Keek van de week 21-02-2018

Keek in het kader van de Halve Zoolstra Special

Het onzalige Prutte 3 gaat gewoon verder met… https://tinyurl.com/y7j8ult5 https://tinyurl.com/ya9oyjow + reacties …neoliberaal sloopbeleid!!!!!!!!!!!!!!!!

Of dat te verschijnen boek van Trojka lakei Dijsselbloem… https://tinyurl.com/y8lrscov ..de moeite van het wachten waard zal zijn!!!!

Kotsziek van de… https://tinyurl.com/y92zdpaa... https://tinyurl.com/yadh8gz5 poliziek en is het dan nog verwonderlijk dat steeds meer mensen zich van het polizieke bestel distantiëren met dergelijke onrendabele profiteurs!!!!!!

Poppenkast en… https://tinyurl.com/y7kc869p …afleidingstheater der landelijke poliziek en uitermate doorzichtig paniekvoetbal omdat de links poliziek correcte MONOpartij = PvdACDAVVD666SGPCUGL moet en zal prevaleren.. https://tinyurl.com/ya6nf3q4 ..en dat terwijl de grotere schaakstukken in opdracht van de schaduwmacht… https://tinyurl.com/y7gbputy https://tinyurl.com/y9tt3bgm + reacties …naar voren worden geschoven!!!!

Het kan niet vaak genoeg gezegd worden… https://tinyurl.com/y9lkqk5z .. dat we vandaag de dag in het ons door de “elites” opgedrongen paralleluniversum der gemuteerde waarheden leven!!!

Direct of indirect… https://tinyurl.com/yabk3jow …bestolen worden we!!! Uit de reacties: Poppenkast:Uiteraard is het begrijpelijk, dat vooral spaarders, welke nagenoeg geen rente krijgen, vermogens- rendement? heffing moeten betalen met daar bovenop de 1,5% inflatie, niet meer willen sparen. Dat is weer een negatief drukpers E.U./E.C.B. bijverschijnsel. Hierdoor krijgen wij Amerikaanse toestanden, waar de bevolking ook niet meer spaart, omdat ze via de politiek bedonderd worden. Dit is een recept voor sociale onrust, als bij een neergaande economie, weinig tot geen buffers zijn bij de bevolking. Tel daarbij de flex, ZZP-ers en werkeloze 50+, welke nagenoeg geen pensioen opbouwen, dan is de ontsparing nog groter. Wanneer de politiek de problemen naar voren schuift, wordt de gepresenteerde rekening steeds hoger. Het is onbegrijpelijk dat de €urocraten,de corrupte West Balkan, Servië,Montenegro,Kosovo, Albanië en Bosnië, belooft heeft dat zij in 2025 binnen gehaald worden, uiteraard met de nodige zakken geld. De Oostblokkers en de kleine Noord E.U. landen zullen en kunnen dat niet slikken. Het ontsparen krijgt daardoor extra vuurkracht.

De madness continues… https://tinyurl.com/ybnefsgc …even more!!!

Dat u het… https://tinyurl.com/yagefjcy …maar even weet!!! En wat Mutti Ferkel betreft, die zal nooit haar DDR veren afschudden!!!

De grootste vijand van de arbeider… https://tinyurl.com/ya9vsede .. is de arbeider zelf!!!!

Wanhopig maar vooral doorzichtig spel van een zieltogende “Partij… https://tinyurl.com/y7zeakwz -10-02-2018 ... https://tinyurl.com/y72vgd99 https://tinyurl.com/yceudepb om maar macht en invloed te kunnen blijven behouden, trap er niet in!!!

Het UWVreselijk weet het (zogenaamd) beter!!! : https://tinyurl.com/yd6smok6 Gaan we er eindelijk eens achter komen in wat voor totale neoliberale HEL (UWVreselijk moet TARGETS halen!!!) we leven!!!! Deze instantie, een overduidelijk PvdA bolwerk dient met de grond gelijk gemaakt te worden en hun medewerkers c.q. “ambtenaren” = parasitaire uitvreters in de gevangenis op water en brood te worden gezet!!!!!

Uit de reacties: tja…dat de afgekeurde huisartsen van het uwv wondermensen zijn maak ik ook vaak mee. het probleem zit hem in het feit dat deze experts vaak niet eens weten waar ze het over hebben en gewoon mensen gedwongen te werk zetten . dat is helaas een regeling die door de overheid is ingesteld..dezelfde overheid trouwens die ook terminale patienten in gewone bejaardencentra drukt terwijl ze feitelijk in een verpleeghuis thuishoren.
Hier zal helaas alleen maar iets aan veranderen op het moment dat de zogenaamde experts zélf iets overkomen..of hun gezinsleden!!

Het neoliberale partijkartel dient… https://tinyurl.com/y7n47c9p …hoe dan ook te prevaleren!!! +reactie Er komen weer verkiezingen aan, en alle neuzen moeten worden gericht op de neoliberale dievenbende van de VVD, D666 en CDA, en als het nodig is worden dezelfde neuzen keihard gebroken bij iedereen die de andere kant opkijkt en verbetering in dit zieke systeem zoekt.

IJdele hoop… https://tinyurl.com/y739u36t .. in de wereld der FAKEonomie die totaal door de MACHT = grootkapitaal/aandeelhouderij wordt beheerst en dat betreft niet alleen de 55 plussers!!! En dan de illusie te denken dat polizieki iets op gaan lossen!!!. 99% van dat spul is immers dienaar van het neoliberale verderf waarin we zo onderhand al 40 jaar gevangen zitten!!!!

Ook bij onze zuiderburen (en de rest van de NEOLIBERALE  EUSSR) het zelfde verhaal.. https://tinyurl.com/yarqh9zc …de Arbeit Macht Frei markt is één grote gemuteerde waarheid, dus L-E-U-G-E-N !!!!!! Onder de noemer… https://tinyurl.com/ycjfnhej …gemuteerde waarheden, de gebruikelijke “cijfers” van het Communistisch Bureau Staatspropaganda!!!! En voor de zoveelste maal; wat is een “vaste” baan anno 2018 nog!!!! Juist Kees… https://tinyurl.com/ycs5pdbp …goede analyse!!!

De misselijk makende kliek! .. https://tinyurl.com/y74vxluq (blauwe links) …van OnD666, deelgenoot van de MONOpartij !!!! De conditionerings tactiek van de “Rus”… https://tinyurl.com/ybomxf3c ..Pechtold!! Ziek van de poliziek .. https://tinyurl.com/y8xlhmg3 ..der MONOpartij!!!!

In VerNEEderigNSBland is de democratie onder leiding van opper clown zonder visie Prutte… https://tinyurl.com/ydzcbw9o + reactie ... overleden verklaard!!!

Het vertrouwen in wat voor organisatie dan ook… https://tinyurl.com/y7ndp2zv ….wordt met handen en voeten betreden in een wereld die totaal geen samenhang en moraliteitsbesef meer kent!!!

En natuurlijk blijft het ook hélemáál… https://tinyurl.com/yce43mxw https://tinyurl.com/y6wequbw … gewéldig gaan met B.V. Prutte III, oftewel de VerNEEderigNSBlandse Pruttonomie !!!!

Baasje probeert je steeds meer…. https://tinyurl.com/yb8zq67b …als flexibele kop van jut te misbruiken!!!!

Het “geëvolueerde” feminisme in Zweden, in dienst van… https://tinyurl.com/ya9wlrkx …de Islam!!!!                                     

De Donnertjes, Asschertjes en meer van die polizieke witte boorden criminelen hebben het… https://tinyurl.com/yaqcm7km …van niemand vreemd; it runs in the family!!!!

Waar liggen de roots van het heden ten dage zo actuele NEPnieuws… https://tinyurl.com/yazgv4nh  …JUIST!!!!!

Leugens en bedrog is de poliziek eigen… https://tinyurl.com/y8w9eqvv https://tinyurl.com/y8oxgty9 https://tinyurl.com/y96ek43v ..en zolang het gros der domme schapen ze maar een mandaat blijft geven!!! En natuurlijk mag Halve Lulstra aanblijven wat dacht je dan!!!! Uit de reacties: Zijlstra krijgt nu ook de volledige steun van onze ongewervelde Premier en van Eucalypta. Nog even wachten op de reactie van de christenbroeders.

Doet het u ook… https://tinyurl.com/ycxc4k7w GEEN plezier!!!!! “Onze” “minister van buitenlandse zaken gaat”… https://tinyurl.com/ycevxtej ..de wereld over!!...en als gewone mensen hebben we natuurlijk… https://tinyurl.com/yabre8po …niets in de gaten !!! (en dan die smerige huichelaar van een Pechtold!!!)...maar…swoah…hij mag gewoon aanblijven heur… https://tinyurl.com/y85qbf3j … want we blijven u gewoon trachten in te peperen (in opdracht van die debiele EU onder supervisie van de Verenigde Stasi van Amerika) dat Rusland BAD is en voor de rest doe ik gewoon wat u al die jaren van mij gewend bent;

 11 01

ALLES WEG LACHEN !!!!!!

 11 0211 03

Wat we natuurlijk allang weten… https://tinyurl.com/ya66nftu … maar de grootste hinderpaal is natuurlijk de poliziek (in opdracht van de schaduwmacht achter de schermen!!!

Laat die incompetente knurft… https://tinyurl.com/yazrgwvh https://tinyurl.com/ybc5wbb5 … maar zo snel mogelijk van het toneel verdwijnen, net als dat hele walgelijke “kabinet” Prutte én hun vazallen in NEPnieuws; de Main Stream Media zoals NOS en de likes !!!!

Ja gluiperige, hypocriete Arrogander Peggold van OnDemoctraten 666, jij bent dus ook overduidelijk…. https://tinyurl.com/y7kok259 https://tinyurl.com/ybh69j3m + reacties ..een RACIST !!!!

Stop dus eindelijk eens met het…. https://tinyurl.com/yc6dfck9 https://tinyurl.com/ycn8ac8e …slaafs achter de kont van de VS (met hun Deepstate schuim achter de schermen) aan te lopen!!!

Arbeit Macht Frei… https://tinyurl.com/ydfjfs8l …dat geldt natuurlijk alleen maar voor de werkGEVER!!!!!

Is het dan ook niet zaak dat de koppen van die… https://tinyurl.com/yccltzut …twee HUFTERS zo snel mogelijk gaan rollen!!!! Kijken maar weer hoe RUGGENGRAAT loze Prutte de zaak nu weer “bij elkaar” weet te houden!!!! Hij kan zich beter maar weer… https://tinyurl.com/y7acxnpa + reacties..met zijn “specialiteit” gaan bezighouden!!! Inmiddels is het duidelijk geworden… https://tinyurl.com/ya2uaeqr …dat de positie van deze knurft onhoudbaar is geworden, OPGERUIMD STAAT NETJES en de Vuh Vuh Duh zal het lachen wel een keer vergaan!!!!!! Op naar de val van dit “kabinet”!!!!  Na het aftreden van Zijlstra bleef Rutte achter zijn partijgenoot staan. Hij zei dat liegen niet mag, maar noemde het "geen doodzonde".

De klootzak doet niets anders dan dat en heeft er in geheel de VVD een specialisme van gemaakt!!!

Dit “kabinet” Prutte III …. https://tinyurl.com/ya598f53 https://tinyurl.com/y753zeog …balanceert aan de rand van de afgrond!!!!

Chaos ook bij de oosterburen… https://tinyurl.com/ydygnvs7 …KAPO Martin Schulz houdt het voor gezien. https://tinyurl.com/y7o5pwn3 Kortom, het is al einde oefening voor Schulz… en het einde van Merkel lijkt er óók aan te komen.

Laten we dat van ganzen harte hopen!!! Uit de reacties: Marinus V D Loo het word tijd dat er een einde aankomt aan al die leugens en bedrog in europa

https://tinyurl.com/ycf4st7o https://tinyurl.com/y8l949u6 Jetzt geht’s los?!

Wordt het ook gewoon niet hoog tijd dat… https://tinyurl.com/yayuuu99 …met name de VVD- (en ook D66- Of, zoals D66-fractievoorzitter Alexander Pechtold deze week deed, de jokkende minister te verdedigen met de opmerking dat hij de eerste Rus die toegeeft te liegen nog moet ontmoeten. Er zijn volwassener politici nodig om onze relatie met Rusland te onderhouden.') - wordt afgerekend op totale arrogantie, onbetrouwbaarheid door continue leugens en vooral onprofessioneel en immoreel gedrag en handelen!!!! https://tinyurl.com/y9hpl6ub !!!

Kereltje Pechtold is hiermee natuurlijk allang ontmaskerd: 'Bij zijn verdediging van Zijlstra merkte D’66-leider Pechtold op: ‘Ik moet de eerste Rus nog tegenkomen die zijn fouten zelf rechtzet.’ Dat is een gevaarlijk generaliserende opmerking, die ik als discriminerend las. Als je Rus door Marokkaan vervangt, zie je hoe omstreden en met racistische ondertoon Pechtold zich over Russen uitliet.’

11 04

 11 05

Hup, Hollandhttps://tinyurl.com/yahclmcp + reacties ..Hup!!! Voor 13 procent is de migrantencrisis een reden om Nederland te verlaten.

https://tinyurl.com/ydcgogw6 https://tinyurl.com/ydxkcvoj Van de Nederlanders met plannen om te verhuizen naar het buitenland, zegt 24 procent meer rust, ruimte en natuurlijke omgeving voor de opvoeding van hun kinderen te willen.

Dat blijkt uit een onderzoek onder elfduizend bezoekers van de Emigratiebeurs zaterdag en zondag.

Van de ondervraagden is 23 procent klaar met de Nederlandse mentaliteit, 16 procent vertrekt vanwege een nieuwe baan en eveneens 16 procent verhuist naar het buitenland na het pensioen. 

Voor 13 procent is de migrantencrisis een reden om Nederland te verlaten.

Van de totale bevolking denkt 2 tot 3 procent serieus na over emigreren naar het buitenland. Vorig jaar emigreerden 148.000 mensen uit Nederland. Dat is 41 procent meer dan tien jaar geleden, blijkt uit cijfers van het CBS.

Poliziek… https://tinyurl.com/y9rrzjjx +reacties…wanneer zijn we er hélemáál klaar mee!!!!

En tot slot; Halbe was er wél https://tinyurl.com/y9s9rrb8 The movie: https://tinyurl.com/ya8on8vf Halbe gaat viraal: https://tinyurl.com/ydd73e9s -scroll naar beneden.

11 06

Gezellig op bezoek bij Arrogander Penthouse en Kafka Orwellgrijns! #HalbeWasErbij #HalbeWaarheden

11 07

https://tinyurl.com/yb5ofvzf + reacties. De Nederlandse politiek, een verachtelijk misselijk makend toneelstukje,waar de persoonlijke belangen van met name Rutte enhet vorstenhuis prevaleren boven die van diegenen die nogdenken dat ze in een democratie leven.

Dus als je toch nog zo nodig van je “stemrecht” in de demoFARCIE gebruik wil blijven maken, doe dan in ieder geval eindelijk een keer het enige juiste!!! :

 11 08