Keek van de week 28-02-2018

DE EU-REGERINGEN VOEREN OORLOG TEGEN HUN EIGEN VOLK!

Reken er maar gerust op… https://tinyurl.com/y9tu9r87 ….dat het “feest” zo weer voorbij zal zijn!!! De “groei” en consumenten “vertrouwen” zijn grotendeels gebaseerd op de opgeblazen huizen bubbel !!!!

Het zal POSTNL weer eens niet zijn.. https://tinyurl.com/y9fdo4k2 ..en denken we nou nog steeds dat de SP opkomt voor de mensen aan de onderkant van de samenleving…. think again!!!

Zoals zo vaak gezegd, de “banen” groei zit vooral in de zorg, bouw en horeca en dat zijn niet de best betaalde jobs en wat die laatste twee betreft… https://tinyurl.com/ybvcfs6g ..seizoen gebonden en in het onderwijs kwam onlangs nog aan het licht dat veel mensen daarin afhaken en dat geschreeuw om ICT’ers is één grote farce immers hoe kan het zo zijn dat 50 plussers met veel ICT ervaring aan de kant blijven staan, nee het moet jong, goedkoop en het liefst van buitenaf zijn !!!    En ONzeker werk… https://tinyurl.com/ybrbmln4 https://tinyurl.com/y8pwtn5t … zal alleen maar verder toenemen!!!

Wij zien die schipbreuk.. https://tinyurl.com/y8cdsscz met Prutte HEEL GRAAG KOMEN!!!!! https://tinyurl.com/ya7y5z4a https://tinyurl.com/ya7y5z4a https://tinyurl.com/y7jyam2q https://tinyurl.com/ycy5n3te Mark Rutte vindt liegen en bedriegen niet erg, zolang het door een VVD’er gebeurt,dus…
13 01

13 02
13 03
13 05
13 06
En de VerNEEderigNSBlandse NEPNIEUWS FABRIEK , te weten de MAIN STREAM MEDIA (onder supervisie van “minister” Kafka Orwellgrijns) gaat gewoon stug door.. https://tinyurl.com/y7gm6vmf + reacties met trollen en Rusland bashen!!!

Fake it untill you make it en wat een “well being” toch in de VS.. https://tinyurl.com/y9mkmloy ..en in Europa gaat het, met VerNEEderigNSBland voorop, toch zóóó goed, totdat de aap voor de zoveelste keer weer eens uit de mouw komt rollen!!!

Ziehier de engerds in het trollen kabinet Prutte III… https://tinyurl.com/y6w6z2j4 … Bilderberg trekpop Kafka Orwellgrijns van Demonisering 666, de minister van de Haagse NEPnieuws fabriek…en Arrogander Penthouse van diezelfde kliek… https://tinyurl.com/yb882etf … het volk dient te zwijgen… https://tinyurl.com/ya4svand (scroll ook even door naar de reacties!!) …van Genosse Trollongren, hiermee.. https://tinyurl.com/yc9gx3fx …een dikke middelvinger opstekend naar het door ONdemocreaten/Demonisering 666 zo verguisde “plebs” want wat zijn die “hoogst opgeleiden”- vooral die enge 666 kliek aanhangende griezels toch bang!!! Het probleem is.. hhttps://tinyurl.com/yaco45r5 (met rode links) ..de hooghartigheid van deze NWO dienaren!!! Er deugt helemaal niets van wat de “coalitie”.. https://tinyurl.com/ycczvnh6 …tracht te.. https://tinyurl.com/ybk8rul2 …bekokstoven!!! En ook hij… https://tinyurl.com/y8co376r + reacties …spreekt er schande van, maar het zal de Ondemocratische NWO dienende lakeien zoals Marx Rotte, Arrogander Penthouse, Kafka Orwellgrijns, latex face Buma en gereformeerde Slijmschijter Segers worst wezen want die hebben hun ziel toch allang verkocht aan de schaduwmacht achter de schermen!!!! Trollongren moet duidelijk niks van democratie en volk hebben.. https://tinyurl.com/yat4wdhe …maar haar soortgenoten.. https://tinyurl.com/ybhd4spl + reacties.. zal ze liever de hand boven het hoofd willen houden!!!

De FNV heeft… https://tinyurl.com/ycjbpeeo https://tinyurl.com/y9ce4hhe + reacties…. steeds vaker het nakijken!!! Uit de reacties:  Effe denken FNV...... Oh ja ik weet het weer! Dat was Jongerius die akkoord ging met de verhoging AOW-leeftijd, defacto iedereen veroordeelde tot levenslang werken maar zelf nu haar zakken vult bij het Europeesch Parlement. Gek he, dat je zo weinig draagvlak hebt.

De keiharde realiteit versus “vertrouwen”, het verschil tussen macro en micro… https://tinyurl.com/y84kkcym …en dat zal dan niet van toepassing zijn op Europa en het “fantastisch” draaiende VerNEEderigNSBland??? Slaap en droom lekker verder!!!! En zijn jonge Japanners dan de enigen met hersens tussen de oren!!!!

Zal het dan niet zo zijn dat… https://tinyurl.com/ybbkzshe https://tinyurl.com/ya45er5m voor steeds meer mensen door torenhoge lasten en inkomen uit “werk” waarvan men niet meer kan rondkomen het sparen allang onmogelijk is gemaakt!!!!

Steeds meer werknemers worden immers… https://tinyurl.com/yanmau7h …uitgeknepen terwijl ze er almaar harder voor moeten werken!!!!

De beoogde opvolger… https://tinyurl.com/y97obwem …heeft er (nog) geen trek in en wij ook niet in hem!!!!!

Nee, het wordt tijd dat dit “kabinet”- de “premier” voorop…. https://tinyurl.com/y7z5mcnx …zijn biezen gaat pakken!!!

In tijden van oorlog… https://tinyurl.com/ya9zlvq4 …sneuvelt de waarheid als eerst!!! Moet het nu werkelijk weer zo ver komen omdat grootkapitalistische megalomane maniakken en hun dienaren van generatie op generatie maar van geen ophouden weten!!!!

Het wordt hoog tijd dat Rutte… https://tinyurl.com/y8cz5z2o + reacties …op rot!!! Uit de reacties: Die klootvogel Rutte geeft niks om handel of werkgelegenheid. Hij bekommerd zich alleen om het lot van de Wallstreet Cabal en de Bilderbergers die wereld dominantie nastreven. De man is een regelrechte ramp voor het land Nederland.

Deze “geschiedenisleraar”… https://tinyurl.com/y8mad5zb + reacties….heeft van de geschiedenis namelijk niets geleerd!!!!

De neoliberale draak.. https://tinyurl.com/yapa4jlu ..komt ook hier om de hoek kijken, baasje moet zich ermee gaan bemoeien want de arbeidsproductiviteit komt in het geding en dat is het enige dat telt vandaag de dag!!!

Het Militair Industrial Complex, het zwaard van de NWO … https://tinyurl.com/y9cs4kzs .. en de hel van de petrodollar = wereldreservemunt, dat is waar het in het schijnwelvarende westen met z’n geldcreatie uit het niets om draait!!!

De middenpartijen = MONOPARTIJ = VVD666PvdACDACUSGPGL… https://tinyurl.com/ybbgl2su https://tinyurl.com/y9z8t6e3 + reactie  …vinden de kiezer maar dom!!!! De elite zorgde steeds beter voor ­zichzelf !!!

MACHT is de enige drijfveer.. https://tinyurl.com/y7qc9hgx ..van de post moderne psycho- sociopaten in VerNEEderigNSBland, de EUSSR, de VStasi van Amerika en NWO!!!!....en diezelfde NWO heet je welkom in de… https://tinyurl.com/ybnu3nsy ..ECHTE WERELD (die van HEN wel te verstaan!!!! De TOTALITAIRE STAAT heeft nog meer…. https://tinyurl.com/yalvfgz8 https://tinyurl.com/y78tvs5b + reacties https://tinyurl.com/y7sr4hgk https://tinyurl.com/ycmkn2hn + reacties https://tinyurl.com/y9pefx9f + reacties ..”mooie plannen” in petto!!!

De nood in de EUSSR… https://tinyurl.com/yab9qq7u + reacties.. is immers hoog!!!
13 07

En natuurlijk moeten we de NEP oranjes… https://tinyurl.com/y8p5dcyn + reacties …de best mogelijke toekomst meegeven nietwaar!!!

De “Stier van Kralingen” … https://tinyurl.com/y7nnee24 ..+ reacties…over de doden niets dan “goeds” !!!! Uit de reacties: Maar, beste redactie, U vergeet te melden dat Lubbers de grote man was van het verraderlijke EU Verdrag van Maastricht. Dat verdrag was de aanloop naar de EU “grondwet”, die later, smadelijk werd weggestemd door het volk. Hij was daarmee ook de man van de latere ECB en de Euro. Dat M. verdrag was het begin van de EUSSR en de Brusselse dwingelandij van nu, ter vernietiging van de Europese volken en naties. Daarbij dienen wij te beseffen dat, omtrent de verderfelijke plannen van het .:. loge duo Lubbers/vd. Broek, slechts de top van de ijsberg bekend is.

De groeten nog…. https://tinyurl.com/y8vtakqr + reacties…van onze “gezellige nieuwkomers”!!!!

Die Ferkel hat Deutschland und ganz Europa… https://tinyurl.com/ya4vs5mj met video + reacties… kaputt gemacht!!! Uit de reacties:  Johan Bosman (werktuigkundige) zei:18 februari 2018 at 12:30

Mijn Duits is vrij goed dus ik kijk al wat langer op het Duitstalige deel van het internet. Daarbij viel mij meteen al op dat onze landen nagenoeg zijn gelijkgeschakeld, zowel in politiek als in economisch opzicht. Wat verder opvalt is dat de Duitse samenleving veel verder gevorderd is in het moeizame proces van “wakker worden”. Terwijl Rutte (de eeuwige minister-president) hier nog door iedereen in de kont wordt gekropen wordt Merkel (die ewige Bundeskanzlerin) overal waar ze komt uitgejouwd, uitgefloten en met tomaten bekogeld. Merkel doet precies hetzelfde als wat Hitler deed: de economie van Europa vernietigen. In het belang van de Amerikaanse economie. “Keep the Russians out and the Germans down”. Het is dus allemaal een herhaling van zetten waarbij alleen een ander wapen wordt ingezet: Hitler gebruikte oorlog, Merkel gebruikt financiële dwangmaatregelen. Met hetzelfde effect. Waarom Merkel de Amerikanen zo onderdanig is ligt mogelijk besloten in Merkels verleden. Het is niet uit te sluiten dat de CIA van enkele lijken in de kast van Merkel op de hoogte is die nog dateren uit Merkel’s DDR-verleden. Omdat Nederland de aanlegsteiger en groentetuin van de Duitsers is (economisch van Duitsland afhankelijk is) loopt Rutte gedwee en alternatiefloos achter Merkel’s politiek aan. Verder zien we dat hoewel Duitsland al een tijdje helemaal niet meer wordt geregeerd alles daar heel gewoon zijn gangetje gaat. Merkel heeft zichzelf bijzonder gehaat gemaakt bij een steeds groter wordend deel van de Duitse bevolking. DE EU-REGERINGEN VOEREN OORLOG TEGEN HUN EIGEN VOLK! Verder lijkt het er op dat als Merkel en de andere EU-leiders deze oorlog tegen hun eigen volk niet doorzetten de Amerikanen altijd nog de NATO aan de Russische grens achter de hand hebben om de Amerikaanse wensen desnoods met geweld af te kunnen dwingen. Een heel vies zaakje!
13 08

VerNEEderigNSBland de schlemiel… https://tinyurl.com/ycy8z9cr..en Prutte zal het natuurlijk gewoon laten gebeuren als zijnde fait accomplit!!!

Wat er om gaat… https://tinyurl.com/y76x2oc4 https://tinyurl.com/y8ezscmh+ reactie https://tinyurl.com/y9cl84r6 + reacties ..in het verziekte brein van de D66’er!!!! Uit de reacties:  het grote gevaar is niet PUTIN ,maar Rutte en zijn groep.  Jammer dat er zo weinig mensen zijn zoals zij die hier hun commentaar schrijven: JPH, amand.keultjes2, Christiaan Frankemölle en de drie anderen . Zij wijzen op de realiteit dat de Nederlandse regering en de (meeste) Nederlandse media aan de hand van de USA de Nederlandse bevolking hersenspoelen met: de USA en de EU zijn alles, Rusland is het grote kwaad. Maar de Nederlandse bevolking is allang in slaap gesust met deze onzin.  Mensen wordt wakker: Nederland is geen democratie meer!!! NSB'ers en Landstormers van NATO=EU maken hier de dienst uit, CIA-agenten, zoals mevrouw Ollongren met haar dubbele nationaliteit. Of zoals Frans Timmermans, die ook niet normaal in Nederland opgroeide. Kijk toch eens hun biografieën na mensen: die stinken op z'n zachtst gezegd! We kunnen net zo goed de Libanese premier Saad Hariri, die zogenaamd uit angst voor Hezbollah vertrok naar Saoedi-Arabië, hier een politieke functie geven. En ons Wilhelmus inruilen voor het Amerikaanse Yankee Doodle Dandy!!!

De schadelijkste wet van Nederland…. https://tinyurl.com/ycr7y9wv …met o.a. het “doorstarten” nader belicht!!!

Juist Ebru Umar…  https://tinyurl.com/ydatyy8p https://tinyurl.com/yb7m8b6m + reacties  …het verstand zit vandaag de dag enkel nog in Oost- Europa!!! 

Wanneer is genoeg… https://tinyurl.com/ycqy2dje ….ECHT genoeg!!!!

Vertrouwen in de toekomst.. https://tinyurl.com/yclj739g + reacties  …hebben wij allang niet meer met die lakeien van de NWO aan het roer !!!

Wat we natuurlijk allang weten… https://tinyurl.com/y8ot9luu ... Van de 112.000 vaste werknemers die er zijn bij gekomen, is ruim drie kwart hoogopgeleid. De helft is tussen de 55 en 65 jaar.

Zien we dit nu goed? Van de 112.000  vaste medewerkers die ER BIJ zijn gekomen is ruim drie kwart hoogopgeleid. Maar dan het volgende: De helft daarvan is tussen de 55 en 65 jaar. Is het niet alom bekend dat 55 tot 65 jarigen die hun baan zijn kwijtgeraakt NERGENS meer aan de bak komen ONGEACHT hun opleidingsniveau!!?? Wordt hier weer eens grof gelogen!!?? https://tinyurl.com/y8z54ldz + reacties. Uit de reacties:  Aan de andere kant kan je ook beargumenteren dat een vast contract tegenwoordig ook niet veel garantie meer biedt.

Juiste conclusie, het onzalige Kabinet Prutte III heeft het ontslagrecht immers zodanig versoepeld dat van ontslagbescherming welhaast geen sprake meer is!!!!

Over Arbeit Macht Frei gesproken…. https://tinyurl.com/y7ma826x …wat een ”nette” bedrijven toch en de top weet zogenaamd weer van niets!!!!

De wortel.. https://tinyurl.com/yc2k2swn …van al het kwaad!!  Bovenstaande is de reden dat politici liegen alsof het gedrukt staat en in opdracht van hun meesters er alles aan zullen doen om mee te werken aan hun duistere agenda. Al deze mensen/psychopaten die zich voordoen als vertegenwoordiger van het volk, zijn in werkelijkheid lakeien van de Chazaarse Mafia. https://tinyurl.com/yb2jpdju
13 09

Weet door wie… https://tinyurl.com/ya9g2dod https://tinyurl.com/y8xaul5d + reacties … je wordt bestolen!!!!

We weten natuurlijk ook dat ene… https://tinyurl.com/yb6pke56 …GS de Brexit in Engeland wil torpederen!!!

Er moet in ieder geval een einde komen… https://tinyurl.com/y7a7xee3 …aan de blanco check van de kiezer aan de politicus!!! De burgers hebben de macht, ze geven deze alleen iedere vier jaar met een rode potloodstreep weg.

Het zal toch onderhand klip en klaar moeten zijn…. https://tinyurl.com/y87tha3d https://tinyurl.com/yc622b8e…dat de democratie…. https://tinyurl.com/ydfqbhcp (natuurlijk hij weer, die hypocriete CDA smeerlap van een Donner!!!)…op sterven na… https://tinyurl.com/ycffsffjhttps://tinyurl.com/yamuxweb https://tinyurl.com/yc23yoyc …dood is!!!

En over hypocriete CDA’ers…. https://tinyurl.com/ycwtbwzh …gesproken!!!!
13 10

Hoe lang blijven we nog als drollen in de illusionaire pispot…. https://tinyurl.com/ybczlyae …rondraaien!!! Het gros van het gepeupel in optima forma: COGNITIEVE DISSONANTIE !!!!

Want mee blaten in de kudde… https://tinyurl.com/ycpyx6sf + reacties …is immers altijd het veiligst!!!

Kennen we… https://tinyurl.com/y7m6sj6v …hem nog? Wat een “fantastische carriere” toch!!!!

De poliziek blijft… https://tinyurl.com/y8jchvxw …liever op zijn handen zitten, uiteraard!!!!

Dansen op de schuldenvulkaan…. https://tinyurl.com/y92v2nyj ..totdat er ”weer oorlog nodig” is!!!!

En tot slot:
13 11

Voelt het gros der VerNEEderigNSBlanders zich nog immer…. “veilig” onder het bewind van deze kroondop?

Oogjes dicht, snaveltjes toe en slaap lekker dan!!!!