Keek van de week 07-03-2018

REGEREN = NEGEREN  !!!!

Toren hoog vertrouwen versus zieltogende bestedingen… wat gaat het toch geweldig met de VerNEEderigNSBlandse….. https://tinyurl.com/ya5lmolg …FAKEonomie vooral voor jongeren!!! De kloof wordt steeds groter!!! Ook interessante ontwikkelingen voor Duitsland!!!

De Roverheid wil totale bemoeienis dus CONTROLE (primair doel van de NWO l!!!) over je… https://tinyurl.com/y9v5fd59https://tinyurl.com/ybmrmdox …en dit komt hier vooral uit de gristelijk gereformeerde hoek met natuurlijk als bijkomend gewenst resultaat de rokende schoorsteen der parasitaire “begeleidings industrie” van “coaches”!!!!

Uiteraard, we weten immers dat de “rechtspraak”… https://tinyurl.com/ycl49ssh … in dienst staat van het totaal verrotte neoliberale onderdrukkings systeem!!!!
14 01

Het dictatoriale “kabinet” Prutte III… https://tinyurl.com/ybq6x2hp alsmede de neporanjes en valse adel… https://tinyurl.com/yaod75az https://tinyurl.com/y9yf3sp6 …lachen de burger vierkant uit!!! Maar het gros van het slaafse gepeupel.. Wat wel bijna zeker is, en dat is ook met dit debat weer mee duidelijk geworden dat het vertrouwen van het Nederlandse volk in onze democratische rechtsstaat én de politiek nog steeds niet op het uiterste dieptepunt is beland. Op 21 maart aanstaande gaan in de meeste gemeenten in Nederland de inwoners gewoon weer gedwee naar de stembus om op een partij te stemmen die hun gouden bergen beloofd. Business as usual dus.

Trekpoppen… https://tinyurl.com/yckl96tm .. van de macht achter de schermen!!

En dat ZAL.. https://tinyurl.com/yd4t8bwm …ook zo doorgaan!!!
14 02

We moeten totaal geen begrip opbrengen… https://tinyurl.com/yaw6p7fo https://tinyurl.com/y8bjvmxs voor deze hautaine Bilderberg trekpop van Dedain 666 en lieveling van NEPoranje nr.1; Beatrix!!!! Zie de “adel” Bilderberg connectie (Bilderberg Prins Bernhard 1954)!!!!:
14 03
https://tinyurl.com/ya5ullma

De digitale gevangenis… https://tinyurl.com/y8tjy2p3 ..is onze toekomst als we hiertegen maar passief blijven afwachten!!!

De leugen verspreid door de klimaatkerk… https://tinyurl.com/y93rt937 …duurt voort!!!

We zijn flink op weg naar de Hunger Games society… https://tinyurl.com/yalpxo43 + video ..met uiteraard het volslagen idiote Zweden voorop!!!!

De bibberitis bereikt de… https://tinyurl.com/yaa3odyq ..FAKEonomie, immers nothing is forever!!!

Laat de massa vooral maar blijven denken…. https://tinyurl.com/y99ldngs + reacties …dat het zo goed gaat met de VerNEEderigNSBlandse FAKEonomie!!!

VerNEEderigNSBland… https://tinyurl.com/ya8sp6zg https://tinyurl.com/y97kk32q …het hartelijk welkom heten van de Nazi’s toen en het hartelijk welkom heten van de Islam https://tinyurl.com/yapx48og https://tinyurl.com/yb6cr9pt nu!! In WO II waren de Nazi’s en de Islam twee handen op één buik en kijk wat er nu in Duitsland met “wir schaffen das” Merkel https://tinyurl.com/y7jda9xt + reacties.. gebeurt!! En de EU? Een voortgezet https://tinyurl.com/ybyvz4ca https://tinyurl.com/yanxl8fa .. Nazi project onder supervisie van de Nazi tak in de VS https://tinyurl.com/y8gb25hs bij uitstek; de CIA !!!!!
14 04

Heeft u zichzelf wel eens afgevraagd… https://tinyurl.com/y8xgfyfx …waar dat “we moeten langer doorwerken” mantra vandaan komt!!!!
14 05

Het westerse MSM NEPnieuws circus….. https://tinyurl.com/yaqw5fyu + reacties https://tinyurl.com/y9pz4w5q + reacties. Uit de reacties:  En de gehele pers; zowel in Amerika en in de EU(ssr), is overgenomen door links en de links-liberalen. Allemaal ten dienste van Soros, de NWO en de Illuminati. Ik vertrouw de pers en de NPO al jaren niet meer. https://tinyurl.com/y94zz3v4 ..rondom “Russia Gate”!!!

Bestuurlijk Brabant… https://tinyurl.com/ybwze3zn + reacties ..”bourgondiet” er flink op los van gemeenschapsgeld!!!

Dus welbeschouwd is het zeer wenselijk…. https://tinyurl.com/y7rf3o74 …dat de gehele neoliberale MONOpartij VVD666PvdACDACUSGPGL van de kaart wordt geveegd!!!

Met “dank” aan de laffe, hypocriete gristelijke “mannenbroeders” der SGP… https://tinyurl.com/ycucoupz ...zoals altijd bereid het “kabinet” al “helpend” in het zadel te houden !!!!

Dat krijg je dus… https://tinyurl.com/ycpbbvsy …met hebberig- en beïnvloedbaarheid !!!

Wie wil er nog langer wonen… https://tinyurl.com/ybafrtha https://tinyurl.com/ybcnkjw2 + reacties …in een dergelijk land!!!! Uit de reacties: Ik denk dat stilletjes heel veel Nederlanders die zelfde gedachte en gevoelens hebben ten aanzien van het Vaderland. Er is in korte tijd zoveel vernietigd, tegen eigen burgers opgezet, belemmeringen opgeworpen, omgekeerde discriminatie toegepast, dat het niet meer prettig is om je nog Staatsburger te voelen.
Daarbij komt nog dat het beleid er op gericht is tegen de eigen Nederlandse burgers, voel je je niet meer thuis hier, donder dan op. Met de smerige hypocriete grijns van Rutte er achter aan.

NEEderland is een oligarchie… https://tinyurl.com/ya7erv6o + reacties …vermomd als “democratie” !!!

Als het aan ONDemocraten 666… https://tinyurl.com/y8lcfwm9 …zou liggen werd Artikel 1 ook nog uit de grondwet geschrapt!!!!

En het gros van het  knikkebollende volk… https://tinyurl.com/ychksk3j …slaapt lekker verder!!

Laat je niet als een blind mens leiden.. https://tinyurl.com/yaat8sq8 !!!

Het wordt hoog tijd want.. https://tinyurl.com/yajw3ucd … het tijdperk van inkomen uit werk loopt op z’n laatste benen, maar de genoemde bedragen zijn uiteraard te laag!!!!!

Speciaal voor diegenen die nog steeds…. https://tinyurl.com/y8kgvtwf + reacties ..geen flauw benul hebben in wat voor SLAVERNIJ ze leven!!!! Uit de reacties “Gezond” geld kan helemaal geen bankiers en politici als tussenhandelaren gebruiken. Daarom kunnen de huidige problemen ook nooit door bankiers en politici worden opgelost. Bankiers “maken” immers met kwade opzet geperverteerd geld en hun criminele handlangers in de politiek brengen dit geld als wettig betaalmiddel in omloop. De onderdrukking der mensheid wordt uitgevoerd met en door het geld.

Als het gros maar de kop in het zand blijft houden… https://tinyurl.com/ydfojlgb + reacties ...of (bewust) de andere kant op kijkt!!!!

Wat als er nu een president… https://tinyurl.com/y8h3m5gg .. Hillary Clinton zou zijn!!!

De somberaars doorbreken.. https://tinyurl.com/y98xk2gx + reactie ... het misplaatst optimisme!!! Uit de reactie: Bijzonder dat hier met name de "middenklasse" wordt genoemd. Het geeft het gevoel dat de "onderklasse" hiermee opgegeven is. Het maakt het des te ernstiger, dat nu OOK de "middenklasse" getroffen wordt en de "onderklasse" mede door de flexibilisering gedoemd zijn de nieuwe horigen van deze neoliberale wereld worden.

De dubbele nationaliteit zou hier.. https://tinyurl.com/yd9xswt8 + reacties… https://tinyurl.com/ycu628ys + reacties ..onmogelijk gemaakt moeten worden!!!

De VVD, Vereniging Van Dieven, dé partij van Leugens… https://tinyurl.com/yamcur2g + reacties https://tinyurl.com/ya3zbzl6 + reacties ..en Bedrog!!!! Uit de reacties:

25 jaar geleden had je nog verschillen tussen de gevestigde politieke partijen. Sinds ze een kartel vormen ( bang voor de werkende betalende Nederlander) wordt alles bij elkaar gelogen om zich samen te handhaven. Partijen als groen links en d66 of pvda worden met gemak door de z.g. liberalen over de vluchtstrook links ingehaald. Als je weet dat 75% van de stemmers voor deze eurofiele clubs hebben gestemd, geeft dat toch een zorgelijk beeld van zoveel naiviteit. En we doen er toch niks tegen. Wij kunnen alleen toekijken, opwinden, boos worden maar er verandert helemaal niets.

De huizen zijn een melkkoe de auto is een melkkoe en u bent zelf bij deze overheid een melkkoe u protesteert niet.

Politici zijn vrijwel allemaal… https://tinyurl.com/y89udsgf …gekocht!!! Blijf daarom ver uit de buurt van alles wat met politiek te maken heeft. Steun het systeem niet langer door braaf te stemmen. Laat je niet verleiden door de mooie praatjes die deze lieden tijdens iedere verkiezingscampagne opnieuw verkondigen. Ze mogen hun propaganda uitzenden via de kanalen waarvoor jij met je belastinggeld betaald.

Trap er niet langer in en bedenk dat, boven alles, overheden perfecte werktuigen zijn voor elite.

Ziek ook van de gemeentelijke poliziek… https://tinyurl.com/yd7ac4y8 + video en reacties ..de banencarrousel van de MACHT !!! 'Politiek is een banenmachine. (...) Die banen worden verdeeld onder de grote partijen. Onder de mensen die daarvan lid zijn. In dat kleine circuit worden heel veel banen verdeeld. Dat gaat om veel macht.' Marielys Roos, gemeenteraadslid in Bloemendaal, gaat de strijd aan met de machtspolitici in Bloemendaal en schreef haar ervaringen op in het boek Alles is hier geheim. Een verontrustende doofpotcultuur. Hoogoplopende frustraties, huilpartijen, raadsleden die elkaar naar het leven staan, een college dat geheime besluiten neemt in geheime vergaderingen en compromitterende informatie laat verdwijnen, telefoongesprekken met inwoners die stiekem worden opgenomen, huisadvocaten die liegen voor de rechter. Het is in Bloemendaal allemaal aan de orde van de dag. Tal van burgemeesters, wethouders en raadsleden zijn de afgelopen jaren dan ook gekomen en weer vertrokken. Als Marielys Roos begin 2014 dankzij voorkeursstemmen in de raad terechtkomt en het in een langslepende onroerend goedzaak tegen het officiële gemeentestandpunt in opneemt voor een aantal inwoners, zijn de gevolgen aanzienlijk. De burgemeester doet aangifte tegen haar, wegens het ‘lekken’ van geheime informatie. Een misdrijf. Roos wordt veroordeeld en heeft sindsdien een strafblad. In het beroep dat zij aantekende, lijkt het gemeentebestuur opnieuw ontlastend bewijsmateriaal achter te houden. Hoe integer zijn ambtenaren, bestuurders en politici eigenlijk? Wat kan een burgemeester betekenen als hoeder van die integriteit? En wat zijn de gevolgen van slecht bestuur? De situatie in Bloemendaal is extreem, maar tegelijk exemplarisch voor veel gemeenten in Nederland. Dit is des te zorgwekkender nu de taken van gemeenten steeds verder worden uitgebreid. Roos maakte de gang van zaken als raadslid van dichtbij mee en schetst een openhartig, ontluisterend en beklemmend beeld van de enige bestuurslaag waarop de burger direct invloed kan uitoefenen: het gemeentebestuur.

Rutte’s … https://tinyurl.com/ycdkpgyx ...beerput!!! + reacties.

De Arbeit Macht Frei markt L-E-U-G-E-N gaat gewoon verder… https://tinyurl.com/y79egf8z … de 27 tot 45 jarigen komen nu dus aan een FLEX baantje… maar schijn.. https://tinyurl.com/y8hph8ok …bedriegt, een reminder… https://tinyurl.com/yarqh9zc …bij onze zuiderburen is de situatie vrijwel exact hetzelfde als hier in VerNEEderigNSBland!!!

Laten we maar hopen dat de linkse ultieme Verzorgings voor HENZELF Staat.. https://tinyurl.com/y964brak … gaat wankelen!!!
14 06

Prutte gaat gewoon bij punt 2 … https://tinyurl.com/ybqte8zd + reacties.. tekenen: 2) de bijdrage van de lidstaten wordt verhoogd

Blijf dus vooral maar vlaggen en zwaaien.. https://tinyurl.com/ycvdruv7 + reacties ..richting deze parasitaire NEP oranjes!!!
14 07

De EU en Oranje dictatuur… https://tinyurl.com/y9vzretn  ..+ reacties .. bepalen wat in Nederland wel of niet gebeurt!!!

Hoe lang denkt de EU… https://tinyurl.com/yc9khj73 + reacties .. zich nog in de gemuteerde waarheden te kunnen blijven wentelen!!
14 08

Inderdaad, … https://tinyurl.com/y7feh7n4 + reacties.. Tonnie van der Heijden zei:

Zullen we dit ook maar eens bij RUTTE doen? De argeloze lezer zal denken dat BLIK hier de tekst van en stand-up comedy-act heeft geschreven. Denk er nog maar eens over na dan.De tekst is helmaal letterlijk te nemen, en een nauwkeurige beschrijving van de werkelijkheid.

In VerNEEderigNSBland gaat daarom… https://tinyurl.com/yblac62p + reacties… NIETS bereikt worden!!! Nee Lies, reLIEGie in wat voor vorm dan ook zal nooit tot cohesie en een “tot elkaar komen” gaan leiden!!!

De NEPNIEUWS FABRIEK.. https://tinyurl.com/y8eov9v2 + reacties ..bij uitstek en nee dit is absoluut geen grap

Beleid dat hier wordt geïmplementeerd.. https://tinyurl.com/y9yueplj ..volgt beleid dat daar is uitgedacht!!!