-2018

De onrendabelen modderen met u aan en voort !!

Je verwacht ook niets anders…van bovengenoemden..

Ja, de loonontwikkeling.. https://tinyurl.com/ycakedc6 ..en we weten waar het aan ligt!!!

Net zoals Prutte er zijn oren en ogen voor sluit… https://tinyurl.com/ybrz4q8p ..doen de ONRENDABELEN op gemeente niveau dat ook!!! De reëel existerende armoede past natuurlijk niet in het gemuteerde ideaalbeeld van de neo liberalen, ze scoren bovendien liever met ‘identiteit’ en ‘integratie’!!!!

Krampachtig proberen recht te praten wat… https://tinyurl.com/y7bcpge2 ..krom is en voor jullie is regeren inderdaad HALVEREN, misplaatst optimisten en dat is duidelijk na de fratsen van jullie “leiders” Arrogander Penthouse.. https://tinyurl.com/y8bq4cn3 ..en Bilder Beatrix lieveling Kafka Orwellgrijns!!!

Vrijheid boven angst.. https://tinyurl.com/yaq72cak ..maar uiteraard willen “onze onvolprezen Prutte” en minister van nepnieuws Kafka Orwellgrijns de massa dolgraag weer in de angst gevangenis terug duwen!!!

Het wordt hoog tijd… https://tinyurl.com/y8s2teas ..dat die eieren gaan breken!!!

Propaganda schau… https://tinyurl.com/ybr7g7ul … bei unsere Nachbarn!!!

Uitgerangeerde ONRENDABELEN.. https://tinyurl.com/ydarm924 + reacties …mooie baantjes toegeschoven- brothers and sisters in incompetent arms!!!

Kafka Orwellgrijns.. https://tinyurl.com/ya9eumq8 + reacties ..kan geen koppijn genoeg krijgen!!! Uit de reacties: “ Het zijn hoogopgeleide jongeren uit de steden die massaal tegen hebben gestemd geen groep die D66 van zich wil vervreemden“. Dat is dan ook precies de reden waarom ik voorspel dat het in tegenstelling tot bij verdrag Oekraine heel lastig wordt voor D66 om het volk weer ondemocratisch te negeren zoals bij de vorige referendum. Het is namelijk erg makkelijk om SPers en PVVers te framen als onopgeleide tokkies waar je niet naar hoeft te luisteren maar wanneer het om je eigen achterban gaat is het een heel ander verhaal. D66 zit nu lekker in spagaat. Erg vermakelijk. Worstel.. https://tinyurl.com/ya5z5kef .. en ontzwem vooral NIET, ongewenst NEP kabinet!!!!

Het gros der onwetende schapen vraagt… https://tinyurl.com/yb5ms6fx + reacties  ..SOROS om stemadvies, way to go !!!!

Poliziek is.. https://tinyurl.com/y7rqj7yw + reacties..poppentheater voor de bühne!!!

“De beste remedie tegen kwetsbaarheid”.. https://tinyurl.com/y8pcnd6x …is eindelijk eens afstappen van het neo klassieke gedachten goed wat nog steeds overheersend is onder economen!!!

Rake punten.. https://tinyurl.com/ydbjpvmu …maar die “verstandige” Rotterdammers moeten zich één ding realiseren; als ze in de bijstand terecht komen dan staat hen SLAVENARBEID middels de “Participatiewet” te wachten en het “beleid” van NAZI wethouder Struijvenberg van Onleefbaar NSDAP oftewel “Leefbaar” Rotterdam dient als landelijk “voorbeeld” en spant hierin dus de kroon!!!!!!!!!!

Wij zien de teloorgang van de gevestigde neoliberale poliziek… https://tinyurl.com/y9vekgch ..met hun arrogante “business as usual” met interesse tegemoet!!!!

Onze cultuur en meer… https://tinyurl.com/ya3mescu …wordt te grabbel gegooid!!!!

Eerst maar eens zien hoe lang dat “feestje”… https://tinyurl.com/ycwp6xvd ..in VerNEEderigNSBland nog zal duren, Kees!!! Al vast een schot… https://tinyurl.com/yb7walgm ..voor de boeg!!!

Gaan de sociaal democraten hier in VerNEEderigNSBland wat opsteken van wat nu bij hun collega’s in Denemarken… https://tinyurl.com/ybo6dx5s …gaande is, van minuut 15.48 tot 26.03 !!!! Je neemt onze lijn over zo niet dan ga je ten onder!!! Take that, PvdA !!! https://tinyurl.com/y7k3g7ek + reacties.

De pot verwijt de ketel.. https://tinyurl.com/y83ouks6 …dat ie zwart ziet..enne.. lekkere werkgever, die Persgroep en trouwens ook “goeie reclame” voor de poliziek en het UWVreselijk werd ook… https://tinyurl.com/yb5yxs82 + reactie https://tinyurl.com/y8c2t4bl ..al genoemd, inclusief de parasitaire ONRENDABELEN die daar “werken” !!!

Dit is het Plan-B van… https://tinyurl.com/y8h8kxt5 van Prutte!!!

Waarom het beleid van Draghi.. https://tinyurl.com/y7coq9nz ..niet werkt!!! En hoe zit het met het continu stijgend aantal mensen dat niets meer te verteren heeft!!!

We zouden die links liberale hetze… https://tinyurl.com/y7mow2yv + reacties https://tinyurl.com/ycq7jvg8 https://tinyurl.com/yawdaoff …tegen Trump en Rusland/Poetin onderhand https://tinyurl.com/y74r6ygq + reacties spuugzat moeten zijn !!! In ieder geval zal het Poetin.. https://tinyurl.com/y7s797ja …steeds sterker maken!!!
18 01

Mark Rutte lijkt de leugenachtige politiek uit de VS als eerste volledig te hebben omarmd. Leugens, leugens en nog eens leugens.. En wat is zijn beloning..?? Hij wordt premier van Nederland…!

Uit de reacties: Daarom des te moeilijker te begrijpen dat die clown van ’n rutte (hoofdletter is ie niet waard) met z’n sloop en graaipartij weer de verkiezingen gewonnen zou hebben. De vernederlandse kiezer is bepaald niet de slimste maar weer die soplul…nee!
Ik blijf hameren op de tellingen, waar niemand bij was, slechts gedaan is door lui die we dan maar moeten ‘vertrouwen’, en van geen kant klopt. Het westen..
https://tinyurl.com/ybaggyyx  + reacties.. zal er ook NOOIT iets van WILLEN leren!!!
18 02
Omdat het gros domweg gewoon niet meer kan… https://tinyurl.com/ycmo9a9y .. na en door denken!!! PRS = Problem, Reaction, Solution!!!

Goed voor het pleasen van de aandeelhouders… https://tinyurl.com/yczo6wp2 ..slecht voor het personeel, maar dat is “business as usual” tegenwoordig, de vakbonden vrezen banen..  https://tinyurl.com/ya9arzxd  ..en pensioen  verlies !!!

Het einde van Facebook…  https://tinyurl.com/y783vm79  https://tinyurl.com/y92k4cqe  ..is in zicht, of blijf je liever een dumbfuck !!!

Fascisme en nazisme…  https://tinyurl.com/yd2ac8qg  ..tot op de dag van vandaag…  https://tinyurl.com/y9uvvddo  + reacties.. https://tinyurl.com/y953emt5  + reacties twee handen op één buik  https://tinyurl.com/y6urmqgo  verenigd in de EU !!! Uit de reacties: De banken persen deze arrestatie bij de Spaanse regering af: als Puigdemont en de zijnen niet worden gearresteerd en de “democratie” (het kapitaal-fascisme) niet wordt hersteld in Catalonië dan draaien de banken eenvoudig de geldkraan dicht voor Spanje. Zolang het misdadige monetaire systeem van de Federal Reserve niet wordt veranderd zal er niets veranderen aan de fascistoïde politiek van ook de EU. De Duitse en Spaanse regering hebben zichzelf weer eens met een bruine saus overgoten. Franco, Hitler, Guernica……waar kennen we deze namen toch van? Ik weet zeker dat de “gewone” Duitser zich doodschaamt voor deze misselijkmakende arrestatie en ik hoop nu maar dat iedereen inziet dat het Duitse volk en de Duitse regering heel verschillende belangen hebben. Overal waar Merkel tijdens haar verkiezingscampagne is geweest is ze uitgejouwd en zelfs met tomaten bekogeld. Iedere dag zijn er in Duitsland “Merkel muss weg” demonstraties. Dus neem deze ranzige arrestatie het Duitse volk niet aan.

De mond vol hebben over democratie..  https://tinyurl.com/ybl2x8cy  + reacties..de Haagse “humor” van vandaag?

Het eerste deel van het..   https://tinyurl.com/yc5wc6so  ..neoliberale project EUSSR!!! 

Hoe schrijnend dit ook is….  https://tinyurl.com/yc86jhbe  27-03-2018 + video... PostNL zal hierin de enige niet zijn dus koester geen illusies, vrijwel geen enkele “werkgever” heeft nog enig compassie met zijn werknemers en dit betreft vooral de beursgenoteerde bedrijven, en dat zou wederzijds moeten zijn maar nog teveel schapen zijn hierin veel te naïef!! Je doet wat je moet doen voor dat noodzakelijke nep geld en zodra je thuis bent trek je je broek naar beneden richting je “werkgever” en dat is de enige juiste attitude in de alomtegenwoordige neoliberale HEL !!! Compassie met deze onrendabele graaier… https://tinyurl.com/yc532kcy   ..zal in ieder geval niemand moeten hebben!!! Compassie kun je klaarblijkelijk alleen nog maar .. https://tinyurl.com/ybk9gqne  + reactie ..van je medemens verwachten.. alhoewel.. je daar ook ontzettende eikels aantreft!!! Hopend op betere tijden voor zijn collega’s bij PostNL? Uitgesloten!!! Bedrijven zoals PostNL schijten bagger… https://tinyurl.com/y6w2d2fh ..als ze in de negatieve publiciteit terecht komen!!!

De onrendabelen.. https://tinyurl.com/ybqvq3ou ..modderen met u aan en voort!!!

Juist ja,… https://tinyurl.com/yd79tbc6 ..Nexit!!!

Met de onrendabelen c.q. volksverlakkers.. https://tinyurl.com/ya4wnurp + reacties...moeten we eerst zien vooraleer we kunnen gaan geloven en het ziet er NIET naar uit dat we ze OOIT kunnen gaan.. https://tinyurl.com/y84yyp2e ..geloven!!! Als onrendabelen en volksverlakkers moeten we zeker ook de vazallen der “rekenkamers” CPB, CBS, de neoklassieke macro- “economen”, SGP, DNB de media én Koning Pils in ogenschouw nemen!!! En het gros der mensen zelf doet hierbij dan ook nog eens duit in het zakje !!! Maar ja, de meeste mensen klagen over hun geheugen en niet over hun verstand.Maar als je als burger door de overheid systematisch wordt voorgelogen, zul je wat moeten. Het wordt dan ook hoog tijd dat de overheid wel de juiste cijfers ophoest. De vraag alleen is wie dat moet doen: het CPB en CBS hebben zich immers voor deze taak, gezien hun past performance, volstrekt gediskwalificeerd. De politiek, onze grootste bron van nepnieuws, kun je dit kennelijk ook niet toevertrouwen. Over “onze”mediadoen we er maar het zwijgen toe.

020 Islamsterdam, VerNEEderigNSBlands hoofdstad.. https://tinyurl.com/yd89bqum …der totale waanzin!!! Met dank aan GroenLinks, BIJ1, Denk, Nida en uiteraard hun baarmoeder: de PvdA. Zonder deze partij waren deze verraders nooit zo groot geworden.

18 03

Ja, die NEPoranjes zijn het vlaggen en zwaaien immers.. https://tinyurl.com/y8uhtfe6 …ook echt waard- LOL!!!

JE…BAVERAI!

Daarmee wordt bedoeld dat het orangistenvolk ook onder moeilijke omstandigheden flink zal blijven kwijlen….

De banenschredder draait.. https://tinyurl.com/y9yl4lwv …onverminderd door en dat “doorstarten” dat kennen we nou onderhand wel, we weten hoe dat in z’n werk gaat!!! Even een greep uit de faillisementen van d.d. 26 maart j.l. : https://tinyurl.com/y79ss5y9 !!!

Wat moet je hier nou… https://tinyurl.com/y89l9q68 + reacties.. van zeggen!!!

Hoe houdbaar is het.. https://tinyurl.com/ycks8m5o + reacties ..huidige financiële bestel nog!!!

Van onrendabelen zouden we toch onderhand moeten weten.. https://tinyurl.com/yc9vmvjr ..dat ze met een gespleten tong spreken!!!

Dat “economisch herstel”… https://tinyurl.com/yb2gf8t6 .. is dan ook lariekoek, Kees!!!

De onrendabelen… https://tinyurl.com/yadyzpso …modderen met u aan en voort!!! Het is voornamelijk de schuld van de politici die ons op illegale manier illegale ‘vluchtelingen’ opdringen, en hen vervolgens meer rechten geeft dan de lokale bevolking. Als altijd, oordeel zelf.

Het leenstelsel is dan ook bedacht.. https://tinyurl.com/ycfc4xnl ..door onrendabelen bij uitstek en natuurlijk zijn er geen zorgen over schulden want die worden later door die “fantastische baan” immers weggepoetst!!! Dream on, Millennials!!!

 Huizenmarkt Zeepbel Retweeted Ewald Engelen@ewaldeng18 04
als je gehoorzame burgers wil, moet je ze zo snel mogelijk tot schuldslaven maken...
weg met het leenstelsel

Met de beloftes van Prutte… https://tinyurl.com/yax4mr2m ..vegen we ons achterwerk af!!!
18 05Hoe zat het ook alweer met.. https://tinyurl.com/yb2sgnbs ..the Deep State!!!

Omvolking!!!....in.. https://tinyurl.com/ydeykygm ..cijfers!!!

Het ware verhaal van het Trump- Rusland complot Deel 1 : https://tinyurl.com/y7hpl7ll

De onrendabelen doen juist datgene waar ze zo “goed” in zijn… https://tinyurl.com/ybvbk5mj https://tinyurl.com/yarlatmx https://tinyurl.com/yc69nmb4 + reacties ..de burger op kosten jagen!!!

Het deksel op de neus.. https://tinyurl.com/y7hksv4c ..bij die uitbuitbureau’s en… https://tinyurl.com/y9bazq76 ..PostNL!!!