Keek van de week 20-06-2018

Zagen door de gemuteerde waarheden...

…omdat het meer dan nodig is en blijft!!!

We lichten alvast een tip van de sluier wat tijdens de komende Bilderberg meeting in Turijn zal worden besproken!! :

Het ‘post- waarheid’ tijdperk en ‘nepnieuws’

De discussie over het ‘post- waarheid’ tijdperk gaat natuurlijk over ‘nepnieuws’, wat in de ogen van de Westerse elite alle blogs, websites, meningen en topics zijn die niet overeenkomen met de gewenste politiek- correcte versie die de officiële media al jaren verspreiden.

Daarvoor is het van belang om het steeds verder wegzinkende vertrouwen in de reguliere media te herstellen. De koers die tot nu toe in Europa wordt gekozen is er een van het met almaar harder wordende maatregelen onderdrukken van vrije, onafhankelijke en alternatieve media, zodat de burgers enkel nog de door de elite gedicteerde pro-Brusselse, pro -islamitische en anti-Russische propaganda te horen en lezen krijgen. De hoop is dat hierdoor het verzet van de Europeanen tegen het rechtstreeks tegen hun belangen in werkende establishment vanzelf zal verdwijnen.

Hoe volwassen is de poliziek… https://www.bnr.nl/podcast/kees-de-kort/10345416/alleen-een-nieuwe-crisis-als-alles-tegenzit …werkelijk, Kees!!!

Spoedig zal blijken… https://tinyurl.com/yb5fvm6p + reacties… De centrale banken in de wereld willen de illusie wekken hun "balance sheets" weer af te bouwen.

Dit is natuurlijk onmogelijk. De hele wereld is verslaafd geraakt aan gratis geld. De verslaving is zo groot dat afkicken onmogelijk is geworden. Als ze het wel gezamenlijk gaan doen zal de markt gaan "front runnen" net zoals ze hebben gedaan toen Draghi zei "What ever it takes". Dat zal de marktrente binnen no time omhoog jagen en het financiële systeem onderuit halen. Hierop zal de volgende stap weer QE4, QE5 en vervolgens helicopter geld zijn. Dan staan we aan de vooravond van een Venezuela scenario. Het systeem was reeds in 2008 overleden maar sindsdien kunstmatig aan de beademing gehouden. De centrale banken hebben zich hiermee in een hoek geschilderd waaruit geen weg meer terug is.   …dat dit onmogelijk zal zijn, dus wensdenken!!!  

Één groot nieuw 020?... https://tinyurl.com/y8zannyw …Nee, dank je!!!!

Geldwolven op afstand… https://tinyurl.com/y7g4j7m8 + reacties… Rustig failliet laten gaan. En dan de VAB (de franchisenemers) de failliete boedel laten overnemen, en de HEMA- zaken weer behartigen zoals het hoort.

Het is dit stupide bedrijfsmodel, waarbij geldwolven - op afstand - de dienst uitmaken in een bedrijf, dat op de helling moet. Zo is het Nederlandse bedrijfsleven niet groot geworden, maar het wordt juist een stuk kleiner daardoor. Hoeveel Nederlandse winkelketens zijn al niet gesneuveld, doordat ze in buitenlandse handen geraakten, en in de crisis door buitenlandse moneymakers de nek werden omgedraaid?

De Nederlandse belastingbetaler mag opdraaien voor de uitkeringen, en de consument mag het voortaan doen zonder HEMA, Kijkshop, MyCom, Dixons, Free Record Shop, Harense Smid, V&D, Perry Sport, Miss Etam, Manfield, Mexx, DA Drogist, Schoenenreus, Halford's, Siebel, Dynabyte, De Block.   We leven al jaren in de tijd van "de aandeelhouder". Voor deze gaat alles aan de kant, wordt het verkocht of uit elkaar getrokken en in delen verkocht. Zolang er maar een handje vol mensen/instanties heeel veel aan verdienen. Mensen en banen maakt niet uit, gooi de dividendbelasting omlaag, bonussen vrij, BTW omhoog enzovoorts en zo verder. Zoek even het lijstje op van oer-Nederlandse bedrijven dat of failliet is of al lang niet meer in Nederlandse handen is, dat is schrikken. En de HEMA volgt want dat willen de Britten niet meer.

Maar goed, daarvoor mogen we iedere 4 jaar naar de stembus en kiezen we daar klaarblijkelijk voor. Alles privatiseren en dan zo snel mogelijk verkopen aan het buitenland. Eenmalig geld binnenhalen en de problemen oplossen door de verliezen op de hele bevolking te verhalen. De aandeelhouder wint altijd. HEMA, succes! …is de juiste constatering!!!

En over geldwolven…   https://tinyurl.com/y7qcbfcx …deze onfrisse tante met criminele connecties in het verleden én het heden met George Soros, gesproken!!!

Over de overbodigheid van de “rekenkamers” …   https://tinyurl.com/yacweccn …+ reacties…   Het CBS produceert cijfers die op verschillende manieren kunnen worden geïnterpreteerd. Dit overheids orgaan is volgens mij geheel overbodig geworden. Alle cijfers van het CBS heeft zijn bedenkingen en zijn ongeloofwaardig. Inflatie betekent dat je voor hetzelfde geld minder kunt kopen. Alleen als je loon met hetzelfde % stijgt, kun je hetzelfde kopen als voorheen. Veel mensen hebben echter niet door dat ze er bij een loonsverhoging niets bij krijgen. De inflatie verdoezelt dat je niets opschiet met een loonsverhoging in % dat hetzelfde is als de inflatie %. Dus in koopkracht gaan we er dus niet op vooruit wat het kabinet wel beweert? Klopt helemaal. Ze doen de inkomstenbelasting omlaag, maar andere belastingen weer omhoog. Netto wordt je loon iets hoger, maar het bedrag dat je aan allerlei belastingen betaalt zoals BTW en accijnzen is weer hoger. Dus het komt neer op lastenverzwaring met behulp van een rookgordijn doorvoeren. Ik had met felle bewoordingen willen reageren op dit artikel maar zal dat niet doen. Als reden geef ik aan, dat commentaar op het beleid van dit rariteitenkabinet nutteloos is. Dit kabinet steunt aan alle zijden de rijken die prijsstijgingen niet merken in hun beurs. Deze groep gaat er ook altijd het meest op vooruit. Met loonstijgingen, belastingvoordelen en andere douceurtjes van deze regering. De grootste groep van mensen betaalt het gelag. En zolang veel mensen thuisblijven bij verkiezingen zal de VVD blijven zegevieren en net als andere dictatoriale structuren in deze wereld zullen zij enkel opkomen voor de rijken en alleen zeggen dat ze sociaal zullen optreden. Maar dat zeggen ze enkel in verkiezingsstrijd en komen het niet na. Ik wacht nog steeds op die 1000 euro voor iedere werkende, die Rutte heeft beloofd.

Ik probeer dit, en andere stijgingen, te rijmen met de regering die zei voor lastenverlichting te gaan. Zo gaat ook de BTW van 6 naar 9 procent en stijgen ook de zorgkosten.

Prijsstijging van vakantiehuisjes valt niet onder lastenverzwaring.... BTW stijging wel. Omdat ziektekosten via verzekeringsmaatschappijen lopen, redt de regering zich er uit door te zeggen dat het niet onder "lasten" valt omdat het niet van de overheid komt, de verzekeringsmaatschappijen bepalen immers de premie. En zo kom je met wat creatief rekenen toch nog op een lastenverlichting uit. Daar wordt mijn portemonnee niet veel wijzer van, helaas. …en de gehanteerde trucs die we zo onderhand wel doorhebben!!!

We kunnen alle… https://tinyurl.com/yasd5a89 …+ reacties… Ze worden dom gehouden en kunnen dat zelf niet helpen, ze worden bedrogen en weten niet (meer) wat waarheid is, ze geloven hun ‘leiders’ tegen beter weten in omdat ze bang zijn dat er anders anarchie komt, iets dat hen keer op keer als dreigement voor hun neus wordt gehouden. Zoals de bijstand gebruikt wordt om de werkende massa alles te laten slikken, liever een later pensioen en een dag langer doorwerken dan protesteren, het werk neerleggen, om wellicht in de bijstand terecht te komen en dan de huur of hypotheek niet meer te kunnen betalen. We zijn allemaal van alle kanten tot slaafse consumerende geldaanbidders gemaakt, vanwege alle leuke dingen die je met geld kan doen en waar een grote meute vandaag de dag niet meer zonder kan, en zo kan ik nog wel even doorgaan. Daar ligt helaas de reden van hun stupiditeit, hun reden bij uitstek om niet te willen zien, lijkt mij. Begrijpelijk als je (voor een groot deel) door Kok aangemoedigd als miljonair bent gaan leven maar geen miljonair bent dus alles op de pof moet doen en daarmee gevangene van de bankiers en hiermee weer van onbetrouwbare politici en de werkelijke miljonairs die vervolgens nog meer van je gaan eisen. Een vicieuze cirkel dus. En daar komt bovenop dat er vanaf de jaren zeventig (Den Uyl) geen echt socialisme meer bestaat, maar salon- carnaval- lifestyle- en bakfietssocialisme en meer van dat soort Kennedy/Clinton/Obama prietpraat, waar niemand iets aan heeft behalve de veel verdienende oplichters zelf, die zich graag als Messias aanbieden. …reLIEGies missen als kiespijn!!!!

Dit sujet loopt al tegen de negentig aan… https://tinyurl.com/yct7r2sa + reacties…dus het wordt hem aangaande hoog tijd dat ie in z’n graf pleurt!!!!

29 01

Daar is ie weer… https://tinyurl.com/yb4pn5tz …+ reacties… de lijst van kakkerlakken uitgenodigd voor de… https://tinyurl.com/yavktebw https://tinyurl.com/y9zzyu7w …Grote Schimmigheids Vergadering!!!!

29 02

Het gaat VerNEEderigNSBland weldra… https://tinyurl.com/y86osksy …nog dun door de broek lopen!!!

Wat zullen ze daar in Brussel…   https://tinyurl.com/y8fmbpw2   https://tinyurl.com/ybmr3q5l …koppijn gaan krijgen!!!

In de alomtegenwoordige neoliberale hel… https://tinyurl.com/y8qayaee …staat het vinden van een goede werkgever gelijk aan het zoeken naar een speld in een hooiberg!!!

De divident kwestie blijft de gemoederen bezighouden, Memogate:

NOS Teletekst 113 07-06-2018

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Kamer: uitleg over Shell en dividend

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

De Tweede Kamer wil dat het kabinet opheldering geeft over een artikel van Follow the Money,waarin staat dat Shell meebetaalde aan een onderzoek over het

schrappen van de dividendbelasting.  

Premier Rutte sprak in april in de Kamer over een "partijstuk" van de VVD, waarin de afschaffing werd onderbouwd.

Dat stuk is deels gebaseerd op een oud onderzoek van de Erasmus Universiteit waaraan Shell 3 ton betaalde.        

Het oliebedrijf laat weten dat het de administratieve afhandeling deed en dat VNO-NCW de opdrachtgever was.De kosten werden volgens Shell gedeeld met DSM  

Unilever,Philips en AkzoNobel.        

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

De lobbycratie VerNEEderigNSBland… https://tinyurl.com/y6vkvbrl (voor de “onvolprezen” Prutte is het louter een “geloof”!!!)   https://tinyurl.com/yb9u4l26 …volledig ter dienst staande van de multinationals!!!   https://tinyurl.com/yalbhjkh + reacties.. Shell en consorten zijn blijkbaar zo machtig dat zij via een zogenaamd wetenschappelijk rapport het kabinet zo ver kunnen krijgen dat de dividendbelasting wordt afgeschaft. Conclusie: wij worden niet geregeerd door een regering, maar door de multinationals. Toevallig is economie een wetenschap, maar dat weet je alleen als je het studeert, of uberhaupt op de universiteit zit. Nee vriend, economie kun je geen wetenschap (meer) noemen zolang die “universiteiten” de neoklassieke vorm daarvan blijven prediken!!!

Maar we moeten vooral vertrouwen blijven hebben..   https://tinyurl.com/yaop5fpb …in het gros der polizieke onrendabelen- de psycho- sociopaten, misantropen, dieven en fraudeurs die ook nog eens hun malversaties plegen te ontkennen en gedegen journalistiek onderzoek wegwuiven !!!

“Welkom”… https://tinyurl.com/ybf66onu …in de neo- DDR !!!  

Ja, complete… https://www.bnr.nl/podcast/ben-van-der-burg/10345588/huizenzeepbel-echt-niet … waanzin regeert de dag van vandaag!!!

Het grote gros van het volk wil immers liever… https://tinyurl.com/yao3tnpy … brood en spelen!!!

29 03

Hoi… https://tinyurl.com/y96twlc6 …we komen!!!

29 04

Ja, wat moet je hier nou nog…   https://tinyurl.com/y7frczlf …aan toevoegen!!!

Hun gebeden worden verhoord… https://tinyurl.com/yc8ferzl …en weldra zijn ze hier in de meerderheid!!!

De huismus…   https://tinyurl.com/ybqb73k5 …terug van weggeweest!!!

Ziehier de kwalijke impact… https://tinyurl.com/ya6sove2 + reacties …van overprodukie/consumptie!!!

De betonrot…   https://tinyurl.com/yb8nygm2 …in onze “samenleving!!!

Helder, klip en klaar… https://tinyurl.com/ybs6ystc …en behoefd dus geen verder betoog!!!

De dodelijke wurggreep van de EUSSR… https://tinyurl.com/y7qn6mo7 …die natuurlijk maar al te graag blijft verkondigen dat alles… https://tinyurl.com/y966wqu6 …“goed” blijft gaan!!! En herkennen we dit facet… Bij het creëren van arbeidsplaatsen lijkt Rajoy meer succes te hebben gehad. Dit is bereikt door wat eufemistisch “verbetering van de randvoorwaarden” heet. Dat wil zeggen verslechtering van de arbeidsvoorwaarden, toestaan van lagere lonen, versoepeling van het ontslagrecht. Het creëren van deze slecht betaalde arbeidsplaatsen hangt echter samen met de bredere economische ontwikkeling: Er zijn weer miljoenen serveersters en bouwvakkers nodig.     …maar niet al te goed!!! Juist, PRECIES zoals dat in VerNEEderigNSBland plaatsvindt immers WIJ dienen hierin als GIDSLAND en Macron is druk bezig in Frankrijk de Loi Travail te implementeren die EUSSR breed zal gaan gelden!!!!!

Dit waardeloze “kabinet” …   https://tinyurl.com/yddowfyh + reactie   https://tinyurl.com/y8wrsjna + reacties …dient zo snel mogelijk onschadelijk te worden gemaakt!!! En wie is er weer leidend in het doordrukken van deze idioterie en fungeert aldus voor de EUSSR als gidsland? Juist, VerNEEderigNSBland!! Eerst was er de liberalisering van de Postmarkt, vooral voor PostNL totaal mislukt, vervolgens kwam er de sloop van wat zich nog “arbeidsmarkt” durft te noemen en we zien de rest van Europa snel volgen; Duitsland Harz IV, Spanje..Frankrijk Loi Travail   …en nu na het complete debacle van de “Energiewende” in die Heimat gaat VerNEEderigNSBland ons van het gas afkoppelen!!!

Langzamerhand komt de “best opgeleide generatie”, de generatie genaaid oftewel de Millennials… https://tinyurl.com/yagkeky2 …er ook achter hoe het hedendaagse leven in de dictatEUr zich voltrekt!!!

Buigen naar de wil van…   https://tinyurl.com/y92moaqm …Keizerrijk Multinational !!!!

De VS weten wel…   https://tinyurl.com/yb6w7b4c …wat “goed is voor de mensen”!!!

De Lobbyclub Multinational en Prutte… https://tinyurl.com/y72fhorn https://tinyurl.com/yawwa92k …we gaan er beslist nog meer kleuren stront van zien!!!

29 05

Angst is altijd een slechte raadgever… https://tinyurl.com/y9pp4uf7 …en in dit geval dient het louter om je eigen SLAVERNIJ in stand te houden door

29 06

HEN die daar belangen bij hebben!!! https://i0.wp.com/www.dlmplus.nl/wp-content/uploads/2017/12/onsgeldopdebankisnietmeervanons1.jpg?resize=225%2C300&ssl=1 Maar het ziet er naar uit… https://tinyurl.com/ycepafy6 …dat het gezwel gewoon door zal blijven etteren!!! En denken we nou werkelijk dat van het volgende… Denk aan rigoureuze regulering, een streng overkoepelend toezicht, stevige kapitaalbuffers, de ordentelijke afwikkeling van banken die in de problemen komen, en de tussenkomst van de centrale bank. Ik denk dat het debat zich beter daar op toespitst. …ooit serieus iets terecht gaat komen!!! En zoals verwacht hebben de mensen aldaar… https://tinyurl.com/yco7fv7j … zich bang laten maken.. Schulden, verwacht ook niet anders van de politiek, bankenschuldenpropaganda Schulden maken mensen, is de boodschap, schulden, heel veel schulden!!!

Uw liefhebbende overheid… https://tinyurl.com/y8waek4r …heeft immers het beste met u voor!!!

Regeldruk van bovenaf door de onrendabelen… https://tinyurl.com/y9e5b6zk + reacties…Waarom worden oplossingen altijd gezocht in bureaucratie en regeltjes? Het is bekend dat vertrouwen geven het beste werkt, maar ja dat is niet goed meetbaar en dus eng voor de bestuurders. Minder bestuurders is daar dan weer het beste antwoord op.   …is de grootste ziekte in dit land!!!

Een dikke middelvinger naar EUSSR “ Wir Schaffen Das beleid”… https://tinyurl.com/ycp28nrz + reacties Veel te laat natuurlijk, maar Italië lijkt eindelijk wakker te zijn geschud door de catastrofale gevolgen van massa immigratie. Wanneer volgt Nederland? Dit wordt een serieus probleem dat waarschijnlijk op den duur het einde zal betekenen voor de EU. Kan me goed voorstellen dat landen het beu zijn en geen vluchtelingen meer opnemen. De enige optie is opvangen in de omgeving en direct ontwikkelingshulp stoppen, daar dit toch in de zakken van de dictators verdwijnt!…én naar de klaarblijkelijk niet kapot te trappen kakkerlak George Soros die zichzelf “filantroop” waant!!!

Angela Merkel: “We moeten het geweld van migranten accepteren”

En daarom wordt het allerhoogste tijd…   https://tinyurl.com/y96ap24r…dat ook zij het veld gaat ruimen!!! De hoofdschuldige is de EU, die met de Arabische landen de afspraak maakte voor een VRIJE moslimimmigratie naar Europa , terwijl bovendien de EU ‘respect voor de islam’ (niet voor het christendom!) garandeert! En dat.. https://tinyurl.com/y7l2tr6n …is inderdaad een feit!!!

We hebben uiteraard niets geleerd… https://www.bnr.nl/podcast/kees-de-kort/10345526/grote-verhalen-voor-de-publieke-tribune …verkoop is nu, de problemen zijn voor straks!!!

“Onze” cast of idiots… https://tinyurl.com/yazul2t5 + reactie …in actie!!!

Trump is… https://tinyurl.com/y7hh7kfx + reacties… anti (links) poliziek correct establishment!!!

En natuurlijk komen we weer aan op datgene… https://tinyurl.com/y7qfynlm + reactie …wat NIET meer van ons is!!! Kan het gros der zzp’ers en jongeren met flexbaantjes dat allemaal wel behappen? Zal er dan nog hieromtrent… https://tinyurl.com/y93p2orp https://tinyurl.com/y9jkvr27 …tot inspraak gekomen kunnen worden als je ziet (o.a. in ‘Zwarte Zwanen’!!) hoe het er tegenwoordig in de demoFARCIE/dictatEUr aan toe gaat waar ook de pensioenwereld in opgesloten zit (niet dat de bestuurders daar slechter van worden overigens)!!! We zullen maar niet te veel hoop koesteren… https://tinyurl.com/y9t2v552 …dat de doelgroep werkenden voor pensioen en gepensioneerden hier beter uit gaan komen!!!

Neoliberalisme/marktwerking… https://tinyurl.com/y7fcyyhu …gezond voor psyche, lijf, leden en… waterhuishouding – SIC !!!!

Gegokt… https://tinyurl.com/y9b232pvhttps://tinyurl.com/yc7scwqu …en verloren en met dat ‘doorstarten’ …weten we zo onderhand wel hoe datgaat aflopen!!! Laten we dan gelijk maar even verder kijken… https://tinyurl.com/yap8n2on   https://tinyurl.com/ydgrmtjl …hoe fantáááástisch het allemaal wel niet gaat!!!

Door de VS gefabriceerde LEUGENS… https://tinyurl.com/ycke8xuv   https://tinyurl.com/y8ry4hz8 …niets is natuurlijk vreemd in het tijdperk van de GEMUTEERDE waarheden!!! En laten we dan maar zwijgen over het feit dat als Libië was gebleven zoals het was, we nu niet met de massale immigranten stroom in Europa zouden zijn opgescheept!!!

Neo- feodalisme, neo- middeleeuwen met neo- … https://tinyurl.com/ycraqp3c + reacties… kruistochten, kenmerkend voor het tijdperk waarin Erdogan leeft!!! Elsevier: ‘Sluiten moskeeën opmaat naar kruistochten’ Oostenrijk gaat nu niet Jeruzalem bevrijden van de moslims maar zichzelf.

We weten het inmiddels maar al te goed… https://tinyurl.com/y7fe9bsv …dat onrendabele nietsnutten gespeend van wat voor capaciteiten dan ook immer en altijd aan een mooi baantje geholpen dienen te worden en dat terwijl…voor het gros hier in het land.. https://tinyurl.com/y9xyjlu3 …de ketenen der draconie immer strakker worden aangedraaid… waarbij bovendien… https://tinyurl.com/y845rbsx …de ouderen sowieso niet meer in tel zijn !!!

En over compleet irrelevante nietsnutten gesproken… https://tinyurl.com/y83luapz …maar voor de “elites” zijn dit soort jokers dé gewenste afleiding om het gros der slaapschapen zoet in hun hok te houden!!!!

Als dat gebeurt… https://tinyurl.com/ydhfn3gs …+ reacties… dan stort het hele zaakje zo in elkaar, immers die “groei” is louter gebaseerd op gebakken lucht!!!!

Again.. https://tinyurl.com/y7rjocsu …BE WARNED!!! Geen kans meer tegen de wereld der GEMUTEERDE waarheden gedicteerd door de links poliziek correcte globalistische “elites” en hetzelfde geldt natuurlijk voor heel het westen inclusief de EUSSR!!!

En vooral West- Europa…   https://tinyurl.com/y7s5oqk5 …+ reacties… Voor degene die wel wakker zijn wordt de wereld met de dag grimmiger en ook wij worden slachtoffer, omdat de rest ervoor kiest te blijven "slaapwandelen". Ik heb me al neergelegd bij Eurabia want ik zie dagelijks hoe de mensen gehypnotiseerd lijken en overal intrappen. Ik heb geen tot weinig vertrouwen in het IQ van de gemiddelde mens en ben hier nu al mede slachtoffer van. Zo onafhankelijk als mogelijk proberen te blijven en de natuur opzoeken, daar voel ik me nog gelukkig en hopelijk ben ik er niet meer als het uit de hand loopt. Mag de kudde in zijn eigen gecreëerde hel achterblijven. Beetje pessimistisch misschien, maar ook erg realistisch. Behalve de kudde, die zullen me wel hopeloos pessimistisch vinden. …slaapt dus gewoon door met VerNEEderigNSBland voorop in de diepste slaap!!!...en het loopt op rolletjes om de mens om te turnen… https://tinyurl.com/y8jyqa6d + reacties …tot zombies !!! (DARPA’s opstarten van Facebook!!)

Dit zijn de nieuwe verhoudingen… https://tinyurl.com/y86cnjhu …+ reacties…Typisch nieuws wat in de MSM fijntjes overgeslagen wordt. Opvallend ook hoe Trump hier in zowat elke bron de schuld krijgt van het mislukken van de G7. Nu begrijp ik ook weer beter waarom Frankrijk door inzet van die verrader van een Macron ‘ nepnieuws ‘ wil gaan verbieden. Zogenaamd omdat het fijne heertje er ook last van had tijdens zijn campagne. Dat daarmee feitelijk de Fransen door lepe manipulatie er finaal intrapten en een Eurofiele verrader kozen is ook iets waar bijna niemand echt in wil geloven.

We worden niet alleen op sociaal en financieel terrein regelrecht bedrogen er is bijna niemand die je gelooft als je de toekomst schildert. Een toekomst waarin uiteindelijk te laat de vlam in de pan gaat. Het wemelt op dit moment van de spraakmakende voorbeelden waarin duidelijk wordt dat de mensen in heel Europa compleet niet door hebben wat er werkelijk speelt.

https://www.telegraaf.nl/video/2150226/eerdmans-is-witteman-de-baas

Witteman heb ik altijd een pedante sukkel gevonden, met een paar schoenen die zes maten te groot zijn. Wat ik hiermee duidelijk wil maken is dat de tendens toch echt nog steeds is dat kritiek op die zogenaamde vluchtelingen en moslims in het algemeen niet netjes is. Ook al vergooit Europa hiermee drie eeuwen ontwikkeling en zal burgeroorlog ons deel zijn. De meeste kiezers zijn zo dom en kortzichtig dat ze zelfs voor hun eigen ondergang stemmen. Het hoeft dan ook niet te verbazen, dat de linkse elite met pure minachting neerkijkt op 'kiesvee' dat zo ongelofelijk dom is, dat het eigenlijk zelfs niet beter verdient. … in Eurabië !!!

Het hele SCHULD gedreven “welvarende” westen…   https://tinyurl.com/yb26wfop + reactie   https://tinyurl.com/yddh2bcf + reacties …is totaal verrot !!!

De sloop van de democratie kreeg in 2007… https://tinyurl.com/ycm42psm … echt gestalte!!!

29 07

…en het gros hier denkt nog immer goed te zitten… https://tinyurl.com/y9w64gyf …met de parlementaire demoFARCIE !!!

29 08

Het is klip en klaar… https://tinyurl.com/y9cvvezw … wat hier wordt gepropageerd!!!

29 09

Zo staan de zaken er dus voor… https://tinyurl.com/y8g5f6ej …in dit toch al reddeloos verloren land!!!

De verkettering tegen het… https://tinyurl.com/y8o96a9h%20%20%20 …basisinkomen… https://tinyurl.com/y6w5m6ko ...duurt voort, we zijn immers veel beter af met de 0 en 1 uur contracten, schijn constructies , zzp armoede, de flex kippenkruimels die de uitzuig- en buit-bureau’s je aanbieden en de echte vaste baan, die niet meer bestaat dankzij WAB Koolmees en laten we dan maar zwijgen over de DWANGARBEID, die je in de bijstand namens de “participatiewet” moet verrichten!!! Dus prima allemaal zo, ga vooral zo door met dat starre oogkleppen calvinisme!!!! We scoren immers hoog qua “arbeidsmarkt” - een race naar de bodem- en het inmiddels a- “sociale stelsel” dat vooral door drie “kabinetten” Prutte al tot de grond toe is afgebroken en nog is het niet genoeg nietwaar meneer Dijkhof, wat een Belgenmop dat “onderzoek” maar die Vlamingen zijn natuurlijk met hetzelfde calvinistische sop overgoten!!!! En wat die meneer Ive Marx – what’s in a name!!! van dat “onderzoek” betreft… https://tinyurl.com/ya6g9lrq …die heeft natuurlijk ook zo zijn belangen… Hij heeft gewerkt als consultant in meerdere projecten voor de Europese Commissie en de OESO, alsook voor het ILO, de Wereldbank, UNDP, Eurofound en andere organisaties. ... te behartigen!!!

https://youtu.be/uOXrE_DywbU !!! Nee, daar hoeven we inderdaad… https://tinyurl.com/ya654ohh …geen traan om te laten!!! https://tinyurl.com/ychh42al En natuurlijk logisch dat de zaak onder de tafel werd geschoven aldaar, het was immers de PvdA zelf die namens Asscher en Klijnsma het wangedrocht participatiewet in elkaar heeft getimmerd!!! VerNEEderigNSBland heeft zijn SLAVERNIJ verleden immers NOOIT afgeworpen!!!!

Om te “groeien” moet je immers… https://tinyurl.com/y8d35ouw …mensen buiten DOEIen!!!!

Want werken in de alomtegenwoordige neoliberale hel levert ons… https://tinyurl.com/ybomng3g …immers zoveel geluk voldoening en vooral beloning op - SIC!!!

Van de ene debiele trekpop… https://tinyurl.com/ydzdat6q …naar de ander!!!

Lopen we niet hopeloos achter… https://tinyurl.com/yclbud9j + reacties… met wat we denken… https://tinyurl.com/ya42t36t + reacties …te weten, food for thought!?!?!

29 10

Te ziek… https://tinyurl.com/ybm6ay3u + reacties… voor woorden!!!!

Keek van de week 13-06-2018

Fantááááástisch land, fantáááástische dictaEUr en fantááááástisch wereldwijd schulden imperium!!!

Waar we vandaag de dag in “leven”!!!

Dan is het gros der VerNEEderigNSBlanders… https://tinyurl.com/yd3yp36x …nog DOMMER dan al werd gedacht!!!!

Die onlogische belasting… https://tinyurl.com/y7w9h7tu …is immers de rekening die aan de woningcorporaties wordt gepresenteerd voor het onzalige VVD gedrocht afschaffing divident belasting ter faveure van belastingontwijking der multinationals en huiseigenaren worden ook een poot uitgedraaid door einde oefening gas!!!!!!

https://tinyurl.com/yb95k23h + reacties https://tinyurl.com/ybu7nfdw

Blokker zal weldra..   https://tinyurl.com/ybnyykay + reacties …uitgeblokt zijn!!! Goed… Deze Witteveen kan natuurlijk ook speciaal aangesteld zijn om het bedrijf failliet te laten gaan.

De aandeelhouders weten allang dat er weinig te redden valt,Witteveen word aangesteld om zoveel mogelijk geld er nog uit te halen voordat het de aandeelhouders in de portemonnee treft. En als hij goed zijn best doet krijgt hij nog een dikke bonus ook. …gezien!!!

Die Jesse Pinster loopt zelf.. https://tinyurl.com/y8bgk5w7 + reacties ….met een dikke waas voor ogen!!!

Een ontluisterend beeld… https://tinyurl.com/yahkgt25 …+ reacties …van de kleinheid van NEEderland!!!

https://www.bnr.nl/podcast/kees-de-kort/10345141/piet-krediet-floreert-hier-niet …en wat de rest betreft…

Hét hete hangijzer; https://www.bnr.nl/nieuws/politiek/10345137/verstandiger-dat-ik-even-mijn-mond-houd ons pensioen!!!

De schandvlek… https://tinyurl.com/yb9yh9lv …van VerNEEderigNSBland!!!

Niets nieuws… https://tinyurl.com/ycbzmmnnhttps://tinyurl.com/yb8ar6u7https://tinyurl.com/yd7mbph4 …aan de horizon dus en de zoveelste bevestiging wie er vandaag de dag nog aan een “baan” kunnen komen!!!! Jong en op flex flut basis!!! En dat nutteloze gekwaak “het gaat zo goed met de economie, maar..…” van voorzitters van o.a. CNV en ouderen organisaties hebben we zo onderhand al vaak genoeg gehoord!!! Hoe lang denken we het Basisinkomen nog van ons af te kunnen blijven duwen!!!!

Schipper mag ik overvaren..   https://tinyurl.com/ycdyk9zq ... ja of nee…. wat is werken toch een waar genot.. https://tinyurl.com/y8b6xhdc https://tinyurl.com/yc6nhb2s ..voor een ieder in de alomtegenwoordige neoliberale hel !!!

Alles “went” immers –SIC - toch!!; https://tinyurl.com/y9lvx4ao + reacties Met dank aan de grootste volksverraders Timmerfrans en zuipschuit Juncker.

Het ene gat met het ander…   https://tinyurl.com/y8omrnde …+ reacties.. vullen, het totaal failliete “welvarende” schulden westen eigen!!! ECB houdt de al jarenlang rente kunstmatig laag en drukt honderden miljarden Euro’s bij om de zuidelijke EU landen in het zinkende EU schip te houden. De EU zou geen transferunie worden zo is ons beloofd. Maar maakt ondertussen massale schulden waarvoor wij garant staan. EU pleit zelfs voor EU obligaties door de schulden van de zuidelijke landen te vereffenen met de tegoeden en spaar- en pensioengelden van de noordelijke landen. Kun je nagaan wat de Euro nog waard is, binnenkort enkel papierwaarde.

Het monetaire ECB beleid heeft de Nederlandse spaarders en (toekomstige) pensioengerechtigden al honderden miljarden Euro’s gekost. Het gaat zo goed met ons land zegt Rutte maar de pensioenen en AOW worden niet geïndexeerd en zelfs verlaagd, jongeren krijgen geen vaste banen meer en kunnen geen toekomst meer opbouwen, zeker niet met kinderen, alles is peperduur geworden. Immigranten worden ontvangen op gratis huisvesting en uitkering, En niemand heeft het door. Nederland wordt steeds armer en de zuidelijke EU landen -met uitzondering van de arme onderklasse- leven lekker op onze kosten. Kwestie van..   https://tinyurl.com/y8dse3s5 … tijd!!!

Veel sterkte…   https://tinyurl.com/y74qvdg2 + reacties… VerNEEderigNSBlanders!!!!

Men vraagt…   https://tinyurl.com/y7qqze7y … en wij draaien!!!

Farage… https://tinyurl.com/y8o5bovs …brilliant as ever!!!

Bewiseman…   https://tinyurl.com/y77muza5 …briljant zoals altijd!!!

Het Perfide Albion… https://tinyurl.com/y72bjawz ….doet er goed aan op z’n tellen te passen!!!!

Ironie…   https://tinyurl.com/y8nqs545 … richting VVD!!!

Ja, wie daar…   https://tinyurl.com/y9yvoapv …nog niet achter is!!!

Het zou raadzaam zijn.. https://tinyurl.com/y9hvu282 …te stoppen met het volgen van het “nieuws” afkomstig van de main stream media inclusief hun dagbladen!!!

Baudet…   https://tinyurl.com/y7fqxfzz …valt door de mand en schikt zich richting monopartijkartel… https://tinyurl.com/y9mvhsow ..wat hij juist zo verguist, way to go!!!

Ach is dat nou een tegenvaller… https://tinyurl.com/y8575uln https://tinyurl.com/y8dfkyqg …voor de elitaire globalistische immigranten knuffelaars en wee wat hebben we met hén… https://tinyurl.com/ybgrkoq7 …toch te doen !!!

Wat is er nou nog meer een flop in dit fantáááástische PRUTTE land…   https://tinyurl.com/y7kts8u9 …juist, het “onderwijs” betreffende ICT !!!

Von himmelhoch jauchzend…   https://tinyurl.com/yc74n9jp https://tinyurl.com/y8ekeo5e -31-05-2018 …bis zum Tode betrübt !!!

Signs… https://tinyurl.com/y8r42wo2 …of the times!!!

Als we de ogen maar blijven sluiten… https://tinyurl.com/y7eblfcj https://tinyurl.com/ydegll86 https://tinyurl.com/ybqsyprd + reacties …voor wat er werkelijk plaatsvindt!!! Al spijt van je middelvinger naar Poetin? Dit is dus waar het JIT blind op vaart + wat discutabele info van Soroscat   En dat land zit in het JIT. My goodness! Ze maken zich onsterfelijk belachelijk en ook het hele JIT inclusief ‘bewijs’.

Een kat in het nauw…   https://tinyurl.com/ya89zkx2 … maakt rare sprongen!!!

Voor hen die beslist verder willen kijken én lezen… https://tinyurl.com/y7fchbne …dan hun neus lang is!!!

Het is dus politieke oogkleppenwaanzin van het EUSSR project dat er voor zorgt… https://tinyurl.com/yd74m3sm …dat er maar aangemodderd kan blijven worden!!!

“Ontwikkelingssamenwerking” … https://tinyurl.com/ydaunz4y …in “optima forma” dus!!!

De trics worden immer… https://tinyurl.com/y7lgu889 … dirtier en natuurlijk blijft het…   https://tinyurl.com/ycepej3c …fantáááástisch gaan in PRUTTE land !!!!

Het is toch overduidelijk wie… https://tinyurl.com/y9kj6wdx … het gelag gaan betalen!!!

En die aanhoudende migrantencrisis…   https://tinyurl.com/ybcfgdww …daar heb je zelf een dikke vinger in de pap, vieze kakkerlak!!!

Ook daar staan we natuurlijk… https://tinyurl.com/y8je8jxv … niet van te kijken!!!

28 01

En alweer een probleem voor de EUSSR… https://tinyurl.com/yaed7gqd … erbij!!!

Fantáááááástisch gaat het gewoon… https://tinyurl.com/ybyrdwb4 …in het flexwezen en de onderbetaalde sectoren en oh ja, het UWVreselijk VOORSPELT weer eens wat en nog steeds wordt de worst van de “vaste” baan voorgehouden!!!!

De pensioen discussie doet.. https://tinyurl.com/ybzwbkx7 … weer eens stof opwaaien en wat de “werkgelegenheid” betreft…!!!

ONGESCHIKT… https://tinyurl.com/yd7p5c9s + reacties Wederom de bijstand korten, hebben ze niets anders bij de VVD (Voor Veel Duiten) maar dan wel voor Brussel. Ze laten de Groningers, gepensioneerden en mensen die noodgedwongen afhankelijk zijn van de bijstand stikken. Corruptie viert hoogtij bij die partijen die aan de macht zijn. Discussie over hogere afdracht naar Brussel is naar de achtergrond gedrongen maar zoals altijd gaan VVD en D66 allang akkoord. Kiezersbedrog zijn ze zeer goed in.

Dit is een net zo'n naar mannetje als Rutte. Ongenuanceerd tegen bijstandsgerechtigden aantrappen. Ze zijn volgens deze heer allemaal lui en daarom moet er nog maar meer gekort worden op deze toch al armzalige uitkering. Deze meneer weet kennelijk niets van veel van deze mensen die geen kant meer uit kunnen en nooit meer kunnen werken. Het zijn engnekken die VVD ers! Precies wat Nederland nodig heeft, een enorme verandering van Minister President... oh wacht... er veranderd natuurlijk helemaal niks als je er alsnog een criminee... euh, VVD'er neer zet.

….net als die gehele Vereniging Van Dieven dus OPRUTTE dat zooitje!!!!

Ha, ha, ha…   https://tinyurl.com/yaxzs542 ..en deze Farizeeërs gaan wij op hun woord geloven ? LOL !!!!

Dat gaat dus helemaal…   https://tinyurl.com/yb3logox …NIX worden!!!

We staan er bij… https://tinyurl.com/y9lhnhqz …en kijken ernaar!!! We bieden de vrijheidsbeperkers teveel ruimte en laten de vrijheid om ons leven naar eigen voorkeur in te richten, langzaam maar zeker verdampen. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

28 02

Ook al heb je niets te verbergen, dan nog is het dood eng en misschien zelfs wel levensgevaarlijk dat de Big Brothers van #Ollengren #D66 (boek 1984 wordt zo realiteit) alles van je kunnen horen, lezen en volgen, daarom stem ik tegen #sleepwet bij https://twitter.com/hashtag/Ollengren?src=hash https://twitter.com/hashtag/sleepwet?src=hash

De EUSSR is een gevangenis…   https://tinyurl.com/yakqupg4 + reacties   …zonder deuren en ramen!!!!!

Het komt weer…   https://tinyurl.com/ybk38c49 + reacties… akelig dichtbij!!!

Hear… https://tinyurl.com/yabyqbau + reacties..   Het is sowieso van de zotte dat een verdachte (Oekraine) zitting krijgt in een commissie (JIT) die de ramp van de MH17 moet onderzoeken. En nota bene heeft ieder land nog een vetorecht ook. Wie bedenkt zoiets? En nu staan Rutte met zijn keffertje Blok te beweren dat het 100% zeker is dat Rusland verantwoordelijk is voor het neerhalen van de MH17. Radarbeelden zijn er niet net zoals ooggetuigen dat het een BUK raket is geweest. En ook nog van Rusland. Nee het JIT, dat vooral vaart op info van de Oekraine en Bellingcat, een door de Ruslandhater Soros betaalde groep zg journalisten, zeggen het. Dus dat is de waarheid. Over de ruggen van de overleden passagiers en hun nabestaanden wordt een smakeloos spel gespeeld. Walgelijk Meneer Rutte cs. …hear!!!!

Te stompzinnig (en walgelijk)… https://tinyurl.com/yaf533cj …voor woorden!!!!!!

Zombie… https://tinyurl.com/ybmzqdkl + reacties…Apocalypse!!!

Past prima in het plaatje van de VS…   https://tinyurl.com/y7rvrste …die doen immers niets liever dan oorlog voeren!!!!

Parlementair gezond verstand… https://tinyurl.com/ybjucmbq …is er hier in VerNEEderigNSBland nooit geweest!!!!   https://tinyurl.com/ycmvrk9a https://tinyurl.com/ya3cxr5a Vergeet bij alle uitlatingen van 'onderzoeksgroep Bellingcat' niet dat Eliot Higgins medewerker is van Atlantic Council, waarvan George Soros, middels zijn Open Society Foundations, en Ted Turner, middels zijn Better World Fund, de grootste 'filantropen' zijn... …. !!!!!

Zo werkt dat dus… https://tinyurl.com/y9j36kqg …vandaag de dag!!!

De zaakjes zijn dus weer eens… https://tinyurl.com/y7d29de9 https://www.groene.nl/artikel/bancaire-zomer …slecht geregeld!!!!

Het zal beslist… https://tinyurl.com/y95ndu7c …niet mee gaan vallen!!!

Als de autochtone bevolking…   https://tinyurl.com/y7dcnyjo …eindelijk eens wakker wordt!!!!

Natuurlijk… https://tinyurl.com/y7bf8gwa ..HIJ weer!!!

De totaal…   https://tinyurl.com/ydhnpj4u …verrotte EUSSR!!!

Staan we dus… https://tinyurl.com/ycs2cssl + reacties.. ….ook niet meer van te kijken!!! Telkens weer wordt dezelfde inmiddels grijsgedraaide grammofoonplaat uit het regaal gehaald en afgedraaid; uitzend, bouw, horeca en zorg zijn zogenaamd reden voor de “jubelstemming”!!! . Uit deze cijfers blijkt dat de uitzendbranche een reguliere plek is geworden om personeel te vinden, in plaats van een reservebank waar mensen bij ‘zieken of pieken’ als vervangers vanaf worden geplukt. Ook de andere genoemde sectoren blinken niet uit in baanzekerheid, en zijn bovendien ondermaats betaald!!! Natuurlijk wordt de grote ICT farce gewoon verder uitgekwaakt en uitgevent terwijl allang duidelijk is welke richting… https://tinyurl.com/y8ta7do8 ...   herken volledig wat je zegt. Nog steeds staan duizenden ICT-ers op Werk.nl die op zoek zijn naar een baan. Opnieuw worden massaal mensen omgeschoold naar dit vakgebied. Omgeschoold voor werkloosheid. Het doet me denken aan de periode 1998-2002 waarin mensen tot SAP consultants en Windows NT systeem beheerders werden omgeschoold voor werkloosheid. Als de vakbonden met werkgevers zouden gaan praten over de vraag van morgen binnen die bedrijven en daar hun scholingsfondsen voor zouden aanwenden dan geef ik het een kans. Men praat enkel over werkgevers en werknemers in plaats van met. ..dat opgaat!!! En nog even voor de duidelijkheid; die “vaste” aanstelling is de “vaste” aanstelling WAB Koolmees stijl waarbij de “werkgever” de achterdeur wagenwijd open laat staan!!!!!!! Maar volgens de “onvolprezen” Prutte leven we in een “fantááááástisch land!!!! Niet alleen flexwerkers missen hun aandeel in de aantrekkende economie, ook werknemers met een vaste aanstelling krijgen hun aandeel in de grotere koek niet.   Flexwerk is op zich prima als ook de werknemer er voordeel van heeft en ook wat zekerheden als de volgende flexbaan opeens niet meer zo snel gaat. Nu kosten ze een bedrijf meer als een vaste medewerker maar de Flexwerker krijgt minder omdat er een uitzend- of payroll bedrijf tussen zit. (Goh wie zullen er meegeschreven hebben aan de Werk en zekerheid wet).

Als de flexwerker op het maximale aantal contracten zit of tijd bij 1 werkgever wordt de flexwerker beboet door deze te verbieden een half jaar dezelfde functie uit te oefenen in een flex-constructie bij een andere werkgever. Dat half jaar moet die dus of vast werk vinden of een andere functie zoeken waar die wellicht geen ervaring dus geen kans op heeft.

Na een half jaar werkeloos neemt, zeker op een bepaalde leeftijd de kans af dat een werkgever je selecteert in een sollicitatie ronde.

En als je dan 55 (het begint al bij 39) hebt gehaald neemt de kans steeds verder af dat je nog werk zult vinden. Je zal je spaargeld op moeten maken en je huis uit moeten (huur, tenzij je al scheef woont of koop) want anders geen recht op bijstand.

Dus voer of een basisinkomen in of maak de bijstand gegarandeerd en betaal de flexwerker meer zodat je kan sparen voor slechtere tijden(als je ‘oud’ bent). Een beetje zekerheid is wat een mens van nature graag wil en als je dat uit handen van de mens neemt en overlaat aan de markt wordt men onrustig.

Als dit kabinet zegt: het gaat goed met de economie in Nederland, wil dat alleen zeggen dat het goed gaat met bepaalde “vriendjes” van de VVD. De rest doet er niet toe. Tja, en wie zijn die “vriendjes” dan wel van de VVD? Dat leg ik niet uit. Kijk maar goed uit je doppen zal ik maar zeggen.

Inderdaad. De suggestie van de laatste jaren is dat het uitstekend gaat maar dat net een paar groepen (al dan niet door eigen schuld) er niet van profiteren. Met andere woorden: als je merkt dat je koopkracht al jaren niet meer stijgt, of, wat net zo waarschijnlijk is, gewoon daalt, dan moet je geloven dat je, nèt die uitzondering bent. Want stel je voor dat je gaat geloven dat deze trend vrij algemeen is: zie Amerika…..

Precies, maar ik zie geen massale stakingen dus we gaan vrolijk verder.

De grootste partij..   https://tinyurl.com/ybd6o832 ..gewipt, zo gaat dat dus vandaag de dag en zo wordt OnLeefbaar NSDAP in R’dam inclusief nazi wethouder en fervent uitvoerder van de participatiewet draconie, Maarten Struyvenberg –en vooral aan hem is niets verloren- kaltgestellt door de MONOpartij!!! https://tinyurl.com/y9z7cpj9 + reacties. Ja jongen… https://tinyurl.com/yd55wvtx …zo werkt dat dus in de hedendaagse demoFARCIE en je had het kunnen weten door te veel toe te geven aan Groen Links, het in huis halen van die viezerik van een Rosenmöller en het verraad van de meer linkse dan rechtse VVD!!!!

Het moet toch onderhand bekend zijn wat het verderfelijke toendertijd door de PvdAsocialen Asscher en Klijnsma in elkaar getimmerde “participatiewet” gedrocht …   https://tinyurl.com/zjgwb76 …aanricht!!!!

En Frankrijk nu onder Socron = Soros Macron… https://tinyurl.com/y8vn7b3g …ligt anno 2018 om precies dezelfde reden, de loi Travail, overhoop en heeft de kunst goed van VerNEEderigNSBland afgekeken want “ons” land dient binnen de EUSSR als gidsland!!!

28 03

Als we immers… https://tinyurl.com/ybrxbth4 ….monddood worden gemaakt!!!

Nee Kees… https://www.bnr.nl/podcast/kees-de-kort/10345302/merkel-begint-te-draaien …meer integratie, meer EU a la Brussel moeten we absoluut NIET willen en de rest gaat ook zo fantáááástisch!!!!

Zo fantááááástisch….. https://tinyurl.com/ybxpz6f8 ..en daar zal het niet bij blijven…. https://tinyurl.com/yc43o323 …gaat het nou en het wordt nóg… https://tinyurl.com/y9ec6b3s …fantááááástischer!!!!

En maar denken dat je goed zit…   https://tinyurl.com/yb8df52t …in je gloednieuwe stulp en ja, die sector betaald immers ook slecht!!!!

Demo …   https://www.groene.nl/artikel/een-coup-in-italie …FARCIE in “optima forma” dus en fantáááááástisch, die dictatEUr!!!!

Protest tegen de …. https://tinyurl.com/ybztuj4k + reacties… dictatEUr…en de tijd zal het leren!!!!

Soros is dé ROT.. https://tinyurl.com/y84a4f28 + reacties… die de… https://tinyurl.com/ycjcgye9 …ondergang van de wereld inzet!!!

Be…   https://tinyurl.com/ycwcbc5v …WARNED!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

De dictatEUr doet… https://tinyurl.com/y7tqa4dq https://tinyurl.com/y88qjt3m …waar het goed in is!!!!

28 04

28 05

Laat het niet rusten… https://tinyurl.com/y6uxfox8 …de waarheid is de waarheid en die kan door geen enkele propaganda eeuwig verborgen blijven!!!!!!!!!!!!!

Ja, hoe klets je… https://tinyurl.com/y8uqxoo3 …je daar weer uit!!!!

Het Zionistische gevaar…   https://tinyurl.com/yb2e2bnk …loert keer op keer tot het doel in zicht komt!!!!

En natuurlijk blijft het ook allemaal fantááááástisch gaan….   https://www.bnr.nl/podcast/kees-de-kort/10345325/de-hele-europese-klas-zakt-weg …voor de financiële markten/beurzen…. zolang het nog duurt!!!!!

Dat we steeds ouder worden in steeds betere gezondheid…   https://tinyurl.com/y8oysbya …moet naar het rijk der fabelen worden verwezen!!!!

Vediamo… https://tinyurl.com/yborhuw6 ..+ reacties…wij zullen zien!!!

Paniek… https://tinyurl.com/y93a285e …in de tent!!!

Het op en top hypocriete CDA… https://tinyurl.com/ya66fplw + reacties… krijgt wat het verdient maar nu moet Orban nog zelf de conclusie trekken uit het EVP te stappen!!!!

Gaat het gezond verstand in West Europa… https://tinyurl.com/ychdqub6 …dan eindelijk terug keren!!!

Hoe vaak moeten we nog benadrukken… https://tinyurl.com/y9gobwup https://tinyurl.com/y9vcmhyn …hoe “fijn” werken vandaag de dag wel niet is!!!!

En dit “mensenbedrijf” zoals PostNL zichzelf pleegt te noemen… https://tinyurl.com/y9bw2un8 ..dient nu bakzeil te halen!!!!

De thermometer in de aars van de “arbeidsmarkt” …. https://tinyurl.com/yapmcyfu …+ reacties!!!

Keek van de week 30-05-2018

Tegengas blijven geven op alle main stream media leugens blijft bitterhard nodig!!!

Bovenstaande behoeft verder geen uitleg, de zaag wordt weer ter hand genomen!!!

In feite is de EU gebouwd op… https://tinyurl.com/y8j3fb65 …niets voorstellend drijfzand en wat dat NEP koningshuis betreft; OPZOUTEN!!!

Ja, we moeten vooral het ijskoude, inhumane… https://tinyurl.com/ydxvmts8 …neoliberalisme blijven omarmen!!!!

Steeds meer gaat men inzien…   https://tinyurl.com/ycazdtxh + reacties ..hoe het met de dollar werkelijk zit!!!

De verzombieficering van de “samenleving”…   https://tinyurl.com/y7s57scc …gaat in sneltreinvaart en dat vinden de “elites” prachtig!!!!

De VerNEEderigNSBlander… https://tinyurl.com/yaaxefe4 + reacties…zal immers nooit en masse voor z’n rechten opkomen!!!

26 01

Zoals al eerder gezegd.. https://tinyurl.com/yaxn3pgm + reacties… de export is er alleen maar voor de speculatieve beurs gerelateerde FAKEonomie der HAVES !!!!

En wat krijgen de normale burgers ervoor terug? Kruimels.

Leven we… https://tinyurl.com/y78k8op7 + reacties…werkelijk in “de beste tijd ooit”???

De boodschappen, het internet en te veel om op te noemen… https://tinyurl.com/yd7ramrp ..+ reacties…alles wordt immer duurder maar het gaat volgens Prutte III en hun hielenlikkers de MSM, CPB, CBS en nog meer van die systeemdienaren toch fantááástisch… https://tinyurl.com/y84a3uzq + reacties ….allemaal en u gaat het zeker redden met de “vaste” baan WAB Koolmees stijl of uitzend flexjob/zzp “werk” toch????

De haperende EU motor.. https://www.bnr.nl/podcast/kees-de-kort/10344334/draghi-zit-met-de-handen-in-het-haar …draait immers ook fantáááástisch!!!!

De privétuin… https://tinyurl.com/y8mobpho ..van de Rothschild maffia bestaat 70 jaar en dat moet worden gevierd!!!

Nein Frau Merkel… https://tinyurl.com/y9tx5cln …DAMIT schaffen wir es… https://tinyurl.com/yacyv3qg + reacties … bestimmt nicht!!!!!!!!!!!!!!!!!! eker, Duitsland en Nederland zijn politiek en economisch nagenoeg gelijkgeschakeld en beide landen worden door idioten geregeerd. De Afd is een nieuwe oppositiepartij die in Duitsland veel aanhang heeft gekregen. Met oppositiepartijen hebben we echter de ervaring dat ze een andere regering willen maar op de weg omhoog is het altijd de regering die de oppositiepartij heeft verandert. Of de Afd een uitzondering op die regel gaat maken? Ik denk het niet. Mw. Weidel is werkzaam geweest bij de grootste investeringsbank (dat is Goldman Sachs) en de kunstjes die ze daar heeft geleerd is ze natuurlijk niet vergeten nu ze in de politiek zit. Veel politici zijn afkomstig van Goldman Sachs of een andere investeringsbank en veel politici vinden we na hun politieke carrière ook weer terug in mooie baantjes bij een bank. Een veeg teken! Ik zou geen tweedehands auto kopen van mw. Weidel.

Zo werkt dat uiteraard in de “baantjesmolen”..   https://tinyurl.com/y8q45hgn .. https://tinyurl.com/yc7awmgc …jazeker, in 020 zal deze dikke Bilderberg troll een warm nest vinden!!!!!

Hoe zat dat ook alweer met die reclame… https://tinyurl.com/y98tcap6 ..Geschikt, Ongeschikt? https://tinyurl.com/yclfxjgg Ongeschikt om tegen de “Russen” te vechten dus- LOL !!!!

Juist, wakker worden dus… https://tinyurl.com/yaynfwoq https://tinyurl.com/ybsfksk9 + reacties https://tinyurl.com/ya3dunc8 + reacties ..NEEderlanders!!!!!!!!!!!!! Komt allemaal goed zodra onze pensioenpot in handen van Brussel komt.*ahum*

Nee het gaat helemaal niet goed komen… https://tinyurl.com/y6w9rk23 + reacties…als we neoliberale ellendelingen zoals “dividend” Prutte en “de vaste baan is een leugen” de Boer.. https://tinyurl.com/ycs3z37s …maar de ruimte blijven geven!!!!! Alsof het nog niet duidelijk was dat de VVD en VNO-NCW enkel opkomen voor het grootkapitaal / de superrijken (vanaf een miljoentje of 20, ofwel de 0,01%). Ook gewone "rijken" hebben niets te zoeken bij de VVD. Zie voor mijn gelijk de absurde verhoging van de VRH, uitgevoerd door staatssecretaris Wiebes (VVD). Alle overige 99,99% heeft niets te zoeken bij deze partijen en het is dan ook onbegrijpelijk waarom de VVD toch weer ruim 30 zetels heeft weten binnen te halen. En zo gaat de wereld naar de klote. Lobby over de rug van de werkenden. Dividendbelasting, ontslagbescherming, pensioendiscussie, doorbetalen bij ziekte, poortwachter, bedrijfskrediet, milieu eisen, de lijst is lang. Als MKB-er moet je blijven bukken.

In plaats van dat er wordt gekeken hoe je toch flex kan organiseren, wat gewoon nodig is gezien de globalisatie, en daarbij goed oplet voor een redelijke ontslagbescherming en vangnet voor ziekte en werkloosheid, is er alleen oog voor de multinationals. Die besteden arbeid doodleuk uit in landen waar er niet wordt gedacht aan milieu of arbeidsvoorwaarden. En zitten hier daarbovenop te graaien in de pot met belasting rulings en luxe arbbeidsregelingen. En Hansje de Boer, die vent moet met een hooivork naar Swahililand verjaagd worden. Vieze Farizeer

Het “kabinet” Shell- Unilever…   https://tinyurl.com/y8y8u857 …is er enkel en alleen maar voor het grootbedrijf en de internationaal operende aandeelhouderij en wat daar buiten valt zakt letterlijk in de neoliberale stront weg!!!!

Typerend hoe de wereld der poliziekie/onrendabelen in elkaar steekt….. https://tinyurl.com/ydegfkps ..met onmogelijke draconische maatregelen alles de nek omdraaien!!!! 

Reden te over om…   https://tinyurl.com/y7yqpnzv …optimistisch en gelukkig te zijn, nietwaar Communistisch Bureau voor Staatspropaganda!!!!

Speciale mededeling voor alle geleuvigen…   https://tinyurl.com/y9evhfpk -17-5-2018 …ook de Popularis ziet het naderend financieel economisch onheil!!! A propos Popularis en geleuf…   https://tinyurl.com/y9e5ehnh !!!

Denken we nou werkelijk nog steeds dat polizikie/onrendabelen… https://tinyurl.com/y88qxx4l …de belangen van burgers behartigen!!!!

Denken we nou werkelijk nog steeds dat de dictatEUr gevuld met wereldvreemde technocraten en hun vazallen de polizieki/onrendabelen.. https://tinyurl.com/y7cla6xb …ook maar een ietsiepietsie met democratie ophebben!!!! Je hebt weer groot gelijk Plurk! Iedere keer weer een verademing om je video's te zien. Triest dat mensen die wijzen op schijndemocratie in Nederland en de dictatuur en het machtsmisbruik van de EU door links Nederland per definitie voor populisten worden uitgemaakt!

We are living…   https://tinyurl.com/y72sxu3t …in “interesting times”!!!!

Zo werkt dat in de molen…   https://tinyurl.com/y7dyvlsu …der onrendabelen!!!!

In eigen land is Prutte (met zijn verderfelijke VVD maatjes zoals Mark Harbers!!!) zelf…. https://tinyurl.com/ycu4b9zf …één en al https://tinyurl.com/y6wos98o …lomp.. (naar buiten toe)…en.. https://tinyurl.com/y93d9v2x https://tinyurl.com/y8jjl3ja + reacties…stiekeme sluwheid!!! We Europeans just don't want mass immigration. Either it is positive or not. With your lies and decieving use of words. You are psychopats who want to destroy Europe! You are commiting a genocide on the peoples of Europe. You all deserved to be hanged and you know it!! That's why you changed the laws according to treason! We know who (((you))) are! Get the fuck out of Europe!! The Coudenhove Kalergi plan in action. Plz Read: https://tinyurl.com/63j9uf

De dictatEUr…het product van de…   https://tinyurl.com/yd36x2rg ….Nazi’s !!!! Uiteindelijk zijn natuurlijk ook de Nazi’s niets anders dan pionnen in het grotere spel richting New World Order en worden zij ook uiteindelijk aangestuurd door de satanische aanbidders van Baäl in de achtergrond.

26 02

Zit ook duidelijk in de… https://tinyurl.com/ydh3l5rd ..PLANNING !!! Maar het grote gros heeft hier toch…

26 03

….geen flauw notie van!!!!

En dan luidt de vraag natuurlijk… https://tinyurl.com/ya79v59s ….qui bono? Één maal raden!!!!

26 04

What’s coming up…   https://tinyurl.com/y75fqh4p …next!!!

Nee, achteroverleunen zal er beslist niet ..   https://tinyurl.com/y8bmudvg ..bij zijn, stay alert!!! Oordeel altijd zelf op basis van je eigen onderzoek.

De financiële markten en eurofielen…    https://tinyurl.com/ybyrj9lb https://tinyurl.com/y9zrud2w ..beven en bibberen weer… https://tinyurl.com/yack3zu6 + reacties …of dendert de trein… Brexit expert: ‘Ondanks alle beweringen van politici van veel partijen dat de EU geen superstaat zal worden, toont dit document uit 1971 aan dat dit precies het plan is’ Ook uit dit officiële, lang geheim gehouden document blijkt dat de realiteit dermate schokkend en confronterend is, dat de meeste mensen het nog steeds weigeren te geloven. En dat was en is dan ook precies de bedoeling van de antidemocratische globalisten in Brussel.

Uit een Brits overheidsdocument dat tientallen jaren lang verborgen werd gehouden blijkt dat de EU, toen nog de EEG genoemd, toen al van plan was om de soevereiniteit van de lidstaten geleidelijk op te heffen, en heel Europa vanuit Brussel te regeren. Dit plan moest minstens 30 jaar voor de burgers ontkend worden, zodat ze het verdwijnen van hun zelfbeschikkingsrecht en democratie pas in de gaten zouden krijgen als het te laat is. Het Europese schijnparlement was en is een onderdeel van die misleiding, omdat alleen de Europese Commissie daadwerkelijke macht heeft. De EU een totalitaire dictatuur, waar enkel een nep democratisch masker overheen is gelegd, is in 2018 al lang niet meer een complot, maar de harde realiteit. Het document met het nummer FCO 30/1048 van het Britse Foreign and Commonwealth Office omschrijft bijna alle ontwikkelingen die in de afgelopen 47 jaar daadwerkelijk zijn uitgevoerd, en bevat aanwijzingen over hoe de aandacht van de Europese burgers moest worden afgeleid, om hen zo lang mogelijk in het duister te laten over het streven naar een federale Europese Superstaat.

Het document werd destijds opgesteld voor de regering van premier Edward Heath, die de toenmalige EEG verdragen er in het parlement wist door te drukken. Het bevat onder andere het plan voor een gemeenschappelijke munt (de euro, realiteit geworden), een fiscale (financiële) unie (in uitvoering), een Europees leger (mee begonnen), een gemeenschappelijk buitenlands beleid (op belangrijke terreinen werkelijkheid geworden), en het streven om EU-regels en wetten boven die van de afzonderlijke lidstaten te stellen (100% in- en uitgevoerd).

Europeanen opzettelijk misleid en belogen

Om deze zaken te realiseren moest de macht van de nationale parlementen, dus ook onze Tweede Kamer, geleidelijk aan Brussel worden overgeheveld. Dat zou er echter toe leiden dat de Europese volken hun parlementen niet meer zouden vertrouwen. In het document wordt daarom de conclusie getrokken om ‘het volk en de pers in het duister te laten omtrent de genoemde gevolgen, en de publieke bezorgdheid niet te verscherpen terwijl ze impopulaire maatregelen… op het verre en oncontroleerbare functioneren van de gemeenschap terugvoeren.’

De Europese burgers moest daarom minimaal 30 jaar het idee blijven houden dat hun landen soeverein zouden blijven. Ze mochten pas iets in de gaten krijgen als het al te laat was, en de ingeslagen koers naar een Europese Superstaat onomkeerbaar zou zijn gemaakt. Anno 2018 is dat inderdaad het geval, mede dankzij onze eigen regeringen.

EU geregeerd door antidemocratische, Europa-vijandige club globalisten

De Britse Express besteedde er enkele dagen geleden opnieuw aandacht aan, nadat de Telegraph dat zo’n 6 jaar geleden als eerste deed. In Groot Brittannië is het sinds Brexit opnieuw actueel geworden, maar op het Europese vasteland wordt het compleet genegeerd, omdat in het document bevestigd wordt dat we inderdaad worden geregeerd door een antidemocratische en zelfs vijandige club globalisten, wier plannen om de nationale soevereiniteit op te heffen inmiddels zo succesvol zijn geweest, dat nu fase 2 is ingetreden, namelijk de vernietiging van de Europese culturen door middel van massa immigratie en islamisering.

Het Britse volk is hier net op tijd achter gekomen, en is uit deze totalitaire, ronduit fascistische EU-dictatuur gestapt. Annabelle Sanderson, Brexit expert, wijst erop dat ‘ondanks alle beweringen van politici van veel partijen dat de EU geen superstaat zou worden, dit document uit 1971 aantoont dat dit precies het plan was. De aartsklagers (tegen Brexit) van Labour, de Liberaaldemocraten en de Tories moeten daar eens over nadenken en zich afvragen, waarom ze eigenlijk parlementariërs zijn, als ze niet echt willen dat Westminster (de Britse Tweede Kamer) verantwoordelijk is voor dit land.’   …..gewoon door?!; https://tinyurl.com/ycoafzpr

En die financiële markten zijn natuurlijk alleen maar bang…   https://tinyurl.com/ycpklf6w …dat dit ten koste gaat van de korte termijn graaierij der aandeelhouders!!!!!

Wanneer gaat het westen inclusief Brussel….   https://tinyurl.com/y95zn2jn …eindelijk z’n verstand eens gebruiken, nooit dus!!!!

Business- SIC..   https://tinyurl.com/y787vcgz ….as usual !!!!

We zijn inmiddels al ruim in de 21e eeuw… https://tinyurl.com/yb95a3dg aanbelandt…     https://tinyurl.com/y8eh7dau …dames en heren polizieki!!!! Basisinkomen zelf verdienen met je computer?... https://tinyurl.com/yav94ckd ..en Agnes Jongerius (die natuurlijk zelf allesbehalve een “basisbaan” heeft) schaamt zich niet voor haar gesubsidieerde EU topbaan, zo kennen we de PvdAsocialen weer!!!! Ook de meest halsstarrige en domste calvinisten… https://tinyurl.com/y92vqmsd ..zullen weldra met hun neus op de feiten worden gedrukt.. als de economie in het alomtegenwoordige en vooral onvermijdelijke FAAL systeem… https://tinyurl.com/yaz4fogc weer in een Geier Sturzflug terecht gaat komen en het weer over en uit is met de (misplaatste) “banen euforie”!!!   https://tinyurl.com/yd8uvy6a https://tinyurl.com/yatfjow2

Geniet u ook zo… https://tinyurl.com/yacn3yku ….van uw baan!!!!

De alomtegenwoordige..   https://tinyurl.com/y7wze3h8 + reacties …race to the bottom!!! Dus de Italiaanse topman gaat volgend jaar met pensioen. (waarschijnlijk riant) En zijn Italiaanse personeel wordt ontslagen. Bah! En laat je niet wijsmaken dat ze dan opeens meer Jeeps en Maserati’s gaan verkopen en moeten produceren.

Hier kleeft vooral een uitmelkindustrie.. https://tinyurl.com/y9wflyvm + reacties…met bijbehorende baantjes molen aan vast in plaats van problemen werkelijk op te lossen!!!

Niet verwonderlijk want VerNEEderigNSBland heeft in de dictatEUR…   https://tinyurl.com/ybsb5lxn + reacties…immers een voorbeeldfunctie!!!   Een land waarvan wetenschappelijk onderzoek naar het misbruik van bevoegdheden (ook wel “overheidscriminaliteit” genoemd) aantoont dat het een grotere bedreiging voor de samenleving vormt dan alle “gewone” misdaad bij elkaar kan natuurlijk nooit democratisch zijn. Democratie is één van de grondvormen van een dictatuur. Dat komt omdat een democratie gebaseerd is op de leugen dat de kiezer invloed kan uitoefenen op het landsbestuur en dat is bij geen enkele belangrijke beslissing het geval. Wilde Nederland in de EU? Wilden we de Euro? Willen we meedoen met de Amerikaanse oorlogen? Willen we continu bespioneerd worden door een regering die zelf volslagen ondoorzichtig is?

Willen we dat de Nederlandse overheid heimelijk de grootste bedreiging is voor onze samenleving?

Willen we langzaam worden beroofd van ons spaargeld omdat de rente die we krijgen veel lager is dan de prijsstijgingen van onze eerste levensbehoeftes?

Willen we dat een politicus die er echt voor de Nederlanders wil zijn wordt doodgeschoten? En zo kunnen we nog wel even doorgaan, de lijst is uitputtend. Nederland is een kapitaal-dictatuur en onze kabinetten zijn dictatoriale bezettingsmachten van criminele bankiers. Alle Nederlandse politici met spreekbevoegdheid zijn criminele handlangers van Goldman Sachs. Kortom: niet meer gaan stemmen. En haal je geld van de bank, dat ligt thuis veel veiliger.

26 05

Nee, van deze MUTS valt natuurlijk geen enkele…   https://tinyurl.com/y9xluxv8 + reacties …objectiviteit te verwachten!!!!

Gemuteerde = door de globalistische “elites” voortdurend naar hún wens bijgestelde waarheden…   https://tinyurl.com/y9nbsmt9 + reacties …is datgene waar we continu onder worden bedolven!!!

Weer een boekje open over het verderfelijke neoliberalisme… https://tinyurl.com/y924gqxa ..de middeleeuwen “alive and kickin” onder een nieuwe naam!!!

De burger als uit te knijpen citroen…   https://tinyurl.com/yanbehcc …terwijl het grotbedrijf wordt ontzien, typerend voor de neoliberale hel waarin we al bijna 40 jaar verkeren en natuurlijk is het met de boom cyclus zo weer gedaan want de bust komt eraan en dat is inherent aan dit FAAL systeem!!!!

De strijd voor autonomie…   https://tinyurl.com/y82gf45h ..tegen het veelkoppige monster Staat/Roverheid ( in het calvinistische ANGST land der aarsmaden VerNEEderigNSBland natuurlijk ondenkbaar!!!!)

Is het zo onderhand niet klip en klaar…   https://tinyurl.com/ybsl2fd9 …dat de HAVES en hun vazallen in de poliziek de frontale aanval inzetten op de midden en onderklasse om die weg te kunnen vagen!!!!

Wederom het bewijs dat de reguliere main stream media… https://tinyurl.com/yb7x6od6 …in dit geval de VolksVerlakkersKrant!!!…met louter NEP nieuws komen ter faveure van een kleine groep aan de bovenkant van de samenleving waarop de brij der gemuteerde waarheden gestoeld is!!!!!!!!!!!! En het is toch allang duidelijk dat we de hoogste twijfel moeten hebben… https://tinyurl.com/y7ljrhw8 …bij die “kabinet” dienende “rekenaars” !!!!!!!!!!!

We zijn sinds het schrijven van dit artikel…   https://tinyurl.com/ybzhzr7y …alweer dertien jaar verder en hoe hangt de vlag er nu voor? Nu weet ik wel dat het Europese bedrijfsleven dezelfde doelen heeft als de Amerikaanse, en misschien verliezen we, maar toch: we kunnen het anders doen, we kunnen een echt debat beginnen, we kunnen bepalen hoe de samenleving georganiseerd wordt. Ik heb vertrouwen in de kracht van gewone mensen. Mochten we toch verliezen dan zal Europa op den duur in niets verschillen van de Amerikaanse maatschappij: ieder voor zich en god voor ons allen, zonder sociaal systeem en alleen voor de kapitaalkrachtigen fatsoenlijk onderwijs, medische zorg en huisvesting. De armen zullen in getto’s opgesloten zitten, zoveel mogelijk in toom gehouden door de politie. “Welkom” in de Verenigde Staten van Europa waarin het malloten circus van de EUSSR in Brussel slechts de kapitaalkrachtigen vertegenwoordigd net zoals in de VS en ook dient te buigen als een knipmes voor diezelfde VS met uiteraard de schaduwmacht achter de schermen die de werkelijke macht heeft in handen heeft; het neo- feodale systeem van de “bloedlijnen” met de voor hen werkende “diensten”!!!!!!!!!!

Wanneer komt ons geloof in Statisme…. https://tinyurl.com/y9oselw3 ..+ reacties … tot een einde!!!! Het gaat over de religie van Statisme. Als mensen het geloof in een rechtmatige heersende klasse die geweld en dwang moet initiëren om haar positie en bestaan te handhaven zouden opgeven zou de NWO als sneeuw voor de zon verdwijnen omdat het helemaal geen voet meer aan de grond kan krijgen via bijv. de EU of de Nederlandse overheden.     Alle Nederlandse politici die spreekbevoegdheid van hun partij hebben gekregen vertegenwoordigen het kapitalisme en iedereen weet dat zo langzamerhand ook wel. Om de schijn van democratie op te houden moeten onze “volksvertegenwoordigers” veel liegen, nog méér verzwijgen en dat deel van de bevolking dat een wezenlijke bijdrage levert aan de landseconomie zo veel als mogelijk beschaafd bestelen. Gelukkig zijn veel Nederlanders daar heel blij mee: opkomst in 2017 groter dan de keer daarvóór en de VVD opnieuw de grootste partij. Dat kapitalisme staat aan de rand van de afgrond. En dat is een heel goede zaak want anders komt er toch geen einde aan de stompzinnige alternatiefloosheid van het landsbestuur. Eigenlijk is het al in 2008 (bankencrisis) gebeurd maar -zilveren banden binden het best- onze politici hebben in 2008 besloten om zoveel mogelijk tijd te rekken. Maar ondanks het feit dat er nu kunstmatige economieën aan te pas moeten komen als de enorme toestroom van migranten en de sterke toename van de wapenproductie alsmede de omstandigheid dat er jaarlijks voor zo’n 1000 miljard Euro (u leest het goed, deze info is afkomstig van het Duitse economische onderzoekbureau “Wissensmanufaktur”) in de Europese economie wordt gepompt raken de mogelijkheden om tijd te rekken zo langzamerhand uitgeput. De economie trekt ondanks alle vieze kunstjes en mooie praatjes waar het Nederlandse volk zo verzot op is niet meer aan en de financial meltdown zal niet meer zo heel lang op zich laten wachten. Veel mensen die zich daar niet op voorbereiden zullen daar de slachtoffers van worden. Maar zij niet alleen: “waardepapier” bestaat uit de woorden “waarde” en “papier” en deze entiteiten gaan bij een financial crash heel verschillende wegen.

Helaas lopen nog veel te veel domme sukkels… https://tinyurl.com/ybgpokzh ..achter de nep Royals aan!!!!

En ook helaas loopt debiel Atlantisch Europa nog immer… https://tinyurl.com/y9wd6hqs https://tinyurl.com/ya4v7du4 …achter de VS aan!!!!

De VS zijn op dit moment… https://tinyurl.com/yb5dmkxs …een ramp in zijn totaliteit!!!!

Hoe lang kan Poetin… https://tinyurl.com/ycrbuoj8 https://tinyurl.com/y8dmb97t …nog blijven koorddansen!!!

Ons fantastische “kabinet” Shell- Unilever gaat toch zo prat… https://tinyurl.com/y9h6hu7d …op zijn al even fantastische vestigingsklimaat!!!!!

De pensioen LEUGEN.. https://tinyurl.com/y8pkdjew + reactie https://tinyurl.com/y8g5o9bq https://tinyurl.com/y837m7f5 https://tinyurl.com/yd4slj2c https://tinyurl.com/y9l5xh5a + reacties …duurt voort…en de poliziek kennende zal die de oren WEL naar de DNB en andere critici laten hangen want dat is in het belang van de EUSSR “solidariteits unie” voor wie onze goedgevulde vleespot is bedoeld plus het in stand houden van de LEUGEN “pensioencrisis” om zo de macht van de pensioenfondsen te breken en te versnipperen, vandaar de wil (van bedrijven) om tot “individuele pensioenpotjes” te komen!!!! Er worden oplossingen aangedragen … https://tinyurl.com/ydfszete ..+ reacties..maar wat het werkelijk zal gaan worden…. https://tinyurl.com/y7r47d9w ….

Maar het gros der blaat schapen echter zal blijven beweren.. https://tinyurl.com/yad4vxfq ..+ reacties… https://tinyurl.com/y87hvbfa ..dat ze niets te verbergen hebben, béééééh!!! Je mobiele telefoon is daarmee dus je vrijwillig gedragen enkelmonitor geworden. En met de hele bevolking vrijwillig aan de enkelmonitor: 1984 is nu.

26 06

The sad reality… https://hooktube.com/watch?v=vWKzVxMzvxg https://hooktube.com/watch?v=D2vV4SS3pWk

..of our world, todays modern world!!!!

Het is al eerder gezegd… https://tinyurl.com/y7bmvzuc + reacties…de Popularis maakt zich grote zorgen maar wat heeft het Vaticaan door alle eeuwen heen uitgespookt!!! de paus is een satanistische eikel hij treedt binnenkort af   https://tinyurl.com/y8fyek9x

Pffffuiiiiiiit, pfffffuiiiiiit… https://tinyurl.com/ybgwknsy + reacties…BANG !!!!!

Het doomed to fail… EUSSR project… https://tinyurl.com/y9levg53 ..met de immer falende technocraten en polizikie!!!

We zullen maar hopen… https://tinyurl.com/ycfz5nyp + reacties…dat het geen wishful thinking is!!!!

Het fiat geld (“sterker” nog; GEBAKKEN LUCHT!!!) FAAL systeem… https://tinyurl.com/yart2wr4 …is er natuurlijk vooral ter faveure van de rijken!!!! Gewoon, harder werken – of slimmer werken – komt de werknemers niet meer ten goede. Aan de andere kant hebben mensen met bezittingen en bedrijven hun rijkdom in de afgelopen 40 jaar wel zien stijgen. Dit systeem drijft elke gemiddelde arbeider in armoede, en garandeert bijna dat de rijken en machtigen zullen blijven. En het is deze enorme kloof die uiteindelijk de problemen van vandaag voedt. Zolang de meerderheid van de bevolking niet ontwaakt en begrijpt wat er om hen heen gebeurt, zullen we ons moeten voorbereiden op verregaand slaafse onderworpenheid en voortijdige dood door vergiftiging van lucht en levensmiddelen. Klip en klaar; Hooguit 20% HAVES profiteren en parasiteren op de 80% HAVE NOTS, de GLOBALOSERS, diegenen die afhankelijk zijn

van een inkomen uit werk/arbeid waar het gros nu al niet meer van rond kan komen!!!!

26 07

Niets is nu zoals het… https://tinyurl.com/y7zb5r4r …werkelijk is maar slaapt u vooral door en droom fijn van al het misplaatst optimisme wat door de reguliere main stream media en “rekenaars” zoals Communistisch Bureau Staatspropaganda in slaafse dienst van het “kabinet” Shell- Unilever wordt uitgebraakt!!!

AFBEELDING 26-08

“Oranje Boven” en “Hollands Glorie”, bééééééh !!!!! Het naar voren halen van consumptie presenteren als ‘groei‘, is pervers. Niet klagen als de bomen tot in de Hemel lijken te groeien is nog iets anders dan niet klagen als die bomen omvallen. Waarvan akte!!!!

Politieke correctheid… https://tinyurl.com/y8omrg7r …is fascisme onder het mom van fatsoen!!!!

Oplossingen… https://tinyurl.com/yc2u8xno + reacties…die geen oplossingen zijn!!!

Laat deze regering maar een kans krijgen.. https://tinyurl.com/ycaulrhe …immers de EU is er nu alleen maar voor de financiële markten, de graaiers der groot aandeelhouderij op korte termijn!!!

Het misplaatst optimisme van de OESO… https://tinyurl.com/y7mseg75 …werd al door Nyenrode hoogleraar Bob de Wit aan de kaak gesteld en hij waste daarmee.. Hoe ingrijpend en op welke termijn zal robotisering de werkgelegenheid beïnvloeden?

De Wit: ‘Robotisering zal binnen vijf jaar een merkbaar effect hebben op de werkgelegenheid. De komende periode zijn er nog veel mensen nodig om een digitale samenleving te bouwen. Daarna zal de vraag op de arbeidsmarkt afnemen en zullen er steeds meer banen verdwijnen. Werk zal in de toekomst een totaal andere rol gaan spelen in onze maatschappij.’

Jongerius: ‘Klopt dat toekomstbeeld wel? Er is zojuist een rapport verschenen van de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling, ofwel OESO, dat de pessimistische verwachtingen in positieve zin bijstelt. Onderzoek van Frey & Osborne uit 2013 ging nog uit van een verlies van 47 procent van de banen in 20 jaar. Volgens de OESO is dat echter slechts 14 procent en voor Nederland zelfs maar 11,4 procent. Dat geldt ook voor de voorspelde polarisering. Het eerdere onderzoek stelde dat vooral banen in het middensegment in de verdrukking zouden komen. Volgens de OESO is de invloed van robotisering op de arbeidsmarkt evenwichtiger gespreid. Goed nieuws, want in mijn ogen moet een dubbeltje altijd een kwartje kunnen worden. Mensen moeten kunnen dromen, het idee hebben dat zijzelf of hun kinderen het beter kunnen krijgen, als ze hun best doen. Als het gat tussen droom en doel te groot wordt doordat het middensegment wegvalt, wordt dat een stuk lastiger. Maar volgens de OESO vallen de gevolgen van robotisering op de werkgelegenheid dus eigenlijk wel mee.’

De Wit: ‘Het valt helemáál niet mee. Rapporten als dat van de OESO proberen de onrust bij mensen te bezweren: gaat u maar rustig slapen. We wíllen het gewoon niet onder ogen zien, omdat we toekomstige veranderingen eng vinden, of omdat we er geen belang bij hebben. Maar we moeten ons niet in slaap laten sussen. Robotisering zal onvermijdelijk leiden tot een afnemend belang van menselijk werk in het economisch verkeer en dat zal onze samenleving ingrijpend veranderen.’ …de oren van Agnes Jongerius die nog niet doorheeft (of bewust niet door WIL hebben vanwege “belangen” en dan valt hier meteen te denken aan de linkse paradepaardjes en baantjes molen van FNV en UWV en vooral die laatstgenoemde met de van “werk naar werk” begeleidings LUCHT FIETSERIJ!!!) dat het industriële tijdperk voorbij is zoals dat bij socialisten en vakbonden gebruikelijk is, in VerNEEderigNSBland zijn de PvdA, SP en FNV hier schoolvoorbeelden van!!!! Economen noemen de digitale transformatie de vierde industriële revolutie. Daarmee slaan ze de plank volledig mis. Er komt juist een einde aan het industriële tijdperk.

Zouden we toch niet onder ogen moeten gaan zien.. https://tinyurl.com/ybzbk2hk …dat machine learning… https://tinyurl.com/ycx85afh ..een niet te stuiten opmars maakt en bovendien hebben we te maken met het feit dat kapitaal een steeds grotere rol opeist ten koste van arbeid!!! Er wordt volop gepraat en geschreven over het tijdperk van technologische innovatie en disruptie. U vindt dat de huidige technologische revolutie niet vergelijkbaar is met voorgaande revoluties. Wat is er precies anders?

‘Dat vragen veel mensen zich af. De angst voor de gevolgen van oprukkende technologie komt met regelmaat terug in boeken en onderzoeken. In mijn boek haal ik bijvoorbeeld het triple revolution report uit de jaren zestig aan, opgesteld door activisten, wetenschappers en technici en gericht aan president Johnson. Daarin waarschuwen ze voor drie revoluties: oprukkende automatisering, de wapenwedloop en de mensenrechtenstrijd. Het tijdperk waarin we nu leven is echt anders, omdat machines vanaf nu beginnen met denken. Kunstmatige intelligentie krijgt cognitieve vermogens – dat is heel iets anders dan computers die rekentaken uitvoeren. Daarmee komen ze op het werkterrein van mensen. Tot nu toe hebben die menselijke vermogens ervoor gezorgd dat wij als mens steeds een voorsprong behouden ten opzichte van de technologie. Die voorsprong stelt ons telkens in staat om de gevolgen van die oprukkende technologie op te vangen; denk aan werkloosheid als gevolg van het verdwijnen van banen. Maar onze voorsprong wordt kleiner. We staan weliswaar aan het begin van die ontwikkeling, maar over tien tot twintig jaar zal dit tot grote ontwrichting leiden. Ik ben zelfs redelijk conservatief; in Silicon Valley gaan veel mensen uit van een periode van vijf tot tien jaar. Het belangrijkste is wat mij betreft dat we inzien dat deze verandering op ons afkomt.’   Banenverlies als gevolg van automatisering wordt vaak geassocieerd met toenemende ongelijkheid. Als de nieuwe golf van automatisering impact heeft op alle banen, dus ook van hoogopgeleiden, kan het dan leiden tot minder ongelijkheid? ‘Ongelijkheid heeft door technologie vooral betrekking op de vaak genoemde een procent van de Amerikaanse samenleving, die evenveel verdient als de resterende 99 procent. Onder die 99 procent zitten dus ook heel veel hoogopgeleiden. Op dit moment wordt de factor arbeid verdrongen door de factor kapitaal. Mensen die toegang hebben tot kapitaal, doen het relatief gezien steeds beter. Voor het grootste deel van de wereldbevolking is de waarde van arbeid echter het enige bezit. Het opleidingsniveau wordt steeds minder relevant als het gaat om ongelijkheid.’ En zijn wij werkelijk zo naïef te blijven denken dat dit voor de EU inclusief VerNEEderigNSBland niet opgaat!!!!!

Wat een totale aanfluiting.. https://tinyurl.com/y7ye7oex ..het lesmateriaal en examens verouderd en wat de “leraren” betreft zouden we best eens nieuwsgierig mogen zijn wat op hun maandelijkse loonstrookje staat!!! En zijn we de LEUGENS omtrent dat hele ict- gebeuren zo onderhand….   Er wordt hier in NEEderland toch zo van de daken geschreeuwd dat er ICT’ers nodig.. https://tinyurl.com/y8vjgcyc .. ..zijn..   https://tinyurl.com/y8ta7do8 .. …maar dus NIET die te dure (oudere) NEEderlander, ook niet de flex en zielige zonder poen’er en ook outsourcen is klaarblijkelijk niet meer “in”!!! Het “scholings” mantra is sowieso een farce daar er ruiterlijk wordt toegegeven dat bedrijven er gewoon niets meer voor voelen nog in 50 plussers te investeren… https://tinyurl.com/yb995fhy .. …ze willen liever jonge flex en gepensioneerden voor een tijdelijke appel en een ei!!!!!! Het is allang duidelijk dat de “arbeidsmarkt” één grote luchtfietserij en LEUGEN is in standgehouden door neoliberale poliziek “werkgevers” FNV en UWV !!! Het wordt hoog tijd voor het onvoorwaardelijk basisinkomen!!!                     @Corne herken volledig wat je zegt. Nog steeds staan duizenden ICT-ers op Werk.nl die op zoek zijn naar een baan. Opnieuw worden massaal mensen omgeschoold naar dit vakgebied. Omgeschoold voor werkloosheid. Het doet me denken aan de periode 1998-2002 waarin mensen tot SAP consultants en Windows NT systeem beheerders werden omgeschoold voor werkloosheid. Als de vakbonden met werkgevers zouden gaan praten over de vraag van morgen binnen die bedrijven en daar hun scholingsfondsen voor zouden aanwenden dan geef ik het een kans. Men praat enkel over werkgevers en werknemers in plaats van met.....niet spuugzat, net als de rest van de LEUGENS over de “arbeidsmarkt” !!!!!!!!!!!!!! En bovendien was Martin Ford er in zijn analyse ook duidelijk over; De IT- en technologiesector zelf waren tot ver in de jaren negentig inderdaad ware banenmotors. Ieder bedrijf had medewerkers nodig om computersystemen te laten werken. Door outsourcing, cloudcomputing en automatisering van IT zijn veel traditionele IT-banen echter al verdwenen. Per saldo neemt de werkgelegenheid in de technologiesector niet toe.’

Schertsfiguren zoals die Kwiebus van hét leugenbastion bij uitstek, de Vuh Vuh Duh… https://tinyurl.com/y96yypdc …nemen we natuurlijk met een hele zak zout, die “groei” is immers lariekoek maar de immer groeiende lasten voor de burger helaas de door hen veroorzaakte realiteit.. en dat terwijl.. https://tinyurl.com/ydxf3xnd .. + reacties… de “fundamenten” van die groei op SCHULDEN drijfzand staan!!!!

Bijna de helft van de Amerikanen.. https://www.bnr.nl/podcast/kees-de-kort/10344477/het-is-gedaan-met-de-rust ….kan niet rondkomen!!!!

Overal waar de VS z’n neus insteekt… https://tinyurl.com/y9dxp4vh …wordt rotzooi veroorzaakt!!!

En de reacties laten weer eens zien… https://tinyurl.com/y8b6amwa ..dat er nog een hoop domme calvinistische paarden met oogkleppen op zijn en en passent wordt hier natuurlijk gewoon weer door de EUSSR opgedrongen “beleid” gevoerd!!!

What’s in a… https://tinyurl.com/ycmkekgr …+ reacties… name!!!

En we laten het allemaal.. https://tinyurl.com/y74nahfn + reacties…maar gebeuren!!! Jesse Klaver is net zo’n zakkenwasser als de rest van het politieke zootje. Misschien herinneren sommigen zich nog hoe Klaver, die net als Diederik Samsom uit het niets leek te zijn opgedoken, zijn intrede deed bij GroenLinks. Hij mocht op TV enkele bankiers openlijk berispen om hun graaigedrag terwijl zijn eigen partij reeds daarvóór het ESM-verdrag had onderschreven op grond waarvan het Nederlandse volk beschaafd door bankiers wordt uitgeplunderd. Wat dan weer niet op de televisie komt. Hoeveel boter kan iemand op zijn hoofd hebben? Ik noem hier nog even de ondertekenaars van het ESM- verdrag op grond waarvan het Nederlandse volk wordt uitgeplunderd: het CDA, D66, Groen links, de VVD en de PvdA. Dat ESM- verdrag is aangenomen tijdens een demissionaire (=zwakke) toestand van ons kabinet, ons kabinet waarvan iedereen weten kan dat de leden een dictatoriale bezettingsmacht van criminele bankiers vormen. Het is steeds tijdens deze “zwakke” momenten van ons kabinet dat de grootste smeerlapperijen er even snel doorheen worden gejast. Nogmaals: we kunnen gemakkelijk van dat politieke tuig afkomen maar helaas niet van de onnozele halzen die op dat tuig blijven stemmen. Dáár komen we niet van af! En dat laatst genoemde is een waarheid als een koe!!!! Nog even het volgende: met de aanname van dat ESM- verdrag heeft onze regering de financiële (en daarmee natuurlijk ook de economische) soevereiniteit van ons land in handen van Brussel gelegd. Als Brussel belt om 10 miljard dan maakt onze regering zo’n luttel bedragje BINNEN 7 DAGEN over. Omdat de verdeling van het belastinggeld het “koningsrecht” is van ons parlement is de vraag gerechtvaardigd in hoeverre ons parlement nog operationeel is en of onze parlementariërs niet beter gewoon naar huis kunnen worden gestuurd. Bovendien is het van de pot gerukt dat als een particulier bedrijf (een bank) door graaien en malversaties op de flacon dreigt te gaan de belastingbetaler er voor MOET opdraaien om zo’n bedrijf overeind te houden. Ik denk dat wel meer kut bedrijven dat zouden willen.

Wat zijn die Amerikanen toch… https://tinyurl.com/yaae925h …onze vrienden nietwaar!!!!

Keek van de week 06-06-2018

Gemuteerde waarheden, valse aannames...

Gaat het eindelijk eens doordringen…

Er bestaat geen gerechtigheid meer in ons land, want de waarheid is hier al heel lang geleden gesneuveld. Ons land schijnt nog hoofdzakelijk te bestaan uit voorgeprogrammeerde slaven die op commando applaudisseren en met hun vlaggetjes zwaaien.

..hoe “de vlag” er werkelijk voorhangt!!!

We trappen maar weer eens af met… https://tinyurl.com/yahj2om5 + reacties… https://tinyurl.com/y7n6mqtz + video Robin Fransman + reacties   https://www.bnr.nl/nieuws/ondernemen/10344680/kabinet-moet-mkb-ers-ontlasten ..de “arbeidsmarkt” !!! En het is klip en klaar hoe het met de “polizieke keuzes” van het werkGEVERS “kabinet” Shell- Unilever gesteld is!!!!! Die “vaste” baan is natuurlijk de WAB Koolmees FARCE en het MKB is totaal niet in tel bij dit “kabinet”, dat vertegenwoordigt slechts de MULTINATIONALS en die investeren dus totaal NIET in werkgelegenheid!!! Ik heb mij laten omscholen tot Syrische robotvluchteling. Mijn kansen op de arbeidsmarkt zijn grandioos nu! Daarom, f#ck iedereen, ik heb spaargeld en stop met werken. Als het op is de bijstand in (gratis geld) want niemand die me dan nog aanneemt. Of tegen die tijd hebben we het basisinkomen. Waarom het ene leven dat ik heb in een kantoortje doorbrengen voor een l#l in een Jaguar ? Natuurlijk, Marieke Blom… https://tinyurl.com/yccluc75 …net als al die anderen ben jij een econoom van de neoklassieke dus neoliberale stempel waarvan je theorie allang niet meer gelijk loopt met de werkelijkheid van nu, we leven immers niet meer in het industriële tijdperk en bij de kwestie ongelijkheid wordt opleidingsniveau steeds minder relevant doordat dat de factor kapitaal- de 1% haves de factor arbeid- de 99% die van een inkomen uit werk afhankelijk zijn met inclusief ook een hele hoop hoogopgeleiden- aan het verdringen is!!! En die zogenaamde opleving van dat “vaste” contract… https://tinyurl.com/ycqlz3mt …zal beslist geen blijvende trend gaan worden!!! Lees verderop in de Keek het artikel van Paul Craig Roberts org omtrent de DESTRUCTIEVE neoliberale werking op de economie van de VS en met name de jonge hoogopgeleide generatie van 24-34 jaar die dat treft en zie daarin de gelijkenis met verNEEderigNSBland omtrent het “leenstelsel” wat ook hier niets anders dan een SCHULDENSTROP om de nek is!!!!!

Goed gebrult, Baudet en zeker richting Vereniging Van Dieven.. https://tinyurl.com/yae2q7rd ..maar het basisinkomen is een universeel recht en daar dient NIET voor gewerkt te worden dus ook jij kan je calvinistische veren maar niet afgeworpen krijgen!!! En het op de JUISTE wijze invoeren van het basisinkomen zal de mensen doen bewegen te blijven werken, maar eerst de basisbehoeften garanderen !!!!! https://tinyurl.com/yd6rp2ag https://tinyurl.com/ybk2jeq7 + reacties. Ik vind de manier waarop Baudet zich in de Tweede Kamer manifesteert geweldig. Eindelijk iemand die de mond open doet. Toch zal ook het FvD mij niet kunnen verleiden om ooit nog te gaan stemmen, want één ding staat bij voorbaat vast: òf het FvD gaat op de weg omhoog corrumperen òf Baudet staat iets vergelijkbaars te wachten als Pim Fortuin is overkomen. Het Nederlandse volk heeft steeds heel veel pech met nadenken als het gaat stemmen. Zóveel pech dat Mark Rutte en zijn kliek bij voorbaat kunnen rekenen op de diepe onnozelheid van het electoraat. Het huidige systeem van criminele bankiers en hun even criminele jasophouders in de politiek is doodziek. Dit misdadige systeem vindt haar oorsprong in ons geperverteerde wettige betaalmiddel. Het gaat onze echte regering (dat is niet ons kabinet maar de Federal Reserve in Washington) er eigenlijk alleen maar om dat zo veel mogelijk landen zich zo diep mogelijk in de schuld steken. Schulden veroorzaakt door oorlogen (men gaat over lijken), schulden door wederopbouw en schulden door allerlei andere zaken waarvoor landen veel geld moeten lenen. Want wie die schulden beheert (dat is de Federal Reserve) die regeert de wereld. Trump, Merkel, Rutte, Macron, noem het hele zootje politieke flierefluiters maar op: het zijn slechts de stro-poppen van de Federal Reserve. We moeten van dat zwaar criminele tuig zien af te komen en dat lukt natuurlijk niet door de volgende keer maar weer eens op een andere partij te gaan stemmen. Stemmen is wel het domste dat je kunt doen en er zijn heel goede alternatieven voor het huidige systeem. En let vooral eens een keer goed op wat er NIET wordt gezegd in de Tweede Kamer: er is geen enkele politieke partij die ons wettige betaalmiddel ter discussie stelt. Óók het FvD niet! Gaat het lampje al branden?

Maar die Suckerberg doet aan engheid.. https://tinyurl.com/y9sql5dt …niets onder voor Guy Goebbels, Jan!!!!

Tegenwoordig moet je voor emplooi…   https://tinyurl.com/yaswazmb …sowieso niet meer bij de banken zijn!!!!

Heel dat “groeiverhaal” waar dan ook in het schuldgedreven westen… https://www.bnr.nl/podcast/kees-de-kort/10344803/de-fed-is-een-nothingburger , Kees en om maar eens in jouw bewoordingen te spreken; vertrouwen is gebakken lucht, de harde data tellen!!!!

Het op en top neoliberale project EU is er enkel en alleen maar voor de multinationals en het grootkapitaal en is… https://tinyurl.com/yblphfwa …voor iedere burger in welk euroland dan ook een drama, Ewald !!! Nederlandse burgers trappen immers massaal in de retoriek van Rutte 3 dat de crisis over is en Nederland een fantáááástisch land is. Mede dankzij een pers die zijn ziel te grabbel heeft gegooid voor een innige vrijage met de macht.

Als die musea hier dan al niet snel.. https://tinyurl.com/ydgvvkyj …+ reacties…afgebroken zullen gaan worden!!!

Een teken… https://tinyurl.com/y7brvrxs …aan de wand!!!

Het kwam… https://tinyurl.com/ycelvln9 + reacties…in de vorige Keek al ter sprake!!!! De tering naar de nering zetten?? Daar word ik dus woest van! Net als van al die andere 'tips', loop naar de hèl! Onze verarming is georkestreerd, dit is beredeneerd en uitgedokterd met klap op de vuurpijl het wijzen naar de bevolking voor het verspillen en verkwisten door de politieke misdadigers van zoveel mogelijk belastinggeld om dan drogredenen te kunnen verzinnen om onze verarming door 'inleveringen' te verdoezelen, ordinaire, legale roof is dat!

Ons inkomen krimpt alsmaar en prijzen stijgen, vaak kunstmatig en door meer accijnzen/btw/belastingen te heffen, zó worden wij sluipend verarmd! Intussen verrijken corrupte politici zichzelf, delen miljarden uit aan bedrijven/werkgevers en breken álle sociale verworvenheden af waarvoor gevóchten werd!

En néé, andere politieke partijen zijn niet het antwoord, ze zijn állemaal chanteerbaar en in de tang van eu-strategie, zelfs de meest goedmenende idealist zál buigen of het lot delen van Pim Fortuyn. Enkel rechtstreekse, écht democratische inspraak en beleid door de burgers kan deze ramp afwenden, volksopstand of zodanige druk op de politiek dat algemeen welzijn prioritair moet worden...anders ziet de toekomst er niet erg rooskleurig uit voor ons.

Ook een alsmaar groter wordend deel van de Nederlandse bevolking wordt door regeringsbeleid richting armoede geduwd En dat is klip en klaar!!!

En dus ook..   https://tinyurl.com/yazkf46q …in Die Heimat!!!

Knip die navelstreng eindelijk eens door… https://tinyurl.com/y94rsdsm + reacties…en wordt eindelijk eens volwassen!!!

Wijlen George Carlin… https://tinyurl.com/ya9bgzob …wist het allang!!!

Doen we er wel zo verstandig aan maar… https://tinyurl.com/yavvudoohttps://tinyurl.com/y9vffdd3 …   achter de gespinde westerse leugens van JIT (=SHIT) en Bellingcat (= Bellingcrap) https://tinyurl.com/ydgz8cblhttps://tinyurl.com/y78n8p9j …   https://tinyurl.com/y87djg22https://tinyurl.com/yd4unpflhttps://tinyurl.com/y8hwmo9jhttps://tinyurl.com/yc3lhsb7 https://tinyurl.com/yadvr792 + reacties… https://tinyurl.com/y9davrub https://tinyurl.com/ya7cz6we https://tinyurl.com/yd5sseay https://tinyurl.com/yd3x4ud4 https://tinyurl.com/yd8rt2vl + reacties Het is met betrekking tot het neerhalen van vlucht MH-17 belangrijk te weten welke zaken er op het economische en politieke vlak spelen. De Russen hebben er geen enkel belang bij om verkeersvliegtuigen neer te halen. De Amerikanen des te meer en we weten allemaal hoe het neerhalen van de Boeïng als geen ander luchtvaartincident politiek is uitgebuit. Duitsland is geografisch kwetsbaar maar economisch sterk. De Amerikanen zullen ten alle tijden willen voorkomen (heeft dat in het verleden ook steeds gedaan) dat het technisch ontwikkelde West-Europa zaken gaat doen met het grondstoffenrijke Rusland. Want dat betekent het einde van de Amerikaanse hegemonie in de wereld. Vandaar ook al die NATO-bases langs de grens met Rusland. De ware schuldigen zijn te vinden onder diegenen die al binnen drie uur wisten te vertellen -zonder ook maar één enkel bewijs te kunnen overleggen!- dat de Russen vlucht MH-17 hebben neergehaald. “Putin hat mein Sohn ermordet” bralde de Bildzeitung in chocoladeletters. Ik ben er van overtuigd dat de passagiers al dood waren verklaard op het moment dat ze aan boord stapten. Een heel vies zaakje!   Wat een theater weer en totaal ongeloofwaardig. De info was al lang bekend en nu komt die leugenaar van een Rutte, halsoverkop terug uit India, vanwege dit “nieuws”.

Het JIT bestaat uit NL, Oostenrijk, België, Maleisië en…….. Oekraïne, een mogelijke verdachte. En ieder land heeft een vetorecht. Van zo’n club mag je geen objectief oordeel verwachten.

En dan Bellingcat. Deze organisatie bestaat bij de gratie van geld van …..Soros, de grote Rusland hater. Kans op objectiviteit ook hier niet erg groot. Daarnaast heeft Rusland geen enkel belang bij deze zaak. De ooggetuigen verklaren iets totaal anders dan een BUK. Kortom er is geen bewijs geleverd en er wordt toneel gespeeld over de ruggen van de slachtoffers en nabestaanden. Zo’n vieze rol past Rutte wel. Diep triest dit Poetin bashen.   https://tinyurl.com/yccnq5lx https://tinyurl.com/y9szbs9s …aan te blijven hobbelen!!!

27 01

En… https://tinyurl.com/y9by7ux9 …lenen, lenen, lenen maarrrr, de economie trekt aannn –LOL !!!!

Dat is zeker de moeite… https://tinyurl.com/y7x6ssjb …van het overwegen waard!!

It’s the… https://tinyurl.com/yaaypzy2 …immigration….   https://tinyurl.com/yb86e78d ..stupid!!!!

Voor wie was en is de EU….   https://tinyurl.com/ycha93rl https://tinyurl.com/y7c9p3ml …ook al weer bedoeld!!!

We kunnen dus weer beginnen…   https://tinyurl.com/yaf4g5hx …met aftellen!!!

Stagnerende “groei”… https://www.bnr.nl/podcast/kees-de-kort/10345091/de-cijfers-van-2017-gaan-we-niet-halen ….en misplaatst optimisme, dat is het verhaal Kees!!!   We zullen deze reminder nog maar eens plaatsen… https://tinyurl.com/y9lc3rey !!! ‘Redding Europa begint met stoppen nepnieuws over economisch herstel – dat is er niet’

Al die lieden die maar blijven denken…   https://tinyurl.com/ybrzyfut …dat ze onder het dak van een “isme” in de alomtegenwoordige demoFARCIE goed zitten!!! En altijd weer diezelfde versleten retoriek die links hanteert , vooral daar in… https://tinyurl.com/y93f8tu5 …020!!!

https://tinyurl.com/yau5o9h4 https://tinyurl.com/yasvnw7x   !!!!

Nee, reken dus maar niet…   https://tinyurl.com/ya9jo92q ..op “onze beleidsmakers”, de polizieki/onrendabelen en deze onzinnige en op kosten jagende plannen.. https://tinyurl.com/ybvcualg + reacties   https://tinyurl.com/y6vmneob …zouden ook zo snel als mogelijk is begraven dienen te worden !!!!

Moeten we daar nog van opkijken?... https://tinyurl.com/y8dzqlve ..Nee toch!!!

Religie hoort inderdaad achter de voordeur… https://tinyurl.com/ydbyv7t7 …maar daar denken de EU apparatchiks en hun trekpoppen klaarblijkelijk heel anders over!!!

Wanneer zal de wereld eindelijk een keer van deze…   https://tinyurl.com/yb5lk6qa …TEEK verlost zijn !!!

27 02

Een hele hoop mensen zouden juist onder… https://tinyurl.com/ydbqkkx9 …het juk en de beknelling van de VVD uit willen komen!!! En de totale draconie was goed bekokstoofd toendertijd met de PvdAsocialen Asscher en Klijnsma om de verderfelijke “Participatie Wet” in elkaar te timmeren nietwaar!!!

Ja, en dat moet je dan maar…   https://tinyurl.com/y9n44haw …geloven!!!

Soevereine lidstaten in een samenwerkend Europa hebben we nodig… https://tinyurl.com/yd9xhzvb …de technocratische dictaEUr met z’n one size fits none wurgmunt…   https://tinyurl.com/yaz6jdgh + reacties …kunnen we missen als kiespijn.. https://tinyurl.com/hfnwrv6 .. + reacties !!! Want hoewel politici roepen dat het allemaal beter gaat, laten de economische (zelfs opgepoetste!) statistieken iets anders zien en wie een rondje Europa maakt voelt dat het er allemaal echt niet gezelliger op wordt.

Zouden we zo onderhand niet moeten weten…   https://tinyurl.com/y9cdg5hr …wiens belangen de reguliere pers c.q. main stream media dienen!!!

De oorspronkelijke bewoners van de VS…   https://tinyurl.com/y7r6y7ns …hebben het ook geweten!!!

Over ‘pensioen’ raken we voorlopig nog niet… https://tinyurl.com/y9rkcgvg + reacties   …   https://tinyurl.com/y7zcbuxl …uitgepraat!!!

We plaatsen dit maar weer eens…   https://tinyurl.com/yb92mo8n https://tinyurl.com/yc3se6w4 …omdat de msm hier ten lande het om overduidelijke (neoliberale) reden achterwege (vooral NOS Fabeltjes Krant) laat dit in het nieuws te plaatsen!!!

In de vorige Keek kwam dit ook ter sprake dat… https://tinyurl.com/y9au49jz …+ reacties… het is hoogst onwaarschijnlijk dat je “rustig achterover kunt gaan liggen en toekijken” hoe “the swamp” wordt “gedraind” !!!!

Of het gros der comateuzen…   https://tinyurl.com/ya4d94bg … ooit wakker gaat worden!!!!

Putin and Russia should wake up…   https://tinyurl.com/y9kg8qb9 …and get rid of the neoliberal economical DISEASE of the West!!!!

Moeten we van de EUSSR… https://tinyurl.com/ycdrolld …én de main stream media iets anders verwachten dan!!! En we weten inmiddels toch voor WIE die economische BOOM is weggelegd evenals we weten wie de klappen van de onvermijdelijk e BUST weer kunnen op gaan vangen!!!

We zien hier duidelijk de schade die het leugenbastion VVD én VNO-NCW… https://tinyurl.com/y7g3ylb8 …aanrichten!!!

De EU is een… https://tinyurl.com/yaqpnn7h + reacties   …tandeloze tijger en het aanhangwagentje van de VS !!!!

Meevallende… https://tinyurl.com/yc42uvyj …+ reacties   …tegenvallers!!! Meevallers? En toch het vakantiegeld korten van AOW’ers? Hoe durven ze. En er liggen nog meer plannen op de kabinetstafel om de ouderen maar ook jongeren verder uit te kleden, reken er maar op. Alleen heeft niemand het door. En maar mooi weer spelen dat het allemaal zo goed gaat in dit land.    Hahaha, die 1,5 miljard Euro jaarlijks is een geschenk van Rutte cum suis aan de buitenlandse aandeelhouders en beleggers; de Nederlandse belastingbetalers en AOW’ers draaien voor de schade op. Het moet niet gekker worden toch? Slaap gerust verder Nederland.

Niet zo somberen mensen, er zijn toch ook nog wel èchte meevallers. Zo zijn daar in de eerste plaats de meevallende tegenvallers. En de tabak mag dan wat duurder worden maar daar staat weer eerlijk tegenover dat er meteen een flinke pluk shag minder in je pakje zit. Bovendien staan we op de vierde plaats in de top tien van de gelukkigste mensen op aarde en zijn onze kinderen de gelukkigste ter wereld. Verwarde mannen zijn er niet in ons land want die krijgen meteen een waarschuwingsschot door het hart. Onze rechtspraak? De beste ter wereld. We zijn allemaal vrij en we worden democratisch geregeerd. Dus wat willen we nog méér? Wat is Nederland toch een prachtig land.

En zo is weer duidelijk te constateren… https://tinyurl.com/y7qt8bf3 + reacties   … in wiens wurggreep we zitten!!!! De EU laat steeds meer haar masker vallen. Het moet toch voor een ieder duidelijk zijn dat we te maken hebben met een totalitair systeem, onder het mom van de markt. Zoiets heet FASCISME! Hopelijk gaan steeds meer mensen wakker worden.   wakker worden is een punt, maar zal de “markt” weinig of niets uitmaken. Er tegen in opstand komen is een ander item, iets wat ik in slaafs achter de “markt” aanlopende landen (lees bevolking) zoals Nederland, Duitsland, Belgie niet zie gebeuren. De Zuid-Europeanen, dus de Italianen, Grieken en misschien ook de Spanjaarden, hebben echter een ander idee betreffende de “markt”, vooral nu die zelfde “markt” een democratisch gekozen regering laat verdwijnen.

Komt de verlossing dan uit het Zuiden???   https://tinyurl.com/yc28avfl + reacties.   https://tinyurl.com/y7ltbx5q

Vooral blijven vlaggen… https://tinyurl.com/y7cspb6a + reacties … en zwaaien mensen!!! Officieel is Nederland geen democratie maar een land dat volgens democratische beginselen geregeerd wordt. En dat blijkt in de praktijk toch wel heel iets anders te zijn. In werkelijkheid -en de lezer raadt het alweer- is het nog veel erger dan gedacht: democratie is één van de grondvormen van een dictatuur. Dat komt omdat een democratie gebaseerd is op de aloude leugen dat de kiezers invloed kunnen uitoefenen op het landsbestuur en dat is bij geen enkele belangrijke beslissing het geval. Men moet vooral niet denken dat de koninklijke familie alleen maar de vinger aan de pols mag houden en niet in de pap heeft. Op het eind van de Franse revolutie vielen de laatste koninklijke hoofden en daarna is er een constructie bedacht, waardoor de koninklijke families zich -net als de banken!- achter de politiek kunnen verschuilen: bij de inauguratie van een nieuw kabinet wordt door de kabinetsleden trouw gezworen aan de kroon en niet aan de sufferds die op hen hebben gestemd.

27 03

Foto’s ; i.v.m. de nieuwe privacy wetgeving zijn de gezichten van deze zelfbenoemde “uitkeringsgerechtigden” onherkenbaar gemaakt.

Niet verwonderlijk dus… https://tinyurl.com/ycopdxz7 https://www.bnr.nl/podcast/kees-de-kort/10345123/eerste-reactie-is-vaak-niet-de-beste https://tinyurl.com/y99ulhwd + reacties … in dit doomed to fail systeem!!!!

Weldra zitten we hier als… https://tinyurl.com/y6vg9mmp ….haringen in een ton!!!

Het zogenaamde vrije westen … https://tinyurl.com/y8759xsa +videos… https://tinyurl.com/y8yjghas + reacties …bestaat louter uit LAFAARDS, de “beleidsbepalers” “rechterlijke macht” en “media” welteverstaan… in opdracht van … https://tinyurl.com/ybhjov3q !!!

En terwijl je weer kunt wachten op de grote economische kladderadatsch hebben de EUSSR.. https://tinyurl.com/ya52zvcl ..inclusief VerNEEderigNSBland… https://tinyurl.com/y8ztd5ec … niets beters te doen dan zich met totale onzin bezig te houden!!!!

Als de EUSSR maar aan de hand… https://tinyurl.com/yawvxju9 …van de VS blijft lopen!!!

De tijd…   https://tinyurl.com/yayapz5u … zal het leren!!!

Het begin van het einde.. https://tinyurl.com/y8nysze7 + reacties   …van het gros der bouwvakkers is in zicht!!!

Dááág… https://tinyurl.com/y9apxbcx …gegarandeerd pensioen!!!

Keek van de week 23-05-2018

De LEUGEN waarin u elke dag leeft

We zetten de lijn van de vorige Keek’s gewoon door;

Het is al vaker gezegd… https://www.bnr.nl/podcast/kees-de-kort/10343760/geen-deal-geen-overgangsperiode  …veel Amerikanen doen niet meer mee!!!

Neoliberaal maalt niets om diegenen… https://tinyurl.com/yanonqm3 https://tinyurl.com/y7xfu8x7 + reactie ..die buiten de boot vallen waar dan ook in VerNEEderigNSBland!!!

Inclusief…   https://tinyurl.com/y7ho79pa …+ reacties… ophitser Neo con Giuliani!!!

Ja zo treurig is het inmiddels in dit “land” … https://tinyurl.com/y9t9k6rv ..gesteld maar zij die verder kijken weten wat er speelt; Verdeel en Heers door de NWO uitgevoerd door hun vazallen in de poliziek!!!!

Wanneer gaan we het in het westen nou eindelijk… https://tinyurl.com/yd774mb3 … eens inzien!!!!!!!

Het zegt… https://tinyurl.com/y97qvn3x + reacties ….alweer genoeg!!! En het volgende (cartoon) ook:

25 01

En daar haken we nog eens.. https://tinyurl.com/y9qqoz2q + reacties… verder op in!!! Het is al langer bekend dat de opvang van asielzoekers veel goedkoper zou zijn als dat in het land van herkomst zou gebeuren. Maar dat gebeurt niet want het spel gaat als volgt: De Duitse regering heeft vorig jaar 25 miljard extra van de bank moeten lenen om asielzoekers en hun vaak grote aanhang te kunnen huisvesten. Daardoor is in dat jaar de Duitse staatschuld met 25 miljard toegenomen. Wie wordt daar beter van? De bank. Wie betaalt de rente op de extra lening? De mensen die door werken een wezenlijke bijdrage leveren aan de landseconomie.

Wie vinden we later terug in mooie baantjes bij de bank? De politici die besloten hebben om die migranten hier naar toe te halen. Stemmen is het domste dat je kunt doen. Geld zonder rente dat iedereen gelijke kansen biedt kan helemaal geen bankiers en politici als tussenhandelaren gebruiken. Dit betekent dat je kunt stemmen op wie je wilt maar dat je ALTIJD op een criminele handlanger van Goldman Sachs stemt. Niet meer doen dus. Al was het alleen al om het feit dat regelmatige arbeid onder toezicht voor al die politieke flierefluiters een uiterst onaangename verrassing zou zijn.

Eens een klootzak… https://tinyurl.com/y9you98z + reacties https://tinyurl.com/yaydfbnq + reacties …altijd… een klootzak!!!!

Ja, in wat voor LALA land… https://tinyurl.com/yd2gxfps + reacties …leven de “moderne” geleuvige Gristenen!!!!

Opnieuw gaat de wereld…   https://tinyurl.com/y7zqy8gn …langs de rand van de afgrond!!!

Kafka Orwellgrijns van OnD666 wil maar … https://tinyurl.com/y9anmkye + reacties… één ding…

De VerNEEderigNSBlander…. https://www.bnr.nl/podcast/ben-van-der-burg/10343982/facebook-en-ing-overleven …ten voeten uit!!!

We hebben natuurlijk allang door dat de huidige westerse FAKEonomie… https://www.bnr.nl/podcast/kees-de-kort/10344087/kijken-als-een-konijn-in-de-lichtbak ..totaal geen renteverhoging kan verdragen!!!!

Nee, wij moeten jullie niet meer… https://tinyurl.com/ybd8vty6 ..+ reacties… dus opflikkeren !!!

Inderdaad met goed geïnformeerde mensen…   https://tinyurl.com/y8pgpbdy ..+ reacties… zoals Karel van Wolferen!!!

Schoothondje Brussel…   https://tinyurl.com/y8apq9lx …zonder ruggengraat!!!

Wanneer gaat slaafs Europa eindelijk eens inzien…   https://tinyurl.com/ya8j3bd3 …dat Neocon VS en Zionistisch Israël hun ergste vijanden zijn!!!!

De rits van de dictaEUr dwangbuis…   https://tinyurl.com/ydfx37ch …   https://tinyurl.com/y8jb2a7ahttps://tinyurl.com/ybsk2a3p + reacties …wordt dichtgetrokken!!! https://tinyurl.com/y9yggwg9 + reacties.

Het totaal debiele Zweden… https://tinyurl.com/ybesae9d …zal als eerste worden overrompeld!!!

De al jaren geplande “Regime Change” golf van…   https://tinyurl.com/ycmw52z8https://tinyurl.com/yblkklpd .. Wil je nog duidelijker bewijs dat Europa niet langer zelfstandig is, maar een filiaal van Amerika dat weer volledig onder controle staat van Tel Aviv?   …het…   https://tinyurl.com/ybs37xd5 …Zionisme..in opdracht van….(het konijnenhol is nog veel dieper!!!) En zolang wij sukkels maar “gehoorzaam” .. https://tinyurl.com/y989us78 …blijven…en hoe staan we er nu… https://tinyurl.com/ob87c6w ….in 2018 voor!!!!!!!!!!!!!!!!!!! https://tinyurl.com/ycebqzf3 + reacties. Maak je geen deel uit van de oplossing dan ben je een deel van het probleem en het probleem is dat de massa de enkelen nog steeds de ruimte geven controle over hen te houden!!!!!! https://tinyurl.com/yanqujvo

Als het bij het grote gros van de sheeple… https://tinyurl.com/yaad5tgg …eindelijk eens door wil dringen!!!!

En het grote gros blijft dus ernstig geestesziek…. https://tinyurl.com/yc3p8kxv + reacties… door maar op ze te blijven stemmen!!!!!

25 02

Zolang de meerderheid van de bevolking… https://tinyurl.com/y74vqpy5 ..dit concept niet begrijpt…..!!!

Al sinds de tijd…   https://tinyurl.com/y8fp4qrq ..van de Farizeeërs….

25 03

We letten beter op de hazelwormen…   https://tinyurl.com/ydcbn9eh …dan onze centen!!!!

Woningen moeten zo nodig… https://tinyurl.com/ybq6mb7g + reacties …van het gas af!!!

Nee, psycho- sociopaat Rutte heeft natuurlijk geen enkele compassie… https://tinyurl.com/yb9nd7r9 …met hen die niet mee kunnen komen in zijn neoliberale ideaalbeeld!!!

25 04

De VS is totaal… https://tinyurl.com/y9cbdo6o ..onbetrouwbaar!!!

Dat sociaal leenstelsel…   https://tinyurl.com/ycv4h93n …heeft natuurlijk niets sociaals in zich!!!

En natuurlijk waren de eurofiele oplichters… https://tinyurl.com/y7rdh6n6 …der MONOpartij tegen!!!!!

En de groene links onder het artikel… https://tinyurl.com/ybasb54u …laten ook zien hoe de vlag ervoor hangt!!!!

In dit land…   https://tinyurl.com/ycwvhzun + reacties…kunt u maar beter niet oud worden!!! En uiteraard zorgen die “ambtenaren” = onrendabele parasieten in hun.. https://tinyurl.com/y96cmdra ..hokjes ervoor dat ze de zaakjes voor zichzelf dan wel voor elkaar hebben!!!!

Wat is de zin van politiek nog… https://tinyurl.com/y6u49ykt …als vrijwel iedereen in die poppenkast een handpop van voorgegeven belangen is !!!

De grote leugen… https://tinyurl.com/yacxn8ew https://tinyurl.com/yc6lxkpf ..dat het economisch beter zou gaan (dat betreft alleen maar de speculatieve FAKEonomie van de HAVES)!!!!!!! Zie verderop het artikel over de uitzuig economie!!!!

De ware impact van globalisering…   https://tinyurl.com/y8n6r63q …dringt zelfs bij de tegenstanders daarvan niet echt door!!!!!!

Trump vs…   https://tinyurl.com/ybtjr436 + reacties…the Deep State.

De UITZUIG ECONOMIE… https://tinyurl.com/ycn27mna …maakt…   https://tinyurl.com/yb8rdzpt ….vele slachtoffers!!!!!

De pensioen LEUGEN… https://tinyurl.com/ybl7x2h9https://tinyurl.com/ya3acg5b …in “optima forma” !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Rien ne va plus, het pensioengeld is niet meer van u!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! En DNB.. https://tinyurl.com/y8oh5jag ..gaat vrolijk door met de leugens, Klaasje Knot weet immers dat de dikke NEEderlandse vleespot gereserveerd is voor de EU “solidariteits unie”..en als die gevaar loopt…bedankt nog Jetta Klijnsma PvdAsocialen en van haar opvolger Koolmees van DDR666 moet je uiteraard ook niets goeds verwachten!!!   https://tinyurl.com/ycrwxc4c https://tinyurl.com/ycqckzgr

25 05

De “arbeidsmarkt” in NL is een… https://tinyurl.com/y7phapxf + reacties…ongekende teringzooi!!!! schijncontructies.. payroll met name met payroll via uitzendwerk wordt tegenwoordig nog handiger geflext. Ze willen je wel als werknemer, graag zelfs maar dan via payroll want dan is er de mogelijkheid van 4 jaar en 6 contracten met minimale opzegtermijnen en vooral de transitievergoedingen zijn dan niet meer in beeld. Net zo min als ontslagvergoedingen.. de flex is niet alleen volledig doorgeslagen het ondermijnt tevens het opbouwen van pensioenen en een socialezekerheidsstelsel.. dat mag geen schijnconstructie heten maar is het in optima forma..

De domme massa houdt nog steeds… https://tinyurl.com/ybeeghp2 …zelf haar eigen ellende in stand!!!!!!

De internet counter cultuur tegen de dominantie van het links politiek correcte establishment met hun MSM…   https://tinyurl.com/yc8azhr7 …in actie!!!

Van harte gefeliciteerd, premier Orban… https://tinyurl.com/y88ph8cl …met het buitenschoppen van de bloedzuigende teek Dracula Soros, de wijsheid komt vandaag de dag uit de Visegrad landen en het debiele westen in dit geval het domme Duitsland laat hem weer binnen!!!! En wie zitten er.. https://tinyurl.com/yakyxfab + reacties   ..in zijn pocket !!!

Droom maar lekker verder en laat je nog meer voor de gek houden..   https://tinyurl.com/yd7kz2gn ..die vermeende groei -die overigens al weer stagneert- is lenen, lenen, lenen en niets anders dan een debt trap =schuldenval !!!! Ga vooral stug door… https://tinyurl.com/y9lhefxn -15-05-2018   ..met het verspreiden van leugens; de ECHTE vaste baan bestaat niet meer en meer werkgelegenheid in de handel, vervoer en horeca zijn de slecht betaalde flut jobs!!! Bovendien zijn in de handel vandaag de dag de meeste faillissementen en bij “de werkloosheid daalt” weten we inmiddels maar al te goed wie buiten de statistieken vallen om de cijfers op te kunnen leuken!!!! FAKE NEWS… https://tinyurl.com/y7dkh3ng + reacties… ALERT!!!! En hopen dat de zon nog even blijft schijnen. Reken daar maar niet op!!! “Daarom hanteren we de strikte definitie van de International Labour organisation“ verteld leugenaar van Mulligen van het Communistisch Bureau Staatspropaganda in de video, en die stelt dus dat het hebben van 1 uur in de week “werk” dus een “baan” is!!!! Het zoveelste bewijs… https://tinyurl.com/y95yrplb …dat de reguliere main stream media zichzelf met de dag belachelijker maken !!!! “Vaste” contracten WAB Koolmees stijl dus waar bij werkgevers de achterdeur al wagenwijd open kunnen zetten!!!! 45 plussers zitten “gebakken”… https://tinyurl.com/y7qxozj5 …meneer van Mulligen?!?! U moet niet met oudbakken nieuws uit 2017 komen het is inmiddels al dik 2018 en de WAB van Koolmees gaat straks de bezem door die gebakken zittende 45 plussers jagen, want te duur, onflexibel en star en het “kabinet” Shell- Unilever helpt daarin een handje met het ontslagrecht nog verder te versoepelen dus de ontslagbescherming van vaste medewerkers de nek om te draaien!!! Voila, de WAB… https://tinyurl.com/y879tt3e ..gaat dit voor de werkgevers dus oplossen, RAUS!!! Ziehier de waar en werkelijkheid… https://tinyurl.com/yc2bgfvc ..waar het verderfelijke neoliberale “kabinet” Shell- Unilever maar niet aan wil!!!!! Natuurlijk, het zijn immers de pensioenen die deze DIEVEN niet meer willen uitkeren!!! https://tinyurl.com/ya94l3e6 + reacties. Cijfers liegen niet maar leugenaars zijn goede cijferaars!!! De economie groeit, bedrijven groeien. Banen zijn er wel maar de lonen blijven achter bij de prijsstijgingen. Boodschappen 8% duurder. Ook is er amper woonruimte te vinden. Voor een kamer vragen ze al bijna 500... Ik kan wel werk vinden (met laag salaris) maar betaalbare woonruimte is lastig. Dus dan werk ik alleen voor de huur. Genieten hoor...   Leve de economie! Ondertussen is het volk op sterven na dood. ;(

Welke lering we uit de volgende…   https://tinyurl.com/yddt5swb + reacties   https://tinyurl.com/ybrdvxhx + reacties …geschiedenisles zouden moeten trekken!!!! Een rein geweten had “haar volk” in staat gesteld haar voor het vuurpeloton voor de laatste keer het Wilhelmus te doen kraaien. Waarvan akte!!!

Wederom een bewijs dat je bij NOS enkel terecht kunt…. https://tinyurl.com/ycx397fl + reacties..voor desinformatie, niet voor informatie!!!!

En dit door de EU poliziek opgelegde geknoei met cijfers/statistieken…   https://tinyurl.com/y8jfg48t + reacties..vindt dus op grote schaal plaats, zo ook hier in VerNEEderigNSBland en niet alleen wat “immigranten” en “veiligheid” betreft, maar ook over “economisch herstel” “werkloosheid” en “arbeidsmarkt” !!!!!!!

Denk je een…   https://tinyurl.com/yc3qwanp …lekker rustig baantje te hebben….vergeet het dus maar!!!!!

Logisch ook… https://tinyurl.com/y7frjtmc ...zolang het SCHIJN welvarende westen maar in de SCHULD spiraal gevangen blijft zitten, de Duitse economie krimpt ook… https://tinyurl.com/y8fftpat + reacties ..en die van VerNEEderigNSBland staat hetzelfde lot te wachten ondanks al het MISPLAATSTE optimisme!!! Typerend weer ook de groei in export dat is immers de wereld van de grootbedrijven en hun aandeelhouders, kortom de speculatieve FAKEonomie van het grootkapitaal der HAVES, de afname in binnenlandse vraag is veel significanter en geeft een beeld dat mensen in de ECHTE economie steeds minder te besteden hebben!!! https://www.bnr.nl/podcast/kees-de-kort/10344411/japans-groeiverhaal-loopt-deukje-op

De gehele EUSSR.. https://tinyurl.com/y8ay2lm3 https://tinyurl.com/yb8tq7hy + reacties ..is de weg kwijt!!!!!

25 06

Nee, reken… https://tinyurl.com/ybbax5wu ..daar dus maar niet op!!!!  

Weet wie de… https://tinyurl.com/ybksutve …allerzwaksten zijn!!!!

De EUSSR en de… https://tinyurl.com/ycet2sb3 ..Coudenhove- Kalergi plannen, Roderick!!!!

Plausibel verhaal… https://tinyurl.com/yb3zv69l …tótdat je met je standpunt over de NAVO komt!!!!

De EUSSR is dan ook niets anders dan… https://tinyurl.com/yd2djtcb + reacties …het niets in te brengen aanhangwagentje van de VS !!!!! Ach, de EU, eigenlijk is iedere minuut aandacht die aan dat circus worden besteed, er één teveel ! De EU, een door de z.g. “boven ons gestelden” ingevoerde dictatuur, waaruit nog niks zinnigs is voort gekomen. Met een zuipschuit als “grote roerganger”, op de voet gevolgd door een aantal hielenlikkers die af en toe een aai over hun bolletje krijgen van Jan Cloot Juncker, zodat zij ook weer tevreden gesteld, huiswaarts kunnen keren.

Cijfers, statistieken…   https://tinyurl.com/ydgpwkvq ….LEUGENS!!!!!

Het is toch klip en klaar.. https://tinyurl.com/ycdtpg3y …dat het poldermodel mét FNV op z’n laatste benen loopt!!!!