Keek van de week 18-10-2017

The Week After; Prutte III in de startblokken

We pikken de draad weer op waar we in de vorige Keek zijn geeindigd: de teloorgang van de bestendige baan:

Vanaf nu is IEDERE loonslaaf in dienst van een “werkgever”…. http://tinyurl.com/ya6n5abe …financieel kwetsbaar, immers volgens de International Labour Organisation ILO is 1 uur in de week werk hebben een “baan” en sinds vorige week is de vaste baan door Prutte III in VerNEEderigNSBland de facto OPGEHEVEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Heeft u nog…. http://tinyurl.com/yac2r9wj …. www.google.nl/search?source=ig&rlz=1G1ASUT_NLNL406&q=www.fd.nl-economie-politiek-1221897-overheid-groeit-twee-keer-zo-snel-als-koopkracht-burger eerste artikel + reacties….. ”vertrouwen in de toekomst” ??!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Uit “Liefde voor dit prachtige land” MY ASS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  http://tinyurl.com/y7hqug2d + reacties met 2x die van mij. Uit de reacties gegrepen: Zijn we dan inderdaad die meelzakken waar deze site laatst een liedje met de titel Nederlanders zijn meelzakken over publiceerde ?

Ik ben bang van wel. Juist gedacht dus!!!

Ook het volgende zal geen lang leven beschoren zijn…. http://tinyurl.com/y7zox7z5 ….”onze” onvolprezen volksverlakkers hebben dat immers zo in de smiezen!!!!!!!!!!!!!!!

Het rommelderommelt nu al!! : http://tinyurl.com/ybzdoufx

Prutte: “U gaat er allemaal op vooruit in dit prachtige land”: http://tinyurl.com/y7xmmwuu

Hoera en nog eens hoera: http://tinyurl.com/yc6y73xz De omhooggevallen LAMZAK heeft natuurlijk geen trek in een marginale rol en de PvdA is weer een stap dichterbij om diep onder de grond begraven te worden!!!!! Het kernwoord is hier KIEZERSBEDROG en dat is een term die betrekking heeft op de gehele MONOPARTIJ te weten; VVD666PvdACDASGPGLCU, het is maar dat u het weet!!!!

Opgeruimd….. http://tinyurl.com/y8l55kxk …staat netjes, nu de Partij vd Afbraak, Apathie, A-socialen, Apekool zelf nog!!!! De jammerlijke klaagzang in de VolksVerlakkersKrant, propaganda kanaal van de PvdA: http://tinyurl.com/y9gghfcq Een kleine 52000 domme druiloren wilden hem nog de zegen meegeven ook!!! Nee, “vriend” je raakt zeer weldra je interessante joppie in Brussel kwijt en je hebt geen trek om hier “thuis” in de poliziek een flink aantal treden te moeten afdalen!!!! Nederland staat er niet goed voor, droplul dat is macro – economisch waar alleen het grootbedrijfsleven van profiteert via monetaire verruiming, het gros der bevolking zakt in steeds grotere onzekerheid weg en daar heb je zelf hard aan meegewerkt!!!!!!!!!!!! Het graf kan niet diep genoeg zijn voor hem én “de Partij !!!!!!

Die stemmen straks dus… http://tinyurl.com/y7fe7ztl …niet meer op de Vuh Vuh Duh !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zolang we.. http://tinyurl.com/yacd5g9e ….. http://tinyurl.com/yd6k3ej4 .. hiermee maar stug door blijven gaan……

De werkelijke reden is natuurlijk….. http://tinyurl.com/ya9ynjrm ….dat een immer groeiende groep van hot naar haar moet kachelen voor hun ONzekere FLEX jobs!!!! Herstel van de economie? Alleen macro- economisch!!!!

Er zal eens geen gelazer…… http://tinyurl.com/y9qje4ta ….bij hét “bedrijf der bedrijven zijn”!!!! Ooit was Post een mensenbedrijf en daar is anno nu dus NIETS meer van over!!!!!

Prutte valt door de mand http://tinyurl.com/ycluwtf4 … als Wilders  hem een rake sneer terug geeft!!!!

Steek je kop maar in het zand want er is niets aan de hand lijkt Kees hier te zeggen… http://tinyurl.com/yaxrnv8c ….hebzucht en nog eens hebzucht en dat gaat dus onherroepelijk weer de verkeerde kant op!!!!

Onzekerheid is troef wereldwijd en wat Nederland betreft, Kees…. http://tinyurl.com/ycdn7jjz …zal het niet lang duren voordat ook hier de aap weer uit de mouw zal komen!!!!!!

En moet je eens opletten….. http://tinyurl.com/yc6nnors ….als dat daar veel goedkoper kan want daar is het natuurlijk om te doen!!!!

Een aantal schapen zijn klaarblijkelijk eindelijk wakker geworden….. vanaf minuut 20.08 tot 21.54… http://tinyurl.com/y7df8mug ….en zijn nu boos, te laat en voor FNV een achterhoedegevecht!!!!!

Dus; de VASTE baan is voltooid verleden tijd en dat geldt voor IEDEREEN in loondienst dus ook in grote bedrijven waar reorganisaties aan de orde van de dag zijn, maar u komt wel weer gemakkelijker aan een “vaste” baan Pechtold/de Boer stijl, gefeliciteerd dus makke slaap schapen en vooral bedankt dat u nog steeds vertrouwen heeft in de MONOPARTIJ ; VVD666PvdACDASGPCUGL!!!!!!!!!!!!

En natuurlijk gaat het Communistisch Propaganda Bureau oftewel CPB… http://tinyurl.com/y6wkt4xk …gewoon stug door met het verkondigen van datgene wat gewenst wordt geacht door de poppenspelers in de hoogste echelons van het paralleluniversum der gemuteerde waarheden!!!! Werken tot je 75e en liefst daarna gelijk de kist in en dat in de tijd dat DAR- Digitalisering Automatisering Robotisering steeds verder oprukt!!!

Klem zitten in je “eigen” huis…. http://tinyurl.com/y8k74r2b ….dat niet van jezelf is zolang daar nog een hypotheek op staat!!!!

De zoveelste “deskundige” die denkt…. http://tinyurl.com/ycde9cxj …. het te weten- “extra coaching” is nodig, natuurlijk joh, goed voor de molen en wat die vaste baan betreft, dat is voltooid verleden tijd in het VerNEEderigNSBland van Prutte III, ook dat had je kunnen weten en moeten vermelden meneer de “psycholoog” dat is namelijk de realiteit van vandaag de dag ook al denken een hoop van die hoogopgeleiden geen vastigheid nodig te hebben de vaste immer hoger wordende LASTEN komen elke maand terug en blijven waar ze zijn !!!!

Weer een “fraai” voorbeeld van ontmoedigingsbeleid én tactiek om van personeel af te komen: http://tinyurl.com/yaxn3umn

Gristelijk eng en op top dienaar van het VS NATO terreur Atlanticisme: http://tinyurl.com/y6un7uc3 …..en de agressie rukt op… http://tinyurl.com/ydxfd4r7 ….van west naar oost en NIET andersom!!!!

Kan het tij nog gekeerd worden?: http://tinyurl.com/y7xx3pft Tom Hendrix op 08-10-2017 15:24

Eens met het artikel. Maar ik vrees, dat de marxistische EU(SSR), dat met alle geweld zal tegengaan. Enfin, respect voor de visie van de historicus Fritz.

En dat de middenklasse…… http://tinyurl.com/y78vopb5 …..nu vogelvrij is verklaard op de Arbeit Macht Frei markt middels het opdoeken van de vaste baan missen we dus in dit betoog!!!!

Met de moed der wanhoop… http://tinyurl.com/y9b5eqkq ….een bange toekomst in!!!!

Prutte zei toch dat als je een….. http://tinyurl.com/y9wgpvjb ….visie wil je naar de oogarts dient te gaan!!! En het antwoord op de laatste vraag luidt; bij de elites van het grootkapitaal!!!!!

Ook een intrekkingswet…. http://tinyurl.com/y7f5uxh5 ..is referendabel !!

Bij “wonderauto” bouwer Tesla zit je klaarblijkelijk ook niet gebeiteld.. http://tinyurl.com/yc7ysfoo …..typisch Amerikaans bedrijf er hoeft maar wát te gebeuren en je ligt… http://tinyurl.com/y92bd246 ….eruit!!!!

En ja hoor, daar is tie weer: http://tinyurl.com/yc8k2axr Uit de reacties: Sjors wordt met de dag aantrekkelijker. Eindelijk een keer een recente foto van die kerel.

Ach, was hat die Mutti…. http://tinyurl.com/yaqlnae7 …… doch gemacht!!!!

Narcisme kan dus….. http://tinyurl.com/y6whn36o …gewoon voortwoekeren!!!

Met “dank” aan het oer conservatisme  in dit kut land !!!!!!!!!!!!: http://tinyurl.com/yayhhztj

De “wetenschap” ; een links bastion…. http://tinyurl.com/y7wkv8hs …en niet alleen in VerNederigNSBland!!!

Alles wat het grootkapitaal niet welgevallig is… http://tinyurl.com/yccvp7xo ….en wat koning Pils van Nep Oranje betreft…

Met Rutte III ben je inderdaad….. http://tinyurl.com/y727yubl ….aan de goden overgeleverd!!!

Ooit gehoord van cruiseschip The World? + reacties: http://tinyurl.com/ybudrgrj In het verleden kijkend van “onze” – kuch, rochel- zo geliefde NEP Oranjes: http://tinyurl.com/y9rv9mol zien we dat ze ook wat hadden - Bilderberg schip de Piet Hein- en nog steeds hebben met bootjes, maar u blijft toch wel braaf naar hen zwaaien en VLAGgen!!!!!

U denkt er op vooruit te gaan?: http://tinyurl.com/y9j53akd Het is uitgesloten te denken voordeel te hebben uit wat door onrendabelen wordt bekokstoofd, die zorgen namelijk alleen maar goed… http://tinyurl.com/yayv76rt ….voor ZICHZELF !!!!!

De zorg onder de paraplu van Prutte II is en blijft… http://tinyurl.com/y9h522hr ….een zorgenkind!!!! Heeft u nog “vertrouwen in de toekomst” !!!!

Door het gros der cognitief dissonante schapen krijg je al gauw het stempel…. http://tinyurl.com/ybubcqsp ….”doemdenker” opgedrukt!!!!

Het grote verschil wat onrendabelen beloven.. http://tinyurl.com/y76wkzhb …en daadwerkelijk doen!!!

UWVreselijk denkt weer eens ergens op te rekenen… http://tinyurl.com/y9jmenk4 ..één ding is zeker, in het tijdperk Prutte III zullen dat GEEN ÉCHTE VASTE banen meer zijn!!!!

Vertel me met wie je omgaat… http://tinyurl.com/y6wfodmvhttp://tinyurl.com/ycwewurs ….en ik zal je vertellen wie je bent!!!!!

 2017 10 18 Soros

George Vlad Tepes Dracul Soros!!!!

De techniek staat… http://tinyurl.com/ycfxnt7p nimmer stil!!

Denk je werkelijk dat alleen naar de cijfers van het Communistisch Bureau Staatspropaganda kijken…. http://tinyurl.com/y9wms956 …genoeg is, Kees!!! http://tinyurl.com/ya6rym58 Omzet uitzendbranche stijgt verder…natuurlijk, want ECHTE banen bestaan hier immers niet meer!!!!

Angst is altijd… http://tinyurl.com/yak4r5ev …een slechte raadgever!!! Politiek en financieel gedreven gemuteerde waarheden ook om een hele “banen” molen daaromheen draaiende te houden!!!!!

Ook duidelijk hoe werkelijk goede ideeën de nek om worden gedraaid als ze de verderfelijke belangen van het GROTE GELD = MAMMON tegenwerken!!!! De http://tinyurl.com/y7a5es87 …klimaatkerk van Prutte 3 + reacties.

Zoals al eerder gezegd is het afschaffen van het raadgevend referendum…. http://tinyurl.com/y9y6ttlg …ook referendabel!!

Prutte… http://tinyurl.com/y7wms3sn …de politieke oplichter!!! + reacties.

Waarom wordt er toch niet geluisterd naar diegenen die het kunnen weten…. http://tinyurl.com/yc3qt2v8 …omdat het niet in het links liberaal poliziek correcte plaatje van “onze” onrendalele dienaren van de NWO achter de schermen past!!!! http://tinyurl.com/ycpxe7sp + reacties.

Je valt genadeloos door de mand Lubach!!!!: http://tinyurl.com/ycryvw8w  + reacties…of lig je stiekum in bed bij Edith Schippers (de gedachte alleen al)!!!

Wat valt er nou nog te vissen in een pap waar amper nog krenten in zitten: http://tinyurl.com/ybrd79ln http://tinyurl.com/y7yxq3nj http://tinyurl.com/ybr8cb73

Hebben we nog steeds niet genoeg van het walgelijke systeem dat het  S-C-H-I-J-N “welvarende westen” met z’n excessieve S-C-H-U-L-D-E-N blaas ons te “bieden” heeft en het gros der mensen in een immer strakkere wurggreep houdt!!!!!!!!! : http://tinyurl.com/yb847rly en “ons” Knotje…. http://tinyurl.com/y7cvm93r ….is ook maar een trekpop en buigt als een knipmes voor de werkelijke macht achter de schermen die, zoals u inmiddels zo onderhand zou moeten weten, George Soros als henchman voor hen in dienst heeft!!!!! Moet de Grote Oplichterij voor de zoveelste keer maar weer eens aangetoond en uitgelegd worden!!!: http://tinyurl.com/yalmgwbv http://tinyurl.com/ybfbtg9k Meanwhile, as the rest of us work endless hours to “pay our bills”, the truth is that we are spending our best years working to enrich someone else. Money is a form of social control, and by getting the rest of us into as much debt as possible they are able to get all of us to work for their economic benefit. Millions of our young people are already entering the “real world” financially crippled, and many of them will literally spend decades paying off those debts.  If we ever want to get government debt “under control”, we have got to do away with this current system that was intended to enslave us by those that created it. We spend so much time on the symptoms, but if we ever want permanent solutions we need to start addressing the root causes of our problems.  Debt is a tool of enslavement, and the fact that humanity is now more than 200 trillion dollars in debt should deeply alarm all of us.

Alleen naïevelingen geloven nog steeds de nonsens die de westerse media, zoals ook NOS Fabeltjes Krant over Syrië verspreiden, media die in dienst staan van het grote geld: http://tinyurl.com/y9s3glhh

Immers wie betaalt… http://tinyurl.com/ycouzdgu …bepaalt, snapt u!!!! + reacties.

Weer een klusje voor Soros… http://tinyurl.com/yb7wbav9 …om “regime change” te bewerkstelligen??!!

Als de tijden van Franco in Spanje weer herleven… http://tinyurl.com/yaawddan …met de goedkeuring van de bange EU…

Nederlandse rechtspraak = http://tinyurl.com/ya6rpx92 ..faalstaat!!!!

De EUSSR is immers… http://tinyurl.com/y6wfla6l …de oude Sovjet Unie van weleer in een modern grootkapitalistisch, globalistisch NWO jasje!!!!

Spaghetti Draghi; de rente… http://tinyurl.com/y8lhrrkn …blijft nog heel lang laag, nogal wiedes want anders stort immers het hele schulden imperium met donderend geraas in elkaar!!!! + reactie.

Zij die ons nu uitlachen…. http://tinyurl.com/y9wd6mhc ….zijn de 1% achter de schermen die hun gemuteerde waarheden uitdokteren en via hun dienaren de poliziekie, hoernalisten en junk science “wetenschappers” die als buikspreekpoppen worden gebruikt ons continu aan het indoctrineren zijn!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zo werkt dat dus… http://tinyurl.com/yb3ct4pr …in onze landelijke poliziek met de met alle winden meewaaiende lachebek Prutte voorop!!!!!

Omdat de VS en EU zélf…. http://tinyurl.com/ya46nven …NAZI BILDERBERG SCHURKENSTATEN zijn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Weer slaat VerNEEderigNSBland een enorme pleefiguur… http://tinyurl.com/ycjz9bph ..in de internationale politiek!!

De “elite” wil niet gedwarsboomd worden en zo dit wel gebeurt….. http://tinyurl.com/yaf4a5r8 + reacties.

Omdat domme schapen het immers… http://tinyurl.com/yb6cyrh5 …nooit zullen leren, het gaat immers zóóóóó goed, béééééh!!!!!

Er zijn gelukkig wel reacties op dit artikel van de “wakkere krant van Nederland”!!!
Ongelooflijk dat mensen nog steeds in de rij staan om een lening af te sluiten en daarmee zich zelf in problemen blijven brengen en de macht weer neer leggen bij de banken. Iemand die een hypotheek heeft en die niet meer kan betalen heeft het nakijken hoe de bank het huis voor een fractie van de waarde verkoopt en niet voor de waarde van het huis. Daarmee bewust de mensen in de problemen brengende. Of een auto financierder die niet op tijd terugbetaald kan worden de auto tegen opbod verkoopt tegen een veel te lage prijs. Deurwaarders die op die manier mensen uitbuiten met het verkopen van goederen van schuldenaren tegen een schijntje van de werkelijke waarde. We knallen van de ene crisis naar de andere crisis. Het huidige stelsel bied geen soelaas om er een einde aan te maken en zullen velen ten prooi blijven vallen aan dit systeem.

EN ZO IS HET MAAR NET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!