Keek van de week 28-03-2018

Het gaat bergafwaarts..

..en dat wordt met de dag duidelijker; https://tinyurl.com/yaoqt8xm https://tinyurl.com/mc63odq Evil lies not in the heart of some conceptual deity, yet flows from mankind, religion, politics, morality?! In the end we are the most primal of beasts, for we live to bring forth our desires! All the hate, pain and suffering in the world comes from mankind…..Reality is a lie, greed, lust and pride rule the world! It is our truth and our curse..Jewish, Christian, Muslim, Pagan, Liberal, Republican…. all these paths lead to doom.
17 01

Als je in bovenstaand gegeven alleen al de eerste staander van de Trias Diabolica… https://tinyurl.com/yag964qg ..onder de loep neemt, dan de tweede.. https://tinyurl.com/y8g43ca2 + reacties en vervolgens de.. Wordt het niet eens hoog en nog eens hoog tijd dat we gaan inzien… https://tinyurl.com/y95ll4z9 …waar de ROT werkelijk zit; the United Stasi of America in de tentakels van de Deepstate/Militair Industrial Complex/CIA!!!... derde dan zal één en ander toch eindelijk eens duidelijk moeten worden en als dat nog niet genoeg is dan onderstrepen we dat nog maar eens.. De uitdrukking.. https://tinyurl.com/yatnwp7p + reacties.. zo Hollands als maar zijn kan!!! En laten we over het in het artikel genoemde Oxfam.. https://tinyurl.com/yanerya2 https://tinyurl.com/ydfcw5gq …wat dat betreft maar zwijgen!!!
17 02

Natuurlijk, Nederland.. https://tinyurl.com/y6wqhyar https://tinyurl.com/y8v44eyp ….TOTALITAIR, wel zo gemakkelijk!!!

Komen er ook aangiftes… https://tinyurl.com/y7rfas8o ..om dit sujet in het geheel te doen laten verdwijnen!!!

Natuurlijk, in de ons door HEN OPGELEGDE wereld der GEMUTEERDE waarheden.. https://tinyurl.com/ybuhoaj8 .. is 1 uur in de week werk immers een “baan”!!!!

Het is bemoedigend dat er hier in ieder geval… https://tinyurl.com/yc7mhbvj …mensen zijn die de raderen in hun bovenkamer laten draaien!!!

Het zoveelste schandaal omtrent PostNL…via de UITBUIT bureau’s.. https://tinyurl.com/y7q5jcqo …en hoe worden Poolse flexwerkers in de distributiecentra van Appie Heijn ook al weer behandeld!!! VerNEEderigNSBland heeft zijn streken uit het verleden nooit verleerd. Het zijn en blijven SLAVENDRIJVERS!!! Moderne slavernij!! Post slaven!!!

Je zou beter moeten weten, Kees.. https://tinyurl.com/ycqrxkdl ..Nederland zogenaamd beter als de rest? LOL !! En wat Italië betreft, die zijn in ieder geval wakker en weten dat het “crisis voorbij” en “economisch herstel” één groot LUL verhaal is!!!

Wie bezwijkt er tegenwoordig niet…. https://tinyurl.com/yd8ekyvw …onder de werkdruk!!!!
17 03

Ons kent natuurlijk ons… https://tinyurl.com/yc5onv7h ..in het Brusselse cast of idiots circus!!

Ja, wat doen ze.. https://tinyurl.com/ybf2m85o ..je toch aan!!!

VerNEEderigNSBland… https://tinyurl.com/ybabfzqs https://tinyurl.com/yaj5ab9n -de SER met weer een mooi baantje voor die vreselijke politiek uitgerangeerde PvdA troll Marriëte Hamer-.. ..VerAmerikaniseert in rap tempo en natuurlijk wordt er weer met valse retoriek getracht “het mooie” daar van in te zien middels de drogreden “kansen” of “het leuk vinden” en terwijl we hier nog denken “beleid” hierop te kunnen maken staat de EUSSR op het punt… https://tinyurl.com/y72qgwv5 … de zaak over te nemen; En daar groeit de macht en de bureaucratie van de EU weer verder. De lidstaten hebben binnenkort dus zelf ook al niet meer het laatste woord als het over arbeid gaat. En ook al is Martin Schulz nu min of meer buiten beeld, reken er maar op dat zijn “visie”.. https://tinyurl.com/y7ka3l3n … EUSSR breed geïmplementeerd zal gaan worden!!!

Duitsland, als leider in de huidige EUSSR, heeft immers haar Arbeit Macht Frei principes nooit losgelaten en onder “beleid” van de “sociaal democraat” Gerhard Schröder.. https://tinyurl.com/y7ld2c7p ..de MINIJOBS verwezenlijkt!!! En wat je in deze uitzending ziet zo gaat het hier in VerNEEderigNSBland EXACT hetzelfde – tot aan de dag van vandaag én morgen – aan toe!!!

Laat het grote EU-draaien.. https://tinyurl.com/ycomc485 + reacties (zou Ernst Quispel zijn “vriendje” zijn oh wacht even, niet poliziek correct en gender neutrale gedachte!!!) … maar beginnen!!! Het is inmiddels gewoon geworden dat als Pinokkio.. https://tinyurl.com/ycsjzqyf ..wat zegt of meent hij het tegenovergestelde bedoelt!!!! A.U.B. zo snel mogelijk OPRUTTEN hier!!!

Zijn we een bericht van deze strekking… https://tinyurl.com/yasoe7bp …al niet een keer eerder tegen gekomen? Het is toch duidelijk dat in de voortreffelijke EUSSR werken niet meer loont!!!

Hoe lang is idioot Draghi al bezig met zijn door hem zo vurig gewenste 2% inflatie… https://tinyurl.com/yabyc74a …te bewerkstelligen en hoe lang zal het gegeven standhouden dat de centrale banken.. https://tinyurl.com/ydbpexow + reactie ..overgaan op taperen !!! Durven centrale banken dit risico te nemen en het stimulerende beleid terug te draaien dat de aandelenmarkt en de economie de laatste jaren zo ondersteund heeft? Of zullen ze er al snel achter komen dat ‘tapering’ binnen dit geldsysteem een onmogelijke opgave is?

Het kolkt al een poosje in VerNEEderigNSBland.. https://tinyurl.com/y7o6eqjn https://tinyurl.com/yb5f8qwm https://tinyurl.com/y7l5u7kt Nee, natuurlijk moet je er geen vertrouwen meer in hebben hoe zaken hier worden bestierd!!!

Nederland kreeg een diepe aversie tegen Van der Veer en consorten

Zoveel getroebeleerden… https://tinyurl.com/y8jxppnj …blijven daar ook maar naar kijken!!! La La Land.. https://tinyurl.com/y9o7ltxt + reacties …bagger land!! Ze moeten stoppen met “bagger” te tonen op tv, het is niets meer van waarde en een afleidings tactiek van de overheid voor echte problemen in dit land.

To war or not to war.. https://tinyurl.com/yagcdww4 …that’s the question!!

Collectief leren liegen.. https://tinyurl.com/y9en4e4j https://tinyurl.com/y752ecvg …dat is de kracht van de polder!!!

En daarom… https://tinyurl.com/yb5otswm …nee tegen die sleepwet, er werd vorig jaar al… https://tinyurl.com/y8s5yhfd …duidelijk voor gewaarschuwd !!!

En het grootste probleem hierin voor Nederland is natuurlijk… https://tinyurl.com/ycp2rz2y + reacties… de Nederlander zelf!!! Uit de reacties: Gelukkig heeft NL een totale pensioenpot van over de 1000 miljard, dus verwacht kan worden dat deze pensioenpot in haar geheel zo snel mogelijk zal worden overgeheveld naar de EU zodat deze kan worden gebruikt voor de aflossing van schulden en voor het inkleden van één EU pensioenfonds. Dit zal in één namiddag door de tweede kamer ter stemming worden gebracht en met algemene stemmen worden aangenomen. Wederom een (herhaalde) poging om de chronische euroziekte, de noord/zuid kloof, door vergemeenschappelijking te overbruggen. Het tegensputteren van Duitsland en Nederland heeft veel weg van symboolpolitiek voor de publieke tribune. Omdat de ‘transferunie’ al jaren een feit is en het ‘rijke noorden’ al jaren op verschillende manieren opdraait voor de falende verantwoordelijkheid voor het eigen huishoudboekje van het ‘arme zuiden’. Het oude idee van de euro bonds (gemeenschappelijke schulden) is in afgelopen jaren links en rechts ingehaald door de eigenmachtige steunprogramma’s van de Centrale Bank, voor rekening van de burgers. Met het invoeren van de fiscale eenheid wordt dan ook niets anders beoogd dan een gedwongen verdere formalisatie en integratie van het eurogebied.

Merkel… https://tinyurl.com/y85crs25 + reacties ..muβ sofort weg!!!!

Ordo Ab Chao… https://tinyurl.com/ya8oqxzy ..Problem, Reaction, Solution!!!!

We zouden zo onderhand beter moeten weten.. https://tinyurl.com/ycybes9c ..met de EUSSR is niets zoals het werkelijk is!!!

Een perfect model dus… https://tinyurl.com/yaf3uo6v …voor de NSB mentaliteit in Nederland (en Duitse DDR fans , met Merkel voorop, zullen het ook prachtig vinden)!!! En als het niet te stoppen EU Nazi Monster nog wat meer macht krijgt worden ook hier dezelfde systemen ingevoerd… https://tinyurl.com/ya9g6g9l ..iets dat de bevolking hier gewoon laat gebeuren terwijl ze werkelijk geen idee hebben wat hen te wachten staat!!!maak je

Een geschiedenis lesje aangereikt… https://tinyurl.com/ycmbgsp5 + reacties …voor drs.- kuch, rochel- M. Rutte!!! Wij geloven dat een opfriscursus aan de Universiteit Leiden een gezonde aanrader is, meneer Rutte..

Het “rijke Ruttiaanse VerNEEderigNSBland” waarin ook armoede volgens onze “onvolprezen Prutte” een niet gekend begrip is.. https://tinyurl.com/ya4fvtvv .. Volksbank-ceo Maurice Oostendorp is verbaasd over de bevindingen. "Voor een land als Nederland is het eigenlijk ongelofelijk dat financiële bezorgdheid aan de orde van de dag is voor meer dan een op de drie mensen", zegt hij. De bank ziet het als missie om klanten te helpen 'financieel onbezorgder' te worden. Wat een gotspe!!! https://tinyurl.com/y8ocdjud - 24-08-2017. De Volksbank kondigde eerder aan dat de komende jaren 800 à 900 banen verdwijnen. Gaan die ook geholpen worden ‘financieel onbezorgder’ te worden!!!

Uw kind zit al in de digitale.. https://tinyurl.com/y8sf965g …gevangenis, fijn toch… https://tinyurl.com/ydesy5o2 ..vooral voor het kind zelf!!! Het is vooral ook dankbaar voor de slavernij ketenen die het in een vroeg stadium van het leven.. https://tinyurl.com/y9pgqyy9 …al om de nek gewrongen krijgt!!!

En wanneer gaan de VerNEEderigNSBlanders massaal de straat op… https://tinyurl.com/y6wwlpdm ..om uit te komen tegen het jatten van hun pensioen!!! https://tinyurl.com/y86bqxzz + reacties Benjamin de Bree zei: De zanger Armand zong het al, de Nederlander is een meelzak, je kunt er op blijven slaan, hij gaat toch niet staan. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Praten over werk is het meest lucratieve hier in Baggerland.. https://tinyurl.com/y9u8gbhs .. en het zijn dus ook de praters over werk die er hun zakken mee vullen, o.a. de ONRENDABELEN te weten de ‘politici’, die dan ook nog eens de regels vaststellen!!!

Luister eens op een andere manier.. https://tinyurl.com/y8akgxzf .. naar president Poetin.

Ja… https://tinyurl.com/yacea4u7 https://tinyurl.com/y7ergqja https://tinyurl.com/y8megapo …schapen zijn het!!!! En inderdaad, dieper kan een ENGE GLUIPERD als ARROGANDER PENTHOUSE van OnD666 niet zinken!!!!!

Laat de nieuwe kerk tegen die van de links liberale gemuteerde waarheden met hoog demoniserings en “deug” gehalte… https://tinyurl.com/ybk8wapd https://tinyurl.com/y9ej7fov https://tinyurl.com/yaveubk3 …maar komen!!

Inderdaad de banken, inherent aan het geldcreatie uit niets systeem moeten.. https://tinyurl.com/y87nscoh + reacties …eerst dood voordat er aan een welvarende en eerlijke samenleving kan worden begonnen!!! Dit hierin genoemde artikel – van de neo klassieke Rabo BANK – “economen” laat weer eens een overduidelijk detail zien: https://tinyurl.com/ybocgb49 Vaardigheden van werkenden relevant houden Uit onderzoek blijkt dat vooral werknemers met een hoger opleidingsniveau geen last hebben van een dalend loonaandeel. Nederland zou daarom moet blijven inzetten op een goed geschoolde bevolking. Dan gaat het niet alleen om meer universitair geschoolden maar vooral om opleidingen die vaardigheden opleveren waar in de toekomst behoefte aan is. Als werkenden namelijk niet over de juiste vaardigheden beschikken, is er voor bedrijven een grotere prikkel om verder te automatiseren en zal het arbeidsinkomensdeel verder onder druk komen te staan. Ook zou het gebruikelijk moeten worden om een leven lang vaardigheden te blijven ontwikkelen om relevant te blijven voor de arbeidsmarkt (Baarsma, 2017). Het overbekende scholings mantra; werken én leren tot aan je doodskist wat in dit geval afkomstig is van, jawel Barbara Baarsma : http://tinyurl.com/y8wpxgcz Miss weg met de vaste baan (behalve voor haarzelf én Kroonlid van de SER, ziehier de connecties!!! Die scholing is alleen maar effectief voor een klein aantal hoog opgeleiden met specifiek gewenste skills en al helemaal niet voor de middenklasse die weggevaagd gaat worden!!!! Scholing gaat het echt niet worden zolang de MACHT in samenwerking met de hen dienende politieke ONWIL én dienende neo klassieke “economen” zoals deze Baarsma, de samenleving hier in de neoliberale tang houden!! De gemuteerde waarheden van deze neoliberale drogredenaars laten niet zien hoe de zaken er in de REAL WORLD.. http://tinyurl.com/y9v4slyh .. voor (gaan) staan!!!

Bedankt… https://tinyurl.com/y7jexn5j …Mario!!!

We slaapwandelen de afgrond in… https://tinyurl.com/y9acna3k …maar we willen het toch niet horen en vooral ook niet weten!!!!

En de VerNEEderigNSBlandse “krijgsmacht”, diep in de aars van de VS verscholen.. https://tinyurl.com/ya62fol9 ..roept dan “pang pang” als de Russen eraan komen!!!

We denken dat de meeste mensen die “berichtgeving” geloven – in ieder geval worden de geesten al rijp gemaakt voor een militaire confrontatie met Rusland. En wij…. wij moeten het doen met kamer leden die er alleen maar zitten voor hun partij- en eigenbelang. We zeggen met opzet kamer leden, want volksvertegenwoordigers zijn het allang niet meer. In Nederland worden immers al tientallen jaren verkiezingen gehouden met kandidaten, die de burgers keer op keer van achteren pakken. Een politiek die krioelt van corruptie en minachting. En waar je “vroeger” nog enige intellectuele bagage moest hebben om die baan van volksvertegenwoordiger te kunnen bemachtigen, zien we nu dat bij wijze van spreken schoolverlaters de belangen van het volk moeten verdedigen.

Kinderen of geen kinderen… https://tinyurl.com/y7sa7huk …om Europa voor het sterven te behoeden zijn politici nodig met een visie, maar de enige visie die zij hebben is tunnelvisie.

De natuur laat zien.. https://tinyurl.com/y8fpkzkd …hoe het moet, daar zouden we veel van kunnen leren!!

Dit.Is. https://tinyurl.com/y7bmmmcn + reacties Zo. Ziek !!!!

De luchtfietsende Bilderberg trekpop… https://tinyurl.com/yb9zrmvy ..Kafka Orwellgrijns!!!

Het leek even uit beeld te zijn, maar… https://tinyurl.com/ybldg6os …de banen schredder draait gewoon door!!! En het overgrote deel van de ontslagen valt.. in de hogere echelons der hoger geschoolden!!!

De FAKEonomie met daarbij behorende GRAAI cultuur.. https://tinyurl.com/y8vg5utx …draait ook gewoon door sterker nog op volle toeren, dat “talent” in die parasitaire sector zou voor dit land eens verloren kunnen gaan!!!

En deze “kwakkelende” grootGRAAIer heeft zijn “aspirientjes”… https://tinyurl.com/y7zplaoe …ook weer binnen!!! En dat terwijl het gros der Nederlanders ontslagen WORDT en via de WW in de bijstands SLAVERNIJ der participatiewet terecht komt!!!!

Die “oorlog” tegen Poetin… https://tinyurl.com/y7hxmavx ….gaan we dus echt winnen – LOL !!!!!

Een 020’er… https://tinyurl.com/y8898mkc ..ontgoocheld in zijn eigen linksheid!!!

Een één tweetje dus.. https://tinyurl.com/ycu6cvry + reacties  ..reken rente bewust laag houden plus de lage rente der ECB en die pot van 1400 miljard staat, dankzij PvdAsocialen Jetta Grese Klijnsma al in Brussel om mee te helpen de komende klap (dus weer) van de (Zuid – Europese) banken op te vangen, dus de pensionado (in spe) betaalt weer het gelag!!!! We leven immers in een Solidarnosc Unie !!! Blijf dus maar vooral die ‘hard werkende Nederlander’ uithangen zoals die NIETSNUT van een Pinokkio Prutte het graag ziet!!!!

En het gros der brood en spelen consumerende nitwits.. https://tinyurl.com/ycyxhrux …houdt de kop in het zand want er is niets aan de hand!!! En dan die vreselijke MUTS van een JINEK.. https://tinyurl.com/ydgymxgjsinds haar 19e heeft ze al een natte flamoes van het CRIMINELE duo Bill en Killary Clinton en daarmee schuift deze “vakvrouw” al haar objectiviteit aan de kant, hoe BELACHELIJK kun je jezelf maken!!!!!! Look, it’s really her !!!! The “interview” that followed showed one of our country’s most prominent interviewers and talk show hosts making a fool of herself, gushing over the failed presidential candidate and abandoning any semblance of objectivity she had left.
17 04

Maar swoa, what does it matter… Hoeveel schandalen kan Mark Rutte weglachen zonder dat stemmers echt in groten getale anders gaan kiezen? Immers… Maar de tijd dat machthebbers moesten vrezen voor fakkels en hooivorken ligt ver achter ons, en zodra de nieuwe aflevering van Temptation Island begint hebben wij met z’n allen alweer iets belangrijkers aan ons hoofd.

Het volk controleert de machthebbers niet – het maakt niet uit hoe vaak ze voorgelogen worden, hoe vaak ze bedrogen worden, hoe diep de bestuurlijke onkunde zit. De uitdagers worden weggezet als extremisten en fascisten en daarmee zijn massa’s Nederlanders alweer gerustgesteld in hun weten dat alles beter is dan dat.

De pers controleert de machthebbers ook allang niet meer; zij zijn evengoed onderdeel van dezelfde elite en helpen de gevestigde orde opzichtig hun macht te behouden. Zij spelen een al even cruciale rol in het bestrijden van regeringskritische, onafhankelijke nieuwsbronnen. In het zwart maken en kalt stellen van politieke uitdagers. In het verzwijgen en spinnen van nieuws dat het narratief van het establishment ondermijnt.  

Het is niet verwonderlijk dat wij ons midden in een politieke aardverschuiving bevinden. Brexit, Trump en het Nederlandse ‘nee’ tegen het Oekraïne verdrag waren niet mogelijk geweest zonder internet. Hetzelfde geldt voor de opkomst van rechtse partijen in Frankrijk, Duitsland en Oostenrijk. Het internet was nodig om het taboe te doorbreken dat door het establishment is geplaatst op nationalisme, en op de discussie over immigratie en de islam. Dát is waar de werkelijke zorg over ‘nepnieuws’ zit. De strijd van het establishment tegen nepnieuws is geen strijd voor de waarheid, maar een strijd om het behoud van macht.

Wij hebben onszelf gevangenen gemaakt van dit establishment, dat gewend is geraakt aan de verregaande greep die het had op ons bestaan. Nu het internet ons een uitweg geeft, ons blootstelt aan andere zienswijzen dan alleen maar het door de overheid goedgekeurde perspectief, moet de gevestigde orde rare sprongen maken om die macht te behouden. Onderschat niet: de macht over informatiestromen is essentieel voor het establishment om politieke macht te kunnen behouden. Daar zullen ze dan ook vol op in blijven zetten, en ze zullen ver gaan om hun doel te behalen.

Nogmaals; NEE, tegen die.. https://tinyurl.com/yae8x3jy https://tinyurl.com/y8avg3vk ..sleepwet!!! We gaan vandaag stemmen https://tinyurl.com/y9uc9ywq over een wet die vanaf dag één strijdig is met geldende wet- en regelgeving, die de diensten bevoegdheden geeft waar ze de facto al jaren gebruik van maken, en die op zijn best puur een vorm van symptoombestrijding is. Een willekeurige Nederlandse rechter kan op basis van de eerdere uitspraken tot dezelfde conclusie komen. In plaats van direct naar het gerecht te stappen, zijn we echter aan het discussiëren over de vraag of deze wet noodzakelijk is — een discussie die zinloos is op het moment dat die hele wet door een rechter verworpen wordt. Nu ja: het referendum is er toch gekomen, en vandaag mag u uw mening geven over deze wet. Mijn advies zou zijn: stem tegen. Een wet die strijdig is met Europese wet- en regelgeving, een wet die volgens meerdere rechters een gevaar zou vormen voor onze democratische verworvenheden, dat is een slechte wet. Zo’n wet kan de regering beter intrekken, anders brandt ze er in een later stadium haar vingers aan. En daar wordt niemand beter van.

Hoe het met die loonontwikkeling zit weten we inmiddels maar al te goed.. https://tinyurl.com/y7u9zxpu ..met veelzeggende reacties!!! https://tinyurl.com/y7dylw8l ..R.I.P. Stephen Hawking and some day we hope that the current vile system with it’s masters and servants will ROT IN HELL !!!

De jeugd heeft de toekomst wordt er nog weleens gezegd, maar het is overduidelijk dat dit in VerNEEderigNSBland… https://tinyurl.com/ybcn87qx ..NIET opgaat want het gebruiken van je hersens wordt hier al in een vroeg stadium ontmoedigd!!!!!!

Who.. https://tinyurl.com/y9m3joy9 ..+ reacties.. Cares??!! Uit de reacties: Als je uit het raam kijkt zie je dat alle westerse “democratiën” kapot worden gemaakt en dat de mensen aan hun eind zijn. Maar terwijl Merkel met tomaten en Macron met eieren wordt bekogeld kruipen de Nederlanders Rutte nog steeds in de kont. Rutte is een echte volksverrader die niet als zodanig door iedereen wordt herkend omdat zijn onderdanen zich licht in hem herkennen. Het is de eeuwige NSB-mentaliteit van het Nederlandse volk. Pas als de rook is opgetrokken hebben ze -als vanouds- allemaal in het verzet gezeten. En die rook die komt er weer aan: https://tinyurl.com/ybz2su5p Wach auf!! Die Gefahr ist wie immer die USA !!!

De euro.. https://tinyurl.com/y7yhgwmo + reacties… hoe lang nog?!

Rutte is… https://tinyurl.com/y82mghmx … de aan de lijn lopende teckel van Merkel !!!

Hoe vaak moet nou nog worden gezegd voor WIE het allemaal zo goed gaat… https://tinyurl.com/yb9c9gxu …voor grootkapitaal en roverheid!!!!

Helaas kunnen we niet verder lezen omdat tegenwoordig relevante info in veel gevallen alleen achter de sleutel is te verkrijgen.. https://tinyurl.com/y8kgmd9v https://tinyurl.com/yb4c4z5y .. maar een tip van de sluier wordt in ieder geval gelicht en hiermee besluiten we deze Keek waar we mee begonnen zijn; het gaat bergafwaarts!!!

Een enkele illusie, ook bij ons zullen dit soort systemen worden ingevoerd als het niet te stoppen EU ter nog wat meer macht krijgt. Iets dat de bevolking hier gewoon laat gebeuren terwijl ze werkelijk geen idee hebben wat hen te wachten staat. site