Keek van de week 21-03-2018

U WORDT BESTIERD DOOR ZIJ DIE LIEGEN, GRAAIEN EN DE WAARHEID VERDRAAIEN!!!

Het neoliberale graaifeest in de top gaat gewoon door.. https://tinyurl.com/y89nkl8u ….want ze verdienen zogenaamd te weinig en de poliziek speelt het toneelspel.. https://tinyurl.com/y9n63gux ..der verontwaardiging voor de bühne… https://tinyurl.com/yc5786xh ..en dat blijkt ook want deze tandenloze tijgers zijn de dienaren van het bankenschuim en hopen na hun polizieke carriére natuurlijk op mooie baantjes !!!! Hup, …. https://tinyurl.com/ybdslcld …graaien maar en nee hoor, wij hebben niets geleerd want het raakt ons in de top toch niet!!!
16 01

Het interesseert ons geen zier, gewoon even een dag… https://tinyurl.com/y8ww7nc5 ..duiken en klaar is Kees!!!! https://tinyurl.com/y9ogzxc8 Het is een dikke middelvinger naar de Nederlandse samenleving zonder weerga. Schoorvoetend moeten ze onder grote druk toch inbinden.. https://tinyurl.com/y9swdpvd ..maar ze blijven het standpunt van salarisverhoging verdedigen en dat terwijl.. ’Werknemers alle shit krijgen’ !!! En zoals gezegd, poliziek toneelspel voor de bühne.. https://tinyurl.com/yd57dxzv ..in het kader van de verkiezingsfarce!!!

Over OnD666 zijn we voorlopig nog niet.. https://tinyurl.com/y96g9hn7https://tinyurl.com/y99s8d3hhttps://tinyurl.com/yb7puh2r https://tinyurl.com/y89fo6qv https://tinyurl.com/y7r9zlzj + reacties https://tinyurl.com/ybwefog7 https://tinyurl.com/y743wfo2 + reacties
16 02

https://tinyurl.com/ycp3flnk + reacties https://tinyurl.com/y83395ha https://tinyurl.com/yd6qylf5 https://tinyurl.com/y96tee2d ..uitgepraat!!!
16 03

Natuurlijk laat het neoliberale Leefbaar Rotterdam alias OnLeefbaar NSDAP.. https://tinyurl.com/y7gbxhy3 …het hier afweten, Rotterdam met NAZI wethouder Struijvenberg van deze kliek voert immers het meest draconische beleid in de Participatiewet uit en dient als “lichtend voorbeeld” voor de rest van NEEderland!!! Het hypocriete CDA komt weer eens met de werk en scholings LEUGEN aankakken!! En wat de PvdA betreft.. laten we daar maar geen woorden meer aan vuil maken!! Zou het niet eens zinvoller zijn het Onvoorwaardelijk Basisinkomen serieus te gaan overwegen in plaats van je maar krampachtig te blijven vastklampen aan de werk- scholings illusie!!!

“We hebben echt… https://tinyurl.com/y74bnzdb ..iedereen nodig”, maar natuurlijk alleen maar voor een appel en een ei op FLEX basis!! VVD, partij van de LEUGENS en BEDROG!!!! Dat scholings mantra is een FARCE, meneer Wiersma en voor ouderen helemaal!!!! Ewald Engelen, hoogleraar sociale geografie van de Universiteit van Amsterdam was daar onlangs in een artikel van de website ftm.nl heel duidelijk in!!! : Scholing, scholing, scholing’ gaat het echt niet worden. Ook al denken D66, VVD, PvdA en GroenLinks van wel. Om de ongelijkheid aan te pakken zijn radicalere ingrepen in de internationale economische orde nodig: denk aan restricties op internationaal kapitaalverkeer, een agressievere strijd tegen belastingontwijking, meer steun voor vakbonden, minder vrijhandelsverdragen, een transactiebelasting om speculatie tegen te gaan, minder bescherming voor intellectueel eigendom, veel hogere eigen vermogenseisen voor banken en een mededingingsbeleid met tanden. Om er een paar te noemen. En ja, dat is inderdaad links- populistisch. En ja, dat riekt inderdaad naar economisch nationalisme. Het is vloeken in de kerken van het politieke midden en van die van de economische orthodoxie — en niet toevallig zijn deze kerken vaak dezelfde.

Daar gaat de VerNEEderigNSBlander.. https://tinyurl.com/yc4dvwz9 + reacties ..helemaal niets van leren!!!

Gaan we het eindelijk doorkrijgen… ..je bent al vanaf je geboorte niets anders dan onderpand van… https://tinyurl.com/ycwx4ntj .. JUIST !!! Je geboorteakte is dan ook niets anders dan een obligatie die voor de staatsonderneming miljoenen dollars waard is. En dat is dan ook precies wat er gebeurt, want op basis van jouw geboorteobligatie kunnen zij grote bedragen lenen. De hele massa-immigratie waar we momenteel mee te maken hebben gecombineerd met de enorme schulden die overheden hebben, zet dat dan ook ineens in een heel ander daglicht. Allemaal nieuwe waarde op de nationale balans van een land.

In Amerika heeft de overgang van vrije burgers naar slaven van de overheid plaatsgevonden in 1933 toen Amerika failliet is verklaard. Bekend is bij velen dat Amerika toen ook overging tot het in beslag nemen van alle goud van haar burgers, maar wat veel belangrijker is, is dat ze vanaf dat moment alle burgers van het land als onderpand hebben gebruikt bij de centrale bankiers.

En dat is tot op de dag van vandaag nog immer zo en dat geldt dus voor het hele SCHIJNwelvarende SCHULDENwesten inclusief de EUSSR én VerNEEderigNSBland!!!

Banken lichten op, produceren niets en vragen rente over een product dat uit het niets wordt geschapen. En daarom moeten wij als natuurlijke personen ons leven lang allemaal belasting betalen. Omdat we niet beter weten en denken dat we onze naam zijn en ons met die naam vereenzelvigen. En daarom denken wij Vrije Mensen van Vlees en Bloed dat we alle rekeningen, bekeuringen en aanslagen die op naam staan van een natuurlijk persoon, moeten betalen. Nou mooi niet, want je bent namelijk niet je naam... 

16 04

En keer op keer wordt er door de westerse MSM leugens… https://tinyurl.com/y8smmx9u ..heen geprikt!!! En we moeten het vooral van onze Amerikaanse “vrienden” hebben nietwaar!!!   De VS hebben bovendien een belang bij onze Sleepwet. Nederland vormt een belangrijk knooppunt voor internetverkeer. Als Nederlandse inlichtingendiensten verruimde bevoegdheden krijgen om dit verkeer te monitoren, dan profiteren de Amerikaanse diensten daarvan mee door hun nauwe samenwerking met hun Nederlandse partners.

Enne, blijf vooral naar De Wereld Graait/Braakt door kijken, je doet daar groot zakkenvuller Matthijs van Nieuwkerk een groot plezier mee!!!

Het was begin dit jaar met een aantal afleveringen van Eenvandaag al duidelijk dat het gros der naiëve Millennials… https://tinyurl.com/ydz6kw3r ..nog een hoop te leren heeft!!!.. https://tinyurl.com/y9j2yu4m …ze blijven rotsvast geloven in illusionaire sprookjes!!!! “Ik moet en zal de top bereiken met salaris dat daar bij past en als dat niet lukt dan ligt dat aan mijzelf, niet realiserend dat dit maar voor een enkeling is weggelegd!! Typerend voor het neoliberale mantra van eigen verantwoording/eigen schuld wat de bevolking al jarenlang tussen de oren is geïndoctrineerd!!! En dan ook nog eens het ridicule denken jezelf zowat gratis aan te bieden “want anders kom je nooit aan die baan” !!! Ze kunnen beter nagaan WIE er verantwoordelijk voor zijn dat hun toekomst naar de galemiezen wordt geholpen ; de globalistische NWO marxisten, het neoliberale grootkapitaal en hun dienende lakeien der poliziek en MSM!!! https://tinyurl.com/y8pxu4h3 En bekijk onderaan ook even de explainer!! En de naïeve hoogopgeleide schaapjes komen ook vooral maar niet in opstand !!! Van de jonge generatie moet het gaan komen? Niet in dit land van makke lammetjes!!!! https://tinyurl.com/y7t268r8 Als de illusionaire zeepbel der Millennials klapt en de teleurstelling een feit is gaan ze dan eindelijk eens uit hun “connected” schulp kruipen?! In de “gig economy”, de online “arbeidsmarkt” zal de concurrentie wereldwijd moordend zijn dus de lonen zullen niet gaan stijgen en dan komen ze er zo zoetjesaan achter dat ze met al hun kennis en diploma’s voor een appel en een ei gaan werken, precies zoals het grootkapitaal het heeft voorzien en wil hebben; de hoogste kwalificaties voor een schijntje, twee vliegen in één klap, hoezo diploma devaluatie!!!

Maar eerlijkheidshalve moeten we erkennen dat ook een hoop ouderen net zo naiëf zijn wat j.l. weer eens aan het licht kwam, al zijn er natuurlijk uitzonderingen: https://tinyurl.com/yb34fbsf "Er is eigenlijk geen spat veranderd. Die cijfers zijn bedrog. Tegenwoordig ben je al niet meer werkloos als je een uur per week werkt. Dus gooi die cijfers over de werkloosheid maar bij het oud vuil, want ze zijn van nul komma nul waarde." "Waar zijn al die mensen gebleven die bij het UWV ingeschreven stonden? Niet iedereen heeft een baan, niet iedereen is vanuit een ww-uitkering in een baan terechtgekomen. Worden die allemaal meegeteld? Ik geloof er niks van." En neoklassieke NEP econoom Bouman bagatelliseert de zaak maar weer eens, hij is immers net als die eveneens neoklassieke NEP econoom Ton Wilthagen een dienaar van het “systeem” te weten het parallel universum der gemuteerde waarheden!!!!

Maar dat is niet iets waar alleen ouderen last van hebben, zegt Bouman. "De banengroei na de crisis is voor een groot deel te danken aan tijdelijke banen en uitzendbanen. Vaak krijgen mensen eerst een tijdelijk contract. De vraag is: kan je dat een flexbaan noemen? Het is allang normaal geworden." Ja, zo praat je dus alles recht wat krom is, niet verwonderlijk overigens in de wereld der gemuteerde waarheden te weten het parallel universum gedicteerd door de “elites” met hun spreekbuizen c.q. buikspreekpoppen zoals die twee bovengenoemde sujetten!!!!!!!

https://tinyurl.com/yctu6yqf van minuut 14.11 tot 29.57 De blije gasmeterinstallateur is in de gloria met een flexbaan/ tijdelijk contract en de mevrouw in de sportschool laat zich misbruiken met een 0-urencontract (zogenaamd voor 18 uur per week) omdat ze o zo positief is en de “ondernemer” zeer voorzichtig moet blijven!!!! Dat GEZWAM van die sportschool eigenaresse is tenen krommend!!!! Dit alles is nu de Arbeit Macht Frei markt anno inmiddels 2018 en er moet maar vooral blijven bij- her en omgeschoold worden volgens de heren Bouman en Wilthagen!!!!!

De “banen” groei bestaat uit NIETS ANDERS dan tijdelijke pulpbaantjes waar de markt niet voor wil betalen en bij de naïeve Millennials- de hoogst opgeleide jonge generatie van nu- begint het zo langzamerhand te dagen dat al hun studies en diploma’s beslist NIET datgene gaat opleveren waarvan ze zo overtuigd waren!!!!!!!!!!!!!!!!! De “elites” en hun dienaren echter dringen de grotendeels onwetende massa- en daar behoort het diplomavee der Millennials klaarblijkelijk ook bij- GEMUTEERDE WAARHEDEN op!!!!!! De “arbeidsmarkt” is gebaseerd op LEUGENS en BEDROG !!!!!!

EN IS IN DE VORIGE KEEK NIET AANGETOOND HOE DE VORK WERKELIJK IN DE STEEL ZIT; POLITIEKE ONWIL IN DIENST VAN DE MACHT !!!

De financiële wereld is een heel andere … https://tinyurl.com/yd6zfc7g ..dan de echte wereld!!!!

En dan uiteindelijk toch maar.. https://tinyurl.com/yd2m9tqz + reacties…de keutel intrekken, eens kijken wat daar waarheid van wordt!!

Het wordt ook hoog tijd dat het gros der… https://tinyurl.com/ycet75um …slapende middenklasse wakker gaat worden!!!

Er is vandaag de dag weer een grote schreeuw om vrachtwagenchauffeurs, omdat de “economie zo lekker draait”, maar moet je dat nog willen!!!

Het begrip neoliberalisme… https://tinyurl.com/yab6zd5o …onder de loep genomen. Neoliberalisme is iets heel anders dan liberalisme!!! Hier in Nederland zou Cort van der Linden zich omdraaien in z’n graf!!! https://tinyurl.com/y7quzx6x - 2009. Als de juiste lessen uit de crisis getrokken worden, zal 2008 een keerpunt zijn, zoals 1989.’ Helaas moeten we in anno 2018 constateren dat er geen enkele lessen uit de crisis zijn getrokken!!!

Dat was 2015… https://tinyurl.com/y8d9ufzq ..nu is het inmiddels 2018 en waar staan we nu!!!

De rol van het tegenwoordige bankwezen… https://tinyurl.com/ycsvhr5v …heeft bijzonder weinig van doen met het financieren van de echte economie met de vroegere nuts taak; serviceverlening naar de burger toe!!!

Schoolvoorbeeld van U wordt bestierd door zij.. https://tinyurl.com/y9v6wstg https://tinyurl.com/ya3f9rnw https://tinyurl.com/y9x2h6vm ..die liegen, graaien en de waarheid verdraaien!!!!

Ja, dit geldt dus voor het gehele SCHIJNwelvarende westen.. https://tinyurl.com/y96jp3ur ..volgepompt met… https://tinyurl.com/y9e8vzzl + reacties.. ..SCHULDEN!!!!

De crisis voorbij? Vergeet het maar, enkel voor die elitaire Brusselse hotemetoten in hun gepriviligeerde paralleluniversum!! Fuck werknemers! Lang leve het grootkapitaal! : https://tinyurl.com/y73f94op Als je de Europese elite mag geloven is de crisis over. Het wemelt in Brussel van de rapporten die welgemoed terugkijken en menen dat het economische herstel te danken is aan eigen voortreffelijkheid. De meeste burgers voelen aan hun water dat het onzin is. Grote delen van de Eurozone bevinden zich immers nog altijd onder het peil van 2008. En het herstel is zeer ongelijk verdeeld: veel in het Noorden, nauwelijks in het Zuiden; veel in de expertsector, nauwelijks in de binnenlandse economie; veel in het grootbedrijf, nauwelijks in het MKB; veel voor de aandeelhouder, weinig voor de werknemer; veel voor de rijken, nauwelijks iets voor de armen. Niet alleen past de eurodwangbuis maar een paar lidstaten, het is met zijn nadruk op loonkostenreductie ook volledig op de maat van het exporterende grootbedrijf gesneden. Fuck werknemers! Lang leve het grootkapitaal! Dát is het eigenlijke motto van de Europese Monetaire Unie. Kiezers uit het zuiden van Italië hadden afgelopen zondag de wijsheid en het lef om hiertegen in opstand te komen. Het is voor de rest van de eurozone te hopen dat dit in Brussel voor veel politieke reuring gaat zorgen. De eurocrisis is namelijk pas écht over als de monetaire unie is opgedoekt.!!!!!

Doe zelf.. https://tinyurl.com/y8svn9vl ..de test.

Van deze Alexander zullen niet veel mensen iets afweten… https://tinyurl.com/y9v9vlzw …maar het zegt genoeg over die Brusselse parasieten!!!

De transfer unie van Noord naar Zuid… https://tinyurl.com/y7pqnwqc ligt overduidelijk in de lijn der doelstellingen van de EUSSR, Italië is al onder de knoet van Soros en Timmerfrans vaart er ook wel bij om de totalitaire dictatEUr te kunnen verwezenlijken!!!

De MH 17 ligt.. https://tinyurl.com/y9wdzbpb …ligt zwaar op de maag van het westen met zijn belangen!!!

En van de gender waanzin zijn we helaas ook nog lang.. https://tinyurl.com/yaebrm4v ..niet af!!!

Hoe lang blijft de VerNEEderigNSBlandse MSM en in dit geval de VolksVerlakkersKrant.. https://tinyurl.com/ycjo2zue + reacties…nog vastgeroest zitten in het Atlantische frame!!!

De gelijkheidsutopie… https://tinyurl.com/ybw8xvfm …is een illusie!!!

Omdat Rusland zich niet wil conformeren… https://tinyurl.com/ya4p2stl …aan het westerse idee van een Nieuwe Wereld Orde!!! We leven in een EU dictatuur, die het masker van de democratie draagt. De Britse voormalig BBC-presentator David Icke heeft gezegd dat de EU een ‘fascistische, communistische dictatuur’ is en dat EU-leiders ‘duistere figuren zijn die je leven bepalen’.De bekende Britse anti-Brusselse Europarlementariër Nigel Farage zegt in een recent interview dat de Europese Unie de samenleving heeft gecorrumpeerd door politieke correctheid, oftewel door eenzijdig de macht voor zichzelf op te eisen om te bepalen wat goed en wat slecht is. Met behulp van het belastinggeld van de Europeanen is ‘Brussel’ er volgens hem op sluikse wijze in geslaagd de media te controleren en manipuleren en een schijnbeeld van een democratie te creëren, terwijl we in werkelijkheid in een wurgende Europese dictatuur terecht zijn gekomen.
16 05

Arbeit Macht Frei toen: …..en nu: https://tinyurl.com/y77xualc ..en OTTO en APPIE HEIJN? Ich habe es nicht gewuβt!!! Hamsteréééén!!!
16 06

De achterblijvende loonontwikkeling in het schuldgedreven westen een raadsel Kees?... https://tinyurl.com/ydd8nftz …Nee hoor, hier even een reminder voor je: https://tinyurl.com/y74fnx6w !!!!!

De (R) Overheid werkt niet voor u… https://tinyurl.com/y9htpn3d …maar tegen u!!!!

Zou het onderhand ook niet eens tijd worden voor een… https://tinyurl.com/ybq8r8mh … Nexit!!!

PC is funest… https://tinyurl.com/ya8ya6b9 + reacties… voor de samenleving!!! Uit de reacties: PC is een communistisch dwangmiddel om mensen de mond te snoeren. Het is zelfopgelegde – afgedwongen – censuur. Het communisme is begin vorige eeuw vanuit de VS naar Rusland gebracht met tientallen miljoenen doden als gevolg. Trotsky en Lenin werden beiden door de grootbankiers gefinancierd Nu heeft het communisme zich weer helemaal teruggetrokken in de VS en van daaruit in de gehele westerse wereld. Die Neocons in de VS die zo graag aanzetten tot oorlogen, zijn commies in een ander jasje. De bedoeling is de wereld in chaos te dompelen om dan die NWO uit te roepen. Dat zou een regelrechte ramp zijn voor heel de wereldbevolking behalve natuurlijk voor de incrowd. Massa immigratie is ook zo´n middel om chaos en verdeeldheid te scheppen. Vandaar dat PC verbiedt de vele nadelen – voor immigranten net zo als voor het ontvangende land – van die immigratie publiekelijk te bespreken omdat het de agenda zou kunnen verstoren. Het opbreken van familie en gezin is zo´n ander dierbaar punt van die NWO-elite. Feminisme en ´vrouwen op de arbeidsmarkt´ heeft het gezinsleven heel veel kwaad gedaan. Het heeft mannen en vrouwen tegen elkaar gezet en kinderen overgeleverd aan door de staat opgeleide en betaalde verzorgers. Sterke families zijn een doorn in het oog van die totalitair denkende elites omdat die verzet kunnen bieden. Nu iedereen afhankelijk is gemaakt van een betaalde baan, zijn families geen bedreiging meer. Ook deze zaken kritisch te bespreken in de publieke ruimte wordt met PC onmogelijk gemaakt.

Inderdaad… https://tinyurl.com/y8aamja8 ..opdoeken die handel !!!

Wat ze in naam van reLIEGie denken te kunnen permitteren… https://tinyurl.com/ybupt5tm ..+ reacties.. en er mee weg te kunnen komen!!! Uit de reacties: anelle schreef: 5 maart 2018 om 10:18 Op risico simplistisch over te komen, hanteer ik voor al wat het Vaticaan en de hele rooms katholieke kerk betreft volgende stelregel : wetend dat Lucifer ooit tot hun ‘God’ werd gekroond, moeten alle rituelen, handelingen en uitspraken in dat ‘licht’ worden geïnterpreteerd. Zo vertelt deze man, vanuit deze vaststelling de waarheid : pedofilie én al hun ander misbruiken/-daden dienen tot meerdere glorie van deze gevallen aartsengel die gemakshalve ook satan wordt genoemd. Niet alleen het menselijk lijden, maar ook dat van de natuur dienen als voedsel voor de lage energieën. Hoe meer lijden, hoe meer vreugde aan het uiteinde van ons lichtspectrum.
De over de hele aarde verspreide r. k. kerk, niet in het minst in de derde wereld, zorgt voor heel wat ellende en lijden en houdt die hardnekkig in stand, dàt is haar ware missie!

De EUSSR… https://tinyurl.com/ycsgm7nb https://tinyurl.com/ybj6p6c8 ..business as usual!!!

De ware aard van Nederland.. https://tinyurl.com/y9lyo9up ..als hypergevoelig deugland!!

180 mensen kunnen niet onder het dak van de Casa blijven.. https://tinyurl.com/yb2hgznw … wederom een signaal dat het zo “goed” gaat!!! Wordt vervolgd!!!

Wat een stoere taal van de ONRENDABELE bij uitstek.. https://tinyurl.com/y87klc2h .. maar nog triester zijn de sukkels die maar achter deze Bilderberg partij aan blijven lopen!!!

Verblind door wensdenken brengen zij.. https://tinyurl.com/y7mkqf7m + reacties ..de individuele vrijheid keihard in gevaar!!!

Nee helaas, want dan waren we… https://tinyurl.com/y72cmtrk + reacties..  in Nederland nu allang een republiek!!!

Dat gaat weer op KA… https://tinyurl.com/yaem7aow …BOEM uitdraaien en dat zeggen twee heren die zelf verantwoordelijk zijn voor opgelopen averij!!!

“De crisis die voorbij is” en “de economie die weer groeit” is niets anders dan… https://tinyurl.com/y9lc3rey + reacties… NEPnieuws!!!!! En zoals we onlangs al constateerden, de “neoklassieke economen” die in het SCHIJN welvarende SCHULDEN westen nog immer de boventoon voeren DIENEN hun MASTERS met “verve” d.m.v. het uitbraken van de door HEN opgelegde GEMUTEERDE waarheden!!!! ‘Economen blijven totaal incompetente EU-technocratie verdedigen’ ‘Europa redden? Stop dan met schaamteloze nonsens over economisch herstel’ Uit de reacties: Dat vraag ik mij nu ook al de hele tijd af, over welk economisch herstel gaat het hier , er zijn veel bedrijven die hun deur sluiten of saneren en minder volk nodig hebben waar blijven die vacatures dan eigenlijk of is dat ook fakenieuws. Maar eigenlijk gaat het hier niet om echte jobs maar om flexjobs , jobs die eigenlijk geen jobs zijn uitgevonden door de Duitse tante Merkel. Trouwens door de technocratische evolutie zullen er in de toekomst steeds minder mensen aan het werk zijn door inzetten van robotisering . De keuze van de Italianen is vrij logisch en in Italie is men ook de migrantenpaus zo beu als koude pap ze noemen hem daar een indringer vreemdeling op de stoel van Petrus. De massale immigratie zal uiteindelijk alles doen instorten vermits islam staat voor uitzuigpolitiek die niet kan blijven duren !

Met een week of twee ga ik Abraham tegen komen, en voel mij al 5 jaar afgeschreven. Werkgevers zeggen het niet hard op, maar meestal zoeken ze een jeugdloner  met 30 jaar beroeps ervaring.

Moet ik mij met een bijstandsuitkering in de schulden steken voor een opleiding?? Zonder dat er zicht is op een langdurige vaste dienstverband?? Ik  wil mijn schulden ook kunnen aflossen,  ja toch. Heb eens bij de uitzendbureaus aangeven dat ik wel flexibel ingezet wil worden, wat krijg je, dan ze bellen alleen nog maar voor oproepwerk 20u p. Maand, voor half jaar contracten bellen ze niet meer, (doordacht?)wordt van de uitkering af getrokken en heb aan het eind van de maand nog steeds bijstand niveau, ik voel mij misbruikt en leeg gezogen door die uitzendbureaus.

Mensen... het is juist de bedoeling dat alles op zijn gat gaat.. zo slecht moet het gerund worden.. om uiteindelijk een vlotte algemene acceptatie te bewerkstelligen van het 'betere' Nieuwe Wereld Orde systeem die de hele wereld beoogt te hervormen op politiek, sociaal en economisch vlak.. hiervoor moeten bestaande systemen ter vervanging nodig blijken.. Orde krijgen.. uit de chaos.. dit is al langer hun strategie.. we zitten spreekwoordelijk nu al met de pest, maar krijgen er met het NWO ploegje cholera, schurft, difterie en schizofrenie bovenop!! Tjonge.. ik verwacht nog niet direct een gezellig theekransje.. :-/

De meeste werknemers worden als wegwerp werknemer ge(mis)bruikt bij de vele uitzendbureaus, een flexwerker is een duur woord voor een wegwerp werknemer. Als werknemer willen ze jou liefst het minimumloon geven, maar ze lenen jou wel uit voor de hoofdprijs. Ze beknibbelen ook vaak op jou reiskosten vergoeding, die 19 cent per Km wordt minder als je verder dan 30 Km er vandaan woont. Uitzendbureaus willen zo maximaal aan jou verdienen, soms bedenken ze de meest bizarre constructies, zoals verplicht mee rijden met een ander of zo, om te kunnen besparen op reiskosten. Of jou een netto loon inclusief vakantiegeld aan te bieden, zodat het uurloon hoger lijkt dan het in werkelijkheid is. De spoeling van vacatures is nog steeds minimaal, terwijl ze in de media schreeuwen dat er een groot te kort is aan technisch personeel. Daar merk ik zelf geen donder van, dat daar een te kort aan is, want de lonen zijn nog bijna net zo laag als 10 jaar terug. Ook al volg je opleidingen het loon gaat niet omhoog, maar je moet wel steeds meer taken doen. De omgekeerde wereld dus, je wordt eigenlijk bestraft omdat jij een opleiding gevolgd hebt, terwijl jij dan multifunctioneel inzetbaar bent voor je werkgever.

Dat zorgt voor een enorme explosie in ZZP’ers. Zelfstandige zonder poen die niet meetellen in de cijfers. Ook zo’n farce, waardoor mensen toch gaan denken dat het op rolletjes loopt. Verder wil ik niet katten, maar schulden zorgen ervoor dat mensen als slaven hun dagen zullen slijten.

Laatste redmiddel van de elite is, om echtnieuws te bestempelen als nepnieuws en hun eigen nepnieuws te brengen als zijnde het echte nieuws. Alle cijfers worden verdraaid naar een voor hen gewenste links-politieke richting. Angst voor ontmaskering van dit gekonkel is hun drijfveer. Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt haar wel. JUIST!!! Door de GEMUTEERDE waarheden heen prikken werkt verhelderend!!!

Hoogmoed komt… https://tinyurl.com/ybxpcfk4 + reacties …voor de val !!!
16 07

En u maar denken… https://tinyurl.com/ybqr3kez + reacties …dat u een goede daad verricht!!!

Doet u nu nog steeds mee aan de Nationale Postcode Kloterij !!! Daar is de Clinton Foundation dan heel content mee!!!

De producent van Rennies… https://tinyurl.com/y78gos9r + reacties  … beleeft hoogtijdagen, met mooie sneer naar die domme sukkels in de Bijbel Gordel hier in VerNEEderigNSBland!!!

Zou bij leerkrachten hieromtrent.. https://tinyurl.com/yd49338f …de antennes niet extra moeten uitstaan en gaan gemeenten daar werkelijk wat aan doen?

https://www.powned.tv/artikel/vluchtelingen-in-friesland-hebben-bijna-geen