Keek van de week 14-02-2018

Poliziek is het enige juiste woord voor al deze malloten en dienaren van de MACHT

Totaal incompetente clowns die opereren in een 100% vermarktte “politiek” net als in de VS en een media, net zo volslagen incompetent, daar smullend van sensatie daar totaal in opgaat!!!

Het gaat alleen maar over partijpolitiek, zetels scoren en ego’s en waar het werkelijk om zou moeten draaien, het algemeen belang, dat is totaal verdwenen. Organen die moeten controleren, controleren niet meer!!!

En dan al die versnippering, al die partijtjes dat is toch vooral de uitspatting van de “parlementaire” democratie waar we toch het eerst vanaf zouden moeten en Zwitserland als voorbeeld zouden moeten nemen!!!

Poliziek is het enige juiste woord voor al deze malloten en dienaren van de MACHT, het wordt hoog tijd dat de bevolking zijn/haar conclusies gaat trekken en zelf gaat nadenken én inzien dat deze clowns die we maar de zegen blijven meegeven een gevaar voor de voortgang van de samenleving zijn!!!
Een supersterke analyse in Buitenhof van 11-02-2018: Over het gedrag van politici vandaag de dag en de gevolgen voor de democratie: Alex Brenninkmeijer en Afshin Ellian: https://www.vpro.nl/buitenhof/speel~POMS_VPRO_12844512~de-politieke-arena~.html

Vraag je eerst maar eens af… https://tinyurl.com/ya7o5woh …wat onderwijs en diploma’s nog waard zijn in de alomtegenwoordige neoliberale hel met de kunstmatig overeind gehouden FAKEonomie, de best opgeleide generatie van nu, de dromende en goedgelovige Millennials komen daar nu zo langzamerhand ook achter!!!!!!!!!!! En dat er behoorlijk sleet in zit wordt hier.. https://tinyurl.com/y8kyr5k6 ….ook duidelijk!!!!

Natuurlijk.. https://tinyurl.com/y7u3hde3 ..1 uur in de week werk hebben is tegenwoordig een “baan” volgens ILO en een hoop mensen worden in de statistieken bewust niet meer meegeteld kortom; gemuteerde waarheden = NEPNIEUWS!!!!!

Juist Kees, gewoon door… https://tinyurl.com/ybyx42hk ..de FARCE der FAKEonomie heen blijven prikken!!!

Het was in het vorige cluster al duidelijk, u wordt… https://tinyurl.com/y8mc9jgy …genaaid waar u zelf bij staat!!!!

De opwarming van de aarde…. https://tinyurl.com/ybejqt2z ..blijft een betwistbaar gegeven maar voor de rest duidelijk!!!!

Hoe lang denkt de MSM ons nog voor… https://tinyurl.com/ya7zqalr   https://tinyurl.com/ybrv857u ….DOM te kunnen blijven houden!!!!!

Niets is wat… https://tinyurl.com/y8wd9ytr …het lijkt !!!

Hoop hebben in de draconie van het alomtegenwoordige neoliberale tijdperk.. https://tinyurl.com/y84b2opd https://tinyurl.com/yd6b3aby … is ijdele hoop, poliziek bedrijven, grootkapitaal, roverheid en rechtspraak spannen namelijk samen onder één hoed!!!!

De banen schredder… https://tinyurl.com/y8s2mtux https://tinyurl.com/yb84m4rb https://tinyurl.com/y8s6k8uj …draait op volle toeren!!!!

De realiteit erkennen en vooral door schade en schande wijs worden is voor de linkse Gutmensch een pijnlijk… https://tinyurl.com/yc5jfoko … maar vooral leerzaam proces!!! + reacties.

Wat Willem Alexander oftewel Koning Pils en Kim Yong Un… https://tinyurl.com/ycknc9gr + reacties… met elkaar gemeen hebben en blijf maar vooral achter die “royals” … https://tinyurl.com/y9wqf2x3 + reacties https://tinyurl.com/ybtcrb4p https://tinyurl.com/ydedy8y5 …aanlopen!!!!

Maar de vakbonden hebben alles door dat jarenlange gepolder… https://tinyurl.com/y98u97g8 …verkwanseld, Kees!!!!!!!!!!!

De witte boorden criminelen der Roverheid worden altijd gepamperd… https://tinyurl.com/y7kmpb7r + reacties ..ongeacht wat ze hebben uitgevreten!!!! Uit de reacties: Hoe krijgen wij Nederland gezond? Zeker niet met de VVD.

Roverheid, poliziek ,CPB eb CBS hebben één ding met elkaar gemeen… https://tinyurl.com/y8camrzm ... Conclusie:
Ook op het inflatiecijfers gebied is de overheid een onbetrouwbare partij.
Komt je dit bekend voor?

Als u nog steeds zo goedgelovig denkt…. https://tinyurl.com/yasnx8zw + reacties…. dat onze parlementaire demoFARCie werkt!!!! Uit de reacties: Beste mensen: hou in godsnaam op met stemmen. Waarom nog langer je stem weggeven aan misdadigers die vóór elke verkiezing beloven je uit de stront te zullen trekken waar ze je nota bene eerst zelf in hebben gebracht? Het enige dat je bij de stembus bereikt is dat je de carrière van een misdadiger financiert. Stap bij de volgende halte gewoon uit de trein en doe niet langer mee met die onzin. Richard zei: De heer Bosma heeft gelijk met zijn oproep om vooral niet meer te stemmen. Stemmen is alleen bedoeld om de stemmer het gevoel te geven dat hij/zij kan meebeslissen. Dit berust op een groot misverstand. Ik stem al dertig jaar niet meer. Mijn motivatie is dat ik het verdom om mijn eigen dieven uit te kiezen. Vingerprint zei: Altijd leuk onderwerp, komt dus altijd weer terug. Slot van het liedje meestal: systeem deugt niet. Maar verder?

Slechts 13% van de West-Europeanen (2016) heeft vertrouwen in hun politici. Toch schuifelt traditioneel een meerderheid van de kiezers naar de stembus om diezelfde politici (en hun verwenste systeem van ‘democratische’ vertegenwoordiging) van een legitimatie te voorzien.Zelfs in Zwitserland is het vertrouwen in de politiek met 19% niet veel groter, maar de Zwitsers hebben wel door middel van burgerinitiatief en wettelijke referenda een directe invloed op het beleid.Een enorme brutaliteit en een belediging voor de kiezer is het dat het partijkartel in Nederland (Rutte-3) een einde wil maken aan het bescheiden, maar wel legitiem via het parlement verkregen, recht op een raadgevend referendum.
Als dat zonder slag of stoot wordt geslikt verdient dit land inderdaad niet beter.

http://www.politalk.nl/2018/01/27/basisinkomen-prominent-op-agenda-van-world-economic-forum/ + reacties . Uit de reacties: En mensen van de oude stempel zoals lieger- bedrieger Rutte en de CEO van Philips kunnen helaas alleen maar in deze oude systemen denken en zeggen dus dat zij er niet voor zijn. Zij missen elke visie. Met dit soort politici kunnen wij echt niet de toekomst in gaan. Wij stevenen met deze politici en “captains of industry” zoals de CEO van Philips af op een grote humanitaire ramp.

De trukendoos gaat weer eens open…. https://tinyurl.com/yc2lobb6 https://tinyurl.com/yaebnfth https://tinyurl.com/y7sox7ba ….om van ongewenst, overtollig personeel af te komen !!!!

De belangengroepen… https://tinyurl.com/y6vbhfzl …spiegelen de zaak weer verkeerd voor,uiteraard in eigen belang!!!

Wordt het niet hoog tijd dat neo- klassieke “economen” = neoliberale dienaren zoals zij… https://tinyurl.com/y7o6cwgm … zelf gauw uitsterven en plaats maken voor de nieuwe garde met betere ideeën immers ook deze blinde kip wil maar niet inzien dat er helemaal geen genoeg werk meer over zal zijn !!!!!!

Dat is dan… https://tinyurl.com/ybr6fs8o …onze “democratie” !!!!!!

En dat op zo’n positie… https://tinyurl.com/ydfcbvzj … rot a.u.b. hier https://tinyurl.com/ycxzfmz2 zo spoedig mogelijk op , Bilderberg TROLL !!!!!

Weer een theaterstukje… https://tinyurl.com/yddrksb7 …voor het goedgelovige Nederlandse volk waarin piassen.. https://tinyurl.com/ybh9kdpo ..door de mand vallen!!!!!

Maar is het hele “democratisch bestel” … niet één groot… https://tinyurl.com/ybwv3m7d + reacties …theater https://tinyurl.com/ydhpcj9o https://tinyurl.com/ycdskqyj ..voor de bühne!!!! Poliziek is niets anders dan afleidings theater om de fratsen van de schaduwmacht achter de schermen te verdoezelen dus diezelfde poliziek is niets anders dan hun dienaar!!!!

Het kan dus iedereen… https://tinyurl.com/ya4qu5ue … overkomen!!!! Het tijdperk dat het hebben van een baan het fundament van je leven en toekomst is loopt ook op z’n laatste benen!!!!!

De Nederlander kan niet meer.. https://tinyurl.com/y79q5qom ..wonen!!!!

Zo fantáááástisch gaat het nou… https://tinyurl.com/y8yo4dy4 ..met de FAKEonomie!!!!!! En nog de groeten van het… https://tinyurl.com/y94c9ls4 ..verderfelijke neoliberalisme

https://tinyurl.com/y6wsqpld ..met zijn kwalijke uitspattingen; financial engineering (opkopen eigen aandelen) en fiscal arbitrage (belastingparadijzen) !!!!!!!!!!!!!

De landverraders der PvdA en VVD zijn inmiddels die “rare” partijen.. https://tinyurl.com/ybaxa5xjVolksVERLAKKERSkrant!!!!!!!

Is de fusie een feit… https://tinyurl.com/y7tov4pv …dan is de kans groot dat IJmuiden… https://tinyurl.com/ycjzwueq ..de klos zal zijn!!!!!!!

De euro…. https://tinyurl.com/y8ye9l9p …wie vind hem (nog) wel mooi!!!!

En de CEO’s naam… https://tinyurl.com/y7tjre6h ..is natuurlijk Haas !!!!

Het werd in het vorige cluster… https://tinyurl.com/ybzo9y2m .. nog vermeld!!! + reacties. Uit de reacties: peter zei: We leven in een fascistische corpocratische heilstaat waar de mensen hun kinderen steeds jonger weg brengen naar vreemden om daar te leren wat gewenst is door de programma schrijvers het aanbidden van de vlag/democratie en het lijfeigenen aspect…werken tot je dood, zwaaiend met een oranje vlaggetje naar een koetsje….succes allemaal.

dit is de milde variant.

En omdat het gros der VerNEEderigNSBlanders zo dom is (met achter dat.. https://tinyurl.com/yb2dcvoq + reacties ..verrotte “koningshuis” aan blijven lopen als grootste voorbeeld van stupiditeit!!!)… https://tinyurl.com/y9lgj2um ….kunnen zaakjes hier zo zijn gang gaan !!!! + reacties. https://tinyurl.com/y83o7jwq + reacties.

De hypocrietheid van Halsema… https://tinyurl.com/y94u3oxh … en Groen Links én die van de EU.. https://tinyurl.com/y7yjobz7 ..en haar vazallen!!!

Compleet van de.. https://tinyurl.com/ycoa7pnz …pot gerukt!!! Uit de reacties: rescue: Het is niet de media, hoe vaak moet dat nu benadrukt worden, het is het domme volk.

Tom Hendrix: Dit allemaal mogelijk gemaakt; door de marxistische, socialistische internationale, de "groen-linkse luchtfietsers", en uiteraard de communistische eussr. Compleet van God los, lijkt het met de dag afschuw wekkender te worden.

Compleet van de… https://tinyurl.com/y8vf64ad ..pot gerukt!!!! Uit de reacties: Tom Hendrix: Ik sta volledig achter dit artikel. En de media, en de rest van de MSM, zijn volkomen geïnfiltreerd door Soros, de socialistische internationale, en de lakeien van de nwo.

Jasper01: De manier hoe er nu gereageerd wordt door de extreem liberale linkse media zegt alles over waar men voor staat in Den Haag en in Brussel. het gaat niet om wat er echt goed is of wat de waarheid is. Het gaat erom wat deze propaganda kanalen ons willen laten weten en geloven om hun eigen agenda te pushen. Het verdraaien van de feiten door NU.nl, BNR, RTL4 en al die waardeloze Narrow Casting kanalen zou juridisch aan te pakken moeten zijn maar het kan niet. Er is niet 1 instantie in Nederland of in Europa die dit doet en dat is natuurlijk niet voor niets, zo kan men precies doen wat men nu doet. Dit is niet minder erg dan wat de NAZI's hebben gedaan, zij hebben het bedacht en geperfectioneerd. De huidige NAZI's, liberaal progresief links, gaan er gewoon mee verder.