Keek van de week 31-01-2018

Keek 009 2018-01-31 Terug van weg geweest...

Naïevelingen geloven immers nog steeds…  https://tinyurl.com/ydckyteeJe krijgt tevreden werknemers door ze zekerheid te bieden. Dus als het even kan, biedt een werkgever dat vaste contract wel aan", zegt woordvoerder Jannes van der Velde. …in sprookjes en dat in de neoliberale hel anno 2018 waarin de echte vaste baan voltooid verleden tijd is!!!! Een doorzichtige… En volgens CNV, dat hiermee instemde, gaat bij de supermarkten het uitdelen van vierjarige contracten niet ten koste van vaste banen. ….leugen!!!! … “Goed voorbeeld” doet immers snel volgen https://tinyurl.com/y8c6pdsb... https://tinyurl.com/y7d8nctb …+ reacties.

Ziet u het al gebeuren.... je bent 45 jaar of ouder en je vijfjarig contract loopt af???? Dan staan werkgevers natuurlijk in de rij om je een nieuw contract aan te bieden??? Zoiets net als nu gebeurt ,je bent 50+ en de werkgevers staan in de rij om je aan te nemen. Dat betekent dus het einde van de vaste baan; iedereen flexkracht of ZZP-er. In nog geen 20 jaar is de positie van de werknemer op de arbeidsmarkt volledig gesloopt. “hulde“.

De beerput gaat weer open:

Baanzekerheid bestaat immers… https://tinyurl.com/y7gzbmzb …nergens meer en communicatie omtrent informatie… https://tinyurl.com/ybasvr9j …wordt ook maar achterwege gelaten!!!

De FNV is er immers alleen maar…. https://tinyurl.com/yb98kp4q …voor mooie baantjes in eigen gelederen!!!! “De economie groeit met meer dan 3% historisch hard” = leugens immers het enige wat groeit is de FAKEonomie voor de hoogstuit 20% HAVES !!! “De werknemer loopt weer over van zelfvertrouwen” = absolute nonsens en dat bewijzen de niet aflatende ontslagen door reorganisaties en opdoeken van bedrijfsonderdelen; de werknemer is juist de weg te snijden kostenpost!!!!

Wakker worden… https://tinyurl.com/y7dlu7pw …en vooral ophouden achter die voormalige DDR koe en NWO Soros puppet van een Merkel aan te lopen, domme kadaver disciplinaire Duitsers!!!

Één keer raden wie er uiteindelijk gaan opdraaien… https://tinyurl.com/y9krwmebhttps://tinyurl.com/y82sckbm …voor deze catastrofe in de EUSSR!!!!

Een hele hoop… https://tinyurl.com/ybp5wc6c ….oude schapen zijn zich van geen kwaad bewust!!!!

Ga vooral zo op… https://tinyurl.com/y9m3sskp …dezelfde voet door PostNL!!!

Natuurlijk zetten de kontlikkers… https://tinyurl.com/yac528gz ..c.q. dienaren der “gevestigde orde” hun hakken in het zand maar het Weltschmerz interview https://tinyurl.com/ybegygqj met Hans Biesheuvel van MKB belangen laat zien dat jezelf ook door de mand valt Ewald, je hebt namelijk samen met je gesprekspartner net zo’n dikke plaat voor je kop als de door jouw bekritiseerde poldereconomen!!! Het tijdperk werk loopt op z’n laatste benen dus het wordt tijd dat we ECHT naar de 21e eeuw gaan met INKOMEN in plaats van inkomen uit werk!!!!

De banen schredder… https://tinyurl.com/ybdng7kd  https://tinyurl.com/ybs696ya …draait immers op volle toeren!!!

Werken tot aan je dood… https://tinyurl.com/ybxoy45q https://tinyurl.com/y93yu63j ..wordt de domme massa met de neoliberale hamer tussen de oren geslagen!!!!

Evident dat de lage werkloosheidscijfers… https://tinyurl.com/y7vfejvz ….misleidend zijn en van de poliziek moet je niets verwachten die loopt immers aan de leiband van….

Een waarheid… https://tinyurl.com/ybcrymo6 …..als een koe!!!

Oordeel.. https://tinyurl.com/y7lj55pl ..zelf!!

Flexibiliteit en zekerheid is niet te verenigen met baanzekerheid…   https://tinyurl.com/y95zw98m   …en al helemaal niet met de verder oprukkende technologie en internationalisering!!!

Kan de FNV…   https://tinyurl.com/y9yl2fup …nog potten breken, zal het nog wat… https://tinyurl.com/yacm7qo2

https://tinyurl.com/ycja8rk7   ..aanhalen?

En die ongewenste onflexibele te dure welvarende vaste kern met grijze haren wordt er met steeds “slimmere” reorganisaties en verschuivings trucs… https://tinyurl.com/y7upyam8 …uitgeschoven!!! En natuurlijk behoort mevrouw Flippen ook tot de “systeem” dienaren!!!

Het dooretterende gezwel…. https://tinyurl.com/yb3k7de3 …dat de naam PvdAsocialen draagt!!!!

Alleen maar gelul….. https://tinyurl.com/y8zlz6t3 ..in de ruimte meneer Limmen en die “banen” zijn juist in die sectoren waarin arbeidvoorwaarden en salaris minimaal zijn!!! Calvinistische oogkleppen afdoen en eindelijk eens toegeven dat er bijlange na niet meer voor iedereen een volwaardige baan zal zijn, we zijn inmiddels al een poos in de 21e eeuw aanbelandt waarin je niet meer om een Basisinkomen heen kunt!!!!

Ka…. https://tinyurl.com/y8xm7wyy …BOEM !!!

Land of… https://tinyurl.com/y9jth7j3 ..prosperity SIC !!! + reactie.

In opdracht van… https://tinyurl.com/y7jhwvhc ..George Soros natuurlijk!!!! In het land van Soros puppet Socron gaat immers alles… https://tinyurl.com/y8xevw8a https://tinyurl.com/y8krrznc …prima naar NWO wens toch!!!!

Te ziek voor woorden…. https://tinyurl.com/y9872c6r …en natuurlijk kijken we even verder en dus in de reacties….

We found out meanwhile that this is not "parody". It was a TV series in 2006 called "Lindenstrasse". The tenor of the soapy series painting muslims and refugees as the goodies and Germans on the fanatic, racist side. You will find more details here: https://www.youtube.com/watch?v=VwWoPgRIgSg

De video zegt genoeg!!!

Berichten in het dossier van het “bedrijf der bedrijven” … https://tinyurl.com/ybl745wn …stapelen zich op!!!! En dat ze niet aan bezorgers kunnen komen is omdat geen hond meer voor dat “bedrijf” wil werken!!!

En omdat bepaalde groepen bewust niet meegeteld worden… https://tinyurl.com/y73fx5x9 …kunnen we de valse rekenmeesters van CBS en CPB dus NOOIT serieus nemen!!!! En voor de zoveelste keer; wat is een “baan” vandaag de dag nog!!!!! Opvallend is dat nu de problemen bij de 25 tot 44 jarigen liggen en uiteraard is het vanzelfsprekend dat de 15 tot 24 jarigen het hierin relatief gezien nog het gemakkelijkst hebben zij zijn immers jong, kneedbaar en lekker goedkoop te misbruiken!!!!! Ongeacht leeftijd is de Arbeit Macht Frei markt één grote FARCE!!!!!!!!!!!!!!!!! https://tinyurl.com/y9nuk3a8 + (deels naïeve) reacties. Bollie Wilthagen.. https://tinyurl.com/y8qgwa74 …denkt zo zijn vermoedens te hebben.

De madness… https://tinyurl.com/y7s65l6u …continues!!!

Precies zoals de “elites” het willen… https://tinyurl.com/y9wtuh6c …ruim het gros der paupers op deze manier maar op!!!!

Het is een illusie te denken… https://tinyurl.com/y8hw8ptg …dat we in de FAKEonomie voorbij de doormodderfase gaan komen, Kees!!!!!......

En al helemaal als de donkere wolken…. https://tinyurl.com/ybsvdjlc …zich maar blijven samenpakken!!!!... en als Prutte nee zegt wordt uiteraard.. https://tinyurl.com/ybc46sll ..uiteindelijk ja het resultaat!!!!

Dat krijg je er van…. https://tinyurl.com/y84b5k7g https://tinyurl.com/y7y3a4ex …als je maar zo naïef begaan bent en blijft met je afgod “werk”!!!! Neoliberaal naait de werknemer anaal!!!!!!

Waar de desinformatie/gemuteerde waarheden in optima forma…. https://tinyurl.com/yac8ua7q …vandaan komt!!!!

1984…. https://tinyurl.com/yay7nl27 …in het KWAADraat!!!!

De VerNEEderigNSBlandse Arbeit Macht Frei markt…. https://tinyurl.com/y8kol66z …is één grote FARCE Kees, dus geen wonder dat ook hier steeds meer mensen in de armoede terechtkomen!!!!!!!

De werkgever smult ervan, evenals bekende neoliberale systeem dienaren zoals Bollie Bouman (liegt en fantaseert erop los), Babs Baarsma (zelfde laken een pak) en polizieki zoals CDA’s schijnheilige latex face Buma… en dan die domme Schiphol medewerker die zich klaarblijkelijk wil laten inpakken met een 5 jaar contractje https://tinyurl.com/ycn4s5s3 …het is duidelijk dat het echte vaste contract voltooid verleden tijd is!!!!

De rijke NWO griezels willen het… https://tinyurl.com/y7ftn95f ... eeuwig leven, terwijl de armen kunnen…. https://tinyurl.com/ybthn7qm... verrekken!!!

Weet van wie nepnieuws… https://tinyurl.com/ybqhhudl https://tinyurl.com/y7kju57f …komt!!! + reacties.

De groeten nog van de door poliziek correct links… https://tinyurl.com/y7hd423p …zo bewierookte Obomba en Clinton kliek!!!

Afleiding, misleiding om uw aandacht weg te leiden van al die zaken die… https://tinyurl.com/yasfsdqf https://tinyurl.com/ybdjcx97 https://tinyurl.com/y9zefymo (die kop van dat wijf alleen al!!!)  er ECHT om doen!!!   De misleiding en afleiding is zo duidelijk dat het (haast) grappig wordt. De grote reguliere media zijn ondertussen het vertrouwen volledig kwijt geraakt.

Langs het treasuries gebrabbel heen lezend.. https://tinyurl.com/ybncx7uk ..een aardig artikel waarin de volgende dikgedrukte alinea die ik eruit pikte precies de hedendaagse FAKEonomie weergeeft!!!.: Telkens als fantasie op hol slaat en wilde speculatie de overhand neemt, dan ontploft het financiële en politieke systeem. Het onorthodoxe monetaire beleid van de Centrale Banken met hun berucht bubbelbeleid van ‘kwantitatieve verruiming’ (QE) van tienduizenden miljarden, heeft het alledaagse geld kunstmatig gedevalueerd ten opzichte van activa, waardoor de bezitters daarvan, de top 10%, ‘rijker’ werden (‘wealth effect’) en de massa’s van gewone werknemers het nakijken hadden. Maar de relatief kleine groep van rijkere bezitters van steeds duurdere activa, verhogen hun consumptie-bestedingen echt niet veel. Dus de economische groei blijft veel zwakker dan verwacht. Bovendien houdt dit beleid vele ‘spook’-ondernemingen in leven, die anders zouden omvallen bij een normalere rente. Dat is ongezond.