Keek van de week 07-02-2018

Keek 010 2018-02-07 News that matters!!!

Pecunia gaat uiteraard weer voor…  https://tinyurl.com/y8yvpch9   …veiligheid en mensenlevens!!!!!!

Hoe zaakjes…  https://tinyurl.com/y76ohpox  …tegenwoordig... https://tinyurl.com/ycrwutw5  …geregeld worden!!!

Poliziek en plak pluche, dus….  https://tinyurl.com/y89wuj7u   …lopen we weer braaf achter Mutti Koeiekut aan en weten die domme Duitsers (net zo dom, slaafs en volgzaam als de VerNEEderigNSBlanders) wel wat ze met die zogenaamde “GroKo”… https://tinyurl.com/y7w9954l  … in huis halen !!!!! Dat gaat er dus EUSSR breed “prima” uitzien met het uitschakelen van de sociale partners- vakbonden en permanent groen licht voor winstbejag der (groot) bedrijven en de race naar de bodem in overdrive, lekker wérkuuuuhhhh!!!! De Duitse SPD en VerNEEderigNSBlandse PvdA (beiden op en top neoliberaal!!) hebben duidelijk één ding gemeen; ze zijn er NIET voor de werknemer c.q. arbeider!!!!!!!

Groot graai kapitaal en neoliberaal staan immers garant voor…  https://tinyurl.com/ybvrc32h  …  https://tinyurl.com/ybbeggkf  …ENG heid!!!! En VerNEEderigNSBland gaat de trend HARD achterna!!!!!  "Winstuitkeringen aan aandeelhouders en beloningen van directies nemen excessief toe. Daar staat een steeds verdere uitholling van werknemersrechten tegenover."

Nee Kees….  https://tinyurl.com/y7sagw73   …NIETS GELEERD en men blijft gewoon maar denken dat er zo doorgemodderd kan worden!!!!!

De reguliere media zetten zich..  https://tinyurl.com/y8qlg3p4  …weer eens te kijk!!!! + reacties. Reden van fake news in de MSM, aldus Reinhold Niebuhr die dit in de jaren 30 opschreef

Rationality belongs to the cool observer, but because of the stupidity of the average man, he follows not reason, but faith, and the naive faith requires necessary illusion and emotionally potent oversimplifications which are provided by the myth-maker to keep ordinary person on course. Waarvan akte!!!

De banen schredder…  https://tinyurl.com/y992p7zy   https://tinyurl.com/yavsqlkv  …draait op volle toeren!!!!!

De FAKEonomie is en blijft immers….   https://tinyurl.com/y99ttku9   …een zeepbel!!!!

Een kwestie van….  https://tinyurl.com/y8vgjpu6   https://tinyurl.com/yczxj4zw   …tijd dat ook hier werknemers de pisang zullen zijn!!!!! Maar helemaal zonder kassamedewerker gaat het nog niet. Zo is er toezicht nodig bij de verkoop van alcohol en tabak. “Consumenten hechten aan het praatje met de caissière. Een winkel kan dus juist klanten trekken met menselijk contact.”  = natuurlijk één grote bagatelliserende FARCE !!!!!!

Ja Ewald, met die laatste alinea…  https://tinyurl.com/ycfbxa3k   …is ALLES gezegd!!!!!!!!!!!!

Als de dam eenmaal…  https://tinyurl.com/yaboz9q5  …gebroken is!!!!......maar dan zal er toch nog veel water door de Rijn moeten stromen:….

....want de gemiddelde VerNEEderigNSBlander is immers met stip…  https://tinyurl.com/ybcqxqry ..  https://tinyurl.com/ybnzfef7  …de domste en goedgelovigste naïeve knurft op deze aardkloot!!!! 

Blijf dus vooral maar in….   https://tinyurl.com/y8l7wu4y  …HEM geloven!!!!!

Maar de schaakstukken achter de schermen..  https://tinyurl.com/y6uexphb   …van de Deepstate…

Oogjes dicht….  https://tinyurl.com/yc3fmu4h  ..en snaveltjes toe welterusten en slaap lekker dan maar weer nietwaar, LOL !!!!!!!!!!!!!!!!

Zwaar opgepompt…  https://tinyurl.com/yabgg9y8  …misplaatst optimisme dus!!!

U gaat bestolen worden…  https://tinyurl.com/ybxafxx3  https://tinyurl.com/ya9dnflc + reacties!!!!  …waar u zelf bij staat!!!!!  terwijl de rest van Nederland inmiddels in jubelstemming verkeert dankzij de bloeiende economie. = één grote FARCE dat geldt immers alleen maar voor de hoogstuit 20% HAVES die optimaal weten te profiteren van de FAKEonomie !!!!!!  Goedemorgen NL:’Ouderen met aanvullend #pensioen dalen komend jaar in #koopkracht. Dat is de kille #kerstboodschap van het #kabinet.’ Alvast een fijn Nieuwjaar. #Gepensioneerden weer de pineut: ‘De achteruitgang komt voornamelijk door de verhoging van de bijdrage voor de Zorgverzekeringswet (#ZVW) van 5,40% naar 5,65%. ‘ #Dankuwel allemaal in #DenHaag. De dekkingsgraad van Nederlandse pensioenfondsen is veel te sterk afhankelijk van nationale (!) #fatale #FTK en #absurde extra #buffereisen. Level playing field pls  Kortom: het leven van de filerijdende kantoortijger, al stoelplakkend fantaserend over witte stranden op zijn 67e. De grote pensioenleugen.

https://tinyurl.com/y9lyz6gw + reacties.  https://tinyurl.com/y8m29yja  + reacties.  https://tinyurl.com/ydfktfml  De ROVERHEID besteelt u immers waar u zelf bij staat!!!!!  We zullen dit “ouwetje” immers niet vergeten toch!!!  :  https://tinyurl.com/yabpt7ot  Het wordt een puinhoop Ze legt met haar hervormingen de basis voor een puinhoop, waarvan de omvang pas zichtbaar is als ze zelf alweer lang van haar pensioen geniet. O ja: dat wordt wel betaald door ONS burgers, want de dames en heren politici zijn vergeten om voor hun eigen pensioen premie te betalen. Dat geld moet dus straks onttrokken worden aan de rijksbegroting... Het gaat om 500 miljoen tot 1 miljard. Het is maar dat u het weet....Bij de aankomende “hervormingen” zal dat bedragje wel subtiel worden weggemoffeld.

De “pechvogel van Tilburg”….  https://tinyurl.com/y7nyzlkd  …oftewel een typisch voorbeeld van een Millennial die met beide benen op de grond der harde werkelijkheid komt te staan!!!!!!

De banen schredder…   https://tinyurl.com/y9qyyxnb   …draait op volle toeren!!!!!

Nepnieuws van “uw”….   https://tinyurl.com/yc47noa7   ….Roverheid!!!!

Van A tot Z …  http://www.ellaster.nl/2018/01/15/woordenlijst_1/ …om te begrijpen wat er in de wereld aan de hand is.

De gevangenis wordt opgetuigd…  https://tinyurl.com/yayhwelo   … als we maar passief alles voor lief blijven nemen!!!!

Indexatie…   https://tinyurl.com/y7a9jpc5   …kunt u dus wel vergeten, de Roverheid voert immers bewust “beleid” uit en dat is STELEN van u!!!

Vertrouwen is gebakken lucht…  https://tinyurl.com/yax7rslq  …de loon ontwikkelingen blijven achter en zeker in VerNEEderigNSBland dus voor WIE gaat het dan zo goed? Juist, voor de 20% bovenkant die profiteert van de FAKEonomie!!!!!

Laat de geschiedenis van de Bastille…  https://tinyurl.com/yb3joulb  …zich dan maar herhalen MET guillotine graag!!!!

Wordt het dan niet eens hoog tijd dat de oude garde der “neo klassieken” = dienaren van het totaal verrotte neoliberalisme, aan de.. https://tinyurl.com/ycptj3uy  …kant geschoven gaan worden!!!!

“Nee het wordt nooit meer normaal…  https://tinyurl.com/ydcvkcs3   ..of zoals het was”!!!! En laten we die “op volle toeren draaiende economie” … https://tinyurl.com/y8tzu4bj  + reacties…ook maar met een korrel zout nemen!!!!

Alweer een spaak in de wielen van POSTNL.. https://tinyurl.com/y6wd9rdj   ..ter bevordering van concurrentie op een KRIMP markt!!!!

Wilt u nog steeds…  http://www.dereunie.info/ …blind blijven voor een aantal feiten!!!!

Uw “werkgever” heeft het….  https://tinyurl.com/ya2jkg9b   …”beste” met u voor!!!!

Zoiets heet dan voor het gemak….   https://tinyurl.com/ycwtxho5   …  “een afgelopen zaak”…ons nationale killertje  …  https://tinyurl.com/y9coy6md

!!! En aangezien de EUSSR is ontsproten uit het nazisme!!!!!!!

Ook de molen van nepnieuws.. https://tinyurl.com/ya58z455   https://tinyurl.com/y84knzpl  + reacties  https://tinyurl.com/yabnyx64  + reacties  https://tinyurl.com/y9nkpg2o  https://tinyurl.com/yb2d4zng   … draait op volle toeren!!!! Huizenmarkt Zeepbel@huizenprijzen  Dat hele #fakenews gelul is gewoon verzonnen om #censuur in te kunnen voeren.#nepnieuws @nos #staatsjournaal @KajsaOllongren #EU #EUR #euro #bubble #bankrupt @ecb @WSJeurope #russia

Donkere wolken pakken zich samen…  https://tinyurl.com/y8vnstwx   … en vergeet de reacties niet!!!!

En bagatelliseren maar door hen die voor hun eigen rijke parochie spreken…   https://tinyurl.com/ybe7q6ov   + reacties.

Voor de zoveelste keer.. https://tinyurl.com/y8flxkxn  … dat “goed” gaan betreft alleen de FAKEonomie der enkelen!!!!!

Laat de GROTE OPRUIMING dus maar…  https://tinyurl.com/ybpexc8h  …beginnen!!!!

Sluit het volgende niet “mooi” aan…  https://tinyurl.com/ycgloywd  … op het artikel van andereuropa.org “Het Europa van Martin Schulz, een gruwelkamer voor werknemers”, eerder vermeld in dit cluster!!! En is FNV niet rijp voor De Efteling om te denken dat neoliberale dienaren bij uitstek Rutte en Koolmees hier iets tegen gaan ondernemen!!!!

En mag zijn dat het Europees Octrooi bureau.. https://tinyurl.com/yc84eost  …geen EU instelling is, de te leveren streken (die natuurlijk weer ontkent worden) komen zeer aardig overeen met datgene wat de neoliberale EUSSR met werknemers van plan is!!!!  :  https://tinyurl.com/yaqwt7zt 

Voor alle goeroes en betweters die denken de dans met goud en zilver te kunnen ontspringen…. https://tinyurl.com/y72r6zyq  …zal confiscatie daarvan hun deel gaan worden. De geschiedenis heeft ons namelijk geleerd zich keer op keer te herhalen!!!!  https://tinyurl.com/d7dd3f7  Een dergelijke actie zal niet zonder meer geaccepteerd worden door de Nederlandse burger 

Droom lekker verder anno 2018 heeft die Nederlandse burger GEEN MOER meer te vertellen en dat is in Europa en de VS precies hetzelfde. Als de nood aan de man is (instorten fiat geld imperium) zullen de machthebbers hun ware gezicht tonen!!!!

Voor alle oenen (de gemiddelde VerNEEderigNSBlander is met stip de goedgelovigste sukkel) die denken en de MSM geloven…  https://tinyurl.com/ycy7axwp   …dat we “uit de crisis” zijn… het gratis geld is voor de rijken terwijl de domme schaapskudde daar voor moet werken en dat met de wetenschap dat aan het “werk” komen én blijven een steeds groter probleem gaat worden!!!!

 Het zal Mutti Koeiekut scheiss egal sein.. https://tinyurl.com/y9jkfn6r  …ze is immers een NWO puppet aan het handje van Soros!!!!   https://tinyurl.com/y9agy9py

https://tinyurl.com/yalu3raz  Tom Hendrix op 22-01-2018 15:25

Ik onderschrijf het gehele artikel van A t/m Z. George Orwell heeft in zijn boek "1984", deze werkelijkheid reeds voorspeld. De totale links-rode fascistische dictatuur, geheel in de lijn van de vroegere USSR en de DDR. Merkel is een "wolf in schaapsklederen". Helaas blijven vele burgers in Duitsland, maar ook in Nederland en de rest van Europa, op deze personen vertrouwen. Het is allang 5 voor 12 geweest. Het wordt een donkere toekomst.

Waarvan akte!!!!