Keek van de week 08-11-2017

Hoe lang blijven we nog krampachtig vast houden aan illusies!!

We zetten de bijl weer in de leugens en gemuteerde waarheden:

Daar waar wordt gehakt… http://tinyurl.com/ycs28t8g http://tinyurl.com/ya2c4jf9 ….vallen ook spaanders, maar wat doet het er toe, als aandeelhouders hun zakken maar kunnen vullen!!!

Het is immers een illusie…. http://tinyurl.com/y7zu4633 ..te denken dat polizieki voor duidelijkheid kunnen zorgen daar verliezen ze immers hun bestaansrecht mee!!!! En wat die “aantrekkende economie” betreft, dat geldt alleen maar voor de 19% happy few die van de beurskoersen weet te profiteren in het casino van nepgeld geschapen door de 1% OPLICHTERS!!!!

De Fabeltjes Krant komt terug??!! … http://tinyurl.com/yc3sfjrv …. Die is nooit weggeweest want dat is dagelijks te zien namelijk het “objectieve” NOS Journaal speciaal voor slaapschapen die daar nog waarde aan hechten!!!!!

Duidelijke signalen uit Japan dat dus ook deel uitmaakt… http://tinyurl.com/yaot3res …van de westerse SCHULDEN SCHIJN WELVAART en denken wij nou werkelijk te menen dat we hier geen parallel met Europa moeten zien!!!

Het wordt hoog tijd dat Rutte… http://tinyurl.com/y8reupq5 ….op gaat kutte!!! Gaat heen, want uw gezicht staat ons niet meer aan’. !!!!!!!

We zouden zogenaamd allemaal langer blijven leven… http://tinyurl.com/yafzgpkv ….gegarandeerd zullen er meer voortijdige sterfgevallen gaan komen door immer verdergaand neoliberaal sloopbeleid!!!!!!

U bent immers niets meer dan een.. http://tinyurl.com/yak6j862 http://tinyurl.com/yayc3625 …nummer voor de “werkgever” voor de kruimels die er nog te verdelen zijn!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Klaarblijkelijk is niet ieder beroep in het “hoogste beroepsniveau”…. http://tinyurl.com/ybj627qx …een vetpot!!!!

IEDERE werknemer in loondienst .... http://tinyurl.com/y8f3jh54 ..is in het net begonnen tijdperk Prutte III VERLIEZER want de ECHTE vaste baan bestaat niet meer, wél de “vaste” baan Pechtold /de Boer stijl waarbij de achterdeur alvast openstaat !!!!! De financialisering van de FAKEocomie is een juiste constatering en doet hierbij een niet geringe duit in het zakje!!!! Debet aan de stagnerende lonen is onder andere de productiviteit van onze economie, die de laatste decennia almaar trager is gaan groeien. Ook flexibilisering en de afgebrokkelde macht van de vakbonden spelen mee, net als de zogeheten 'financialisering', oftewel de trend dat steeds meer geld uit de westerse economieën richting de financiële sector vloeit. En wie profiteert het meest van die financiële sector? De hooguit 20% HAVES !!!!

Kijk, zo werkt dat dus tegenwoordig…. http://tinyurl.com/ydbqr8nr …. http://tinyurl.com/ya4dnodg …  mensen onder een andere organisatie planten die slechtere arbeidsvoorwaarden en salaris te bieden hebben en dan ben je zelf weer mooi van die “te duur betaalde misdadigers” – sic- af!!! “Fijne” “werkgever” overigens dat KLM net zoals zo vele “werkgevers” in dit land met z’n “fantastisch draaiende economie” !!!!!

Liegen…. http://tinyurl.com/yc4gtgj7 ….dat het gedrukt staat deze regenten partij wil altijd de macht en dan dat gezever over Rusland, hoe zit het met warmongerer de United Stasi of America!!! We bring democracy?!?!

Buma is een L-U-L schaal 1 op 1!!!!

http://tinyurl.com/yb7m4aa7 + twitter reacties.

Het grote geld… http://tinyurl.com/ybn3shf6 http://tinyurl.com/y83unk2h …gaat de huizenmarkt voor velen totaal verzieken!!!!

De enorme bedrieger…. http://tinyurl.com/y8taxxtr …die Prutte ook daadwerkelijk is!!!!

Het verhaal achter Tesla/ Elon Musk: http://tinyurl.com/yd64e7j8

Het banen caroussel…. http://tinyurl.com/yd4xfvpf .der onrendabele bobo’s !!!!

Waar bleef de staatsgreep van George Soros in de VS??: http://tinyurl.com/yd953tko http://tinyurl.com/y9uhoqp4 http://tinyurl.com/ycbxmsdh http://tinyurl.com/ycbsz5fe

Denken we nou werkelijk dat er ook maar íets gaat veranderen in het monetaire caroussel!!:

http://tinyurl.com/yaxrqovh Wie dus hoop had dat ‘onze’ ECB in theorie vrij snel een beleid zou kunnen voeren dat de spaarder en de gepensioneerde níet straft, ziet met de benoeming van Powell zijn hoop de grond worden ingeboord. Veel economen en politici – en zelfs beleggers – vinden de monetaire koers die de centrale banken wereldwijd hebben uitgezet geen goed beleid: ze denken dat deze op termijn voor grote problemen zal zorgen. De (kunstmatig) lage rente heeft bijvoorbeeld volgens velen voor zeepbellen op de aandelen- en obligatiemarkten gezorgd. Aangezien we daarvan weten dat ze vroeg of laat knappen, is daarmee een nieuwe crisis in de maak. En tot die tijd is het vooral de financiële sector die profiteert van de groei. + reacties: De kunstmatig lage rente in combinatie met deregulering bevordert het speculeren (liefst met voorkennis en geleend geld) . Hierdoor stijgen de winsten in de financiële sector en stagneren de winsten in de reële economie. Geld kan nu eenmaal maar één keer uitgegeven worden. Het vervelende is dat de extra winsten van de investment bankers en hun aandeelhouders grotendeels blijven hangen in de financiële sector, omdat hun spaarquote veel hoger is dan die van werknemers in de reële economie. Aandelenkoersen en onroerend goed prijzen stijgen, maar de reële loongroei en de reële pensioenen stagneren. Totdat de schuldenwal het speculatieschip keert. Zo ontstaan speculatieve bubbels en scheefgroei, die in Nederland onder VVD/CDA/D66/CU nog eens extra worden bevorderd door de dividendbelasting af te schaffen.

Het is weer tijd voor de griepprik… http://tinyurl.com/y9eh6bug ….of beter toch maar niet!!!!

U bent in uw eigen land inmiddels…. http://tinyurl.com/yd22dpe2 …+ reacties..2e rangs burger!!!

Master and servants… http://tinyurl.com/ya5lvhtm …+ reacties….maar u blijft toch wel mooi naar ons vlaggen en zwaaien toch!!!

De keiharde feiten op een rij deel II : http://tinyurl.com/y99w63cx Gaat het gros der slaapschapen ooit nog wakker worden!!!! “Individualisering” ofwel de 1e fase is het beleid dat door de ( R ) Overheid wordt gevoerd met als doel de macht van de bevolking af te breken door deze simpelweg tegen elkaar op te hitsen ( Individuen zijn immers een gemakkelijkere prooi voor onderwerping dan groepen mensen! )“Privatisering” ofwel de 2e fase is het beleid waarmee de ( R ) Overheid de arbeidersklasse van haar goedbetaalde vaste baan berooft zodat deze bij de uitkeringsinstanties terecht komen.“Participatie” ofwel de 3e fase is het beleid vanuit de ( R ) Overheid om de uitkeringsgerechtigden ontstaan in fase 2 te dwingen zich als vrijwilligers en mantelzorgers in te zetten voor haar SS AMEN LEVING. Wederom een bewijs dat de huidige “democratische vorm” veel weg heeft van het communisme! Het enige verschil…Alles behoort NIET aan de staat of de gemeenschap toe…Maar wordt ingepikt door de 1% Elite klasse! Particuliere bedrijven hebben een winstoogmerk hetgeen wil zeggen dat men de productiekosten wil minimaliseren en dat kan op 2 manieren. Enerzijds bezuinigen op personeel ( zij noemen het efficiënter maken, niettemin de wijze waarop zij dit doen heeft meer weg van uitbuiting ( minder mensen voor hetzelfde werk of meer ). Anderzijds door de loonkosten zoveel mogelijk te drukken ( waarbij de R ( O ) Overheid helpt door het ontslagrecht zodanig te versoepelen dat het makkelijker wordt vaste medewerkers te ontslaan en goedkopere krachten (arbeidsmigranten/uitkeringsgerechtigden etc. ) aan te nemen. Arbeiders hun goedbetaalde vaste baan afnemen…Om ze daarna te chanteren voor een schamele uitkering te werken! Is mijns inziens één van de meest extreme vormen van SADISME!

Inderdaad… http://tinyurl.com/y8z5uhcd …sleep well !!!

De 1% parasitaire “elites”.. http://tinyurl.com/ya5tmpyb http://tinyurl.com/y7ds4ryn ….zorgen ervoor dat alle belastingdruk bij U- modaal, komt te liggen!!!!!

Het gaat zo goed met de Nederlandse pakketdivisie van Postnl… http://tinyurl.com/y8p9d3wd ..behalve dan voor de mensen die het werk moeten doen!!!

http://tinyurl.com/y9vkz4un ...het misplaatst optimisme omtrent winkel keten Hudson’s Bay OOK in Nederland!!!

Gegarandeerd wordt werken…. http://tinyurl.com/yatwcz8q …steeds minder prettig!!!

Kijktip vanaf minuut 23.55 over het raadgevend referendum: http://tinyurl.com/y8k9troz Klik op de blauwe link Kijktip naar uitzending Buitenhof. Uit de reacties op dit artikel: Het referendum heeft totaal niets te maken met populisme(populisme als een scheldwoord natuurlijk). Heeft Zwitserland een populistische regering met vier populistische partijen soms? Het antwoord is veel eenvoudiger. Onze politici zijn bang voor de mening van eigen volk en staan geen controle toe om vrije hand te hebben. Daarmee beledigen zij het volk en winnen zij nooit aan vertrouwen. Representatieve democratie is achterhaald en aan afschaffing toe. Ik hoop dat veel mensen jouw commentaar lezen ,zou goed voor hen zijn. Waarvan akte!!!!

Wiens brood men eet.. http://tinyurl.com/y7jleq3d ..diens woord men spreekt, ziehier de laffe hielenlikkers der hoernalisten en dat zal niet alleen de klimaat kwestie betreffen!!!

Welke ILLUSIES koesteren mensen nou nog steeds!!!!: http://tinyurl.com/y8ts7vp7 0, 1 urencontract? Uitzendbaantje voor zeer korte tijd ALS je al het “geluk” hebt dat te bemachtigen?!?! Lees anders de keiharde feiten op een rij deel II nog eens na als het kwartje maar niet WIL vallen!!!!!!!!! “Participatie” SLAVERNIJ gaat het worden!!!!!!!

Willen en MOETEN… http://tinyurl.com/y7qc8dgl …maakt gek!!!! Dat laatste luisterfragment is weer een typisch voorbeeld van utopisch gezwam uit het nest der gemuteerde waarheden!!!

“Kwaliteitsbanen”…. http://tinyurl.com/ybjdexxe ..bestaan alleen nog maar voor een select groepje GEPRIVILIGEERDEN (useful idiots voor het “systeem”) Kees!!! Het rommelt ook in China!!!

Werkzekerheid bestaat immers… http://tinyurl.com/y8ujscv7 …NERGENS meer!!!

Het vervolg op deel1: http://tinyurl.com/y9s2xru7

Zwemt Baudet… http://tinyurl.com/y89k4z2a …in dezelfde fuik als Wilders? + reacties.

We betalen ons scheel aan zorgpremie… http://tinyurl.com/yapqapcr ..onder valse voorwendselen!!

Kijktip!! Vinden we het acceptabel dat.. http://tinyurl.com/yay5vsk8 bedrijven als Google en Facebook ons leven bepalen?!?!

Natuurlijk joh,… http://tinyurl.com/y95lhfaq …je kan er immers niet vroeg genoeg bijzijn toch!!!!!

http://tinyurl.com/y78x8bv6 Rusland zit in een fascinerend proces, waarin ieder onderdeel van de economie zorgvuldig wordt gewogen. Het zou het eerste land kunnen zijn dat zich losmaakt van de druk van het Anglo-Amerikaanse vrije-markt bankensysteem.

Met onze domme calvinistische volksaard… http://tinyurl.com/ybae9wn4 ..en onze gedweeë volgzaamheid aan “gezag” laten we dit allemaal maar gebeuren!!!!

Natuurlijk was er… http://tinyurl.com/y9rryrrh …aan die kant geen interesse, immers duidelijk waar de belangen liggen!!!!

Waarom het tot op het bot verrotte “systeem”… http://tinyurl.com/y9odumlg ….moet veranderen!!!

Gelooft u nog steeds het GELEUTER en vooral WENSDENKEN…. http://tinyurl.com/ybkcyw5m …van een “aantrekkende economie” !!!! Het is immers toch klip en klaar voor WIE die FAKEonomie “ aantrekt” – sterker nog- voor HEN is er nooit wat aan de hand geweest!: door toedoen van de geldverruimingspolitiek van de FED (centrale bank V.S.) en de ECB (centrale bank eu) grote hoeveelheden geld in handen van de beleggers zijn gekomen. Dit is een juiste constatering. Het geld dat was bedoeld om de economie te stimuleren – tenminste zo is het aan ons verkocht- is in hoge mate terecht gekomen in de zakken van de grote beleggers, beleggingsfondsen en investeringsbanken, die hun slechte leningen van voor de vorige crisis hebben verkocht aan de FED en de ECB en daardoor de beschikking kregen over een grote hoeveelheid geld. Wat doen ze hiermee? Het wordt opnieuw belegd in riskante beleggingen, omdat hierop meer winst (rendement) wordt behaald. Hieraan ligt een diepgewortelde, blinde hebzucht ten grondslag en een systeem dat geld met geld verdienen in een enorme mate faciliteert. Kijk maar naar het afschaffen van de dividendbelasting in Nederland. De grondslag van dit treurspel is ongelimiteerde hebzucht en honger naar macht. Hoe meer je hebt, hoe groter de macht en als je tot de elitekring van superrijken behoort dan maak je deel uit van de schaduwregering of ‘the hidden hand’.

Van dit graaibinet… http://tinyurl.com/y94wnqqf ..kunt u alleen nog maar op een trap na rekenen!!!! http://tinyurl.com/yc78yson + reactie. We zouden het met HEM toch zo onderhand moeten weten!!!

2017 11 08 Pinokkio Rutte

Kommer en kwel.. http://tinyurl.com/ybqp36ww  http://tinyurl.com/y9g8ohef ….bij briefpost PostNl !!!!!

Alle oorlogen zijn immers…. http://tinyurl.com/y894efab …bankiersoorlogen!!!!

De LEUGEN…. http://tinyurl.com/ycf2e2m4 ….waarin wij leven!!!!

Moeten we deze “open samenleving” werkelijk willen?!: http://tinyurl.com/y7f2egnq + reacties.

Wil het westen echt idealistisch veranderen en weer terug naar de Inquisitie van de Middeleeuwen? http://tinyurl.com/ybh7sld6

Is het een kwestie…. http://tinyurl.com/y7fajg8s …van erop wachten?

Uiteraard heeft VerNEEderigNSBland…. http://tinyurl.com/ybeapbdj …niets geleerd!!!!

Helaas hebben zij hier door EU “beleid” … http://tinyurl.com/y7t9hegb  http://tinyurl.com/y79g9wka … de voorkeur!!!!

Dus dan maar… http://tinyurl.com/ybn97soy …hypocriet!!!

Het hypocriete westen o.l.v. de United Stasi of America… http://tinyurl.com/y8abjsut …we will bring you “democracy” (the way WE want)!!! + reacties.

Hypocrietheid staat ook in VerNEEderigNSBland… http://tinyurl.com/y722fwlo … hoog in het vaandel!!

Zij werden uitgevlagd en gezwaaid!!!: http://tinyurl.com/yaunseuw

Het is onwaarschijnlijk…. http://tinyurl.com/y8yf7q59 dat de klauwen van het “systeem” ons vrijwillig zullen loslaten. Uit de reacties: Nee , de mensen willen het niet horen dat er een  mega crisis aankomt , ik zeg het ze al jaren , ik wordt voor gek verklaard als ik ze er ook nog bij vermeld dat alles gepland is door de financiele elite , ze geloven het niet en dat komt omdat ze het weigeren om zich te verdiepen in het financiele systeem , ze verrekken het gewoon omdat ze denken dat alles het zelfde blijft zoals het nu is , grote veranderingen zijn onmogelijk , een nieuwe oorlog is uitgesloten , de islam is zielig en kom maar met miljoenen binnen . Wie doet ons kwaad ? Ze zitten liever voor de tv te kijken naar de onzin die we voorgeschoteld krijgen , maar op de achtergrond loert het gevaar. Ik ben er klaar mee het ongelovig volk in mijn omgeving te waarschuwen , ze komen er vanzelf achter als het te laat is , had je maar moeten luisteren naar een gewoon iemand , maar dat gewoon iemand heeft zich wel al 10 jaar verdiept hoe het financieel systeem in elkaar zit , de anderen keken tv .

Moet het nog… http://tinyurl.com/ydgs83zh …gekker gaan worden?! + reacties.

Oh, mijn hemel?: http://tinyurl.com/y8me7avb

Want Prutte wil hier immers… http://tinyurl.com/y944pdvh ..een “gunstig klimaat” voor bedrijven scheppen!!!!

2017 11 08 Rutte